Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

 

Постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID – 19, спричиненої коронавірусом SARV-CoV-2» (зі змінами) (далі – Постанова № 211) визначено заходи щодо  запобігання  поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID – 19.

Зазначеною постановою дозволено роботу суб’єктів господарювання щодо виготовлення та реалізації технічних та інших засобів реабілітації, що дає змогу забезпечувати осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення необхідними засобами реабілітації.

З огляду на зазначене, та з метою недопущення погіршення на період карантину стану здоров’я та умов життєдіяльності осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю управління соціального захисту населення Вовчанської  районної державної адміністрації повідомляє:

  • у разі звернення особи з інвалідністю, дитини з інвалідністю, іншої особи або їх законного представника до управління з метою взяття на облік для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації (далі – ТЗР) та/або видачі направлення для забезпечення ТЗР прийом громадян здійснюється за попереднім записом,                                 за тел. (05741) 4-27-53;
  • ведеться прийом документів через засоби поштового зв’язку, від осіб з інвалідністю, законних представників дитини з інвалідністю, інших осіб за адресою: Харківська область, м. Вовчанськ, вул. Соборна, 100; 
  • інформацію стосовно каталогу технічних та інших засобів реабілітації, перелік підприємств, що відповідають кваліфікаційним вимогам на виготовлення, постачання, ремонт та технічне обслуговування ТЗР, можна отримати на веб – сайті Міністерства соціальної політики України, в рубриці «Інвалідність», «Забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації»: https://www.msp.gov.ua.

Також, управління повідомляє, що у разі звернень осіб за попереднім записом, прийоми будуть проводитись виключно з урахуванням належно організованих санітарних та протиепідемічних заходів, з урахуванням вимог Постанови № 211.

За детальною інформацією звертатись до управління соціального захисту населення Вовчанської РДА за телефоном: (05741) 4-27-53.