Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

Протокол

Поіменне голосування

 


Про обрання секретаріату ХІІ сесії Вовчанської міської ради VIІІ скликання  

 

 

Про внесення змін та доповнень до порядку денного ХІІ сесії Вовчанської міської ради VIІІ скликання

 

Про затвердження порядку денного VIIІ  сесії міської ради VІII скликання

 

«Про внесення змін до рішення ІІІ (позачергова) сесії VIІІ скликання Вовчанської міської ради від 23 грудня 2020 року     «Про міський бюджет на 2021 рік»

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7

Додаток 8

Додаток 9

 

Про відкриття додаткової різновікової групи у Вовчансько-Хутірському закладі дошкільної освіти (яслах-садку) «Дзвіночок»

 

Про внесення змін та доповнень до Положення про стипендію міського голови «Обдарованість» для дітей та молоді, затвердженого рішенням ІІІ (позачергової) сесії VІІІ скликання Вовчанської міської ради від 23 грудня 2020 року № 15-VІІІ

Зміни до Положення

 

Про внесення змін до Програми сприяння діяльності Комунального підприємства «Білоколодязька водопровідна дільниця» на 2021 рік

Програма

 

Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту  на 2021 рік

Програма

 

Про затвердження Стратегії розвитку комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Вовчанської міської ради

Стратегія розвитку

 

Про внесення змін до Програми соціального захисту та соціального забезпечення населення на 2021 рік

Програма

 

Про внесення змін до Програми розвитку первинної ланки медицини Вовчанської міської ради на 2021 рік

Програма

Додаток

 

 

Про затвердження розпоряджень Вовчанського міського голови, виданих у міжсесійний період

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Снісар М.С.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кузьміну О.В.

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Довгополу С.О.

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Подлегаєвій Л.Д.

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Філіппову О.Є.

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Медведєву С.Л.

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Недобузі Н.В.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Корнєвій І.Ю.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шевцову.А.В.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шевцовій О.М.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Погорілому О.І.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Кухарчук Т.Я.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Луніну О.О.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Вдовенко Л.І.

 

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Міняйленко О.П.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Хайлу І.В.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Олексієнку В.М.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у спільну сумісну власність Топчію С.П. та Рєзнік Л.П.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Колєснік О.О.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Клєпіковій І.М.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Гайворонській Н.П.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Головчанській С.І.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Завгородній Т.Ю.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Івановій О.С.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Марченку С.О.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Робочому В.О.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Рубанову В.В.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)та передачі земельної ділянки у власність Русановій Л.В.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у спільну сумісну власність Пащенко Н.М. та Пащенку М.С.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Шулікі В.Б.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Тур К.Т.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Резніченко В.І.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Коваленко М.М.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Овчинніковій В.В.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Зінченко В.В.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Балюк Л.В.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Герасименко І.В.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність Бочагіну С.І.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Горобинсьому П. В.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Демченку Б. В.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Задорожній Г. С.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Зінченку Д. О.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Іванову С. Г.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кунченку В. М.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Лазареву С. М.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Сіньковському А. О.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Стаднику О. П.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Суворову В.М.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Чегринець Б. М.

 

Про відмову у наданні дозволу  на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність Шевченку О.Ю.

 

Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради ХХХV сесії VIІ скликання від 02  березня 2018 року № 4.21-VІІ «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою гр. Пієву Віктору Миколайовичу щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Соборна, 83 для будівництва і обслуговування будівель закладів культурно – просвітницького обслуговування з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі)»

 

Про передачу земельної ділянки в оренду Товстоган О.А.

 

Про передачу земельної ділянки в оренду Товстоган Л.А.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПСП «НИВА»

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «САНТАГРО»

 

Про передачу земельної ділянки у власність Долговій О.А.

 

Про передачу земельної ділянки у власність Костенку Ф.А.

 

Про передачу земельної ділянки у власність Овчаренку А.О.

 

Про передачу земельної ділянки у власність Скоренок М.А.

 

Про передачу земельної ділянки у власність Скоренку О.Л.

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка перебуває у власності Недобуги М.П. та зміну її цільового призначення

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бараннику О.О.

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Баранник С.В.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Баранніку О.В.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Голубенко О.А.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Голубенку Ю.О.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Загдаю В.Л.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Загдай Т.Л.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Зубченку О.О.

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кікенку В.Й.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Куцак А.В.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Самодєлову О.М.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Самодєловій Р.А.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Демідову В.А.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Демідову Д.В.

 

Про передачу матеріальних цінностей на баланс Вовчанського відділу  благоустрою міста

 

Про затвердження актів приймання - передачі матеріальних цінностей  на баланс Вовчанського відділу благоустрою міста

 

Про передачу з балансу Вовчанського підприємства теплових мереж навантажувача ЮМЗ-6 (державний номер 20-85 ХИ) на баланс Вовчанського відділу благоустрою міста

 

Про затвердження акту приймання - передачі з балансу Вовчанського підприємства теплових мереж на баланс Вовчанського відділу  благоустрою міста навантажувача ЮМЗ-6 (державний номер 20-85 ХИ)

 

Про передачу нежитлової будівлі (корпус № 6) розташованої за адресою: м.Вовчанськ вул.Пушкіна,1 на баланс комунальної установи «Вовчанська дитячо-юнацька спортивна школа»

 

Про затвердження  акту  приймання – передачі  нежитлової будівлі (корпус № 6) розташованої за адресою: м. Вовчанськ вул.Пушкіна,1 на баланс комунальної установи «Вовчанська дитячо-юнацька спортивна школа»

 

Про передачу матеріальних цінностей з балансу комунального підприємства «Вовчанськ» на баланс комунального підприємства  «Вовчанські очисні споруди»

 

Про затвердження актів приймання - передачі матеріальних цінностей з балансу комунального підприємства «Вовчанськ»  на баланс на баланс комунального підприємства «Вовчанські очисні споруди»

АКТ

 

Про передачу автомобіля ГАЗ 3110, державний номер 100-10 ХА, з балансу комунальної установи по утриманню трудового архіву та майна Вовчанської міської ради на баланс відділу освіти Вовчанської міської ради

 

Про затвердження акту приймання - передачі автомобіля ГАЗ 3110, державний номер 100-10 ХА, з балансу комунальної установи по утриманню трудового архіву та майна Вовчанської міської ради на баланс відділу освіти Вовчанської міської ради

 

Про передачу автомобіля ВАЗ 2107, державний номер АХ 65-12АІ  на баланс комунальної установи по утриманню трудового  архіву та майна Вовчанської міської ради.

 

Про затвердження акту приймання - передачі автомобіля ВАЗ 2107, державний номер АХ 65-12АІ на баланс комунальної установи по утриманню трудового архіву та майна Вовчанської міської ради

 

Про надання згоди на прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області до комунальної власності Вовчанської міської ради  обладнання (кабінет географії). 

 

Про затвердження Переліку об’єктів комунального майна Вовчанської міської  ради станом на 01.05.2021 року.

 

Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунального майна Вовчанської міської ради, що підлягають передачі в оренду без проведення  аукціону

 

Про затвердження Переліку першого типу об’єктів комунального майна Вовчанської  міської ради, що підлягають передачі в оренду на аукціоні

 

 

Про затвердження переліку об’єктів малої приватизації - окремого майна, що підлягає приватизації

 

Про надання згоди на прийняття медичного обладнання до комунальної власності Вовчанської міської ради    

 

Про  надання дозволу комунальному підприємству «Вовчанськ» на списання   автомобілів: Газ-53АМ (АХ23-66АІ), Газ-3309 (АХ6696ВМ), Газ-53АМ (37727ХА) 

 

Про внесення змін до загальної вартості будівництва по об’єкту: «Ремонт реставраційний (покрівля та горищне перекриття) Вовчанського ліцею №2 Вовчанської районної ради, Харківської області за адресою: м. Вовчанськ, вул. Гагаріна,12» та доповнення назви об’єкту словами «(Коригування)»

 

Про внесення змін до Програми сприяння діяльності Комунального підприємства «Вовчанськ» на 2021 рік

Програма

 

Про актуалізацію картографічної основи території Вовчанської територіальної громади

 

Про безоплатну передачу декоративного дерев’яного павільйону з балансу комунального закладу «Будинок культури Вовчанської міської ради» Свято-Жено-Мироносицькому храму

 

 

Про затвердження акту приймання-передачі декоративного дерев’яного павільйону з балансу комунального закладу «Будинок культури Вовчанської міської ради» Свято-Жено-Мироносицькому храму

 

 

Про надання згоди на списання з балансу відділу освіти Вовчанської міської ради майна, яке є об`єктом комунальної власності Вовчанської міської ради

 

Про внесення змін до рішення V (позачергової) сесії VІІІ скликання від 15.01.2021 року № 8- VІІІ «Про затвердження складу робочого органу по регулюванню діяльності з розміщення зовнішньої реклами»

 

Про внесення змін до Програми поводження з безпритульними та домашніми тваринами на території Вовчанської міської ради на 2016 – 2022 роки

Програма

 

Про внесення змін до Програми сприяння діяльності Комунального підприємства «Вільчанський комбінат комунальних підприємств» на 2021 рік

Програма

 

Про звернення депутатів Вовчанської  міської  ради щодо забезпечення належного проведення вакцинації населення з метою зменшення захворюваності на COVID-19

Звернення

 

Про звернення депутатів Вовчанської  міської  ради щодо малої приватизації

ЗВЕРНЕННЯ депутатів Вовчанської міської ради Чугуївського району Харківської області до Голови Верховної Ради України