Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

     27 січня відбулося засідання Виконавчого комітету Вовчанської міської ради під головуванням міського голови Анатолія Степанця. Міський голова підвів підсумки роботи Виконкому за 2021 рік та окреслив  перспективи на 2022 рік.

Перед розглядом питань порядку денного Анатолій Степанець вручив подяки міської ради та висловив слова вдячності керівникам кафе «Рафінад» та магазину «Моноліт» за яскраве новорічне оформлення своїх закладів та створення святкового настрою для мешканців громади. 


Далі присутні заслухали звіт про роботу старости старостинського округу № 4 міської ради Тетяни Гринько за 2021 рік.

Також у ході засідання присутні заслухали звіти за 2021 рік керівників комунальних підприємств житлово-комунального господарства міської ради та інформацію про стан розрахунків населення з комунальними підприємствами за надані послуги.


Найбільш жваві обговорення у членів виконкому виникли під час розгляду питань порядку денного: «Про стан утримання доріг у зимовий період» та «Про автобусне сполучення між населеними пунктами громади та якість надання послуг з пасажирських перевезень на території громади». Для розгляду останнього питання на засідання виконкому були запрошені перевізники В. Дудка та В. Брауде. Старости мали змогу задати питання безпосередньо перевізникам, висловити свої пропозиції щодо зручної для населення організації пасажирських перевезень на території громади.


Виконкомом були затвердженні 10 рішень щодо надання дозволів на видалення дерев та порості за заявами громадян. Також вирішено ряд питань зі сфери захисту прав дітей за поданням служби у справах дітей.

Окрім того, у ході засідання були розглянуті питання, які стосувалися зміни (присвоєння) адресних номерів, про звільнення від батьківської плати, про надання погоджень на розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торгівельної мережі та низку інших питань.

За результатами розгляду прийняті відповідні рішення.