Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

   На минулому тижні працівники Вовчанського відділу благоустрою міста  проводили роботи з впорядкування територій громади, а саме: прибирання в  міні-парку по вул. Соборній; покіс трави в парку Горького; вивезення гілок з вулиць міста; засипання ями за Будинком культури міста Вовчанська та ліквідація громадського туалету; ремонт елементу скейт-парку; прибирання сміття по місту тощо.

У 12 старостинський округах нашої громади також велись активні роботи з благоустрою територій населених пунктів, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ твердих побутових та інших відходів, приведення у належний санітарний стан парків, скверів, кладовищ, дитячих майданчиків, придорожніх смуг та територій, зупинок автотранспорту. Особливу увагу старост, працівників старостинських округів та небайдужих мешканців громади звернуто на  прибиранням опалого листя з територій загального користування та паркових зон.

Окрім того в населених пунктах громади проведені роботи з заміни ламп у ліхтарях вуличного освітлення. Роботи в цьому напрямку будь продовжені і далі.

Виконувалися і інші роботи, зокрема грейдування території біля адмінбудівлі в селищі Вільча.

Також, було завершено ремонт приміщення для бібліотеки в с. Землянки.

Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому, давайте разом подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю.