Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

  Пошук роботи – це процес взаємного вибору, а не дорога з одностороннім рухом. Тому природнім є намагання кандидата дізнатися якомога більше про роботодавця, перш ніж витрачати на нього свій час.

Рекомендуємо шукати компанію, де підходящими є не лише зарплатня, а й місце роботи, атмосфера в колективі, наявні перспективи для кар’єрного зростання, професійного розвитку тощо.

Розглядаючи пропозиції по роботі, необхідно знайти інформацію та відгуки про компанію, що зацікавила вас своєю вакансією.

Офіційний сайт компанії — місце, де можна дізнатися і про проєкти, над якими вона працює, і про відкриті вакансії та стажування, і про корпоративну культуру та цінності.

Використовуйте усі можливі способи дізнатися більше про компанію, де плануєте працювати. Не бійтеся проявляти ініціативу та демонструвати свій інтерес. Зробити усвідомлений вибір вкрай важливо. І краще дізнатися якомога більше про компанію заздалегідь, ніж потім сильно розчаруватися і знову шукати нову роботу.

За професійною підтримкою звертайтесь до фахівців Вовчанської районної філії ХОЦЗ Телефон для довідок (05741) 4-49-96 Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.