Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

   Харківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (далі – ХЦПТО ДСЗ) здійснює професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації безробітних Харківської та інших областей України за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, а також осіб, які навчаються за власні кошти та кошти підприємств, установ, організацій, з метою їх працевлаштування та забезпечення потреб ринку праці.

ХЦПТО ДСЗ має ліцензію на надання освітніх послуг за 36 професіями різних напрямів. Наразі можливе навчання за професіями металообробки, сфери послуг, готельно-ресторанного сервісу, в галузях легкої промисловості, будівельної сфери, агропромислового комплексу, ІТ-сфери, паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунальної сфери. Термін навчання складає від 3 до 10 місяців.

Щороку на базі ХЦПТО ДСЗ проходить навчання близько 7,5 тис. безробітних. Працевлаштування після навчання складає в середньому понад 92%.

У ХЦПТО ДСЗ створено всі умови для ефективного і комфортного навчання слухачів. Окрім очної форми, у навчальному процесі застосовуються дистанційна та дуальна форми навчання.