Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

2024-06-26

Керівник Вовчанської міської військової адміністрації провів нараду з т.в.о. директора ДП «Вовчанський лісгосп» Державного агентства лісових ресурсів України Олексієм Гречишкіним за підсумками онлайн наради під головуванням заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова на тему "Забезпечення дровами громад Харківщини безпосередньо лісогосподарськими підприємствами регіону", яка відбулася 25 червня.

Керівники обговорили питання щодо планування своєчасного забезпечення населення дровами саме лісогосподарськими підприємствами регіону.

«Саме своєчасне забезпечення потреб громади дровами є важливим питанням у підготовці до осінньо-зимнього сезону. Вартість деревини – це теж одне з проблемних питань. Мінімізація економічного навантаження на населення – це те, що необхідно також враховувати при роботі з постачальниками дров», - наголосив Тамаз Гамбарашвілі.

За підсумками наради було прийнято рішення у найкоротші строки почати планування своєчасного забезпечення населення дровами ДП «Вовчанський лісгосп».

 

Оперативна інформація на наших сторінках:

Вовчанськ інформаційний на  Facebook

Вовчанськ інформаційний в Telegram