Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

 

8 березня артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 18 населених пунктів Харківщини: Кругляківка, Красне, Козача Лопань, Вовчанськ, Нескучне та ін. Авіаудари ворог наносив по н.п. Вовчанськ, Синьківка, Табаївка, Берестове.

Ось як ворог обстрілював Вовчанськ.

01:00 у м. Вовчанськ внаслідок ворожого обстрілу зруйновано приватне домоволодіння. Інформація щодо потерпілих не надходила.

15:45 у м. Вовчанськ ворожий FPV-дрон влучив у цивільний автомобіль. Загинули 53-річний чоловік та 48-річна жінка. 

13:30 у м. Вовчанськ військами рф здійснено обстріл з використанням БпЛА. В результаті обстрілу пошкоджено службовий поліцейський автомобіль.

12:10 внаслідок повторного обстрілу м. Вовчанськ пошкоджено будинок. Інформація щодо потерпілих не надходила.

11:20 у м. Вовчанськ ворог завдавав ударів по житловому сектору та освітнім закладам. В результаті обстрілу сталася пожежа на першому поверсі двоповерхової будівлі дитсадка. Також пошкоджені приватні домоволодіння, господарчі споруди та будівля ще одного навчального закладу. 

Під час повернення з ліквідації пожежі пожежний автомобіль потрапив під скид боєприпасу з ворожого БПЛА. Особовий склад 6 осіб не травмований.

 

 Вже сьогодні вночі Вовчанськ був знову під обстрілами. Також було обстріляне с. Вовчанські Хутори. Інформація щодо постраждалих відсутня.

Оперативна інформація на наших сторінках:

Вовчанськ інформаційний на  Facebook

Вовчанськ інформаційний в Telegram