Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

    Громадяни, які мають професійно-технічну або вищу освіту, не зареєстровані в службі зайнятості як безробітні та протягом останніх 3 років не проходили професійну перепідготовку за рахунок коштів Фонду державного соціального страхування на випадок безробіття мають право отримати ваучер.

Ваучер – це документ, що дає право пройти перепідготовку за робітничими професіями, підготовку на наступному рівні освіти та підвищити кваліфікацію за професіями і спеціальностями згідно з пріоритетними видами економічної діяльності.

Ваучер надається:

особам віком старше 45 років, страховий стаж не менше 15 років;

особам, звільненим з військової служби, служби в органах внутрішніх справ, податкової міліції та ін. установ у зв’язку із скороченням чисельності штату або за станом здоров’я, за наявності вислуги не менше 10 років;

особам, звільненим з військової служби після участі в АТО/ООС та за умови звернення протягом трьох років з дня звільнення;

внутрішньо переміщеним особам працездатного віку за відсутності підходящої роботи.

За більш детальною інформацією звертайтесь до Вовчанської районної філії Харківського обласного центру зайнятості за адресою: м.Вовчанськ вул.1 Травня,15 або за тел. (05741) 44996.