Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

21 серпня 2021 року в населених пунктах Вовчанської громади розпочалися святкові заходи з нагоди державних свят - Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України.

Впродовж дня в усіх куточках нашої громади проходили різноманітні урочисті заходи на честь державних свят, до відзначення яких долучилось і керівництво міської ради.

Так, міський голова Анатолій СТЕПАНЕЦЬ прийняв участь у святкуваннях у селі Нововолександрівка. Під час урочистостей міський голова привітав всіх присутніх з прийдешніми державними святами: «Здоров’я усім вам та достатку в кожну домівку. Нехай любов до України та до кожного її жителя зокрема, зігріває ваші серця, а наша громада й надалі розвивається, міцніє та процвітає». Далі, вручив Грамоти та Подяки Вовчанської міської ради кращим працівникам та жителям старостату. Селян та гостей гостинно вітала господарка і організаторка свята Галина ЗДОР, староста міської ради.  Сценарій дійства був насиченим і яскравим. Також зі словами привітання до села завітав народний депутат України Дмитро ШЕНЦЕВ,  від Благодійного фонду Шенцева  для малечі було встановлено батути.

 

 

 

Перший заступник міського голови Ольга КАМІНСЬКА разом з депутатом Харківської обласної ради Юлією ГРИГОРЯН, депутатом Вовчанської міської ради Олександром ГРЕБНЬОВИМ та Зауром ГРИГОРЯНОМ завітали до села Бугаївка. Під час урочистої церемонії було вручено Грамоти та Подяки  Вовчанської міської ради. На святі відмітили кожного, хто завжди долучається до справ села: тих хто сумлінно ходить на прибирання чи допомагає в організації свята, або ж надав посильну благодійну допомогу. Були відзначені і учасники Конкурсу «Краще домоволодіння». Тепер їх подвір’я буде прикрашати табличка з написом «Двір зразкового порядку», яку було вручено разом з відзнакою. Привітно вітала гостей та жителів села староста міської ради Неля БЕРЕЗОВСЬКА. Свято вдалося на славу.

  

Заступник міського голови Сергій КРУПОДЕРЯ відвідав село Варварівка. Святковий захід був насичений привітаннями та нагородженнями.  За багаторічну сумлінну працю і за вагомий внесок у розвиток Вовчанської громади кращі мешканці населених пунктів Варварівського старостат отримали  відзнаки. З вітальним словом до жителів звернулася староста міської ради Тетяна ГРИНЬКО  яка відзначила, що без їх щоденної праці, прагнення до розвитку та любові до рідної землі неможливе його існування.

На державне свято в селі Іванівка зібралося майже все село. Любов до рідної землі, вміння вирощувати хліб поєднались у пам’яті людей зі славним минулим та героїчним сучасним. У святкуванні Дня Незалежності взяли участь староста – Надія БАРИЛКО, працівники місцевого підприємства, діти, молодь та старше покоління. До святкових заходів долучилася і заступник міського голови Ірина П`ЯВКА. Вона привітала всіх зі святом та побажала нашій державі та громаді миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та нашої громади. Після вітального слова заступник міського голови вручила Грамоти та Подяки Вовчанської міської ради та пам’ятні подарунки. Також, на свято завітали депутат Харківської обласної ради Микита ШЕНЦЕВ та депутат Чугуївського району Дмитро ЗАХАРОВ. 

 

Цього дня однозначно було весело і цікаво. Організаторам на чолі зі старостами вдалося знайти свій, дуже оригінальний підхід до відзначення державних свят, а жителі населених пунктів та гості, з величезним ентузіазмом, підтримали це починання. Цього дня були танці, співи, розважальні гуморески, жартівливі мініатюри, частування смаколиками. Захоплюючі номери місцевих аматорів створили чудову святкову атмосферу. По завершенню на всіх мешканців зазначених населених пунктів чекав святковий феєрверк. Святкування тривають!