Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

 

 

Поіменне голосування до рішення LXIV (позачергова) VII скликання Вовчанської міської ради від 12.06.2020 року " Про обрання секретаріату LXIV (позачергова)  VII скликання" 

Поіменне голосування до рішення LXIV(позачергова ) VII скликання Вовчанської міської ради від 12.06.2020 року "Про дообрання лічільної комісії  депутата В. Соболя"

Поіменне голосування до рішення LXIV (позачергова) VII скликання Вовчанської міської ради від 12.06.2020 року "Доповнення до  порядку денного за зверненням депутата П. Василевича питання : " Про надання дозволу  на виготовлення проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  площею 0,01 га,  розташованої за адресою : м. Вовчанськ, вул.  Торгова  для будівництва і обслуговування  індивідуального гаражу  з подальшею передачою  земельної ділянки у власність"

Україна

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LХІV (позачергова) СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

Р  І Ш Е Н Н Я

 

       Від  12 червня 2020  року                                                        № 3–VIІ 

 

Про затвердження порядку денного    LХІV (позачергової) сесії

міської ради VІI скликання

 

Керуючись п.1ст. 26, п. 8 ст. 42, п.2  ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

Затвердити для розгляду на    LХІV (позачергової) сесії міської ради

VIІ скликання наступний   порядок денний:

 

 

1.Земельні питання. Доповідає: Бородавка Павло Миколайович - начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю.

1.1. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Бернацькій Тетяні Іванівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Зарічна, 53а  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га.

1.2. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Вєлєнтєєнку Віктору Васильовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Чкалова, 22а  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га.  

1.3. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації   Гейнак Валентині Андріївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Зернова, 45  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0803га.  

1.4. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Зінченко Лідії Федорівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 126  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,09га.  

1.5. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Злобіній Людмилі Володимирівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Слобожанська, 15б  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

1.6. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Іщенку Ігору Івановичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Слобожанська, 19в для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

1.7. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Капаленко Тетяні Володимирівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Вільхова, 41  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

1.8. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Кохану Віктору Володимировичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Завгородня, 51 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0610га.  

1.9. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Кузьменко Ганні Анатоліївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. М.Коцюбинського, 17  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

1.10. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Лебедєвій Ірині Федорівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Широка, 39  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

1.11. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Мірошніченко Альоні Миколаївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Орлова, 57  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га.

1.12. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Половінкіну Віктору Андрійовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Озерна, 15 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0829га.  

1.13. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Саратову Дмитру Володимировичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Молодіжна, 36 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,054га.

1.14. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Черв’яку Івану Івановичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Обозна, 68 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

1.15. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Черв’як Лідії Пилипівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Обозна, 58 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га.  

1.16. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Юдіну Олександру Генріховичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Черкаська, 96 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0643га.

1.17. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Гапон Валентині Вікторівні, Костоглодову Олександру Олександровичу щодо встановлення  меж земельної ділянки, розташованої за адресою                 м. Вовчанськ, вул. Харківська, 50 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.18. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Коновченку Олексію Володимировичу, Коновченко Марії Федорівні  щодо встановлення  меж земельної ділянки, розташованої за адресою   м. Вовчанськ, пров.  М. Старочудного, 1  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.19. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Темнікову Віталію Геннадійовичу, Темнікову Геннадію Олексійовичу, Темнікову Даніїлу Олександровичу щодо встановлення  меж земельної ділянки, розташованої за адресою  м. Вовчанськ, вул.  Селянська, 173  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.20. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою                 Попову Олександру Леонідовичу щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Прилужна, 15 для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у  власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га.

1.21. Про надання  дозволу Лебедєвій Ірині Федорівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Широка, 39 для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 0,0935га.

1.22. Про надання дозволу Тараненку Івану Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, пров. Гоголя  для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,0050га.

1.23. Про надання дозволу Терещенку Юрію Степановичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. 1 Травня, 15г  для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,01га.

1.24. Про надання дозволу Шавирі Руслану Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. Гоголя,  53-з  для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,0040га.

1.25. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою                Чигринову Михайлу Сергійовичу щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Колокольцова, 1г  для  будівництва і обслуговування будівель торгівлі  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,0180га.

1.26. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою                Старостенку Сергію Анатолійовичу щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 99в  для  будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,0828га.

1.27. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою                ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для  розміщення та експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту під існуючим об’єктом трубопровідного транспорту, а саме: Блискавкоприймач (біля ГРС Вовчанськ), який є складовою державного майна (Система блискавкозахисту і заземлення ГРС м. Вовчанськ), розташованої на території Вовчанської міської ради Вовчанського району Харківської області, з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування за рахунок земель транспорту (вид угідь – землі, які використовуються для транспорт, площею 0,0004га.

1.28. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою                ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для  розміщення та експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту під існуючим об’єктом трубопровідного транспорту, а саме: Свіча кр.№2, який є складовою державного майна (Газопровід-відвід до ГРС м. Вовчанськ ДУ 300 км             0,0- км 4,820 від газопроводу відводу до ГРС м. Вовчанськ (кордон з Росією) МГ «Шебелинка-Бєлгород 1 нитка»), розташованої на території Вовчанської міської ради Вовчанського району Харківської області,                     з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування за рахунок земель транспорту (вид угідь – землі, які використовуються для транспорту), площею 0,00053

1.29. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Кошиль Наталі Миколаївні для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Зарічна, 53, площею 0,0612га.

1.30. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Красовському Олексію Васильовичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Шкільна, 4, площею 0,0913га.

1.31. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Матвієнку Григорію Івановичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Зелена, 31, площею 0,0583га.

1.32. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Товстогану Валерію Олексійовичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Героїв Чорнобиля, 2б, площею 0,0938га.

1.33. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Шевченку Миколі Борисовичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Ігнатьєва, 52, площею 0,10га.

1.34. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Чередніченку Руслану Володимировичу  для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою:

м. Вовчанськ, вул. Обозна, 21а, площею 0,10га.

1.35. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність зі зміною категорії земель сільськогосподарського призначення на землі житлової та громадської забудови  гр. Супрунову Андрію Володимировичу  для  будівництва і обслуговування жилого  будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),  яка розташована за адресою: вул. Гурканівська,  м. Вовчанськ, Вовчанський р-н, Харківська обл., площею 0,10га. 

1.36. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Пискуну Дмитру Юрійовичу для   індивідуального садівництва  за адресою:  м. Вовчанськ, вул. Польова, площею 0,12га.

1.37. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки ОК ГБК «АВІАТОР-1» для  колективного гаражного будівництва, в м. Вовчанськ, вул. Авіаційна, 1 на території Вовчанської міської ради Вовчанського району Харківської області, площею 0,3500га.

1.38. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради    LХІІІ (позачергової ) сесії VІІ скликання від 30.04.2020 року № 3.13-VІІ «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою Зозулі  Ігору Володимировичу щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Успенська, 12 для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у  власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі)», площею 0,0756га.

1.39. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  LХІІІ (позачергової ) сесії VІІ скликання від 30.04.2020 року № 3.8-VІІ «Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Робочому Віталію Олексійовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Бекетова, 19  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі)», площею 0,0584га.

1.40. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  LХІІІ (позачергової ) сесії VІІ скликання від 30.04.2020 року № 3.28-VІІ «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою  ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» щодо відведення земельної ділянки, розташованої в м. Вовчанськ  на території Вовчанської міської ради, для  розміщення та експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту  з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування за рахунок земель транспорту (вид угідь – землі, які використовуються для транспорту)», площею 0,0004га.

1.41.Про надання згоди  Сокирко Світлані Олександрівні  на викуп земельної ділянки за адресою м. Вовчанськ, вул. Колокольцова, 11ж, площею 0,0090га.  

1.42.Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою ТОВ ТП «Будкомплект»  щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 108к  для  будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,0655га.

1.43. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою                ТОВ ТП «Будкомплект»  щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 108м  для  будівництва і обслуговування будівель торгівлі  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,2389га.

1.44. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Мікрюковій Марії Вікторівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Соборна, 23  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.    

2.Про встановлення місцевих податків і зборів на території Вовчанської міської ради на 2021 рік. Доповідає: Аргунова Олена Миколаївна завідувач сектору економіки.

  1. Про надання пільг зі сплати земельного податку на території Вовчанської міської ради на 2021 рік. Доповідає: Аргунова Олена Миколаївна завідувач сектору економіки.
  2. Про надання пільги зі сплати земельного податку на території Вовчанської міської ради закладам охорони здоров’я комунальної власності з 1 квітня 2020 року. Доповідає: Аргунова Олена Миколаївна завідувач сектору економіки.

5.Про внесення змін  до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік. Доповідає: Аргунова Олена Миколаївна завідувач сектору економіки.

6.Про затвердження розпоряджень  Вовчанського міського голови,     виданих  у міжсесійний період:

6.1.Про  затвердження розпоряджень Вовчанського міського голови, «Про внесення змін  до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік»,  виданих у міжсесійний період. Доповідає: Аргунова Олена Миколаївна завідувач сектору економіки.

6.2.Про затвердження розпорядження  Вовчанського міського голови  «Про   надання частини щорічної відпустки»,         виданого  у міжсесійний період. Доповідає: Мурашко Аліна Сергіївна - керуюча справами (секретар) виконкому.

  1. Різне.

7.1.Про внесення змін зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Вовчанської міської ради на 2020 рік. Доповідає: Аргунова Олена Миколаївна завідувач сектору економіки.

7.2.Про внесення змін до  переліку комунального майна Вовчанської територіальної громади станом на 01.01.2020 року. Доповідає: головний спеціаліст Вовчанської міської ради Хайло Наталя Анатоліївна.

7.3. Про внесення змін до   Порядку проведення громадських обговорень з питань добровільного об’єднання територіальних громад, затвердженого рішенням LXX позачергової сесії Вовчанської міської ради  VI скликання № 3-VI від 27.05.2015 року. Доповідає: головний спеціаліст Вовчанської міської ради Хайло Наталя Анатоліївна.

 

 

Міський голова                                                     Володимир ШЕВЧЕНКО

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО 

Україна

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  LХІV (позачергова) СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

 

Р  І Ш Е Н Н Я

 

 

      Від   12 червня     2020 року                                             №   5-VІІ

 

Про встановлення місцевих податків і зборів на території Вовчанської міської ради на 2021 рік

Керуючись ст. 7, ст. 10, пп. 12.3.1, 12.3.2, 12.3.4, 12.3.7 п. 12.3, пп. 12.4.1, 12.4.3 п. 12.4, п. 12.5 ст. 12 розділу І, ст. 266, 267, 268, 268-1, 269 – 289 розділу ХІІ, ст. 291 – 297 розділу ХІV Податкового кодексу України, постановою КМУ «Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» № 483 від 24.05.2017 р., наказом Державного комітету України із земельних ресурсів «Про затвердження Класифікації видів цільового призначення земель» № 548 від 23.07.2010 р., Державним класифікатором будівель та споруд ДК 018:2000, затвердженим наказом Державного комітету України по стандартизації, метрології та сертифікації № 507 від 17.08.2000 р., п. 24, п. 28, п. 35 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» № 290/97 від 21.05.1997 р., міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Встановити на території Вовчанської міської ради на 2021 рік такі місцеві податки і збори:

1.1. Плату за землю.

1.2. Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

1.3. Єдиний податок.

1.4. Транспортний податок.

1.5. Збір за місця для паркування транспортних засобів.

1.6. Туристичний збір.

 

  1. Затвердити:

2.1. Порядок оподаткування платою за землю (Додаток 1).

2.2. Порядок оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (Додаток 2).

2.3. Порядок оподаткування єдиним податком за фіксованими ставками (Додаток 3).

2.4. Порядок оподаткування транспортним податком (Додаток 4).

2.5. Порядок оподаткування збором за місця для паркування транспортних засобів (Додаток 5).

2.6. Порядок оподаткування туристичним збором (Додаток 6).

 

  1. Оприлюднити це рішення в засобах масової інформації або в інший можливий спосіб.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова) та постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування (голова комісії А. Добровінський).

 

 

 

Міський голова                                                                     Володимир ШЕВЧЕНКО

Додаток 1

Додаток 1.1

Додаток 2

Додаток 2.1

Додаток 2.2

Додаток 2.3

Додаток 3

Додаток 3.1

Додаток 4

Додаток 4.1

Додаток 5

Додаток 5.1

Додаток 5.2

Додаток 6

Додаток 6.1

 

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

  

Україна

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  LХІV (позачергова) СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

 

Р  І Ш Е Н Н Я

 

 

      Від   12 червня     2020 року                                             №  6-VІІ

 

Про надання пільг зі сплати земельного податку на території Вовчанської міської ради на 2021 рік

Керуючись п. 30.2, п. 30.9 ст. 30, п. 284.1 ст. 284 Податкового кодексу України, п. 28 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» № 290/97 від 21.05.1997 р., міська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати пільгу зі сплати земельного податку на території Вовчанської міської ради на 2021 рік у розмірі 99 % податкового зобов’язання підприємствам комунальної форми власності, які здійснюють діяльність в галузі теплопостачання, водопостачання, водовідведення та поводження з відходами.

 

  1. Оприлюднити це рішення в засобах масової інформації або в інший можливий спосіб.

 

  1. Це рішення набирає чинності з 1 січня 2021 року.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова) та постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування (голова комісії А. Добровінський).

 

 

 

Міський голова                                                                      Володимир ШЕВЧЕНКО

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

 

УКРАЇНА
ВОВЧАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА  ХАРКІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ
LXIV (позачергова) СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

Від 12 червня 2020 року                                                      № 4-VII

Про надання пільги зі сплати земельного податку на території Вовчанської міської ради закладам охорони здоров’я комунальної власності з 1 квітня 2020 року

Керуючись п. 30.2, п. 30.9 ст. 30, п. 284.1 ст. 284 Податкового кодексу України, п. 28 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» № 290/97 від 21.05.1997 р., міська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати пільгу зі сплати земельного податку на території Вовчанської міської ради у розмірі 100 % податкового зобов’язання закладам охорони здоров’я комунальної власності з 1 квітня 2020 року.

 

  1. Оприлюднити це рішення в засобах масової інформації або в інший можливий спосіб.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова) та постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування (голова комісії А. Добровінський).

 

 

 

Міський голова                                                                      Володимир ШЕВЧЕНКО

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LХІV (позачергова) СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 12 червня 2020 року                                                              № 8-VII

 

Про внесення змін до місцевого бюджету
міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік
(20308301000)

 

Керуючись Бюджетним кодексом України,  Законом України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Вовчанська міська рада

ВИРІШИЛА: 
       

  1. Визначити на 2020 рік:

доходи місцевого бюджету у сумі 43 961 560,00 гривень, у тому числі доходи загального фонду місцевого бюджету – 34 071 913,00 гривень та доходи спеціального фонду місцевого бюджету – 9 889 647,00 гривень згідно з додатком 1 до цього рішення;

видатки місцевого бюджету у сумі 47 379 294,00 гривень, у тому числі видатки загального фонду місцевого бюджету – 35 259 281,00 гривень та видатки спеціального фонду місцевого бюджету – 12 120 013,00 гривень;

  дефіцит за загальним фондом місцевого бюджету у сумі 1 187 368,00 гривень згідно з додатком 2 до цього рішення;

  дефіцит за спеціальним фондом місцевого бюджету у сумі 2 230 366,00 гривень згідно з додатком 2 до цього рішення;

оборотний залишок бюджетних коштів місцевого бюджету у розмірі 
20 000,00 гривень, що становить 0,06 відсотка видатків загального фонду місцевого бюджету, визначених цим пунктом;

 

  1. Затвердити бюджетні призначення головному розпоряднику коштів місцевого бюджету на 2020 рік у розрізі відповідальних виконавців за бюджетними програмами згідно з додатком 3 до цього рішення.

 

  1. Затвердити на 2020 рік міжбюджетні трансферти згідно з додатком 4 до цього рішення.

Надати право міському голові у міжсесійний період проводити розподіл та перерозподіл коштів місцевого бюджету, субвенцій та інших трансфертів, шляхом видання розпоряджень, за умови погодження такого розподілу/перерозподілу з постійною комісією міської ради з питань бюджету, з наступним внесенням змін до рішення про місцевий бюджет.

 

  1. Затвердити на 2020 рік розподіл коштів бюджету розвитку на здійснення заходів на будівництво, реконструкцію і реставрацію об’єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури за об’єктами згідно з додатком 5 до цього рішення.

 

  1. Затвердити розподіл витрат місцевого бюджету на реалізацію місцевих/регіональних програм у сумі 6 388 363,00 гривень згідно з додатком 6 до цього рішення.

 

  1. Установити, що у загальному фонді місцевого бюджету на 2020 рік:

1) до доходів загального фонду місцевого бюджету належать доходи, визначені статтею 69 Бюджетного кодексу України, та трансферти, визначені статтями 93, 96 Бюджетного кодексу України (крім субвенцій, визначених статтею 691 та частиною першою статті 71 Бюджетного кодексу України), а також такі надходження відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік»:

  • Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів – 65 300,00 гривень;
  • податок на прибуток підприємств та фінансових установ комунальної власності – 50 000,00 гривень;
  • акцизний податок з вироблених в Україні підакцизних товарів (пальне) – 242 100,00 гривень;
  • акцизний податок з ввезених на митну територію України підакцизних товарів (пальне) – 706 613,00 гривень;
  • акцизний податок від реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів – 2 846 500,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об’єктів житлової нерухомості – 16 500,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об’єктів житлової нерухомості – 45 100,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об’єктів нежитлової нерухомості – 674 660,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об’єктів нежитлової нерухомості – 268 910,00 гривень;
  • земельний податок з юридичних осіб – 3 067 900,00 гривень;
  • орендна плата з юридичних осіб – 3 404 920,00 гривень;
  • земельний податок з фізичних осіб – 233 300,00 гривень;
  • орендна плата з фізичних осіб – 558 070,00 гривень;
  • збір за місця для паркування транспортних засобів, сплачений фізичними особами – 86 200,00 гривень;
  • єдиний податок з юридичних осіб – 1 084 200,00 гривень;
  • єдиний податок з фізичних осіб – 5 644 400,00 гривень;
  • єдиний податок з сільськогосподарських товаровиробників, у яких частка сільськогосподарського виробництва за попередній податковий період дорівнює або перевищує 75 % – 1 088 000,00 гривень;
  • частина чистого прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств та їх об’єднань, що вилучається до бюджету – 91 300,00 гривень;
  • адміністративні штрафи та інші санкції – 141 740,00 гривень;
  • плата за надання інших адміністративних послуг – 720 300,00 гривень;
  • надходження від орендної плати за користування цілісним майновим комплексом та іншим майном, що перебуває в комунальній власності – 56 900,00 гривень;
  • державне мито в частині, що відповідно до закону зараховується до відповідних місцевих бюджетів – 80 200,00 гривень;
  • інші надходження (від приватизації житла) – 2 100,00 гривень;
  • інші субвенції з місцевого бюджету – 12 843 700,00 гривень;
  • субвенція з місцевого бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету – 53 000,00 гривень.

 

  1. Установити, що джерелами формування спеціального фонду місцевого бюджету на 2020 рік:

1) у частині доходів є надходження, визначені статтями 691, 71 Бюджетного кодексу України, а також такі надходження відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік»:

  • плата за послуги, що надаються бюджетними установами згідно з їх основною діяльністю (батьківська плата за перебування дітей в дошкільних навчальних закладах) – 1 209 400,00 гривень;
  • екологічний податок – 79 400,00 гривень;
  • субвенція з місцевого бюджету на виконання природоохоронних заходів – 4 963 077,00 гривень;
  • субвенція з місцевого бюджету на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету – 3 337 900,00 гривень;
  • інші субвенції з місцевого бюджету – 299 870,00 гривень.

 

  1. Установити, що у 2020 році кошти, отримані до спеціального фонду місцевого бюджету згідно з відповідними пунктами статті 691 Бюджетного кодексу України, спрямовуються на реалізацію заходів, визначених статтею 91 Бюджетного кодексу України, з урахуванням норм пункту 20 Розділу VI Бюджетного кодексу України «Прикінцеві та перехідні положення», а саме: кошти, отримані до спеціального фонду згідно з відповідними підпунктами абзацу 1) пункту 6 цього рішення, спрямовуються на:

оплату продуктів харчування в дошкільних навчальних закладах міста (за рахунок джерел, визначених першим підпунктом абзацу 1) пункту 6 цього рішення);

озеленення території міста відповідно до міської Природоохоронної програми (за рахунок джерел, визначених другим підпунктом абзацу 1) пункту 6 цього рішення).

 

  1. Визначити на 2020 рік відповідно до статті 55Бюджетного кодексу України захищеними видатками місцевого бюджету видатки загального фонду на:
  • оплату праці працівників бюджетних установ;
  • нарахування на заробітну плату;
  • придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів;
  • забезпечення продуктами харчування;
  • оплату комунальних послуг та енергоносіїв;
  • соціальне забезпечення;
  • поточні трансферти місцевим бюджетам.

 

  1. Здійснювати за рішенням сесії Вовчанської міської ради розміщення тимчасово вільних коштів місцевого бюджету на депозитах або шляхом придбання цінних паперів, емітованих міською радою, з подальшим поверненням таких коштів до кінця поточного бюджетного періоду, а також шляхом придбання державних цінних паперів (відповідно до статті 16 Бюджетного кодексу України) в межах поточного бюджетного періоду на конкурсних засадах.

 

  1. Надати право отримувати в управлінні Державної казначейської служби у Вовчанському районі позики на покриття тимчасових касових розривів місцевого бюджету, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов’язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, відповідно до статей 4373Бюджетного кодексу України, міській раді в особі міського голови.

 

  1. Здійснювати обслуговування бюджетних коштів у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ установами банків державного сектору у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, відповідно до частини другоїстатті 78 Бюджетного кодексу України, за рішенням сесії міської ради.

 

  1. Установити, що апарат Вовчанської міської ради, як головний розпорядник коштів місцевого бюджету, забезпечує виконання норм Бюджетного кодексу Українистосовно:

1) затвердження паспортів бюджетних програм протягом 45 днів з дня набрання чинності цим рішенням;

2) здійснення управління бюджетними коштами у межах встановлених їм бюджетних повноважень та оцінки ефективності бюджетних програм, забезпечуючи ефективне, результативне і цільове використання бюджетних коштів, організацію та координацію роботи розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів у бюджетному процесі;

3) забезпечення доступності інформації про бюджет відповідно до законодавства, а саме:

здійснення публічного представлення та публікації інформації про бюджет за бюджетними програмами та показниками, бюджетні призначення щодо яких визначені цим рішенням, відповідно до вимог та за формою, встановленими Міністерством фінансів України, до 15 березня 2020 року;

оприлюднення паспортів бюджетних програм у триденний строк з дня затвердження таких документів;

4) взяття бюджетних зобов’язань та здійснення витрат бюджету;

5) забезпечення у повному обсязі проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами, та укладання договорів за кожним видом енергоносіїв у межах встановлених обґрунтованих лімітів споживання тощо.

 

  1. Установити, що внесення змін до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік щодо перерозподілу бюджетних призначень головного розпорядника бюджетних коштів здійснюється за рішенням сесії міської ради у випадках, передбачених Бюджетним кодексом України.

 

  1. Рішення набуває чинності з 1 січня 2020 року.

 

  1. Додатки 1-8 до цього рішення є його невід’ємною частиною.

 

  1. Рішення підлягає оприлюдненню в десятиденний строк з дня його прийняття відповідно до частини четвертоїстатті 28 Бюджетного кодексу України.

 

  1. Установити інші положення, які регламентують процес виконання місцевого бюджету, а саме:

1) Розпорядники коштів місцевого бюджету та одержувачі коштів місцевого бюджету беруть бюджетні зобов’язання та здійснюють видатки за загальним фондом бюджету тільки в межах бюджетних асигнувань, встановлених кошторисами, враховуючи необхідність виконання бюджетних зобов’язань минулих років, зареєстрованих в органах Державної казначейської служби України. Зобов’язання, взяті розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів без відповідних бюджетних асигнувань або з перевищенням повноважень, встановлених цим рішенням, не вважаються бюджетними зобов’язаннями і не підлягають оплаті за рахунок бюджетних коштів. За наявності простроченої заборгованості із заробітної плати, а також за спожиті комунальні послуги та енергоносії, розпорядники та одержувачі бюджетних коштів не беруть бюджетні зобов’язання в межах бюджетних асигнувань за загальним фондом бюджету та не здійснюють платежі за іншими заходами, пов’язаними з функціонуванням бюджетних установ (крім захищених видатків бюджету), до погашення такої заборгованості.

2) Керівники бюджетних установ, які фінансуються з місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області, утримують чисельність працівників та здійснюють видатки на заробітну плату, включаючи видатки на премії та інші види заохочень чи винагород, матеріальну допомогу, лише в межах фонду заробітної плати, затвердженого в кошторисі відповідної бюджетної установи, одержувачі бюджетних коштів – в межах планів використання бюджетних коштів.

3) Комунальні підприємства міста сплачують до загального фонду місцевого бюджету частину чистого прибутку (доходу), нормативи відрахувань щодо якої встановлені відповідним рішенням Вовчанської міської ради. Частина чистого прибутку (доходу) сплачується наростаючим підсумком щоквартальної фінансово-господарської діяльності комунального підприємства протягом 2020 року.

4) Вовчанському міському голові надається право укладати договори про передачу міжбюджетних трансфертів між місцевим бюджетом міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області та іншими бюджетами.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова).

 

 

 

 

Міський голова                                                            Володимир ШЕВЧЕНКО

Додаток 7

Додаток 8

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

Україна

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  LХІV (позачергова) СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

 

Р  І Ш Е Н Н Я

 

 

      Від   12 червня     2020 року                                         №  9.1-VІІ

 

 

  Про  затвердження розпоряджень Вовчанського міського голови, «Про внесення змін  до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік»,  виданих у міжсесійний період

 

 

Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій інформацію Катасонової Л., начальника відділу бухгалтерського обліку та господарської діяльності,  стосовно затвердження розпорядження Вовчанського міського голови, виданого у міжсесійний період, враховуючи положення Закону України «Про доступ до публічної інформації», керуючись ст.26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.п. 3, 21 ст.3.3 Регламенту міської ради VІІ скликання (зі змінами та доповненнями), міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.Затвердити  розпорядження Вовчанського міського голови, видані у міжсесійний період, а саме:

 - №   94 від    14.05.2020  року

-  №   98 від    28.05.2020  року (додається).

 

2.Контроль за виконанням рішення покласти  на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В.Козлова). 

 

 Міський голова                                                     Володимир ШЕВЧЕНКО

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

Україна

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  LХІV (позачергова) СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

 

Р  І Ш Е Н Н Я

 

 

      Від  12 червня       2020 року                                                   №  9.2-VІІ

 

 

   Про затвердження розпорядження  Вовчанського міського голови, «Про   надання частини щорічної відпустки»,       виданого  у міжсесійний період

 

 

Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій інформацію керуючої справами (секретаря) виконкому Мурашко А. стосовно затвердження розпорядження Вовчанського міського голови, виданого у міжсесійний період, враховуючи положення Закону України «Про доступ до публічної інформації», керуючись ст.26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.п. 3, 21 ст.3.3 Регламенту міської ради VІІ скликання (зі змінами та доповненнями), міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.Затвердити  розпорядження Вовчанського міського голови, видане у міжсесійний період, а саме:

 - №  37-ос від    18.02.2020  року  (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти  на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В.Козлова). 

 

Міський голова                                                     Володимир ШЕВЧЕНКО

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

УКРАЇНА
ВОВЧАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА  ХАРКІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ
LXIV (позачергова) СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

12 червня 2020 року                                                                               № 10.1-VII

Про внесення змін зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Вовчанської міської ради на 2020 рік

Керуючись Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» № 466 від 16.01.2020 р., постановою КМУ «Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» № 483 від 24.05.2017 р., Державним класифікатором будівель та споруд ДК 018:2000, затвердженим наказом Державного комітету України по стандартизації, метрології та сертифікації № 507 від 17.08.2000 р., ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» № 290/97 від 21.05.1997 р., міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до Додатку 2.1 «Ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» до Порядку оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Вовчанської міської ради, затвердженого рішенням LI сесії VII скликання від 31 травня 2019 року № 5-VII, з 23 травня 2020 року (дня набрання чинності Законом України № 466 від 16.01.2020 р.), а саме:

1.1. Викласти розділ 1251 «Будівлі промислові» в наступній редакції:

1251 

Будівлі промислові

х

х

х

х

х

х

  

Цей клас включає: 
- криті будівлі промислового призначення, наприклад, фабрики, майстерні, бойні, пивоварні заводи, складальні підприємства та т. ін. за їх функціональним призначенням
Цей клас не включає:
- резервуари, силоси та склади (1252) 
- будівлі сільськогосподарського призначення (1271) 
- комплексні промислові споруди (електростанції, нафтопереробні заводи та т. ін.), які не мають характеристик будівель (230) 

х

х

х

х

х

х

1251.1 

Будівлі підприємств машинобудування та металообробної промисловості 

Будівлі промисловості, віднесені до групи «Будівлі промисловості та склади» (код 125) Державного класифікатора будівель та споруд ДК 018-2000, що використовуються за призначенням у господарській діяльності суб’єктів господарювання, основна діяльність яких класифікується у секціях B – F КВЕД ДК 009:2010, та не здаються їх власниками в оренду, лізинг, позичку, звільнені від оподаткування 
(пп. 266.2.2 є) п. 266.2 ст. 266 ПКУ).
У разі використання таких будівель не за призначенням або у разі їх здавання в оренду, лізинг, позичку, такі будівлі оподатковуються на загальних підставах за ставкою 0,500.

1251.2 

Будівлі підприємств чорної металургії 

1251.3 

Будівлі підприємств хімічної та нафтохімічної промисловості 

1251.4 

Будівлі підприємств легкої промисловості 

1251.5 

Будівлі підприємств харчової промисловості 

1251.6 

Будівлі підприємств медичної та мікробіологічної промисловості 

1251.7 

Будівлі підприємств лісової, деревообробної та целюлозно-паперової промисловості 

1251.8 

Будівлі підприємств будівельної індустрії, будівельних матеріалів та виробів, скляної та фарфоро-фаянсової промисловості 

1251.9 

Будівлі інших промислових виробництв, включаючи поліграфічне 

 

1.2. Викласти уточнення до розділу 1252 «Резервуари, силоси та склади2» в наступній редакції:

«2  Крім складських приміщень промислових підприємств, які звільнені від оподаткування (у разі, якщо такі складські приміщення використовуються у господарській діяльності певних суб’єктів господарювання за призначенням та не здаються в оренду, лізинг, позичку) на підставі пп. 266.2.2 є) п. 266.2 ст. 266 Податкового кодексу України.»

 

  1. Оприлюднити це рішення в засобах масової інформації або в інший можливий спосіб.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова) та постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування (голова комісії А. Добровінський).

 

 

 

Міський голова                                                                     Володимир ШЕВЧЕНКО

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА   ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 LХІV (позачергова) СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

    Від  12 червня  2020 року                                         №   10.2-VІІ

 

 

 Про внесення змін до  переліку комунального майна Вовчанської територіальної громади станом на 01.01.2020 року

 

 

         Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій інформацію заступника міського голови Федутенко А. щодо внесення змін до  переліку комунального майна Вовчанської територіальної громади станом на 01.01.2020 року, з метою забезпечення підвищення ефективності використання комунального майна,  керуючись ч.1 п.30, ст. 26 ст.ст. 59, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування  в Україні”, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

        1.Внести зміни до переліку комунального майна Вовчанської територіальної громади станом на 01.01.2020 року, затвердженого   рішенням LХІІ сесії VIІ скликання від 28.02.2020 року № 8- VIІ,   а саме:

- доповнити перелік комунального майна об’єктом  ½ частини житлового будинку № 86 по вул. Короленка у м. Вовчанськ Харківської області.

 

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, ЖКГ, побутового обслуговування, транспорту та зв’язку (голова комісії   І.Кулаков).

 

 

 

   Міський голова                                           Володимир ШЕВЧЕНКО

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

                                                               

            

  

Поіменне голосування до рішення LXIV (позачергова)  VII скликання Вовчанської міської ради  "Про внесення змін до   Порядку проведення громадських обговорень з питань добровільного об’єднання територіальних громад, затвердженого рішенням LXX позачергової сесії Вовчанської міської ради  VI скликання № 3-VI від 27.05.2015 року"

Поіменне голосування до рішення LXIV (позачергова)  VII скликання Вовчанської міської ради  "Про внесення змін до   Порядку проведення громадських обговорень з питань добровільного об’єднання територіальних громад, затвердженого рішенням LXX позачергової сесії Вовчанської міської ради  VI скликання № 3-VI від 27.05.2015 року"