Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

    Кому із нас не хочеться виглядати красиво, модно та елегантно? Ми витрачаємо купу часу на пошуки в магазинах потрібної моделі одягу, яка підходить нам по ціні та фасону.

Але наші задуми повністю втілити в життя можуть тільки фахівці швейної справи. Від грамотності і вміння швачки залежить якість виробу, його краса. Робота для них завжди знайдеться на фабриках, в ательє, у власних невеличких фірмах, адже наше життя неможливо уявити без практичних чи екстравагантних, класичних чи ультрамодних речей, що виходять з рук швачок. Ця нелегка професія потребує від робітника розвиненого художнього смаку і здібностей, наочно-образної уяви, схильності до творчості. А що як не творчість притаманна українському народу!

З 20 січня 2022 року у Харківському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ розпочнеться навчання за професією «швачка» і закінчиться 03 травня 2022 року. Переваги навчання: стислі терміни навчання, гнучкі навчальні плани та програми, навчання безкоштовне. Безробітні зараховуються на навчання без вступних іспитів, проживання в гуртожитку безкоштовне. На виробничій практиці, яка проходить на виробництві, слухачі удосконалюють свої практичні навички та прийоми. Після завершення виробничої практики здають державну кваліфікаційну атестацію та отримують свідоцтво про присвоєння робітничої кваліфікації державного зразка.

За додатковою інформацією звертайтесь до фахівців Вовчанської районної філії ХОЦЗ Телефон для довідок (05741) 4-49-96 Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.