Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

Вовчанська міська рада оприлюднює проєкт регуляторного акту «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Вовчанської міської ради з 1 січня 2022 року» та аналіз регуляторного впливу до зазначеного проєкту з метою одержання зауважень і пропозицій:

Аналіз регуляторного впливу проєкту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Вовчанської міської ради з 1 січня 2022 року»

Проєкт рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Вовчанської міської ради з 1 січня 2022 року»:

Додаток 1.0. Порядок сплати земельного податку

Додаток 1.1.1. Ставки земельного податку (місто)

Додаток 1.1.2. Ставки земельного податку (селище)

Додаток 1.1.3. Ставки земельного податку (село)

Додаток 1.2. Пільги зі сплати земельного податку

Додаток 2.0. Порядок сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

Додаток 2.1. Ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

Додаток 2.2. Пільги зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки Додаток 3.0. Порядок сплати єдиного податку

Додаток 3.0. оподаткування єдиним податком за фіксованими ставками

Додаток 3.1. Фіксовані ставки єдиного податку

Додаток 4.0. Порядок сплати транспортного податку

Додаток 4.1. Ставки транспортного податку

Додаток 5.0. Порядок сплати збору за місця для паркування транспортних засобів

Додаток 5.1. Ставки збору за місця для паркування транспортних засобів

Додаток 5.2. Перелік місць для паркування транспортних засобів

Додаток 6.0. Порядок сплати туристичного збору

Додаток 6.1. Ставки туристичного збору

 

Цей регуляторний акт містить Порядок оподаткування платою за землю на території Вовчанської міської ради, Порядок оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Вовчанської міської ради, Порядок оподаткування єдиним податком за фіксованими ставками на території Вовчанської міської ради, Порядок оподаткування транспортним податком на території Вовчанської міської ради, Порядок оподаткування збором за місця для паркування транспортних засобів на території Вовчанської міської ради, Порядок оподаткування туристичним збором на території Вовчанської міської ради, з відповідними додатками, що містять переліки ставок податків (зборів) та пільг з їх сплати.

Зауваження та пропозиції щодо цього регуляторного акту просимо протягом одного місяця (починаючи з 19 травня 2021 року) надавати у письмовому вигляді за поштовою адресою: 62504, Харківська обл., м. Вовчанськ, вул. Соборна, 92, або за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., або на адресу Державної регуляторної служби України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11.

Усі зауваження та пропозиції щодо проекту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу, одержані протягом встановленого строку, будуть розглянуті в обов’язковому порядку.