Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА  ХАРКІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

06 жовтня 2020 року                          Вовчанськ                                         № 144

Про скликання LХVІ (позачергової) сесії

Вовчанської міської радиVІI скликання

         Відповідно до п.1 ст.26, п.8.ст.42, п.2.ст.59, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати LХVІ (позачергову) сесію Вовчанської міської ради VІI скликання 09 жовтня 2020 року о 10.00 год. в залі засідань районної ради (м. Вовчанськ, вул. Соборна, 73, 3 поверх)

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

 

На розгляд сесії винести наступні питання:

  1. Земельні питання.

1.1. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної  документації   Білих Світлані  Павлівні  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. О. Досвітнього, 58 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

1.2. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Білезі Олександру Олександровичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, пров. Лісовий, 34  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.3. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної   документації     Горобинській Марині Олександрівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ,   вул. Конституції, 48 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.4. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної  документації     Гулій Наталії Петрівні  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, пров. Садовий, 15 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.5. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації     Лемішко Юлії  Іванівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Т.Бульби, 58 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.6. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної  документації   Ліпіну Володимиру Веніаміновичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ,  вул. Б. Хмельницького, 42 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації Тіщенку Руслану Миколайовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Гурканівська, 60 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.8. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної   документації     Федосімову  Миколі  Васильовичу  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Зарічна, 55 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.9. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Хайло Ользі Миколаївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, пров. І.Піддубного, 26  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га.

1.10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації Івановій Оксані Станіславівні  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Соборна, 130  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.11. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Прилуцькому Віталію Геннадійовичу, Прилуцькій Наталії Петрівні щодо встановлення  меж земельної ділянки, розташованої за адресою  м. Вовчанськ, вул. Пролетарська, 131 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.12. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою   Зінченку Костянтину Валентиновичу щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. М. Старочудного, 138 для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га.

1.13. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою    Костенку Миколі Васильовичу щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, пров. Хлібороба, 22 для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га.

1.14. Про надання  дозволу Логвіновій Надії Валентинівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, пров. Лісовий, 32 для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 0,2786га.

1.15. Про надання  дозволу Снісар Марині Сергіївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Станична, 23 для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 0,2589га.

1.16. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою  Кудріну Дмитру Олександровичу  щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Т.Бульби для  ведення садівництва  з подальшою передачею земельної ділянки у  власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – багаторічні насадження), площею 0,12га.

1.17. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою                Шепеленко Аллі Олексіївні щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Соборна, 124 для  ведення садівництва  з подальшою передачею земельної ділянки у  власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – багаторічні насадження), площею 0,0255га.

1.18. Про надання дозволу Ковальову Віктору Анатолійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. Пролетарське поле, 14к  для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,0050га.

1.19. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Горлачовій Людмилі Миколаївні  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. О. Досвітнього, 31, площею 0,0786га. 

1.20. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Тарасенко Галині Василівні  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Черкаська, 52а, площею 0,09га.   

1.21. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Фірсову Володимиру Володимировичу для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, пров. Хлібороба, 9, площею 0,10га.

1.22. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Черв’яку Івану Івановичу  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Обозна, 68, площею 0,10га. 

1.23. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки  Черв’як Лідії Пилипівні  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Обозна, 58, площею 0,0588га. 

1.24. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо    встановлення меж земельної ділянки Гурдюмову Андрію Олександровичу, Пащенко Валентині Василівні,  розташованої за адресою: м. Вовчанськ,  вул. Тіниста, 2, площею 0,10га.

1.25. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Шевельовій Вікторії Вікторівні для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Герлегівська, 70, площею 0,10га.

1.26.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, розташованої за адресою :м. Вовчанськ, вул. Новоселівська, 1, площею 7,17га.

1.27. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Єгорову Дмитру Ігоровичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Польова, площею 0,10га.

1.28.Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Шевченку Віталію Васильовичу  для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою:

м. Вовчанськ, пров. Хлібороба, 36, площею 0,10га.

1.29. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради   LХІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 12.06.2020 року № 4.2-VІІ «Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Вєлєнтєєнку Віктору Васильовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Чкалова, 22а  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі)», площею 0,10га.   

1.30. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради LХІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 12.06.2020 року № 4.40-VІІ «Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації  ТОВ ТП «Будкомплект»  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 108м  для  будівництва і обслуговування будівель торгівлі  для постійного користування  за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі)», площею 0,2419га.

1.31. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради   LХІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 12.06.2020 року № 4.39-VІІ «Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації  ТОВ ТП «Будкомплект»  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 108к  для  будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування  для постійного користування  за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі)», площею 0,0625га.

1.32. Про продаж земельної ділянки  ВП «АВТОТРАНС» загальною площею  0,3945 га, розташованої за адресою  м. Вовчанськ, вул. Авіаційна, 1, площею 0,3945.

1.33. Про надання згоди  Сокирко Світлані Олександрівні  на викуп земельної ділянки за адресою м. Вовчанськ, вул. Колокольцова, 11ж, площею 0,0090га.

1.34. Про  продовження терміну дії договору оренди  землі  від  17 квітня 2007 року № 86 з Кириченком Володимиром  Володимировичем на земельну ділянку, розташовану за адресою: м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 60/1, площею 0,0904га.

1.35. Про  припинення дії договору оренди  землі  від 17 березня 2020 року № 232 за адресою: м. Вовчанськ, вул. Орлова, 47 з орендарями: Чмаль Дмитро Олексійович, Пермінова Надія Іванівна у зв’язку зі зміною власника нерухомого майна, розташованого на земельній ділянці, площею 0,10га.

1.36. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо    встановлення меж земельної ділянки Фесик Валентині Миколаївні, Гаретному Андрію Юрійовичу, Авраменко Ніні Іванівні,  розташованої за адресою: м. Вовчанськ,  вул. Запорізької Січі, 11, площею 0,0988га.

1.37. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної  документації   Андрійченко Альоні Вікторівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Східна, 12  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.38. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної  документації   Дергільовій Аллі Василівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ,   вул. Завгородня, 21  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.39. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної   документації   Костенку Петру Петровичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ,  вул. Станична, 33 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.40. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної  документації   Лисенко Наталі Володимирівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Господарська, 52а  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.41. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної  документації   Пивоварову Миколі  Миколайовичу  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ,  вул. Озерна, 11а  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0618га.

1.42. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної   документації   Коновалову Андрію Юрійовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ,  вул. Верхня, 89 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею0,10га.

1.43. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної   документації   Осіїку Віктору Степановичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ,   вул. Герцена, 45 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га.

1.44. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Зубовій Валентині Владиславівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за межами населеного пункту на території  Вовчанської міської ради для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 1,6475га.

1.45. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою  Корнієць Галині Олексіївні щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, пров. Чкалова, 32  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га.

1.46. Про надання дозволу Ковтун Інні Михайлівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. Колокольцова, 9-б для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,0027га.

1.47. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки  Вязміній Любові Миколаївні для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, пров. Харківський, 39, площею 0,10га. 

1.48. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки  Кузуб Зінаїді Іванівні для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Селянська, 76, площею 0,10га. 

1.49. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   

щодо встановлення меж земельної ділянки  Мікрюкову Анатолію Анатолійовичу для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Прилужна, 3, площею 0,10га. 

1.50. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   

щодо встановлення меж земельної ділянки  Мірошніченко Альоні Миколаївні для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Орлова, 57, площею 0,06га.  

1.51.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки  Товкаю Федору Васильовичу для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Слобожанська, 33, площею 0,10га. 

1.52. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Чернякову Віктору Івановичу  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Степова, 6, площею 0,0866га. 

1.53. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Робочому Олексію Івановичу  для   ведення товарного сільськогосподарського виробництва,  ділянка № 54,  розташованої за межами населеного пункту на території Вовчанської міської ради  Вовчанського району Харківської області, площею 1,6476га.

1.54. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Саратовій Ользі Вікторівні для   ведення особистого селянського господарства за адресою: м. Вовчанськ, вул. Надії Волкової, 62, площею 0,0366га.

1.55. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Степашко Марині Володимирівні для   ведення особистого селянського господарства за адресою:  м. Вовчанськ, пров. Хлібороба, 18, площею 0,0878га.

1.56. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  LІХ сесії V скликання від 14.05.2010 року № 6.4-V «Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та складання документів, що посвідчують право власності на земельну ділянку», площею 0,10га, 0,0164га.

1.57. Про надання  дозволу Дергільовій Аллі Василівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Завгородня, 21 для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 0,40га.

1.58. Про надання  дозволу Радченку Віктору Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Вишнева, 16 для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 0,10га.

1.59. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою  СТОВ АФ ім. Т.Г.Шевченка щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Колокольцова, 17а  для  будівництва і обслуговування будівель торгівлі  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,0095га.

1.60. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки  Дятлову Сергію Григоровичу для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Зернова, 22, площею 0,0671га. 

1.61. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Капаленко Тетяні Володимирівні для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Вільхова, 41, площею 0,10га. 

1.62. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо    встановлення меж земельної ділянки Коновченко Марії Федорівні, Коновченку Олексію Володимировичу,  розташованої за адресою: м. Вовчанськ,  пров. М. Старочудного, 1, площею 0,10га.

1.63. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою    щодо встановлення меж земельної ділянки  Потапенку Валерію Вікторовичу для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Лесі Українки, 14, площею 0,0557га. 

1.64. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради LХV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 03.07.2020 року № 9.4-VІІ «Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Нежельському Сергію Вікторовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Амосова, 3 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі)», площею 0,0602га.

1.65. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Машталіру Віталію Вікторовичу, Портянку Євгену Володимировичу, Бабай Зої Миколаївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. Мірошніченко  Євгенії, 54  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.66. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної   документації   Хомяковій Олені Олександрівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ,   пров. Менделєєва, 12  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0594га.

1.67. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Есановій Олені Сергіївні, Есанову Олександру Мадійовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою:  м. Вовчанськ, вул. Селянська, 113  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0754га.

1.68. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо    встановлення меж земельної ділянки Костенко Юлії Борисівні, Костенко Ганні Михайлівні,  розташованої за адресою: м. Вовчанськ,  вул. Селянська, 117, площею 0,0651га.

1.69. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки  Лебедєвій Ірині Федорівні для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Широка, 39, площею 0,10га.

1.70. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної  документації   Міняйленко Олені Петрівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ,  вул. Селянська, 203  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.71. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної  документації   Фетісовій Надії Анатоліївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ,  вул. Будівників, 3, для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.72. Про надання дозволу Терещенку Юрію Степановичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. 1 Травня, 15г  для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,01га.

1.73. Про надання  дозволу Коновалу Андрію Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Коцюбинського М. для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 0,12га.

1.74. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки Чигринову Михайлу Сергійовичу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розташованої за адресою:  Харківська область,  м. Вовчанськ, вул. Колокольцова, 1-Г з подальшою передачею земельної ділянки в оренду із земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,018га.

1.75. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Бернацькій Тетяні Іванівні  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Зарічна, 53а, площею 0,06га. 

1.76. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Трубчанінову Миколі Павловичу  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Пролетарська, 91, площею 0,056га. 

1.77. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Гайворонській Ніні Петрівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Короленка, 19б  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.78. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Гуньковському Андрію Георгійовичу  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Затишна, 39  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.79. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Макарову Геннадію Андрійовичу  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Ігнатьєва, 11  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.80. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Романцю Миколі Леонідовичу  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Чкалова, 61  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.81. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Тютюнник Інні Миколаївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Миру, 9  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.82. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Шестовій Наталі Василівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Озерна, 1а  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.83. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Шавирі Руслану Олександровичу для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу за адресою:   м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 53-з, площею 0,0029га.

2.Про внесення змін зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Вовчанської міської ради на 2020 рік.

3.Про внесення змін зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Вовчанської міської ради на 2021 рік.

4.Про внесення змін до Програми проведення громадських робіт на території Вовчанської міської ради на 2020 рік.

5.Про  затвердження розпоряджень Вовчанського міського голови,    виданих у міжсесійний період. 

5.1. Про  затвердження розпорядження Вовчанського міського голови,    виданого у міжсесійний період.

  1. Про затвердження звіту про виконання місцевого  бюджету  міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік    за   І півріччя 2020 року.

7.Про звіт начальника Вовчанського відділу благоустрою міста про роботу відділу за І півріччя 2020 року.

8.Про звіт директора комунального підприємства «Вовчанські очисні споруди» про  роботу підприємства   за  І півріччя  2020 року.

9.Про   звіт директора комунального підприємства  «Вовчанськ» про  роботу підприємства   за  І півріччя  2020 року. 

10.Про присвоєння звання  «Почесний громадянин міста Вовчанська» у  2020 році.

  1. Різне.

11.1.Про внесення змін до Положення про порядок визначення розмірів орендної плати при укладанні договорів оренди землі в місті Вовчанську та селі Плетенівка Харківської області.

11.2. Про внесення змін до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік.

11.3. Про затвердження мережі дошкільних навчальних закладів міста  на 2020 – 2021 навчальний рік.

11.4. Про затвердження штатного розпису Вовчанського відділу благоустрою міста з 1 вересня 2020 року.

11.5. Про затвердження штатного розпису апарату Вовчанської міської ради та її виконавчих органів з 1 вересня 2020 року.

11.6. Про перенесення місць для паркування.

11.7.Про відмову від користування земельною ділянкою.

 

11.8. Про затвердження договору на передачу трансфертів районному бюджету на 2020 рік.

  1. Секретарю міської ради Л. ДУДЦІ повідомити депутатів міської ради про дату та час проведення пленарного засідання LХVІ (позачергової) сесії Вовчанської міської ради VІI скликання.

Згідно з нормами Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», та відповідно до розпорядження міського голови Вовчанської міської ради від 18.03.2020 №52 «Про запровадження вимушених протиепідемічних заходів на території Вовчанської міської ради» сесію провести без допуску до сесійної зали сторонніх осіб.

  1. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на секретаря міської ради Людмилу ДУДКУ.

 

Міський голова                                                       Володимир ШЕВЧЕНКО