Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

https://www.dcz.gov.ua

    «Електронний кабінет шукача роботи» надає можливість зареєстрованому безробітному створити власне резюме, здійснити підбір роботи, ознайомитись з інформацією про тимчасову зайнятість, дізнатися про можливість професійного навчання, отримати інформацію щодо нарахувань та виплат допомоги по безробіттю.

Завдяки сервісу «Електронна черга» на порталі Державної служби зайнятості є можливість записатися на прийом до спеціаліста будь-якого центру зайнятості України не виходячи із дому та не витрачаючи часу та коштів на проїзд.

«Електронний кабінет роботодавця» - це сучасний інформаційно-комунікаційний сервіс, зорієнтований, насамперед, на економію часу роботодавців та підвищення ефективності їх взаємодії зі службою зайнятості. По суті, це персональне автоматизоване робоче місце, що надає можливість подання звітності до центру зайнятості в режимі онлайн, перегляду стану укомплектування заявлених вакансій та кількості направлень центром зайнятості претендентів на роботу, моніторингу договорів на організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру та працевлаштування після професійного навчання, перегляду актуальних резюме шукачів роботи та виконання безлічі інших функцій.