Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА  ХАРКІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

24 квітня 2020 року                          Вовчанськ                                            № 76

Про скликання LХІІІ (позачергової) сесії

Вовчанської міської радиVІI скликання

 

         Відповідно до п.1 ст.26, п.8.ст.42, п.2.ст 59, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати LХІІІ (позачергову) сесію Вовчанської міської ради VІI скликання 30 квітня 2020 року о 10.00 год. в залі засідань районної ради (м. Вовчанськ, вул. Соборна, 73, 3 поверх)

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

На розгляд сесії винести наступні питання:

1.Земельні питання.

1.1.Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Жерновському Сергію Сергійовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. М. Старочудного, 30 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.2.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Кареткіній Наталії Федорівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Орлова,42  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

1.3.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Красовському Олексію Васильовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Шкільна, 4 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0913га.  

1.4.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Кузьменко Зої Степанівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Верхня, 62  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

1.5. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Нековій Марині Володимирівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Конституції, 54а   для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

1.6.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації   Никоненку Ігору Анатолійовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Зарічна, 40а  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0796га.  

1.7.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Полупану Григорію Миколайовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Соборна, 158 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0704га.  

1.8.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації Робочому Віталію Олексійовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Бекетова, 19  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0551га.  

1.9.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації Ротку Олександру Ігоровичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Сєрова, 2г  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,010га.  

1.10.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації Русановій Людмилі Василівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Кисляківська, 112 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0994га.  

1.11.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Тарасенко Галині Василівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Черкаська, 52а для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0984га.  

1.12.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Щербініну Олексію Миколайовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Богдана Хмельницького, 16 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

1.13. Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою Зозулі  Ігору Володимировичу щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Успенська, 12 для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у  власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,06га.

1.14. Про надання  дозволу Сидоренку Андрію Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Гурканівська для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 2,000га.

1.15.Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою                Гурдюмову Андрію Олександровичу  щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Тіниста, 2 для  ведення садівництва  з подальшою передачею земельної ділянки у  власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – багаторічні насадження), площею 0,0874га.

1.16.Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою                Чигринову Михайлу Сергійовичу щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Колокольцова, 1г  для  будівництва і обслуговування будівель торгівлі  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,0180га.

1.17.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Арестовій Тетяні Сергіївні для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Верхня, 5, площею 0,10га.

1.18. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Болотіній Людмилі Пилипівні для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, пров. Харківський, 44, площею 0,10га.

1.19.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Злобіній Наталі Павлівні для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Зелена, 2а, площею 0,0933га.

1.20. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Потикун Олені Анатоліївні для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Княгині Ольги, 9, площею 0,10га.

1.21.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Самойленку Василю Миколайовичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Східна, 1, площею 0,0655га.

1.22. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо    встановлення меж земельної ділянки Лопанчуку Миколі Миколайовичу, Лопанчук Оксані Фаіківні,  розташованої за адресою: м. Вовчанськ,  вул. Пролетарська, 87, площею 0,0652га.

1.23. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Пискуну Дмитру Юрійовичу  для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Польова, площею 0,10га.

1.24. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Щукіну Дмитру Ігоровичу  для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Гурканівська, 51, площею 0,10га.

1.25.Про  надання дозволу Мяснікову Валерію Миколайовичу на укладення договору оренди  земельної ділянки для  будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розташованої за адресою:  Харківська область,  м. Вовчанськ, вул. Авіаційна, 1-К, площею 0,0150га.

1.26.Про надання згоди  Сокирко Світлані Олександрівні  на викуп земельної ділянки за адресою м. Вовчанськ, вул. Колокольцова, 11ж, площею 0,0090га.               

1.27.Про внесення змін   до рішення VІІІ сесії Вовчанської міської ради VІІ скликання № 8-VII від 29.04.2016 року «Про затвердження Положення про порядок справляння збору за місця паркування транспортних засобів», площею 0,0020га.

1.28.Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ХLІХ (позачергової) сесії  VІІ скликання від 15.03.2019 року № 9.11-VІІ «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності», площею 7,17га.

1.29.Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою                 Гаврюшенко Тетяні Григорівні щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Ветеренарна для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у  власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га.

1.30.Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою                 Кошиковій Юлії Олександрівні щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Ветеренарна для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у  власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га.

1.31.Про надання  дозволу Бурцеву Олександру Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Господарська для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 2,000га.

1.32.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Фірсову Володимиру Володимировичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, пров. Хлібороба, 9 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.33.Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою  Єгорову Дмитру Ігоровичу щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Польова для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у  власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га.

1.34.Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» щодо відведення земельної ділянки, розташованої в м. Вовчанськ  на території Вовчанської міської ради, для  розміщення та експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту  з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування за рахунок земель транспорту (вид угідь – землі, які використовуються для транспорту), площею 0,0004га.

1.35.Про надання дозволу  Луценку Пилипу Вадимовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. Гоголя,  для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,007га.

1.36.Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Павловій Анні Павлівні для   ведення особистого селянського господарства за адресою:  м. Вовчанськ, вул. Гурканівська, 55, площею 0,0616га.

1.37.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Павловій Анні Павлівні для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Гурканівська, 55, площею 0,0930га.

1.38. Про надання дозволу Шавирі Руслану Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. Гоголя,  53-з  для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,0035га.

2.Про затвердження штатного розпису Вовчанського відділу благоустрою міста з 01квітня  2020 року.

3.Про внесення змін  до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік.

4.Про затвердження Положення «Про уповноважену особу за організацію та проведення процедур електронних закупівель в системі «Prozorro».

5.Про затвердження актів списання основних засобів по комунальному підприємству «Вовчанськ».

6.Про затвердження розпоряджень  Вовчанського міського голови,     виданих  у міжсесійний період:

6.1.Про  затвердження розпоряджень Вовчанського міського голови, «Про внесення змін  до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік»,  виданих у міжсесійний період.

6.2.Про  затвердження розпорядження Вовчанського міського голови, «Про затвердження Програми із запобігання поширенню на території міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області гострої распіратурної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

6.3.Про затвердження розпоряджень  Вовчанського міського голови,  «Про преміювання міського голови та надання частини щорічної відпустки»,         виданих  у міжсесійний період.

7.Секретарю міської ради Л. ДУДЦІ повідомити депутатів міської ради про дату та час проведення пленарного засідання LХІІІ (позачергової) сесію Вовчанської міської ради VІI скликання.

Згідно з нормами Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», та відповідно до розпорядження міського голови Вовчанської міської ради від 18.03.2020 №52 «Про запровадження вимушених протиепідемічних заходів на території Вовчанської міської ради» сесію провести без допуску до сесійної зали сторонніх осіб.

8.Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на секретаря міської ради Людмилу ДУДКУ.

 

Міський голова                                                       Володимир ШЕВЧЕНКО