Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

  Вовчанський міський голова  Анатолій Степанець провів “пряму” телефонну лінію, під час якої особисто відповідав на дзвінки мешканців громади. До міського голови звернулися мешканці міста Вовчанська, смт.Вільча та с.Волохівка.

 Так,  через старосту, колективно,  звернулися мешканці смт.Вільча   з низкою  проблем.  В своїй відповіді Анатолій Степанець зазначив, що в планах на 2022рік стоїть  вирішення питань    відновлення вуличного освітлення по 9 вулицях селища,  забезпечення населення якісною питною водою, покращення стану доріг та  благоустрій селища.

 Кілька питань стосувалися надання соціальної допомоги одиноким та малозабезпеченим громадянам, питання благоустрою міста та населених пунктів громади.

Зокрема, відповідаючи на питання мешканки м.Вовчанська щодо видалення аварійних дерев на міському цвинтарі, міський голова пояснив, що в наступному році планується проведення даних робіт із залученням спеціалізованих бригад з м.Харкова.

  Мешканців міста   турбує питання реконструкції ДНЗ №1 та облаштування міського стадіону. Вирішення цих питань також є в планах роботи міської ради на наступний рік, по ДНЗ є порозуміння та підтримка обласних властей.

Звернулися до голови пенсіонерки з м.Вовчанська щодо надання роз'яснення з приводу платіжних відомостей за  користування природним газом та забезпечення мешканців міста балонним газом. Анатолій Степанець дав доручення опублікувати в районній газеті відповідне  роз'яснення та телефони для довідок. 

Мешканців с.Волохівка турбували питання ліквідації поштових відділень  по селам громади та очищення колодязів питної води.

Анатолій Степанець заспокоїв мешканців і проінформував, що наразі питання повної ліквідації  поштових відділень не стоїть, йдеться мова про  впорядкування іх роботи. Що стосується колодязів, перш за все планується очищення тих колодязів де йде масовий забор води.

Кожному, хто телефонував на гарячу лінію Анатолій Степанець надав вичерпні роз'яснення.

Також заявникам відповідно до норм чинного законодавства, буде надано офіційну відповідь, а за окремими зверненнями буде вжито оперативних заходів реагування.

Прямі телефонні лінії є важливими та ефективними способами зв’язку з жителями громади і сприяють оперативному вирішенню проблемних питань населення.

Також нагадуємо, що при міській раді працює "гаряча" лінія за номером 4-22-78, понеділок- четвер - з 8.00 до 17.15, п’ятниця - з 8.00. до 16.00.