Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

Протокол

Поіменне голосування

Про обрання секретаріату VІ сесії Вовчанської міської ради VIІІ скликання

 

Про внесення змін та доповнень до порядку денного VІ сесії Вовчанської міської ради VIІІ скликання

 

Про затвердження порядку денного VІ сесії міської ради VІII скликання

 

«Про внесення змін до рішення ІІІ (позачергова) сесії VIІІ  скликання Вовчанської міської ради від 23 грудня 2020 року  «Про міський бюджет на 2021 рік»

 

 

Про затвердження Програми реформування  галузі житлово-комунального господарства Вовчанської міської ради на 2021-2025 роки 

(Програма реформування  галузі житлово-комунального господарства Вовчанської міської ради  на 2021-2025 роки)

 

Про затвердження Програми реформування галузі освіти Вовчанської міської ради на 2021-2025 роки

(Програма реформування галузі освіти Вовчанської міської ради на 2021-2025 роки)

 

Про затвердження Програми реформування галузі «Культура і туризм»  Вовчанської міської ради на 2021-2025 роки

Додаток 3

ПРОГРАММА РЕФОРМУВАННЯ ГАЛУЗІ «КУЛЬТУРА І ТУРИЗМ»   ВОВЧАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ    на 2021-2025 роки

 

Про затвердження Програми реформування первинної ланки медицини Вовчанської міської ради на 2021 -2025 роки

ПРОГРАМА Реформування  первинної ланки медицини Вовчанської міської ради  на 2021 -2025 роки

Додаток 

Додаток 1

 

Про затвердження Програми реформування галузі фізичної культури та спорту Вовчанської міської ради на 2021-2025 роки

ПРОГРАМА реформування галузі  фізичної культури і спорту  Вовчанської міської ради  на 2021 – 2025 роки

 

Про затвердження Програми перспективного розвитку Вовчанської міської територіальної громади на 2021-2025 роки

Додаток

ПРОГРАМА  ПЕРСПЕКТИВНОГО РОЗВИТКУ ВОВЧАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА 2021- 2025 РОКИ

 

 

Про затвердження плану роботи Вовчанської міської ради VIІІ скликання на 2021 рік

ПРОГРАМА ПЕРСПЕКТИВНОГО РОЗВИТКУ ВОВЧАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ  НА 2021- 2025 РОКИ

 

 

Про  затвердження  Положення  про звання  «Почесний громадянин Вовчанської  міської  територіальної громади» та складу Громадської комісії

ПОЛОЖЕННЯ

 

 

Про передачу земельної ділянки у власність Колбасі А.І.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Цвєтковій Т.Г.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Лисенко Л. І.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Рижову В. П.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Четверикову С.М.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Шеханіну О.А. та Монастирській Н.А.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Цапкову В. В.

 

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Гончаровій М. В.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Цапкову В.І.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для передачі у власність Гончарову В.В.

 

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Корнієнку Е. М.

 

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Коновалову С. П.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Северіній О. А.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Мурашко Т.М.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Мілаш В.В.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Ворожбіян І.І.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Тютюннику В.В.

 

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Петуховій Д.Ф.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та передачі земельної ділянки у спільну сумісну власність Помогаєвій М.О. та Помогаєву О.О.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у спільну сумісну власність Ляшенку С.М. та Ляшенко Н.О.

 

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Літвіненку А.І.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Вдовіченку В.О.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у спільну сумісну власність Рєзніку В.І. та Рєзнік В.М.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Орленко Л.О.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Твердохліб З.С.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Коваленку О.О.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Зайцевій Л.М.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Овчаренко Н. І.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Єрьоміній О.А.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Лакомому О.В.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Завгородньому В.М.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Прасолу О.В.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Семеринській Ю.В.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Спасібо Б.Є.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Сливченко Я.С.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Костенку М.В.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Сопиряєвій Р.В.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Юрченку В.С.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Хомяковій Л.В.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гончарову С.А.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гончарову С.С.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність Портянку В.О.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Рєзніку В.І.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність Радченку В.О.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Сироті Н.І.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Скляренку Д.П.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Паньковій Л.Ю.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Фесенку В.М.

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Слюсарєву В.О.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Черняку Ю.В.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Черняк І.В.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Красноруцькій Н.М.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Красноруцькому С.В.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Коваленку О.О.

 

Про надання дозволу Боговіс С.О.на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Велентеєнку С.М.

 

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Зінченко В.В.

 

Про надання згоди на прийняття земельних ділянок сільськогосподарського призначення з державної власності у комунальну власність Вовчанської міської ради

 

Про відмову у затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Курильченку В.В.

 

Про відмову у затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність Ткачуку В.В.

 

Про відмову в затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки безоплатно у власність Лісовій Т.Я.

 

Про відмову в затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Білоусовій К.В.

 

Про затвердження розпоряджень Вовчанського міського голови, виданих у міжсесійний період

 

Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради VІІІ скликання від 04.12.2020 р. № 10-VІIІ « Про затвердження структури виконавчих органів Вовчанської міської ради, загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів»

Додаток

 

Про створення відділу соціального захисту населення Вовчанської міської ради та затвердження Положення про відділ соціального захисту населення 

ПОЛОЖЕННЯ ПРО ВІДДІЛ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ВОВЧАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 

Про набуття повноважень у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та  державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень відповідно до закону Вовчанською міською радою Чугуївського району Харківської області

 

Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад

 

Про участь в обласному конкурсі проєктів місцевого та регіонального  розвитку «Разом в майбутнє» у 2021 році

 

Про затвердження порядку та складу комісії з організації робіт та методики розподілу земельних ділянок між власниками земельних часток (паїв)

 

ПОРЯДОК з організації робіт та методики розподілу земельних ділянок між власниками земельних часток (паїв) по Вовчанській міській раді, Чугуївського району, Харківської області

 

Про дострокове припинення повноважень депутата Вовчанської міської ради Камінської О.В.

 

Про внесення змін до Положення про постійні  депутатські комісії Вовчанської міської ради VІІI скликання

 

ПОЛОЖЕННЯ про постійні комісії Вовчанської міської ради