Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

     Зварювання — це один із найпоширеніших технологічних процесів з'єднання матеріалів. Використання зварювання у всіх галузях народного господарства дозволяє виготовляти високотехнологічні конструкції.

З 26 січня 2022 року по 04 липня 2022 року Харківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості здійснює навчання за професією «Електрозварник ручного зварювання».

В навчальній майстерні, під керівництвом майстра виробничого навчання, слухачі отримують практичні знання та навички.

На виробничій практиці, яка проходить на виробництві, слухачі удосконалюють свої практичні навички та прийоми. Навчаються:

-прихвачувати деталі, вироби і конструкції у всіх просторових положеннях зварного шва;

-виконувати ручне дугове зварювання простих деталей в нижньому і вертикальному положенні зварного шва, наплавляти прості, невідповідальні деталі;

-готувати вироби і вузли під зварювання і зачищати шви після зварювання;

-забезпечувати захист шва при зварюванні в захисному газі. Нагрівати вироби і деталі перед зварюванням;

-читати прості креслення.

Після завершення виробничої практики слухачі здають державну кваліфікаційну атестацію та отримують свідоцтво про присвоєння робітничої кваліфікації державного зразка.

За додатковою інформацією звертайтесь до фахівців Вовчанської районної філії ХОЦЗ Телефон для довідок (05741) 4-49-96 Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.