Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

Протокол

Поіменне голосування

Про обрання секретаріату ХХ сесії Вовчанської міської ради VIІІ скликання

 

Про затвердження порядку денного ХХ сесії Вовчанської міської ради VІII скликання

 

Про затвердження Програми розвитку та функціонування української мови в закладах освіти та культури Вовчанської територіальної громади на 2022 рік

 

«Про внесення змін до рішення ІІІ (позачергова) сесії VIІІ скликання Вовчанської міської ради від 23 грудня 2020 року     «Про міський бюджет на 2021 рік»

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7

Додаток 8

Додаток 9

 

Про закриття Малововчанського сільського клубу

 

Про закриття Малововчанської сільської бібліотеки-філії

 

Про внесення змін до Переліку закладів культури базової мережі   Вовчанської міської ради, що є у власності Вовчанської міської ради

Додаток

 

Про передачу з балансу комунальної установи по утриманню трудового архіву та майна Вовчанської міської ради на баланс комунального підприємства «Вовчанські очисні споруди» об’єктів нерухомого майна  

 

Про прийняття кисневих концентраторів СР-101  із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області до комунальної власності Вовчанської міської ради

 

Про прийняття системи рентгенівської  діагностичної  Calypso F МТОes із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області до комунальної власності Вовчанської міської ради

 

Про надання згоди на прийняття  з державної власності  до комунальної власності Вовчанської територіальної громади  протирадіаційного укриття № 77052

 

Про затвердження акту приймання – передачі частини нежитлової будівлі, загальною площею 72,6 кв.м, розташованої за адресою:

м.Вовчанськ вул.Соборна, 86

 

Про передачу насосного агрегату ЕЦВ 8-25-180нрк на баланс КП «Білоколодязька водопровідна дільниця»

Додаток

 

Про затвердження акту приймання-передачі насосного агрегату ЕЦВ 8-25-180нрк на баланс КП «Білоколодязька водопровідна дільниця»

 

Про затвердження акту приймання із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області до комунальної власності Вовчанської міської ради  обладнання (кабінет географії)

 

Про передачу з балансу відділу освіти Вовчанської міської ради майна, яке є об`єктом комунальної власності Вовчанської міської ради, на баланс Комунальної Установи по утриманню трудового архіву та майна Вовчанської міської ради

 

 

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність Краснолобову В.В.

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність Немчиновій М.П.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Дерев’янко Н. М.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Христенко О. М.

 

Про передачу земельної ділянки у власність Рибці С.В.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Уварову В.М.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Титаренку О.В.

 

Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність Широкову А.П.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бірюковій Т.Ф.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність 

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

та передачі земельної ділянки у власність Сергієнко Л.М.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

та передачі земельної ділянки у власність Черніченку Ю.М.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

та передачі земельної ділянки у власність Застелі Л.О.

 

Про затвердження проєкту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки в оренду Бондаренко С.М.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Уварову О.П.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Рябініній Н.С.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Хайла М.В.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Зінченко А.В.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Чередниченка В.М.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність  Житнікову А.В. та Житніковій М.С.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Бондаренко Г.М. та Свергун Н.М.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Никоненко В.В.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Андрейченку Р.В.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бондарєвій Л.А.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бондаренку Г.Ю.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бондаренко Є.Ю.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бондаренко Н.О.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Ботнару В.В.

 

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гринько А.С.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гринько Д.С.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Камзіст В.О.

 

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Коваль Р.І.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Ольховику В.С.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Рибалкіну К.А.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Селецькій М.В.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Селецькій Н.О.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Демідову І.Г.

 

Про затвердження Програми з проведення інвентаризації земель комунальної власності Вовчанської міської ради на 2022-2024 роки

 

Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки

 

Про внесення змін до рішення ІХ (позачергової) сесії Вовчанської міської ради VIII скликання від 31.03.2021 року № 9.55- VIII «Про затвердження переліку земельних ділянок право оренди яких буде реалізовано на земельних торгах у формі аукціону та проведення конкурсу з визначення виконавця земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки на конкурентних засадах на території Вовчанської міської ради Харківської області»

 

Про передачу земельної ділянки в оренду Пієву В.М.

 

Про передачу земельної ділянки в оренду Пієву В.М.

 

Про передачу земельної ділянки в оренду Пієву В.М.

 

Про передачу земельної ділянки в оренду Пієву В.М.

 

Про передачу земельної ділянки в оренду Пієву В.М.

 

Про передачу земельної ділянки в оренду Пієву В.М.

 

Про передачу земельної ділянки в оренду Пієву В.М.

 

Про передачу земельної ділянки в оренду Пієву В.М.

 

 

Про передачу земельної ділянки в оренду Пієву В.М.

 

Про передачу земельної ділянки в оренду Пієву В.М.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою для підготовки лотів до проведення земельних торгів

 

Про проведення інвентаризації земель комунальної власності Вовчанської міської ради (надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель)

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель (для формування земельних ділянок), які в подальшому плануються для обміну з громадянами, чиї земельні ділянки вилучаються для облаштування державного кордону України на території Вовчанської міської ради Харківської області

 

Про надання згоди Григорян Юлії Олександрівні на викуп земельної ділянки за адресою: вул. Колокольцова, 52, м. Вовчанськ, Чугуївського району, Харківської області

 

Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради V (позачергової сесії) VIII скликання № 6-VIII від 15 січня 2021 року «Про створення конкурсної комісії по відбору суб’єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою Вовчанської міської ради VIІІ скликання»

 

Про внесення змін до Програми розвитку первинної ланки медицини Вовчанської міської ради  на 2021 рік

Додаток

 

Про затвердження структури та чисельності апарату Вовчанської міської ради та її виконавчих органів з 1 грудня 2021 року

Додаток

 

Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через центр надання адміністративних послуг Вовчанської міської ради

Додаток

 

Про надання згоди на прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області до комунальної власності Вовчанської територіальної громади  автобусу спеціалізованого шкільного

 

Про надання згоди на безоплатне прийняття  до комунальної власності Вовчанської територіальної громади в особі Вовчанської міської ради новозбудованого   об’єкту  «Амбулаторія  загальної практики – сімейної  медицини по вул. Центральна, 115 в с.Варварівка  Вовчанського району Харківської області»

 

Про безоплатне прийняття  до комунальної власності Вовчанської територіальної громади в особі Вовчанської міської ради новозбудованого   об’єкту  «Амбулаторія  загальної практики – сімейної  медицини по вул. Центральна, 115 в с.Варварівка  Вовчанського району Харківської області»

 

Про надання дозволу КНП «Вовчанська центральна районна лікарня» Вовчанської міської ради на списання   медичного обладнання та господарського інвентарю

 

Про внесення змін до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Вовчанської міської ради, що підлягають передачі в оренду

без проведення  аукціону

 

Про надання в оренду  частини нежитлової будівлі за адресою: Харківська обл., с. Гатище, вул. Центральна, буд. 37,  та включнення вказаної  частини об’єкта оренди до Переліку другого типу

 

Про надання в оренду частини нежитлової будівлі за адресою: Харківська обл., с. Рубіжне, вул. Зарічна, буд. 1А, та включнення вказаної частини об’єкта оренди до Переліку другого типу

 

Про передачу нежитлової будівлі, розташованої за адресою:Харківська обл., с. Охрімівка, вул. Центральна, 56А, з балансу Комунальної установи по утриманню трудового архіву та майна Вовчанської міської ради на баланс КП «ЦПМСД Вовчанської міської ради»

 

Про передачу частини нежитлової будівлі розташованої за адресою: Харківська обл., смт. Вільча, вул. Шевченка, 51 з балансу комунальної установи по утриманню трудового архіву та майна Вовчанської міської ради на баланс комунального підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги Вовчанської міської ради»

 

Про передачу теплолічильника Sharky 775 DN 25 Qp=3,5, котрий знаходиться за адресою: Харківська обл., Чугуївський район, м. Вовчанськ, вул. Шевченка, буд. 28 на баланс комунального некомерційного підприємства «Вовчанська центральна районна лікарня»

 

Про дострокове припинення повноважень  голови постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та гуманітарних питань.

 

Про обрання  голови  постійної комісії  з питань соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та гуманітарних питань