Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

 День пам’яті і примирення та День  Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – це важливі дати у житті всіх українців, а особливо для підростаючого покоління. Адже від їхнього виховання залежить майбутнє всієї держави. Вчителі нашого закладу розуміють важливість патріотичного виховання школярів, тому і надають йому важливого значення.

 

З цією метою у закладі  була організована книжкова виставка «Подвиг не має забуття», на якій можна було ознайомитися із літературою про подвиги солдатів у Другій світовій війні, художньою літературою. Також була проведена виставка дитячих малюнків «Що я знаю про війну», на якій були виставлені  роботи учнів 2-9 класів. Найкращою визнана робота учня 4 класу Іванова Іллі . Учениця 5 класу Дерев’янко Тетяна взяла участь у марафоні авторських віршів  «Слово про війну»  із власним віршем «Війна – це біль».

Не залишились осторонь і класні керівники. Вони до 9 травня провели онлайн-уроки пам’яті «Мужність і відвага крізь покоління». Класоводи 2,3 та 4 класів провели години спілкування із школярами, присвячені Дню пам’яті та примирення та Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Педагогічними працівниками та співробітниками закладу була проведена еко-акція «Ми пам’ятаємо» по висадці кущів та квітів біля пам’ятника загиблим у війні воїнам. Також вони прибрали територію біля пам’ятника. Через карантинні обмеження діти провели таку акцію вдома.

Інформацію про підготовку до відзначення Дня примирення та Дня Перемоги та про проведення заходів патріотичного спрямування розміщено на сайті закладу.

 

 

Посилання на відео. Марафон авторських віршів «Слово про війну»

https://youtu.be/ROBSRKVSod0