Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

Довідка

про виконання бюджету Вовчанської міської ради

за січень-лютий 2021 року

(за оперативними даними).

 

В цілому до бюджету Вовчанської міської ради з урахуванням трансфертів та коштів спеціального фонду за січень - лютий 2021 року зараховано 43698,8 тис.грн.

Доходів до загального фонду (без урахування трансфертів) надійшло в сумі 27453,4 тис.грн., або 106,5% до плану звітного періоду (+1675,9 тис.грн.). 

Доходів спеціального фонду (без урахування трансфертів) одержано 942,0 тис. грн.

Базова дотація з державного бюджету до бюджету міської ради надійшла в повному обсязі  до запланованих лімітних призначень сумі 2056,0 тис.грн.

До бюджету територіальної громади надійшло цільових субвенцій з державного бюджету в сумі 13142,6 тис.грн., а саме:

- освітня  субвенція – 12808,3 тис. грн.;

- на здійснення переданих видатків у сфері освіти за рахунок коштів освітньої субвенції – 58,3 тис. грн.;

- на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету – 81,6 тис. грн.;

- на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров`я за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету – 194,3 тис. грн.

Крім того, до бюджету громади надійшла інша субвенція в сумі                  104,8 тис. грн.

Бюджетні кошти спрямовувались, в першу чергу, на фінансування видатків на виплату заробітної плати, оплату спожитих енергоносіїв та комунальних послуг, продукти харчування, медикаменти.

Фінансування запланованих видатків міського бюджету проводиться в межах взятих розпорядниками коштів бюджетних зобов’язань, відповідно до встановленого порядку казначейського обслуговування видатків місцевих бюджетів.

 

Начальник фінансового відділу 

Вовчанської міської ради                                             Ганна СТАРОДУБЕЦЬ