Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

 

В цілому до бюджету Вовчанської міської ради з урахуванням трансфертів та коштів спеціального фонду за 2021 рік зараховано 347547,2 тис.грн.

Доходів до загального фонду (без урахування трансфертів) надійшло в сумі 207109,2 тис.грн., або 107,5% до плану звітного періоду (+14528,7 тис.грн.).

Доходів спеціального фонду (без урахування трансфертів) одержано 9529,3 тис. грн.

До бюджету громади, станом на 01.01.2022 року, в повному обсязі  до запланованих лімітних призначень надійшли дотації, а саме: базова дотація з державного бюджету надійшла в сумі 12335,9 тис.грн., дотація на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров`я за рахунок відповідної додаткової дотації з державного бюджету – в сумі 2549,2 тис. грн. та дотація на проведення розрахунків протягом опалювального періоду за комунальні послуги та енергоносії, які споживаються установами, організаціями, підприємствами, що утримуються за рахунок відповідних місцевих бюджетів за рахунок відповідної додаткової дотації з державного бюджету – в сумі 5037,0 тис. грн.

До бюджету територіальної громади надійшло цільових субвенцій з державного бюджету в сумі 100143,9 тис.грн., а саме:

- освітня  субвенція – 94667,6 тис. грн.;

- на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості – 1508,1 тис. грн.;

- на здійснення переданих видатків у сфері освіти за рахунок коштів освітньої субвенції – 466,0 тис. грн.;

- на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету – 742,3 тис. грн.;

- на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету – 1155,9 тис. грн.;

- на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок залишку коштів субвенції, що утворився на початок бюджетного періоду – 147,6 тис. грн.;

- на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров`я за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету – 1456,3 тис. грн.

Крім того, до бюджету громади надійшла інша субвенція в сумі                  3218,4 тис. грн.

Бюджетні кошти спрямовувались, в першу чергу, на фінансування видатків на виплату заробітної плати, оплату спожитих енергоносіїв та комунальних послуг, продукти харчування, медикаменти.

Фінансування запланованих видатків міського бюджету проводиться в межах взятих розпорядниками коштів бюджетних зобов’язань, відповідно до встановленого порядку казначейського обслуговування видатків місцевих бюджетів.

Начальник фінансового відділу

Вовчанської міської ради                                             Ганна СТАРОДУБЕЦЬ