Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LХІІ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 28 лютого   2020 року                                                          № 1-VII

 

 

 

Про обрання секретаріату    LХІІ сесії Вовчанської міської

ради  VIІ скликання.

 

 

      Керуючись Законом України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, та  рішенням І пленарного засідання ІІ (позачергової) сесії VIІ скликання № 6-VIІ від 10.12.2019 року «Про закріплення депутатів Вовчанської міської ради УІІ скликання за  виборчими  округами», відповідно до ст. 2, п. 7, ст. 3.1, ст. 5 Регламенту міської ради, Вовчанська міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Обрати секретаріат LХІІ сесії  Вовчанської міської ради VIІ скликання у складі депутатів:

 

 

- виборчого округу №   10 Кучеренко Олени Юріївни;          

- виборчого округу №   18 Куценка Сергія Володимировича.    

  

 

 

Міський голова                                                  Володимир ШЕВЧЕНКО

 

 

Поіменне голосування до рішення   LХІІ сесії  VIІ  скликання " Про обрання секретаріату LХІІ сесії Вовчанської міської ради   VIІ  cкликання " 28.02.2020 року 

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LХІІ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від    28 лютого  2020 року                                                     № 2-VII

 

Про внесення змін та доповнень до порядку денного  LХІІ сесії Вовчанської міської ради  VIІ скликання

 

       Керуючись п.1ст. 26, п. 8 ст. 42, ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  Вовчанська міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

  1. Включити до порядку денного: а саме:

 - до питання № 1 «Земельні питання» - питання з 1.1 по 1.54;

- до питання № 10  Розділу «Різне»  - питання  з 10.1  по 10.10, як   соціально-важливі та   невідкладні.

2.Виключивши при цьому:

  - за зверненням  заявниці Яковенко Людмили Василівни, яке надійшло до міської ради 28.02.20 року - питання № 1.18 «Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації Яковенко Людмилі Василівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Чехова, 7 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га»;

  - За пропозицією члена  профільної комісії з земельних питань, Самойленка Віктора Миколайовича питання № 1.19 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою  Гаврюшенко Тетяні Григорівні щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Ветеренарна для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у  власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га»;

та питання № 1.20 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою Кошиковій Юлії Олександрівні щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Ветеренарна для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у  власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га.» на доопрацювання;

  • за пропозицією виконкому міської ради питання за №10.9 «Про затвердження рішення виконавчого комітету Вовчанської міської ради».

 

 

 

Міський голова                                                   Володимир ШЕВЧЕНКО

 

 

Поіменне голосування до рішення   LХІІ сесії  VIІ  скликання " Про внесення змін та доповнень до порядку денного LХІІ сесії Вовчанської міської ради   VIІ  cкликання " 28.02.2020 року  

 

 

 

Україна

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LХІІ СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

Р  І Ш Е Н Н Я

 

       Від 28 лютого 2020  року                                                           № 3–VIІ  

 

Про затвердження порядку денного    LХІІ сесії

міської ради VІI скликання

 

Керуючись ст. 26, п. 8 ч.2  ст. 42,    ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

Затвердити для розгляду на    LХІІ сесії міської ради

VIІ скликання наступний   порядок денний:

 

1.Земельні питання.

1.1.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації            Андрейченко Ірині Петрівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Степова, 10 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га.

1.2.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Анісімову Юрію Миколайовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, пров. Селянський, 7 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

1.3. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації            Арестовій Тетяні Сергіївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Верхня, 5 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.   

1.4. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Галімову Андрію Леонідовичу  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Гурканівська, 23 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.5.Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Григоренко Аллі Павлівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Чехова, 19 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0847га.

1.6. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Грубнику Костянтину Анатолійовичу  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Надії Волкової, 25 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.7. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації            Кривенко Олені Павлівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Благовіщенська, 4 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0562га.

1.8. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Кошиль Наталі Миколаївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Зарічна, 53 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0612га.

1.9. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації Радченку Михайлу Анатолійовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Авіаційна, 3 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0711га.

1.10. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Рак Любові Іванівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Сєрова, 29 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.11. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Романцю Олександру Леонідовичу  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Харківська, 74 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0928га.

1.12. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Самойленку Василю Миколайовичу  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Східна, 1 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га.

1.13. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації            Сербіненко Ніні Афанасівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 109 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0692га.

1.14. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Снісар Марині Сергіївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Станична, 23 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.15.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Товстогану Валерію Олексійовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, пров. Героїв  Чорнобиля, 2б для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0938га.  

1.16. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Хайлу Миколі Володимировичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Пролетарська, 57 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

1.17.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Шаповаловій Тетяні Володимирівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Герлегівська, 17 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.18.Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою                 Чередніченку Руслану Володимировичу щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Обозна для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у  власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га.

1.19.Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою                Деревянко Яні Володимирівні щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Вишнева, 21  для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 0,50га.

1.20.Про надання  дозволу Заварзіну Сергію Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, пров. Лісовий, 42-з для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 0,34га.

1.21.Про надання  дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 53 для  будівництва та обслуговування інших будівель  громадської  забудови  за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 1,1153га.

1.22.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки  Андренко Людмилі Миколаївні для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Хлібороба, 56, площею 0,10га.

1.23.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Барибіну Олександру Олександровичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, пров. 8 Березня, 15, площею 0,10га.

1.24. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки  Булаху Юрію Миколайовичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Орлова, 18, площею 0,10га.

1.25.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Вілкову Сергію Васильовичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Черкаська, 20, площею 0,10га.

1.26. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   

щодо встановлення меж земельної ділянки  Гусакову Ігору Миколайовичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Селянська, 191, площею0,10га.

1.27.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки  Івановій Тетяні Прокопіївні для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Господарська, 113, площею 0,0873га.

1.28.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки  Литовченку Олександру Олексійовичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Пролетарська, 111а, площею 0,0595га.

1.29.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Сироті Галині Володимирівні для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Івана Франка, 41, площею0,10га.

1.30.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо    встановлення меж земельної ділянки Саруханяну Вові Вазриковичу, Черваньову Миколі Олександровичу, розташованої   за адресою: м. Вовчанськ,  вул. Гоголя, 83, площею 0,10га.

1.31.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо    встановлення меж земельної ділянки Чмалю Дмитру Олексійовичу,                                                                                           Перміновій Надії Іванівні, розташованої за адресою:  м. Вовчанськ,  вул. Орлова, 47, площею 0,10га.

1.32.Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки Меленець Оксані Сергіївні для  будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розташованої за адресою:  Харківська область,   м. Вовчанськ, вул. Колокольцова, 1-В з подальшою передачею земельної ділянки в оренду із земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,005га.

1.33. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в постій         не користування Вовчанській районній раді для  будівництва та обслуговування закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. Шевченка, 24,  м. Вовчанськ, Харківська область, 1,2000га.

1.34.Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради ХХХVІІ сесії             VІІ скликання від 11.05.2018 року № 4.20-VІІ «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою  гр. Трембачу Віктору Анатолійовичу щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Гурканівська, 53  для  ведення садівництва  з подальшою передачею земельної ділянки у  власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – багаторічні насадження)», площею 0,0521га.

1.35. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради LХІХ сесії  VІ скликання від 24.04.2015 року № 9.17-VІ «Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації гр. Лопанчук М.М., Лопанчук О.Ф., щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Пролетарська, 87 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)   з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,0652га.

1.36. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації            Потикун Олені Анатоліївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Княгині Ольги, 9 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.37.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації            Шевченку Миколі Борисовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Ігнатьєва, 52 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.38. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Бондаренку Федору Анатолійовичу, Бондаренку Олександру Анатолійовичу, Лісовській Світлані Анатоліївні  щодо встановлення   меж земельної ділянки, розташованої за адресою   м. Вовчанськ,   вул. Шкільна, 6 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0866га.  

1.39.Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою                Кучеренко Карині Євгеніївні щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Гоголя  для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – сіножаті), площею 0,10га.

1.40.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо    встановлення меж земельної ділянки Трощиловій Валентині Іванівні, Лопатчук Оксані Анатоліївні, розташованої за адресою: м. Вовчанськ,  вул. Герлегівська, 16, площею 0,0957га.

1.41.Про  скасування рішення Вовчанської міської ради від  29 вересня 2017 року № 4.21-VІІ «Про надання дозволу Вовчанській районній раді  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ,  вул. Шевченка, 28 для будівництва та обслуговування закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь - забудовані землі )», площею 1,7га.

1.42. Про  скасування рішення Вовчанської міської ради від  29 вересня 2017 року № 4.22-VІІ «Про надання дозволу Вовчанській районній раді  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ,  вул. 1 Травня, 1-А для будівництва та обслуговування закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь - забудовані землі )», площею 1,6га.

1.43. Про надання дозволу Вовчанській районній раді  на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Шевченка, 28 для будівництва та обслуговування закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 1,7га.

1.44. Про надання дозволу Вовчанській районній раді  на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. 1 Травня, 1-А  для будівництва та обслуговування закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь - забудовані землі ), 1,6га.

1.45. Про  припинення права постійного користування на земельну ділянку, розташовану за адресою: м. Вовчанськ, вул. Колокольцова, 1-Г, площею 0,018га.

1.46. Про  укладення додаткової угоди до договору оренди землі від 22 травня 2017 року № 215 за адресою: м. Вовчанськ, вул. Рубіжанське шосе, 11  з ТОВ «КОРСО ТАУН», площею 0,200га.

1.47. Про надання  дозволу  Акціонерному товариству Комерційний банк «ПриватБанк» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Рубіжанське шосе, 2-а  для  будівництва та обслуговування будівель  торгівлі  за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,1203га.

1.48. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність зі зміною категорії земель сільськогосподарського призначення на землі житлової та громадської забудови  гр. Супрунову Андрію Володимировичу  для  будівництва і обслуговування жилого  будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: вул. Гурканівська,  м. Вовчанськ, Вовчанський р-н, Харківська обл., площею 0,10га.

1.49.Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою                 Ткаченку Івану Анатолійовичу щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Короленка, 114 для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у  власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га.

1.50. Про надання дозволу Шепеленко Надії Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. Олеся Досвітнього  для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,01га.

1.51. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Міщенко Ользі Іванівні, Раку Василю Федоровичу, Остапову Олександру Федоровичу щодо встановлення  меж земельної ділянки, розташованої за адресою   м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 99 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову оренду за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0687га.

  1. Про затвердження звіту про виконання місцевого  бюджету  міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2019 рік    за   2019 рік.  
  2. Про внесення змін до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік.
  3. Про затвердження розпоряджень Вовчанського міського голови, виданих у міжсесійний період.
  4. Про затвердження переліку комунального майна Вовчанської територіальної громади станом на 01.01.2020 року.
  5. Про передачу на баланс комунальному підприємству «Вовчанськ» основних засобів.
  6. Про затвердження акту списання основних засобів по Вовчанському ДНЗ (ясла садок) №2.
  7. Про затвердження штатного розпису Вовчанського відділу благоустрою міста.

9.Про проведення звітів депутатів Вовчанської  міської ради VІІ перед виборцями за ІІ півріччя 2019 року.

10.Різне.

10.1.Про внесення змін до рішення ІІІ (позачергова) сесії  VIІ скликання від 18 грудня 2015 року № 4-VIІ «Про утворення міської комісії з питань підготовки та погодження вихідних даних на проектування та будівництво (реконструкцію) об'єктів, вибору земельних ділянок для розміщення об'єктів, а також на визначення технічного забезпечення існуючих будівель і будівництва на території міста Вовчанська та затвердження Положення про міську комісію».

10.2.Про внесення змін до рішення ІІІ (позачергова) сесії  VIІ скликання від 18 грудня 2015 року № 5-VIІ «Про  утворення комісії по земельним спорам при виконавчому комітеті Вовчанської міської ради VIІ скликання».

10.3.Про внесення змін до рішення ІІІ (позачергова) сесії  VIІ скликання від 18 грудня 2015 року № 6-VIІ «Про  утворення адміністративної комісії при виконавчому комітеті Вовчанської міської ради VIІ скликання».

10.4.Про внесення змін до рішення ІІІ (позачергова) сесії  VIІ скликання від 18 грудня 2015 року № 7-VIІ «Про утворення  житлової комісії при виконавчому комітеті Вовчанської міської ради VIІ скликання».  

10.5. Про внесення змін до рішення ІІІ (позачергова) сесії  VIІ скликання від 18 грудня 2015 року № 8-VIІ «Про  затвердження  Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою та  складу конкурсної  комісії Вовчанської міської ради VIІ скликання».

10.6. Про внесення змін до рішення ІХ сесії  VIІ скликання від 03 червня 2016 року № 6.9-VIІ «Про   затвердження Порядку проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів на території Вовчанської міської ради Харківської області та складу конкурсної комісії з питань організації та проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з  вивезення рідких побутових відходів».

10.7. Про внесення змін до рішення ХХ сесії  VIІ скликання від 27 січня 2017 року № 20.4-VIІ «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення (збирання, зберігання, перевезення) твердих побутових відходів на території Вовчанської міської ради Харківської області та складу конкурсної комісії з питань організації та проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з  вивезення (збирання, зберігання, перевезення) твердих побутових відходів». 

10.8. Про внесення змін до рішення I сесії VII  скликання від 26.11.2015 р. № 14-VII «Про утворення виконавчого комітету Вовчанської міської ради   VII скликання, визнання його чисельності і затвердження персонального складу» (зі змінами).

10.9.Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Вовчанської міської ради житлового будинку за адресою: м. Вовчанськ, вул. Короленка 21-А для будинку сімейного типу.

 

 

 

Міський голова                                                     Володимир ШЕВЧЕНКО

 

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LХІІ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

 

Від 28 лютого 2020 року                                                № 5-VII

 

 

Про затвердження звіту про  виконання   місцевого  бюджету  міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2019 рік    за   2019 рік

                                

          Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій доповідну записку начальника відділу бухгалтерського обліку і господарської діяльності Катасонової Л.М., відповідно до ст. 80 Бюджетного кодексу України та на підставі п.23 ст.26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити звіт про виконання міського бюджету за 2019 рік  по загальному фонду по доходах в сумі  36645,5 тис. грн. (105,2 % ) в тому числі інша субвенція з районного бюджету на утримання дитячих дошкільних закладів міста та інша субвенція з обласного бюджету на виконання робіт по міні-проектам в сумі  12733,0 тис. грн.; по видатках у сумі 35288,7 тис. грн. (94,83 %) (додатки 1,3 додаються).
  2. Затвердити звіт про виконання міського бюджету за 2019 рік по спеціальному фонду по доходах в сумі 9436,4 тис. грн. (101,5%) в тому числі інша субвенція з обласного бюджету та обласного фонду охорони навколишнього середовища в сумі 3208,7 тис. грн.. по видаткам в сумі 8385,1  тис. грн. (81,43%) (додаток 2,3 додається).
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету (голова комісії Козлова В.В.).

 

                 

 

  Міський голова                                                      Володимир ШЕВЧЕНКО

Додаток 1

 Додаток 2

Додаток 3

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LХІІ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 28 лютого 2020 року                                                             № 6-VII

 

Про внесення змін до місцевого бюджету
міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік
(20308301000)

 

Керуючись Бюджетним кодексом України,  Законом України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Вовчанська міська рада

ВИРІШИЛА: 
       

  1. Визначити на 2020 рік:

доходи місцевого бюджету у сумі 34 957 700,00 гривень, у тому числі доходи загального фонду місцевого бюджету – 33 655 900,00 гривень та доходи спеціального фонду місцевого бюджету – 1 301 800,00 гривень згідно з додатком 1 до цього рішення;

видатки місцевого бюджету у сумі 38 325 434,00 гривень, у тому числі видатки загального фонду місцевого бюджету – 34 909 274,00 гривень та видатки спеціального фонду місцевого бюджету – 3 466 160,00 гривень;

  профіцит за загальним фондом місцевого бюджету у сумі 1 240 374,00 гривень згідно з додатком 2 до цього рішення;

  дефіцит за спеціальним фондом місцевого бюджету у сумі 2 177 360,00 гривень згідно з додатком 2 до цього рішення;

оборотний залишок бюджетних коштів місцевого бюджету у розмірі 
20 000,00 гривень, що становить 0,06 відсотка видатків загального фонду місцевого бюджету, визначених цим пунктом;

резервний фонд місцевого бюджету у розмірі 30 000,00 гривень, що становить 0,09 відсотка видатків загального фонду місцевого бюджету, визначених цим пунктом.

 

  1. Затвердити бюджетні призначення головному розпоряднику коштів місцевого бюджету на 2020 рік у розрізі відповідальних виконавців за бюджетними програмами згідно з додатком 3 до цього рішення.

 

  1. Затвердити на 2020 рік міжбюджетні трансферти згідно з додатком 4 до цього рішення.

Надати право міському голові у міжсесійний період проводити розподіл та перерозподіл коштів місцевого бюджету, субвенцій та інших трансфертів, шляхом видання розпоряджень, за умови погодження такого розподілу/перерозподілу з постійною комісією міської ради з питань бюджету, з наступним внесенням змін до рішення про місцевий бюджет.

 

  1. Затвердити на 2020 рік розподіл коштів бюджету розвитку на здійснення заходів на будівництво, реконструкцію і реставрацію об’єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури за об’єктами згідно з додатком 5 до цього рішення.

 

  1. Затвердити розподіл витрат місцевого бюджету на реалізацію місцевих/регіональних програм у сумі 1 504 066,00 гривень згідно з додатком 6 до цього рішення.

 

  1. Установити, що у загальному фонді місцевого бюджету на 2020 рік:

1) до доходів загального фонду місцевого бюджету належать доходи, визначені статтею 69 Бюджетного кодексу України, та трансферти, визначені статтями 93, 96 Бюджетного кодексу України (крім субвенцій, визначених статтею 691 та частиною першою статті 71 Бюджетного кодексу України), а також такі надходження відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік»:

  • Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів – 65 300,00 гривень;
  • акцизний податок від реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів – 2 846 500,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об’єктів житлової нерухомості – 16 500,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об’єктів житлової нерухомості – 45 100,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об’єктів нежитлової нерухомості – 736 000,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об’єктів нежитлової нерухомості – 293 360,00 гривень;
  • земельний податок з юридичних осіб – 3 346 800,00 гривень;
  • орендна плата з юридичних осіб – 3 583 200,00 гривень;
  • земельний податок з фізичних осіб – 238 900,00 гривень;
  • орендна плата з фізичних осіб – 614 000,00 гривень;
  • збір за місця для паркування транспортних засобів, сплачений фізичними особами – 86 200,00 гривень;
  • єдиний податок з юридичних осіб – 1 084 200,00 гривень;
  • єдиний податок з фізичних осіб – 5 644 400,00 гривень;
  • єдиний податок з сільськогосподарських товаровиробників, у яких частка сільськогосподарського виробництва за попередній податковий період дорівнює або перевищує 75 % – 1 088 000,00 гривень;
  • частина чистого прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств та їх об’єднань, що вилучається до бюджету – 91 300,00 гривень;
  • адміністративні штрафи та інші санкції – 141 740,00 гривень;
  • плата за надання інших адміністративних послуг – 720 300,00 гривень;
  • надходження від орендної плати за користування цілісним майновим комплексом та іншим майном, що перебуває в комунальній власності – 56 900,00 гривень;
  • державне мито в частині, що відповідно до закону зараховується до відповідних місцевих бюджетів – 80 200,00 гривень;
  • інші надходження (від приватизації житла) – 2 100,00 гривень;
  • інші субвенції з місцевого бюджету – 12 887 900,00 гривень.

 

  1. Установити, що джерелами формування спеціального фонду місцевого бюджету на 2020 рік:

1) у частині доходів є надходження, визначені статтями 691, 71 Бюджетного кодексу України, а також такі надходження відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік»:

  • плата за послуги, що надаються бюджетними установами згідно з їх основною діяльністю (батьківська плата за перебування дітей в дошкільних навчальних закладах) – 1 209 400,00 грн.;
  • екологічний податок – 106 066,00 грн.

 

  1. Установити, що у 2020 році кошти, отримані до спеціального фонду місцевого бюджету згідно з відповідними пунктами статті 691 Бюджетного кодексу України, спрямовуються на реалізацію заходів, визначених статтею 91 Бюджетного кодексу України, з урахуванням норм пункту 20 Розділу VI Бюджетного кодексу України «Прикінцеві та перехідні положення», а саме: кошти, отримані до спеціального фонду згідно з відповідними підпунктами абзацу 1) пункту 6 цього рішення, спрямовуються на:

оплату продуктів харчування в дошкільних навчальних закладах міста (за рахунок джерел, визначених першим підпунктом абзацу 1) пункту 6 цього рішення);

озеленення території міста відповідно до міської Природоохоронної програми (за рахунок джерел, визначених другим підпунктом абзацу 1) пункту 6 цього рішення).

 

  1. Визначити на 2020 рік відповідно до статті 55 Бюджетного кодексу України захищеними видатками місцевого бюджету видатки загального фонду на:
  • оплату праці працівників бюджетних установ;
  • нарахування на заробітну плату;
  • придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів;
  • забезпечення продуктами харчування;
  • оплату комунальних послуг та енергоносіїв;
  • соціальне забезпечення;
  • поточні трансферти місцевим бюджетам.

 

  1. Здійснювати за рішенням сесії Вовчанської міської ради розміщення тимчасово вільних коштів місцевого бюджету на депозитах або шляхом придбання цінних паперів, емітованих міською радою, з подальшим поверненням таких коштів до кінця поточного бюджетного періоду, а також шляхом придбання державних цінних паперів (відповідно до статті 16 Бюджетного кодексу України) в межах поточного бюджетного періоду на конкурсних засадах.

 

  1. Надати право отримувати в управлінні Державної казначейської служби у Вовчанському районі позики на покриття тимчасових касових розривів місцевого бюджету, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов’язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, відповідно до статей 4373Бюджетного кодексу України, міській раді в особі міського голови.

 

  1. Здійснювати обслуговування бюджетних коштів у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ установами банків державного сектору у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, відповідно до частини другоїстатті 78 Бюджетного кодексу України, за рішенням сесії міської ради.

 

  1. Установити, що апарат Вовчанської міської ради, як головний розпорядник коштів місцевого бюджету, забезпечує виконання норм Бюджетного кодексу Українистосовно:

1) затвердження паспортів бюджетних програм протягом 45 днів з дня набрання чинності цим рішенням;

2) здійснення управління бюджетними коштами у межах встановлених їм бюджетних повноважень та оцінки ефективності бюджетних програм, забезпечуючи ефективне, результативне і цільове використання бюджетних коштів, організацію та координацію роботи розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів у бюджетному процесі;

3) забезпечення доступності інформації про бюджет відповідно до законодавства, а саме:

здійснення публічного представлення та публікації інформації про бюджет за бюджетними програмами та показниками, бюджетні призначення щодо яких визначені цим рішенням, відповідно до вимог та за формою, встановленими Міністерством фінансів України, до 15 березня 2020 року;

оприлюднення паспортів бюджетних програм у триденний строк з дня затвердження таких документів;

4) взяття бюджетних зобов’язань та здійснення витрат бюджету;

5) забезпечення у повному обсязі проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами, та укладання договорів за кожним видом енергоносіїв у межах встановлених обґрунтованих лімітів споживання тощо.

 

  1. Установити, що внесення змін до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік щодо перерозподілу бюджетних призначень головного розпорядника бюджетних коштів здійснюється за рішенням сесії міської ради у випадках, передбачених Бюджетним кодексом України.

 

  1. Рішення набуває чинності з 1 січня 2020 року.

 

  1. Додатки 1-7 до цього рішення є його невід’ємною частиною.

 

  1. Рішення підлягає оприлюдненню в десятиденний строк з дня його прийняття відповідно до частини четвертоїстатті 28 Бюджетного кодексу України.

 

  1. Установити інші положення, які регламентують процес виконання місцевого бюджету, а саме:

1) Розпорядники коштів місцевого бюджету та одержувачі коштів місцевого бюджету беруть бюджетні зобов’язання та здійснюють видатки за загальним фондом бюджету тільки в межах бюджетних асигнувань, встановлених кошторисами, враховуючи необхідність виконання бюджетних зобов’язань минулих років, зареєстрованих в органах Державної казначейської служби України. Зобов’язання, взяті розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів без відповідних бюджетних асигнувань або з перевищенням повноважень, встановлених цим рішенням, не вважаються бюджетними зобов’язаннями і не підлягають оплаті за рахунок бюджетних коштів. За наявності простроченої заборгованості із заробітної плати, а також за спожиті комунальні послуги та енергоносії, розпорядники та одержувачі бюджетних коштів не беруть бюджетні зобов’язання в межах бюджетних асигнувань за загальним фондом бюджету та не здійснюють платежі за іншими заходами, пов’язаними з функціонуванням бюджетних установ (крім захищених видатків бюджету), до погашення такої заборгованості.

2) Керівники бюджетних установ, які фінансуються з місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області, утримують чисельність працівників та здійснюють видатки на заробітну плату, включаючи видатки на премії та інші види заохочень чи винагород, матеріальну допомогу, лише в межах фонду заробітної плати, затвердженого в кошторисі відповідної бюджетної установи, одержувачі бюджетних коштів – в межах планів використання бюджетних коштів.

3) Комунальні підприємства міста сплачують до загального фонду місцевого бюджету частину чистого прибутку (доходу), нормативи відрахувань щодо якої встановлені відповідним рішенням Вовчанської міської ради. Частина чистого прибутку (доходу) сплачується наростаючим підсумком щоквартальної фінансово-господарської діяльності комунального підприємства протягом 2020 року.

4) Вовчанському міському голові надається право укладати договори про передачу міжбюджетних трансфертів між місцевим бюджетом міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області та іншими бюджетами.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова).

 

Міський голова                                                            Володимир ШЕВЧЕНКО

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

 

Україна

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  LХІІ СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

 

Р  І Ш Е Н Н Я

 

 

      Від  28 лютого    2020 року                                   №  7-VІІ

 

 

   Про затвердження розпоряджень  Вовчанського міського голови,    виданих  у міжсесійний період

 

 

Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій інформацію керуючої справами (секретаря) виконкому Мурашко А. стосовно затвердження розпоряджень Вовчанського міського голови, виданих у міжсесійний період, враховуючи положення Закону України «Про доступ до публічної інформації», керуючись ст.26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.п. 3, 21 ст.3.3 Регламенту міської ради VІІ скликання (зі змінами та доповненнями), міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.Затвердити  розпорядження Вовчанського міського голови, видані у міжсесійний період, а саме:  № 123-ос     від   19.12.2019    року,  № 23-ос від 21.01.2020 року  (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти  на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В.Козлова). 

 

 

Міський голова                                                     Володимир ШЕВЧЕНКО

 

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА   ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 LХІІ СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

    Від  28 лютого 2020 року                                 №   8-VІІ

 

 

Про затвердження переліку комунального майна Вовчанської територіальної громади станом на 01.01.2020 року

 

 

         Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій інформацію заступника міського голови Федутенко А. щодо затвердження переліку комунального майна Вовчанської територіальної громади станом на 01.01.2020 року, з метою забезпечення підвищення ефективності використання комунального майна,  керуючись ч.1 п.30, ст. 26 ст.ст. 59, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування  в Україні”, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Затвердити перелік комунального майна Вовчанської територіальної громади станом на 01.01.2020 року (Додається).

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, ЖКГ, побутового обслуговування, транспорту та зв’язку (голова комісії   І.Кулаков).

 

 

 

   Міський голова                                           Володимир ШЕВЧЕНКО

ПЕРЕЛІК КОМУНАЛЬНОГО МАЙНА

 

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

   УКРАЇНА

      ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 LХІІ СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

Р  І Ш Е Н Н Я

      Від  28 лютого   2020 року                             №  9- VІІ 

 

Про передачу на баланс комунальному підприємству «Вовчанськ» основних засобів

Заслухавши на засіданнях постійних депутатських комісій  пояснювальну записку провідного спеціаліста міської ради О.Мєшкової, з метою приведення у відповідність до законодавства України належне утримання основних засобів, відповідно до   ст.ст. 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні»,  міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Передати на баланс комунальному підприємству «Вовчанськ» основні засоби, а саме:

№ з/п

Найменування

Од.виміру

К-сть

Сума,

грн

Примітка

1

Ігровий комплекс "Классик 16" Н800

шт.

6

161508,00

 

2

Пісочниця «Стандарт 2»

шт.

6

13260,00

 

3

Балансир «Стандарт»

шт.

6

14418,00

 

4

Лавочка «Садовая»

шт.

6

10806,00

 

5

Огорожа вита КНП

шт.

1

63920,00

 

 

Разом:

263912,00

 

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань комунальної власності, житлового-комунального господарства, побутового, торгівельного обслуговування, транспорту та зв’язку (голова комісії Кулаков І.).

 

 

Міський голова                                                        Володимир ШЕВЧЕНКО

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

УКРАЇНА

      ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LХІІ  СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

Р  І Ш Е Н Н Я

      Від  28 лютого   2020 року                         №   10- VІІ 

 

Про затвердження акту списання основних засобів по Вовчанському ДНЗ (ясла садок) № 2

 

Заслухавши на засіданнях постійних депутатських комісій  пояснювальну  записку провідного спеціаліста міської ради О.Мєшкової про висновок комісії міської ради, призначеної розпорядженням від 03.12.2019р. № 157/1, з метою приведення у відповідність до законодавства України належне утримання основних засобів, відповідно до   ст.ст. 26, 59,   60 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні»,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

        1.Затвердити акт списання порохотягу Samsung по Вовчанському ДНЗ (ясла садок) №2 залишковою вартістю 999,00грн, первісна вартість складає 2395,00грн.

      2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань комунальної власності, житлового-комунального господарства, побутового, торгівельного обслуговування, транспорту та зв’язку (голова комісії    Кулаков І.).

 

 

Міський голова                                                        Володимир ШЕВЧЕНКО

 

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

 

 

Поіменне голосування до рішення LXII сесії VII скликання "Про затвердження штатного розпису Вовчанського відділу благоустрою міста " від 28.02.2020 року

Поіменне голосування до рішення LXII сесії VII  скликання " Про затвердження штатного розпису Вовчанського відділу благоустрою міста" від 28.02.2020 року

 

 

 

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

       LХІІ СЕСІЯ  VIІ СКЛИКАННЯ  

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 28 лютого    2020 року                                           №   12-VІІ

 

Про проведення звітів депутатів Вовчанської  міської ради VІІ перед виборцями за ІІ півріччя 2019 року

 

Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій вимоги ст. 16 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад” (з послідуючими змінами та доповненнями) стосовно звітів депутатів місцевих рад перед виборцями, керуючись  ст.ст. 26, 49, 59, 73 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, п.11, р.1, Плану роботи Вовчанської міської ради VІІ скликання на 2018 рік  міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Провести у період з 01 березня по 15 березня   2020 року звіти депутатів Вовчанської міської ради VІІ скликання перед виборцями про свою діяльність за ІІ півріч 2019 року, згідно зі списком закріплення депутатів за відповідними територіальними округами міста, затвердженим рішенням ІІ (позачергової) сесії Вовчанської міської ради VІІ скликання від 10 грудня 2015 року (зі змінами та доповненнями).
  2. Депутатам Вовчанської міської ради VІІ скликання до 15 березня 2020 року проінформувати Вовчанську міську раду про результати обговорення звітів, та надати зауваження і пропозиції, висловлені виборцями на адресу депутата, Вовчанської міської ради та її органів, а також про доручення, надані депутату виборцями,   у зв’язку з їх депутатською діяльністю, за встановленою формою (додається).
  3. Виконавчому апарату (секретаріату) Вовчанської міської ради:
  • узагальнити надані депутатами зауваження, пропозиції та доручення, забезпечити їх виконання;
  • здійснити разом з депутатами міської ради висвітлення звітів на офіційному   сайті Вовчанської міської ради.

4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності,    депутатської етики та місцевого самоврядування (голова комісії А.Добровінський).

 

Міський голова                                        Володимир ШЕВЧЕНКО

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

                                                                                                                                                   

                                                                   

 УКРАЇНА

      ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 LХІІ  СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

Р  І Ш Е Н Н Я

 

      Від  28 лютого   2020 року                                    №  13.1- VІІ 

 

 

Про внесення змін до рішення ІІІ (позачергова) сесії  VIІ скликання від 18 грудня 2015 року № 4-VIІ «Про утворення міської комісії з питань підготовки та погодження вихідних даних на проектування та будівництво (реконструкцію) об'єктів, вибору земельних ділянок для розміщення об'єктів, а також на визначення технічного забезпечення існуючих будівель і будівництва на території міста Вовчанська та затвердження Положення про міську комісію»

 

 Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій   інформацію заступника міського голови Федутенко А., щодо  внесення змін до  складу  міської комісії з питань підготовки та погодження вихідних даних на проектування та будівництво (реконструкцію) об'єктів, вибору земельних ділянок для розміщення об'єктів, а також на визначення технічного забезпечення існуючих будівель і будівництва на території міста Вовчанська, відповідно до п.34,36,38,42 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи вимоги постанови КМУ від 31 березня 2004 року № 427, з метою впорядкування містобудівної діяльності міста Вовчанська, міська рада

 

                                           В И Р І Ш  И Л А :

 

1.Внести зміни до рішення ІІІ (позачергова) сесії  VIІ скликання від 18 грудня 2015 року № 4- VIІ «Про утворення міської комісії з питань підготовки та погодження вихідних даних на проектування та будівництво (реконструкцію) об'єктів, вибору земельних ділянок для розміщення об'єктів, а також на визначення технічного забезпечення існуючих будівель і будівництва на  території міста Вовчанська та затвердження Положення про міську комісію», а саме: виклавши п.3 цього рішення в наступній редакції:

3.Затвердити персональний склад міської комісії з питань підготовки та погодження вихідних даних на проектування та будівництво (реконструкцію) об'єктів, вибору земельних ділянок для розміщення об'єктів, а також на визначення технічного забезпечення існуючих будівель і будівництва на території міста Вовчанська:

 Федутенко Анастасія Володимирівна – заступник міського голови, голова комісії;

Бородавка Павло Миколайович - начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю міської ради, заступник голови комісії;

Мурашко Аліна Сергіївна - керуюча справами (секретар) виконавчого комітету міської ради, секретар комісії;

Хайло Наталя Анатоліївна – головний спеціаліст міської ради, член комісії;

Фадєєва Євгенія Юхимівна – завідуюча лабораторією СЕС, член комісії (за згодою);

Волковський Віталій Володимирович – начальник відділу Держгеокадастру у Вовчанському районі, член комісії (за згодою);

Представник Вовчанського РВ ГУ ДС НС України в Харківській області, член комісії (за згодою);

Представник сектору   культури, молоді та спорту відділу освіти, культури, молоді та спорту  Вовчанської райдержадміністрації, член комісії (за згодою);

Представник комунального підприємства «Вовчанське БТІ», член комісії (за згодою);

Представник сектору містобудування та архітектури Вовчанської райдержадміністрації, член комісії (за згодою).

2.В іншій частині залишити це рішення без змін.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування (голова комісії  Добровінський А.)

 

 

 Міський голова                                                       Володимир  ШЕВЧЕНКО

                                                                      

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

                                                                   

                                                                   

   УКРАЇНА

      ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 LХІІ  СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

Р  І Ш Е Н Н Я

 

      Від  28 лютого   2020 року                                   №  13.2- VІІ 

 

 

Про внесення змін до рішення ІІІ (позачергова) сесії  VIІ скликання від 18 грудня 2015 року № 5-VIІ «Про  утворення комісії по земельним спорам при виконавчому комітеті Вовчанської міської ради VIІ скликання»

 

 Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій інформацію заступника міського голови Федутенко А.,  щодо  внесення змін до  складу    комісії по земельним спорам при виконавчому комітеті Вовчанської міської ради VIІ скликання, відповідно до ст.ст. 13,14,15,16,17 глави ІІІ Земельного Кодексу України, на підставі п.2 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

                                           В И Р І Ш  И Л А :

  1. Внести зміни до рішення ІІІ (позачергова) сесії VIІ скликання від 18 грудня 2015 року № 5-VIІ «Про  утворення  комісії по земельним спорам при виконавчому комітеті Вовчанської міської ради VIІ скликання», а саме: виклавши п.1 цього рішення в наступній редакції:

1.Утворити комісію по земельним спорам у    складі:

 Бородавка Павло Миколайович - начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю міської ради,  голова комісії;

 Дудка Людмила Іванівна  -  секретар   міської ради, заступник голови комісії;

 Лебедєва Ольга Миколаївна – головний спеціаліст міської ради,  секретар  комісії;

 Хайло Наталя Анатоліївна – головний спеціаліст міської ради, член комісії;

 Представник сектору містобудування та архітектури Вовчанської РДА (за згодою);

 Представник  комунального підприємства «Вовчанське БТІ».

  1. В іншій частині залишити це рішення без змін.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування (голова комісії Добровінський А.).

 

 Міський голова                                                       Володимир  ШЕВЧЕНКО   

 

                                                                                                                                                          

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

  УКРАЇНА

      ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 LХІІ  СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

Р  І Ш Е Н Н Я

 

      Від  28 лютого   2020 року                                  №  13.3- VІІ 

 

Про внесення змін до рішення ІІІ (позачергова) сесії  VIІ скликання від 18 грудня 2015 року № 6-VIІ «Про  утворення адміністративної комісії при виконавчому комітеті Вовчанської міської ради VIІ скликання»

 

 Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій інформацію заступника міського голови  Федутенко А., щодо  внесення змін до  складу   адміністративної комісії при виконавчому комітеті Вовчанської міської ради VIІ скликання, відповідно до п. 2 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вовчанська міська рада

  В И Р І Ш  И Л А :

  1. Внести зміни до рішення ІІІ (позачергова) сесії VIІ скликання від 18 грудня 2015 року № 6- VIІ «Про  утворення адміністративної комісії при виконавчому комітеті Вовчанської міської ради VIІ скликання», а саме: виклавши п.1 цього рішення в наступній редакції:

1.Утворити адміністративну комісію у  складі:

Федутенко Анастасія Володимирівна – заступник міського голови, голова комісії;

Бородавка Павло Миколайович - начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю міської ради, заступник голови комісії;

Марушко Людмила Григорівна - головний спеціаліст міської ради, член комісії;

Хайло Наталя Анатоліївна – головний спеціаліст міської ради, член комісії;

Фадєєва Євгенія Юхимівна – завідуюча лабораторією СЕС, член комісії (за згодою);

Представник – Вовчанського відділу поліції (м. Вовчанськ) Головного управління Національної поліції України в Харківській області.

2.В іншій частині залишити це рішення без змін.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування (голова комісії  Добровінський А.).

 

 

 Міський голова                                                       Володимир  ШЕВЧЕНКО   

              

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

           

  УКРАЇНА

      ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 LХІІ  СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

Р  І Ш Е Н Н Я

 

      Від  28 лютого   2020 року                                 № 13.4 - VІІ 

 

 

Про внесення змін до рішення ІІІ (позачергова) сесії  VIІ скликання від 18 грудня 2015 року № 7-VIІ «Про утворення  житлової комісії при виконавчому комітеті Вовчанської міської ради VIІ скликання»

 

 Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій інформацію заступника міського голови  Федутенко А., щодо  внесення змін до  складу  житлової комісії при виконавчому комітеті  Вовчанської міської ради VIІ скликання, відповідно до ст.  14, 15, 16 Житлового кодексу України, на підставі  ст.   26 п. 2, ст. 59 Закону  України  „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

  В И Р І Ш  И Л А :

 

  1. Внести зміни до рішення ІІІ (позачергова) сесії VIІ скликання від 18 грудня 2015 року № 7- VIІ «Про  утворення  житлової комісії при виконавчому комітеті Вовчанської міської ради VIІ скликання», а саме: виклавши п.1 цього рішення в наступній редакції:

1.Утворити житлову комісію у складі:

Голова комісії – Федутенко Анастасія Володимирівна – заступник міського голови;

Заступник голови комісії – Дудка Людмила Іванівна – секретар міської ради;

Секретар комісії – Кисла Оксана Андріївна – головний спеціаліст міської ради;

Член комісії - Фадєєва Євгенія Юхимівна – завідуюча лабораторії СЕС Вовчанського району (за згодою);

Член комісії – представник сектору містобудування та архітектури Вовчанської райдержадміністрації (за згодою);

Член комісії – представник комунального підприємства «Вовчанське БТІ» (за згодою);

  1. В іншій частині залишити це рішення без змін.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування (голова комісії Добровінський А.)

 

 Міський голова                                                       Володимир  ШЕВЧЕНКО    

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

   УКРАЇНА

      ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 LХІІ  СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

Р  І Ш Е Н Н Я

 

      Від  28 лютого   2020 року                                 №  13.5- VІІ

 

Про внесення змін до рішення ІІІ (позачергова) сесії  VIІ скликання від 18 грудня 2015 року № 8-VIІ «Про  затвердження  Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою та  складу конкурсної  комісії Вовчанської міської ради VIІ скликання»

 

 Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій  інформацію заступника міського голови  Федутенко А., щодо  внесення змін до складу конкурсної  комісії Вовчанської міської ради VIІ скликання, відповідно до   Наказу Фонду державного майна України від 25.11.2003 року № 2100 (зі змінами і доповненнями)  та керуючись п.34 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні»,  міська рада

 

   В И Р І Ш  И Л А :

 

  1. Внести зміни до рішення ІІІ (позачергова) сесії VIІ скликання від 18 грудня 2015 року № 7- VIІ «Про   затвердження  Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою та  складу конкурсної  комісії Вовчанської міської ради VIІ скликання», а саме: виклавши п.2 цього рішення в наступній редакції:

2.Утворити конкурсну комісію по   відбору суб’єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою  Вовчанської міської ради VIІ скликання у складі 5 чоловік:

Голова комісії – Федутенко Анастасія Володимирівна – заступник міського голови;

Заступник голови комісії –  Бородавка Павло Миколайович - начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю міської ради, заступник голови комісії; 

Секретар комісії – Кисла Оксана Андріївна – головний спеціаліст міської ради;

Член комісії - Хайло Наталя Анатоліївна – головний спеціаліст міської ради;

Член комісії – Віталій Володимирович – начальник відділу Держгеокадастру у Вовчанському районі (за згодою);

 

  1. В іншій частині залишити це рішення без змін.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування (голова комісії  Добровінський А.)

 

 Міський голова                                                       Володимир  ШЕВЧЕНКО    

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 УКРАЇНА

      ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 LХІІ  СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

Р  І Ш Е Н Н Я

 

      Від  28 лютого   2020 року                                     № 13.6- VІІ

 

Про внесення змін до рішення ІХ сесії  VIІ скликання від 03 червня 2016 року № 6.9-VIІ «Про   затвердження Порядку проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів на території Вовчанської міської ради Харківської області та складу конкурсної комісії з питань організації та проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з  вивезення рідких побутових відходів»

 

 Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій інформацію заступника міського голови  Федутенко А., щодо  внесення змін до  складу   конкурсної комісії з питань організації та проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з  вивезення рідких побутових відходів, відповідно до ст. ст.7, 27 Закону України «Про житлово-комунальні послуги»,  Порядку проведення конкурсу з надання послуг з вивезення побутових відходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 р. №1173, постанови Кабінету Міністрів України від 10.12.2008р. № 1070 “Про затвердження правил надання послуг з вивезення побутових відходів” та з метою забезпечення належного санітарного стану та удосконалення системи поводження з відходами на території Вовчанської міської ради,  на підставі п. 2 ст.   26, ст. 59 Закону  України  „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

 В И Р І Ш  И Л А :

 

  1. Внести зміни до рішення ІХ сесії VIІ скликання від 03 червня 2016 року № 6.9-VIІ   «Про    затвердження Порядку проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів на території Вовчанської міської ради Харківської області та складу конкурсної комісії з питань організації та проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з  вивезення рідких побутових відходів», а саме: виклавши п.2 цього рішення в наступній редакції:

2.Склад конкурсної комісії по організації та проведенню конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів:

Голова комісії – Федутенко Анастасія Володимирівна – заступник міського голови;

Заступник голови комісії –  Бородавка Павло Миколайович - начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю міської ради;

Секретар комісії – Кисла Оксана Андріївна – головний спеціаліст міської ради;

Член комісії - Хайло Наталя Анатоліївна – головний спеціаліст міської ради;

Член комісії – представник відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту Вовчанської райдержадміністрації (за згодою);

Член комісії – Кириченко Сергій Яковлевич - депутат Вовчанської міської

ради VІІ скликання, заступник голови комісії  з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, побутового, торгівельного обслуговування, транспорту та зв’язку.   

2.В іншій частині залишити це рішення без змін.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування (голова комісії  Добровінський А.)

 

 

 

 Міський голова                                                       Володимир  ШЕВЧЕНКО    

                                                                                                                                                                 

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

                                                                                                                                                  

   УКРАЇНА

      ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 LХІІ  СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

Р  І Ш Е Н Н Я

 

      Від  28 лютого   2020 року                                   №  13.7- VІІ

 

Про внесення змін до рішення ХХ сесії  VIІ скликання від 27 січня 2017 року № 20.4-VIІ «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення (збирання, зберігання, перевезення) твердих побутових відходів на території Вовчанської міської ради Харківської області та складу конкурсної комісії з питань організації та проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з  вивезення (збирання, зберігання, перевезення) твердих побутових відходів»

 

   Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій інформацію заступника міського голови Федутенко А.,    щодо  внесення змін до  складу   конкурсної комісії з питань організації та проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з з вивезення (збирання, зберігання, перевезення) твердих побутових відходів на території Вовчанської міської ради Харківської області та складу конкурсної комісії з питань організації та проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з  вивезення (збирання, зберігання, перевезення) твердих побутових відходів, ст.ст.7, 27 Закону України «Про житлово-комунальні послуги»,  Порядку проведення конкурсу з надання послуг з вивезення побутових відходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 р. №1173, постанови Кабінету Міністрів України від 10.12.2008р. № 1070 “Про затвердження правил надання послуг з вивезення побутових відходів” та з метою забезпечення належного санітарного стану та удосконалення системи поводження з відходами на території Вовчанської міської ради на підставі  п. 2 ст. 26, ст. 59 Закону  України  „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

                                           В И Р І Ш  И Л А :

 

  1. Внести зміни до рішення ХХ сесії  VIІ скликання від 27 січня 2017 року № 20.4-VIІ «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення (збирання, зберігання, перевезення) твердих побутових відходів на території Вовчанської міської ради Харківської області та складу конкурсної комісії з питань організації та проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з  вивезення (збирання, зберігання, перевезення) твердих побутових відходів», а саме: виклавши п.2 цього рішення в наступній редакції:
  2. Склад конкурсної комісії по організації та проведенню конкурсу на надання послуг з вивезення (збирання, зберігання, перевезення) твердих побутових відходів:

Голова комісії – Федутенко Анастасія Володимирівна – заступник міського голови;

Заступник голови комісії –  Бородавка Павло Миколайович - начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю міської ради;

Секретар комісії – Кисла Оксана Андріївна – головний спеціаліст міської ради;

Член комісії - Хайло Наталя Анатоліївна – головний спеціаліст міської ради;

Член комісії – представник відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту Вовчанської райдержадміністрації (за згодою);

Член комісії – Кириченко Сергій Яковлевич - депутат Вовчанської міської

ради VІІ скликання, заступник голови комісії  з питань комунальної власності, житлового-комунального господарства, побутового, торгівельного обслуговування, транспорту та зв’язку.

2.В іншій частині залишити це рішення без змін.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування (голова комісії  Добровінський А.)

 

 Міський голова                                                       Володимир  ШЕВЧЕНКО    

 

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

                                                                  

     УКРАЇНА

      ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  LХІІ   СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

Р  І Ш Е Н Н Я

 

      Від  28 лютого  2020 року                                 №  13.8- VІІ 

 

Про внесення змін до рішення I сесії VII  скликання від 26.11.2015 р. № 14-VII « Про утворення виконавчого комітету Вовчанської міської ради   VII скликання, визнання його чисельності і затвердження персонального складу» (зі змінами)

 

Розглянувши пропозицію Вовчанського міського голови В. Шевченко № 02-22/513/6 від 11.02.2020 року щодо виключення  зі складу виконавчого комітету міської ради Бондаренко Людмили Миколаївни в зв’язку з переведенням на іншу посаду, керуючись  п. 3 ч. 1 ст. 26, п. 5, ч. 4, ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Виключити зі складу виконкому Вовчанської міської ради Бондаренко Людмилу Миколаївну.
  2. Чисельний склад виконкому Вовчанської міської ради залишити без змін .
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування (голова комісії А.Добровінський).

 

 

  Міський голова                                             Володимир ШЕВЧЕНКО

                                              

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

                                                                   

 

 

 

 

Поіменне голосування до рішення LХІІ сесії  VII скликання "Про надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Вовчанська  об’єкта житлового фонду – житловий будинок з прибудовою, підвалом, господарськими будівлями та спорудами розташованими за адресою: м. Вовчанськ, вул. Короленко, буд. № 21-А з власності Вовчанської районної державної адміністрації" від 28.02.2020 року