Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

    Для тих, хто тільки почне будувати свою кар’єру, пропонуємо профілактику помилок, які можуть перешкодити хорошому старту.

Сарказм. Гострі жарти, емоційні вигуки і поблажливе ставлення до інших залиште вдома. На початку кар’єри доречна скромність, вихованість і доброзичливий тон у спілкуванні.

Епатаж. На співбесіду приходять в одязі ділового стилю, татуювання та ознаки молодіжних субкультур не виставляють напоказ, пірсинг в губі теж недоречний.

Непідготовленість. Ви повинні бути в курсі новинок у галузі, в якій хочете знайти роботу, і розуміти, в яку компанію йдете на співбесіду.

Торг про зарплату. Якщо з вами спілкуються довго, ґрунтовно, запрошують на наступні етапи співбесіди – це ознаки, що вами зацікавилися. Поки таких ознак немає, питання про гроші краще не ініціювати.

Профілі в соціальних мережах. Багато роботодавців, якщо ви хочете працювати в сучасних, прогресивних компаніях, заглянуть у ваші профілі в соцмережах.

Без конкретної цілі. Коли у молодого фахівця є мета пошуку роботи – це добре. Але часто шукачі вказують мету в першому рядку резюме, яка не відповідає рівню кваліфікації чи досвіду.

Велике резюме. Помилка – це резюме на три сторінки за відсутності досвіду. Деякі молоді фахівці так намагаються надати резюме вагу, що подають туди багато непотрібної інформації. Краще менше відомостей, але конкретніше.

За додатковою інформацією звертайтесь до фахівців Вовчанської районної філії ХОЦЗ Телефон для довідок (05741) 4-49-96 Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.