Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

Протокол

Поіменне голосування

 

Про обрання секретаріату ІХ (позачергова) сесії  Вовчанської міської ради VIІІ скликання

 

Про затвердження порядку денного ІХ (позачергової) сесії міської ради VІII скликання

 

«Про внесення змін до рішення ІІІ (позачергова) сесії VIІІ скликання Вовчанської міської ради від 23 грудня 2020 року «Про міський бюджет на 2021 рік»

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7

Додаток 8

Додаток 9

 

Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради VІІІ скликання від 04.12.2020 р. № 10-VІIІ « Про затвердження структури виконавчих органів Вовчанської міської ради, загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів» з 01 квітня 2021року.

 

Про передачу на баланс комунальної установи по утриманню трудового  архіву та майна Вовчанської міської ради рухомого майна.

 

Про затвердження акту приймання - передачі рухомого майна на баланс комунальної установи по утриманню трудового архіву та майна Вовчанської міської ради

 

Про внесення змін до Програми створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків на території Вовчанської міської ради на 2021 рік, затвердженої рішенням ІІІ сесії  Вовчанської міської ради VIIІ скликання  від 23.12.2020 р.

 

Про затвердження передавального акту Охрімівської сільської ради

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гурдюмову А.О.

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Герус Л.О.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Балюк Л.В.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Гурі А.В.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Єліференко Н.В.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Чернявській Л.І.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у спільну сумісну власність Злобіній О. С. та Злобіну О.О.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Никоненко В.В.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Іл’їну К.Д.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Заковоротній В.І.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Зузулі Л.І.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Коробковій К.О.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Підлісній О.О.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Соляніку О.О.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Татаринцеву В.І.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Трегуб Н.В.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Уліщенку М.І.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Агафоновій О.М.

 

Про передачу земельної ділянки в оренду Жерновській Я.В.

 

Про передачу земельної ділянки у власність Сорокіну В.М.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Тезі Л.Ф.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Тарановій В.О.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Клименко К.О.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Козлітіній Н.П.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Багнюку Ю.М.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Авдєєву В.А.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Адгезаловій С.Х. кизи

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Войтенко В.К.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Гриньовій Н.І.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Гужі А.В.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Жерновському В.Г.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Козолупу М.У.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Комеристому А.С.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Корженку В.Ф.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у спільну сумісну власність Кугатову В.О. та Кугатовій Н.М.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Кучеренку В.В.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Малькевич Н.А.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у спільну сумісну власність Мартовицькому Ф.В. та Мартовицькій Н.М.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Мягкій Н.С.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Ничаюк О.В.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Питимку В.Л.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Походні Т.О.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Самойленко В.В.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Скорікову В.І.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Скоріковій І.В.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Смальченку В.В.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Федосімову М.В.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Хозі В.В.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Швежикасу С.О.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Ягнюку В.А.

 

Про затвердження переліку земельних ділянок право оренди яких буде реалізовано на земельних торгах у формі аукціону та проведення конкурсу з визначення виконавця земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки на конкурентних засадах на території Вовчанської міської ради Харківської області

 

 Додаток

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 515 «Про надання дозволу гр. Осташевській Яні Юріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 489 «Про надання дозволу гр. Костенку Дмитру Федоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 487 «Про надання дозволу гр. Бондаренку Артему Сергійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 486 «Про надання дозволу гр. Вілковій Ірині Анатоліївні  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення селянського особистого господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 485 «Про надання дозволу гр. Костенко Оксані Олексіївні  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 518 «Про надання дозволу гр. Радзінській Раїсі Петрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 510 «Про надання дозволу гр. Кіралю Ростиславу Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 509 «Про надання дозволу гр. Кіралю Івану Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 508 «Про надання дозволу гр. Кіраль Олені В’ячеславівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 511 «Про надання дозволу гр. Чеканову Валерію Павловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 512 «Про надання дозволу гр. Чекановій Ларисі Єгоровні  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської ільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 513 «Про надання дозволу гр. Сокольвак Наталі Валеріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 501 «Про надання дозволу гр. Колесніку Сергію Федоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 501 «Про надання дозволу гр. Колеснік Людмилі Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 503 «Про надання дозволу гр. Колесніку Артему Сергійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 504 «Про надання дозволу  гр. Капустяновій Аліні Сергіївні  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 506 «Про надання дозволу   гр. Лапоть Аліні Сергіївні  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 507 «Про надання дозволу гр. Лапоть Марії Володимирівні  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 505«Про надання дозволу гр. Стебницькій Любові Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 498 «Про надання дозволу гр. Безкровній Ізабеллі Рубенівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 496 «Про надання дозволу гр. Безкровному Миколі Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 495 «Про надання дозволу гр. Безкровному Миколі Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 497 «Про надання дозволу гр. Безкровному Володимиру Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 493 «Про надання дозволу гр. Попсуліс Галина Дмитрівна на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 491 «Про надання дозволу гр. Попсуліс Олені Вікторівні  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 494 «Про надання дозволу гр. Червань Анастасії Вікторівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 492 «Про надання дозволу гр. Попсулісу Олександру Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 514 «Про надання дозволу гр. Осташевській Тетяні Юріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 500 «Про надання дозволу гр. Колеснік Тетяні Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 499 «Про надання дозволу гр. Колесніку Олександру Федоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVII  сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 22.10.2020 р. № 475 «Про надання дозволу гр. Клюєвій Ніні Михайлівни на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVI  сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 06.08.2020 р. № 465 «Про надання дозволу гр. Колісник Василю Володимирову на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVI  сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 06.08.2020 р. № 467 «Про надання дозволу гр. Костенко Федору Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVI  сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 06.08.2020 р. № 469 «Про надання дозволу гр. Сорокіній Лідії Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVI  сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 06.08.2020 р. № 468 «Про надання дозволу гр. Сорокіну Василю Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 533 «Про надання дозволу гр. Букрєєвій Ніні Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 537 «Про надання дозволу гр. Гоцюк Ірині Павлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 522 «Про надання дозволу гр. Батєнєву Володимиру Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 538  «Про надання дозволу гр. Гоцюк Віталію Гавриловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 526  «Про надання дозволу гр. Ткаченко Раїсі Матвіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 525  «Про надання дозволу гр. Осташевській Валентині Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 544 «Про надання дозволу гр. Попсуліс Катерині Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 549 «Про надання дозволу гр. Хрімлі Наталі Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 541 «Про надання дозволу гр. Колеснік Леоніду Петровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 540 «Про надання дозволу гр. Казеннній Любові Петрівні виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 535 «Про надання дозволу гр. Потапенко Аллі Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 536 «Про надання дозволу гр. Потапенку Андрію Сергійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 531 «Про надання дозволу гр. Кущовій Світлані Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 532 «Про надання дозволу гр. Харченку Володимиру Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 527 «Про надання дозволу гр. Огороднику Сергію Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 529 «Про надання дозволу гр. Огородник Тетяні Романівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 524 «Про надання дозволу гр.  Колеснік Лідії Никифоровні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 530 «Про надання дозволу гр. Огородник Галині Федорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 547 «Про надання дозволу гр. Лапоть Валентині Федосіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 557 «Про надання дозволу гр. Алтуховій Ользі Пантиліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 556 «Про надання дозволу гр. Алтухову Миколі Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 551 «Про надання дозволу гр. Вольській Тетяні Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 523 «Про надання дозволу гр. Забуз Ганні Андріївні  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 528 «Про надання дозволу гр. Насонову Вадиму Геннадійовичу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 542 «Про надання дозволу гр. Колеснік Галині Андріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 545 «Про надання дозволу гр. Мацуга Ользі Віталіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 550 «Про надання дозволу гр. Попсуліс Зінаїді Миколаївні   виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 553 «Про надання дозволу гр. Чєрнобай Валентині Єгорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 554 «Про надання дозволу гр. Клюєвій Ірині Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для передачі в оренду на 49 років для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 555 «Про надання дозволу гр. Попсулісу Віктору Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для передачі в оренду на 49 років для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLIX сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 26.11.2020 р. № 548 «Про надання дозволу гр. Костенко Людмилі Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про скасування рішення ХLVIII (позачергової) сесії  Котівської сільської ради VІІ скликання від 12.11.2020 р. № 549 «Про надання дозволу гр. Бондаренко Ользі Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в комунальну власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в комунальну власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі

 

Про надання дозволу на розроблення технічної  документації  із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, під об’єктами нерухомого майна КНП «ВОВЧАНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» ВОВЧАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ