Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА  ХАРКІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

18 грудня 2019 року                               Вовчанськ                                                            № 191

Про внесення змін до розпорядження

міського голови від 17.12.2019р. №190

«Про скликання LХ (позачергової) сесії

Вовчанської міської радиVІI скликання»

           

            Відповідно до п.1 ст.26, п.8.ст.42, п.2.ст 59, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» внести зміни до розпорядження міського голови від 17.12.2019р. №190«Про скликання LХ (позачергової) сесії Вовчанської міської радиVІI скликання» скликати LХ позачергову сесію Вовчанської міської ради VІI скликання замінивши дату проведення позачергової сесії з 27 грудня 2019 року на 26 грудня 2019 року о 10.00 год. в залі засідань районної ради (м. Вовчанськ, вул. Соборна, 73, 3 поверх)

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

На розгляд сесії винести наступне питання:

1.Земельні питання.

1.1.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Барибіну Олександру Олександровичу  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, пров. 8 Березня, 15  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.2.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Бешенку Олексію Юрійовичу  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Ігнатьєва, 11 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

1.3.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Івановій Тетяні Прокопіївні  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Господарська, 113 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0873га.

1.4.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Козлітіній Наталіі Павлівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Богдана Хмельницького, 29 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

1.5.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Крутько Світлані Петрівні  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 119 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0834га.  

1.6.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Міронцевій Любові Кирилівні  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, пров. М. Старочудного, 6 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га.  

1.7.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Павловій Анні Павлівні  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Гурканівська, 55 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0930га.  

1.8.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Пащенку Володимиру Володимировичу  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Миру, 42 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га.  

1.9.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Таволжанській Ірині Анатоліївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Соборна, 111 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.10.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Чайці Миколі Михайловичу  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Слобожанська, 35 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0992га.

1.11.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Ткаченко Ірині Олександрівні  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Герлегівська, 5 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.12.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Черваньову Миколі Олександровичу, Саруханяну Вові Вазриковичу  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою   м. Вовчанськ,  вул. Гоголя, 83 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

1.13.Про надання  дозволу  Павловій Анні Павлівні  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Гурканівська, 55 для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 0,0616га.

1.14.Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою   Пискуну Дмитру Юрійовичу щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Польова  для  ведення садівництва  з подальшою передачею земельної ділянки у  власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – багаторічні насадження), площею 0,12га.

1.15.Про надання  дозволу  Пономарьову Леоніду Григоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, пров. Харківський, 3 для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), 0,0430га.

1.16.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Дорошенко Ірині Миколаївні для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Хлібороба, 44, площею 0,10га.

1.17.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Дудці Вікторії Михайлівні для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, пров. Ломоносова, 11, площею 0,10га.

1.18.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Потапенку Валерію Вікторовичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Фонтанна, 18, площею 0,10га.

1.19.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Рукавичці Єфросинії Георгіївні для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Карпатська, 11а, площею 0,10га.

1.20.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки  Целуйко Валентині Сергіївні для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Сєрова, 37, площею 0,10га.

1.21.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Хайло Зої Сергіївні для   будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, пров. Менделєєва, 22, площею 0,06га

1.22.Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Остапенку Віктору Леонідовичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Вовчанський р-н,  с. Плетенівка, вул. Агрегатна, 11, площею 0,25га.

1.23.Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Маркушевському Олександру Миколайовичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Східна, 14, площею 0,06га.

1.24.Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ракші Сергію Олександровичу для   ведення особистого селянського господарства за адресою: м. Вовчанськ, вул. Шкільна, 3, площею 0,07га.

1.25.Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Костенку Миколі Васильовичу для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу за адресою:  м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 28х, 0,0023га.

1.26.Про відмову від користування земельною ділянкою, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. Пролетарська,  яка надана у тимчасове довгострокове користування Крутьку Володимиру Анатолійовичу, площею 0,0616га.

1.27. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Бондаренко Інні Вікторівні, Козлітіній Наталіі Павлівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Богдана Хмельницького, 38-е для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0540га. 

1.28.Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Желновачу Артему Олександровичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Свободи, площею 0,0690га.

1.29. Про відмову від користування земельною ділянкою, розташованою за адресою: м. Вовчанськ, вул. Колокольцова 1-Г  яка надана у постійне  користування Резнікову Сергію Миколайовичу, площею 0,0180га.

1.30.Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою                Чигринову Михайлу Сергійовичу щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Колокольцова, 1-Г  для  будівництва і обслуговування будівель торгівлі  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,0180га.

2.Про внесення змін до Правил користування системами центрального водопостачання у місті Вовчанську.

3.Про внесення змін до рішення  І сесії Вовчанської міської ради VIІ скликання від 26.11.2015 року № 14 -VIІ «Про утворення виконавчого комітету Вовчанської міської ради VIІ скликання, визначення його чисельності, затвердження персонального складу.

4.Про внесення змін до рішення ІІІ (позачергової) сесії  VIІ скликання від 18 грудня 2015 року № 4-VIІ «Про утворення міської комісії з питань підготовки та погодження вихідних даних на проектування та будівництво (реконструкцію) об'єктів, вибору земельних ділянок для розміщення об'єктів, а також на визначення технічного забезпечення існуючих будівель і будівництва на території міста Вовчанська та затвердження Положення про міську комісію». 

5.Про внесення змін до рішення ІІІ (позачергової) сесії  VIІ скликання від 18 грудня 2015 року № 6-VIІ «Про  утворення адміністративної комісії при виконавчому комітеті Вовчанської міської ради VІІ скликання».

6.Про внесення змін до рішення ІІІ (позачергової) сесії  VIІ скликання від 18 грудня 2015 року № 8-VIІ «Про  затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою та складу конкурсної комісії Вовчанської міської ради VІІ скликання».

7.Про затвердження розпорядження Вовчанського міського голови,  виданого у міжсесійний період.

8.Про затвердження штатного розпису Вовчанського відділу благоустрою міста з 1 січня 2020 року.

9.Різне.

  1. Секретарю міської ради Дудці Л.І. повідомити депутатів міської ради та запрошених про дату та час проведення пленарного засідання LХ сесії Вовчанської міської ради VІI скликання.
  2. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                                          Володимир ШЕВЧЕНКО