Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

Осінь для комунальних служб громади – час активних робіт. Погожі дні сприяють активному благоустрою. Працівники Вовчанського відділу благоустрою міста наводять лад на вулицях, пішохідних зонах та в парках громади.

Так, протягом минулого тижня комунальники проводили роботи: з покосу трави вулиць Широка та Черкаська м. Вовчанська; висадження дерев в парку Перемоги; чищення канави на вул. Фонтанній; ремонту містка по вул. Широкій; заміні світильників, які вийшли з ладу; грейдування вулиць в с. Охрімівка та с. Мала Вовча тощо.

   

На часі прибирання опалого листя. Тривають сезонні роботи в парках, скверах та на вулицях усіх населених пунктів громади.

Працівники КП «Вовчанськ» проводили роботи з демонтажу свердловинного насосу та ремонту каналізаційних люків по вул. Авіаційній. Окрім того, фарбували автотранспорт та виконували інші поточні роботи.

 

Стараннями старост, комунальників і небайдужих жителів наводиться лад і в старостинських округах.

В староститнському окрузі № 1 було здійснено підготовку території для облаштування волейбольного майданчика у смт Білий Колодязь; висаджені саджанці беріз та кущів лаванди в смт. Білий Колодязь та с. Петропавлівка; прибрано територію від ТПВ та скошено траву біля пам’ятника у смт Білий Колодязь.

 

 

В селищі Вільча частково замінено лампи вуличного освітлення; продовжено ремонт зовнішньої стіни адмінбудівлі та проводився полив висаджених дерев.

Проведені активні роботи з покосу трави та видалення парослі на цвинтарі і біля пам’ятника в с. Сосновий Бір (старостинський округ № 3).

В населених пунктах стростинського округу № 4 протягом минулого тижня проводились роботи з покосу трави та видалення порослі біля пам’ятника загиблим в с. Миколаївка і с. Різникове, а також на узбіччях доріг. Завдяки благодійній допомозі ПОП «Русь Єдина» було замінено глибинний насос у с. Красний Яр.

Були проведені заходи з прибирання клумб, поливу дерев, а також впорядкована територію кладовища в с. Охрімівка.

   

В с. Вовчанські Хутори були проведені роботи з благоустрою території біля пам’ятника загиблим, а також здійснено покіс трави та впорядковано клумби.

 

Вправно та оперативно попрацювали  у старостинському окрузі № 7, де було скошено траву та видалено порослі на цвинтраі та на узбіччях доріг в с. Василівка. Окрім того, були висаджені саджанці дерев у с. Захарівка.

 

Впорядкували теротії населених пунктів в старостинському окрузі № 8. Зокрема, проводились роботи з прибирання опалого листя.

 

В старостинських округах № 9 та 10 прибирали сміття  на територіях загального користування, а також займалися покосом трави на узбіччях доріг населених пунктів.

Видаляли паросль та косили траву на кладовищі в с. Огірцеве та на узбіччі дороги на цвинтар в с. Стариця. Також було вирубано паросль на території школи в с. Стариця (старостинський округ № 11).

Проведено благоустрій територій кладовищ в с. Українське та с. Котівка. Здійснено поточний ремонт пам’ятника в с. Шевченкове (стростинський округ № 12)

  

Комфорт та чистота – є сферою відповідальності кожного мешканця Вовчанської громади.