Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

Шановні працівники прокуратури!

З нагоди вашого професійного свята прийміть щирі вітання та слова вдячності за особистий вклад кожного із вас у справу зміцнення законності та правопорядку!

Інститут прокуратури відіграє значущу роль у розбудові правової та демократичної держави, адже ви стоїте на сторожі інтересів країни і громадянина, дотриманні вимог українського законодавства, захисті прав і свобод людини.

Сьогодні перед прокуратурою стоїть низка важливих завдань, серед яких ключовими є безкомпромісна боротьба з корупцією і злочинністю, контроль за дотриманням законодавства у всіх сферах життєдіяльності.

Віра людей в закон і справедливість багато в чому залежить від ефективності роботи органів прокуратури. Ваш професійний досвід, шановні працівники прокуратури, ваші наполегливість, самовідданість та принциповість є запорукою збереження в Україні політичної стабільності та громадянського миру.

Зичимо всім вам міцного здоров’я, тепла та сімейного щастя, успіхів у професійній діяльності. Нехай завжди будуть успішними усі ваші починання на благо людей та в ім’я закону!