Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

  29 листопада 2021 року міський голова Анатолій Степанець провів апаратні наради з керівниками міської ради, керівниками підпорядкованих йому структурних підрозділів міської ради та керівниками підприємств галузі житлово-комунального господарства.

На нарадах були підведені підсумки роботи за минулий тиждень, визначено основні завдання на поточний, а саме: підготовка до відзначення Дня місцевого самоврядування; продовження робіт з благоустрою території населених пунктів громади; здійснення контролю за роботою комунальних підприємств та інше.

По завершенню нарад міським головою були надані доручення та визначено терміни їх виконання.

Цього ж дня, перший заступник міського голови Ольга Камінська провела апаратну нараду з начальниками структурних підрозділів міської ради на якій обговорили проблемні питання по напрямках їхньої роботи та намітили шляхи на подальше.

Також апаратні наради пройшли у заступників міського голови Ірини П’явки та Сергія Круподері за участі начальників підпорядкованих структурних підрозділів міської ради, де були підведені підсумки роботи за минулий тиждень та розглянуті питання роботи на поточний. За підсумками нарад начальники одержали доручення для обов’язкового їх виконання.