Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

Протокол

Поіменне голосування

Про обрання секретаріату ХІ (позачергова) сесії Вовчанської міської ради VIІІ скликання

 

Про затвердження порядку денного ХІ (позачергової) сесії міської ради VІII скликання

 

Про участь в обласному конкурсі мініпроєктів  «Ефективна медицина в громаді» у 2021 році

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Білоус А.О.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Боговіс С.О.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Міроновій Я.Б.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Шарбан М.Е.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Шарбан Я.Й.

 

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Шевченко О.А.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Бондарцову М.О.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянкив натурі (на місцевості) для передачі у власність Чепізі Л.П.

 

 

Про передачу земельної ділянки у власність Чорнобаю І.Є.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Бершакову В.І.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Бондарєву В.І.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)та передачі земельної ділянки у власність Рибальченку М.П

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Романцю М.Л.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Сєнчі Є.В.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у спільну сумісну власність Божку В.І. та Бреус О.О.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Тютюнник І.М.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Уліщенку М.І.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Юсупову О.Ф.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Старостенку О.І.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Головніній О.М.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Гурі С.М.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Фесенку А.Г.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Белінському С.М.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Мірошниченку А.Ю.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Уварову М.А.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Ніконову А.П.

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність Іванову С.В.

 

Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність Дзюбі Т.М.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Івановій О.В.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Швецову О.В.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у спільну сумісну власність Бабенко Л.Я. та Лемешка Г.Д.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у спільну сумісну власність Кордубової М.А. та Кордубова Е.Е.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Гаспаряну Г.Б.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Головніній Г.В.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Журавльову В.П.

 

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Зуйковій А.О.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Калюжному М.Я.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Коноваловій Т.М.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Рябоштан Т.М.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Луць Н.М.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянкив натурі (на місцевості) для передачі у власність Шавирі В.І.

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Іскрижицькій Я.С.

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Петросян Ю.М.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Мірошниченко Л.М.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Корнійцю О.М.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Скоморохову В.В.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Завацькій Н.П.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянкив натурі (на місцевості) для передачі у спільну сумісну власність Негуторовій Н.М., Хаустову О.В, Хаустову І.В.

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянкив натурі (на місцевості) для передачі у власність Балабі М.О.

 

Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради VІІІ сесії VIІІ скликання від 11  березня 2021 року № 66.77-VІІІ «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність Овчинниковій В.Є.»

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПРИВАТНОМУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «МОЛНІЯ - 1»

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПРИВАТНОМУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ПІДПРИЄМСТВУ«МОЛНІЯ - 1»

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ТРАЙГОН ФАРМІНГ ХАРКІВ»

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ТРАЙГОН ФАРМІНГ ХАРКІВ»

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ТРАЙГОН ФАРМІНГ ХАРКІВ»

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ТРАЙГОН ФАРМІНГ ХАРКІВ»

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Паращич Л.М.

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Оковитому В.М.

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Іскрижицькій Я.С.

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Завацькій Н.П.

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Хижняк О.І.

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Костоглодову М.О.

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Рябоштан Т.М.

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Негуторовій Н.М.

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Овчаренку В.В.

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Вороніній Ю.Е.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Копилову В.А.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Копиловій Н.І.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Горошанському В.Б.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Баранову О.І.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Болквадзе Е.М.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Копиловій Ю.А.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Сукачовій М.В.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Сукачову Ю.О.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Сукачову М.Ю.

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Сукачовій Т.В.

 

Про відмову у затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шевцовій Г.А.

 

Про відмову у затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Ткачук Є.А.

 

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Корсетовій С.В.

 

Про відмову у затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бондаренку О.С.зі зміною її цільового призначення

 

Про відмову у затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кислому В.С.зі зміною її цільового призначення

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кравченко К.В.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Сірому Г.А.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Єфімцю А.В.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Клюєву М.О.

 

Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність Лаврову О.А.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Міхайлову Г.М.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Четверіковій Ю.О.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Туясковій Л.І.

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Король Т.В.

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Коновалову М.В.

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Чигринову М.С.

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Козлову О.С.

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою земельної щодо відведення ділянки у власність Федутенко Е.В.

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою земельної щодо відведення ділянки у власність Гаспаряну Г.Б.

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою земельної щодо відведення ділянки у власність Балабі М.О.

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Щукіну Д.І.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Біді І.М.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Богачовій Г.В.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Головніній Н.А.

 

Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність Струку В.І.

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бондаренку Є.Л.

 

Про встановлення Петросян Ю.М. строкового особистого земельного сервітуту на земельну ділянку комунальної власності

 

Про припинення права постійного користування земельною ділянкою

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Сукачовій В.М.

 

Про затвердження протоколу та додатку від 21 квітня 2021року про проведення додаткового жеребкування щодо земельних ділянок (земельних часток (паїв)) колишнього ОКСП «Союз»

 

Про затвердження протоколу від 21 квітня 2021року про проведення повторного жеребкування щодо земельних ділянок (земельних часток (паїв)) колишнього КСП «Охрімівське»

 

Про затвердження протоколу від 21 квітня 2021року про проведення повторного жеребкування щодо земельних ділянок (земельних часток (паїв)) колишнього КСП «Молнія»

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Павленку О.М

 

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Невхорошеву М.В.