Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

ПОВІДОМЛЕННЯ

про розміщення ПУБЛІЧНОГО ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ ПРИЄДНАННЯ

про надання послуг з централізованого водопостачання

   16 грудня 2021 року Виконавчим комітетом Вовчанської міської ради Харківської області було прийнято рішення № 267 «Про визначення виконавців житлово-комунальних послуг».

            Відповідно до прийнятого рішення, виконавцями послуг з централізованого водопостачання в м. Вовчанськ та с. Плетенківка визнано Комунальне підприємство «Вовчанськ», з централізованого водовідведення в м. Вовчанськ – Комунальне підприємство «Вовчанські очисні споруди».

            На підставі викладеного, повідомляє про внесення змін до публічного Договору з індивідуальним споживачем про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (без обслуговування внутрішньобудинкових систем).

З текстом публічного індивідуального договору приєднання про надання послуг з централізованого водопостачання Ви можете ознайомитися за посиланням http://vovchmrada.gov.ua/index.php/oholoshennia1/8379-dogovir-z-individualnim-spozhivachem-pro-nadannya-poslug-z-tsentralizovanogo-vodopostachannya-bez-obslugovuvannya-vnutrishnobudinkovikh-sistem.

Нагадуємо споживачам, що згідно з ч. 5 ст. 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», договір споживача про надання послуг з централізованого водопостачання є публічним договором приєднання та укладається з урахуванням статей 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України на основі типового договору.

 

Т.В.О директора                                                   Володимир ГРАБАР