Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА  ХАРКІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

30 червня 2020 року                          Вовчанськ                                            № 112

Про скликання LХV (позачергової) сесії

Вовчанської міської радиVІI скликання

         Відповідно до п.1 ст.26, п.8.ст.42, п.2.ст.59, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати LХV (позачергову) сесію Вовчанської міської ради VІI скликання 03 липня 2020 року о 10.00 год. в залі засідань районної ради (м. Вовчанськ, вул. Соборна, 73, 3 поверх)

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

 

На розгляд сесії винести наступні питання:

1.Про затвердження штатного розпису Вовчанського відділу благоустрою міста з 1 липня 2020 року.

2.Про затвердження штатного розпису апарату Вовчанської міської ради та її виконавчих органів з 12 червня 2020 року.

3.Про внесення змін до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік.

4.Про передачу основних засобів на баланс комунальному підприємству «Вовчанськ».

5.Про передачу майна на баланс комунальному некомерційному підприємству «Вовчанська ЦРЛ».

6.Земельні питання.

6.1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації           Агафоновій Людмилі  Василівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Черкаська, 80  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

6.2. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Куценко Людмилі Борисівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Короленка, 138 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

6.3. Про  надання дозволу на виготовлення технічної документації           Мікрюкову Анатолію Анатолійовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Прилужна, 3  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

6.4. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Нежельському Сергію Вікторовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Амосова, 3  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0584га.

6.5. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Усовській Наталії Вікторівні  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Орлова, 12а  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га.

6.6. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Бондаренко Галині Борисівні, Бондаренку Сергію Миколайовичу, Куценко  Світлані Миколаївні щодо встановлення  меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Господарська, 7а для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

6.7. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Фесик Валентині Миколаївні, Авраменко Ніні Іванівні, Гаретному Андрію Юрійовичу щодо встановлення  меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Запорізької Січі, 11 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0988га.

6.8. Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації               ФІЛІЇ «ВОВЧАНСЬКИЙ РАЙАВТОДОР» ДОЧІРНЬОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАВТОДОР» ВІДКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ДЕРЖАВНА АКЦІОНЕРНА КОМПАНІЯ «АВТОМОБІЛЬНІ ДОРОГИ УКРАЇНИ»  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, розташованої за адресою    м. Вовчанськ,  вул. Ігнатьєва, 113  для  розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства  для  постійного  користування за рахунок земель транспорту (вид угідь –  землі під будівлями та спорудами транспорту)  площею 1,29га.

6.9. Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації               ФІЛІЇ «ВОВЧАНСЬКИЙ РАЙАВТОДОР» ДОЧІРНЬОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАВТОДОР» ВІДКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ДЕРЖАВНА АКЦІОНЕРНА КОМПАНІЯ «АВТОМОБІЛЬНІ ДОРОГИ УКРАЇНИ»  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, розташованої за адресою  м. Вовчанськ,  вул. Рубіжанське шосе, 2-б  для  розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства  для  постійного  користування за рахунок земель транспорту (вид угідь –  землі під будівлями та спорудами транспорту), площею 3,28га.

6.10.Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою                 Веретенченко Людмилі Володимирівні щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Городищенська, 10 для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га.

6.11. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою   Грубнику Олександру Вікторовичу щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Кисляківська, 98 для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га.

6.12. Про надання  дозволу Гринько Наталі Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Вільхова для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 0,05га

6.13. Про надання  дозволу Столярчуку Олександру Євгеновичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Вільхова для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 0,05га.

6.14. Про надання дозволу Попову Віктору Юрійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. Пролетарське поле  для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,0032га.

6.15. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Радченку Михайлу Анатолійовичу для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Авіаційна, 3, площею 0,0711га.

6.16. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Снісар Марині Сергіївні для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Станична, 23, площею 0,10га.

6.17. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою    щодо встановлення меж земельної ділянки  Хайлу Миколі Володимировичу для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Пролетарська, 57, площею 0,10га.

6.18. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Чайці Миколі Михайловичу для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Слобожанська, 35, площею 0,0992га.

6.19. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови комунальної власності Вовчанській міській раді для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, розташованої  в  м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 53 на території Вовчанської міської ради Вовчанського району Харківської області, площею 1,1153га.

6.20. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки ОК ГБК «АВІАТОР-1» для  колективного гаражного будівництва, в м. Вовчанськ, вул. Авіаційна, 1 на території Вовчанської міської ради Вовчанського району Харківської області, площею 0,3500га.

6.21. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Трембачу Віктору Анатолійовичу для   індивідуального садівництва  за адресою: м. Вовчанськ, вул. Гурканівська, 53, площею 0,0521га.

6.22. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.5-VІІ   «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Рубіжанське шосе (біля блокпосту) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.23. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.6-VІІ «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Рубіжанське шосе (біля магазину Терещенко) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.24. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.7-VІІ «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Рубіжанське шосе (біля пам’ятника трактору) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.25. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.8-VІІ   «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Рубіжанське шосе (біля зупинки на м. Харків) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.26. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.9-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Леніна (біля гуртожитку ВТМСГ) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.27. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.10-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Леніна (біля кафе Лисенко) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.28. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.11-VІІ   «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Леніна   (вул. Новоселівська) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.29. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.12-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Леніна  (біля літака) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.30. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.13-VІІ «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Чубаря (перехрестя з вул. Пролетарська) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.31. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.14-VІІ «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Чубаря  (м-н  Буряка) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.32. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.15-VІІ   «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Чубаря  (перехрестя вул. Харківська біля м-ну  Буряка) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.33. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.16-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Чкалова  (біля повороту вул. Калініна) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.34. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради   ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.17-VІІ   «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Чкалова  (перехрестя вул. Чапаєва) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.35. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.18-VІІ «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Чкалова  (перехрестя вул. Куйбишева) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.36. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.19-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Свердлова для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.37. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.20-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Новоселівська (вул. Тухачевського) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.38. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.21-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Енгельса (біля будівлі Агроспосту) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.39. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради   ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.22-VІІ «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Н.Волкової (вул. Артема) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови, площею 0,01га.

6.40. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.23-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Н.Волкової (кінець вулиці) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.41. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.24-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Артема (вул.Ганни) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.42. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.25-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Ганни (пров. Колгоспний) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.43. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.26-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Ганни (біля кладовища) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.44. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.27-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. К.Лібкнехта (вул.17 Парт''їзду ) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.45. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.28-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Короленко (перехрестя вул. Перемоги) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.46. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.29-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Гагаріна (біля будинку творчості) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.47. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.30-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Фонтанна  для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.48. Про  передачу земельної ділянки у власність Дедещенку Олександру Петровичу для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. М.Коцюбинського, 25, площею 0,06га.

6.49. Про надання дозволу Відділу освіти, культури, молоді та спорту Вовчанської районної державної адміністрації на виготовлення проєкту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Гоголя,  27  для будівництва та обслуговування  будівель закладів освіти з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь- забудовані землі), площею 2,47га.

6.50. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою  Івановій Ользі Василівні щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Селянська, 169 для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га.

6.51. Про надання  дозволу Степашко Марині Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, пров. Хлібороба, 18 для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 0,10га.

6.52. Про  надання дозволу на продовження  Договору на строковий земельний сервітут між КП «Вовчанськ» та ТОВ «Слобожанський рітейл» на земельну ділянку комунальної власності, розташованої за адресою:  Харківська область,  м. Вовчанськ, вул. Героїв Чорнобиля, площею 0,0023га.

6.53. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Вязміній Любові Миколаївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, пров. Харківський, 39 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

6.54. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Кузуб Зінаїді Іванівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Селянська, 76  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

6.55. Про  скасування рішення виконавчого комітету  Вовчанської міської ради народних  депутатів від   14 червня  1995  року № 6 «Про надання у користування гр. Шамрай І.Б. земельної ділянки площею 2890 кв.м., суміжну з існуючою ділянкою будинку № 23 по пров. Колгоспному для сінокосіння», площею 2890кв.м.

7.Різне.

7.1. Про затвердження розпорядження Вовчанського міського голови «Про внесення змін  до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік»,  виданого у міжсесійний період.

7.2. Про виділення коштів  для надання субвенції з міського бюджету державному бюджету на 2020 рік.

  1. Секретарю міської ради Л. ДУДЦІ повідомити депутатів міської ради про дату та час проведення пленарного засідання LХV (позачергової) сесії Вовчанської міської ради VІI скликання.

Згідно з нормами Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», та відповідно до розпорядження міського голови Вовчанської міської ради від 18.03.2020 №52 «Про запровадження вимушених протиепідемічних заходів на території Вовчанської міської ради» сесію провести без допуску до сесійної зали сторонніх осіб.

  1. 9. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на секретаря міської ради Людмилу ДУДКУ.

 

Міський голова                                                       Володимир ШЕВЧЕНКО