Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

2024-07-05

Урочистості були присвячені з нагоди 9-ї річниці заснування Національної поліції України

З професійним святом особовий склад поліції Харківщини привітали керівники органів влади, силових структур Харківщини, представники духовенства.

 За зразкове виконання службових обов’язків в умовах воєнного стану, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення правопорядку і законності та з нагоди Дня Національної поліції України від силових структур, місцевої влади, облдержадміністрації та духовенства почесними грамотами та подяками були відзначені кількадесят правоохоронців.

 «Національна поліція Харківської області продемонструвала, як потрібно професіонально виконувати свої службові обов’язки, як потрібно виконувати кожну фразу своєї присяги, і я потрібно захищати свою батьківщину. Щиро вдячний усьому колективу Головного Управління Національної поліції області за щоденну титанічну працю, забезпечення правопорядку, мужність та професіоналізм у протистоянні ворогу», - зазначив Олег Синєгубов.

Від початку повномасштабного вторгнення 12 поліцейських Харківщини віддали життя під час виконання службових обов’язків. 

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих колег.
Начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко подякував всім працівникам поліції, які з перших хвилин повномасштабної російської агресії та до теперішнього часу стоять на захисті нашої держави та протидіють ворогу.

«Це вже третій День Національної поліції, який ми відзначаємо в умовах повномасштабного вторгнення. Третій рік, коли ворог знаходиться у безпосередній близькості. І вже третій рік ми є свідками мужності та героїзму бійців ЗСУ, Нацгвардії, прикордонників, СБУ, прокурорів та поліцейських, як єдиної сили оборони, що стримує ворога. Вдячний вам за вашу роботу. Разом з вами ми виженемо ворога з рідної землі та здобудемо Перемогу. Слава Україні!», - наголосив начальник ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко.

Правоохоронці Харківщини продовжують працювати в посиленому режимі від початку повномасштабного вторгнення російських окупантів. Окрім посадових обов’язків, поліцейські беруть активну участь в евакуації цивільного населення з прифронтових та прикордонних населених пунктів області, розвозять гуманітарну допомогу, допомагають деблоковувати людей з-під завалів та всебічно допомагають жителям регіону.

ВІДЕО З НАГОРОДЖЕННЯ