Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

    12 листопада 2021 року під головуванням міського голови Анатолія Степанця відбулася ХІХ (позачергова) сесія Вовчанської міської ради VIII скликання.

На засідання позачергової сесії прибуло 25 депутатів міської ради. В роботі сесії взяли участь працівники Вовчанської міської ради, депутати Харківської міської ради, представники засобів масової інформації.

Після затвердження процедурних питань депутати перейшли до розгляду питань порядку денного, які в ході підготовки до сесії були детально опрацьовані на засіданнях постійних комісій.

Депутатським корпусом було заслухано та взято до відома інформацію про стан справ в старостинських округах; внесено зміни на 2021 рік до Програми діяльності Комунальної установи по утриманню трудового архіву та майна Вовчанської міської ради та до міського бюджету.

Також депутати розглянули питання про коригування проєктно-кошторисної документації «Реконструкція ясел-садка №1 по вул. Пролетарське Поле, 11, розроблення проєктно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція самопливних каналізаційних колекторів №1 та №2 в м. Вовчанськ, земельні та інші питання.

По всім питанням порядку денного прийняті відповідні рішення.