Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

    У Вас є унікальна можливість отримати професійну послугу з профорієнтаційного консультування на «Веб- базованій платформі для онлайн профорієнтаційного консультування «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа» (далі - Платформа) - htths://myprofession.com.ua

Вам пропонується 3 тести, які нададуть змогу правильно оцінити Ваші схильності та вподобання для вибору професії/спеціальності, напрямку професійної діяльності та побудови професійної кар’єри:

  1. Методика дослідженняпрофесійнихінтересів і цінностей.

Тест дає інформацію про професійні інтереси й цінності. Після його проходження програма сформує перший перелік рекомендованих професій.

  1. Методика дослідження IQ та інтелектуальнихпрофесійно - значущихякостей.

Тестова методика визначає загальний рівень розвитку й структури інтелекту (вербальний, математичний, техніко- конструктивний). Після проходження тесту програма сформує другий перелік рекомендованих професій.

  1. Методика дослідженнясоціально – психологічнихпрофесійно – значущих факторів.

Універсальний багатофакторний опитувальник, що відтворює психологічний профіль особистості на основі вибудуваної системи експериментально обґрунтованих факторів. Тест визначає стабільні і ситуативні психологічні особливості. Тест доповнює інформацію, одержану після проходження перших двох тестів, та вказують наскільки майбутня професія «комфортна» для людини.

Результати тестування Ви отримаєте у вигляді компактного і презентабельного підсумкового звіту з науково - обґрунтованими рекомендаціями щодо вибору професії. За підсумками тестування Ви можете скористатися послугами фахівців служби зайнятості для отримання професійної консультації.

Онлайн реєстрація та тестування на Платформі, консультації фахівців служби зайнятості є безкоштовними!