Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

Поіменне голосування  до рішення   LІV сесії VII скликання "Про обрання секретаріату LІV сесії  Вовчанської міської ради VII скликання" 16.08.2019 року

Поіменне голосування  до рішення   LІV сесії VII скликання "Про внесення змін та доповнень  до порядку денного LІV сесії  Вовчанської міської ради VII скликання" 16.08.2019 року

Україна

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LІV СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ  

  Р  І Ш Е Н Н Я

 

       Від  16 серпня  2019 року                                        №3 – VIІ  

 

Про затвердження порядку денного   LІV  сесії

міської ради VІI скликання

 

Керуючись п.1ст. 26, п. 8 ст. 42, п.2  ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

Затвердити для розгляду на   LІV сесії міської ради

VIІ скликання наступний   порядок денний:

 

 

1.Земельні питання.

1.1. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Бірюковій Світлані Григорівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, пров. Вишневий, 11 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0582га.  

1.2. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Головніній Людмилі Леонідівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Харківська, 76 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0598га.

1.3. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Голов'ятинському Володимиру Борисовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ,                             пров. Слобожанський, 27 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га.

1.4. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Костенко Наталі Михайлівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Верхня, 22 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

1.5. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Крутьку Володимиру Анатолійовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Зелена, 56 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га.  

1.6. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Хоменко Людмилі Олексіївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. М. Старочудного, 21 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.7. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Алесіну Володимиру Юрійовичу, Загоруйку Василю Євгенійовичу, Загоруйко Юлії Василівні  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ,  вул. Благовіщенська, 11 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову оренду за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.8. Про надання дозволу Святському Олександру Сергійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. Соборна,  для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,01га.

1.9. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Білецькій Пелагеї Василівні для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Поліни Осипенко, 11, площею 0,10га.

1.10. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Кобзар Ірині Ігорівні   для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Пролетарська, 67, площею 0,10га.

1.11. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки  Погудіній Єлизаветі Геннадіївні   для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Орлова, 59, площею 0,10га.

1.12. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Прудніковій Тетяні Миколаївні  для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Миру, 10, площею 0,0594га.

1.13. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Шаповалову Віктору Олексійовичу   для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Соборна, 9, площею 0,06га.

1.14. Про  затвердження  технічної документації ТОВ «Текстиль-пром-інвест» щодо об’єднання   земельних ділянок, розташованих за адресою м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 99а  для  розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку енергетики, оборони та іншого призначення (вид угідь – землі промисловості), площею 0,5113га.

1.15. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки Прудіус Ганні Михайлівні в оренду для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення  по вул. Богдана Хмельницького, 54  м. Вовчанськ, Харківської області (вид угідь - під господарськими будівлями і дворами), площею 0,3734га.

1.16. Про  припинення дії договору оренди  землі  від 27 грудня 2016 року № 212 за адресою: м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 99а та договору оренди  землі  від 01 квітня 2019 року № 224 за адресою: м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 99б  з ТОВ «Текстиль-пром-інвест» у зв’язку з об’єднанням земельних ділянок, площею 0,5113га.

1.17. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі  № 186 від 10 липня 2013 року з ТОВ «Вовчанськферммаш», площею 0,6026га.

1.18. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі  № 201 від 02 червня 2014 року з Падалко Юлією Леонідівною, площею 0,1225га.

1.19. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради                       ХLІХ (позачергової)  сесії  VІІ скликання від 15 березня 2019 року № 9.11-VІІ  «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності», площею 7,17га.

1.20. Про надання згоди  ВП «АВТОТРАНС» на викуп земельної ділянки за адресою м. Вовчанськ, вул. Авіаційна, 1, площею 0,3945га.  

1.21. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Грабару Ігору Анатолійовичу  зі зміною категорії земель  сільськогосподарського призначення на землі житлової та громадської забудови для   будівництва і  обслуговування індивідуального гаражу, яка розташована за адресою: вул. Рубіжанське шосе,  м. Вовчанськ, Вовчанського району Харківської області, площею 0,010га.

1.22. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Черепову Сергію Олександровичу зі зміною категорії земель  сільськогосподарського призначення на землі житлової та громадської забудови для   будівництва і  обслуговування індивідуального гаражу, яка розташована за адресою: вул. Рубіжанське шосе,  м. Вовчанськ, Вовчанського району Харківської області, площею 0,010га.

1.23. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Ярковому Віталію Володимировичу зі зміною категорії земель  сільськогосподарського призначення на землі житлової та громадської забудови для   будівництва і  обслуговування індивідуального гаражу, яка розташована за адресою: вул. Рубіжанське шосе,  м. Вовчанськ, Вовчанського району Харківської області, площею 0,010га.          

2.Про присвоєння звання  «Почесний громадянин міста Вовчанська 2019 року».

3.Про звіт начальника Вовчанського відділу благоустрою міста про роботу відділу за І півріччя 2019 року.

4.Про звіт директора комунального підприємства «Вовчанські очисні споруди» про  роботу підприємства   за  І півріччя  2019 року.

5.Про   звіт директора комунального підприємства  «Вовчанськ» про  роботу підприємства   за  І півріччя  2019 року. 

6.Про звіт про  виконання    бюджету  міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2019 рік    за І півріччя 2019 року.

7.Різне.

7.1.Про організацію інклюзивного навчання у дошкільних навчальних закладах міста.

7.2.Про затвердження мережі дошкільних навчальних закладів міста на 2019-2010 навчальний рік.

8.3.Про затвердження розпоряджень  Вовчанського міського голови,    виданих  у міжсесійний період.

  

  Міський голова                                                             В.ШЕВЧЕНКО

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

Україна

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  LІV СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

 

Р  І Ш Е Н Н Я

 

      Від  16 серпня    2019 року                              № 5-VІІ

 

 

Про присвоєння звання  «Почесний громадянин міста Вовчанська

 2018 року»

 

 

         Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій матеріали, які надійшли до міської ради від колективу вчителів ЗОШ № 7 та мешканців мікрорайону з пропозицією  щодо кандидатури на присвоєння звання  «Почесний громадянин міста Вовчанська 2019 року», беручи до уваги прийняті рішення  Громадської комісії щодо  присвоєння звання «Почесний громадянин міста Вовчанська», протокол № 4 від .08.2019 року, Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Вовчанської міської ради, протокол № 4 від .08.2019 року, керуючись   Положенням  «Про звання  «Почесний громадянин міста Вовчанська»,  ст.ст. 26, 59  Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Присвоїти звання «Почесний громадянин міста Вовчанська 2019 року»
  2. Відзнаку «Почесний громадянин міста Вовчанська 2019  року» вручити    під    час   святкування   «Дня  міста  Вовчанська».
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування  (голова комісії  А. Добровінський).

 

Міський голова                                                      В.ШЕВЧЕНКО

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

 Україна

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  LІV СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

 

Р  І Ш Е Н Н Я

 

      Від  16 серпня    2019 року                              № 6-VІІ

 

 

                                                                                                                                       

 Про звіт начальника Вовчанського відділу благоустрою міста про роботу відділу за І півріччя 2019 року

        

   Заслухавши на засіданнях постійних депутатських комісій  звіт    начальника Вовчанського відділу благоустрою міста  Назаренко В.    «Про роботу відділу за   І півріччя 2019 року», на виконання п.12 Плану роботи Вовчанської міської ради VІІ скликання на 2019 рік  відповідно  ч.1 п.11. ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні»,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Звіт начальника Вовчанського відділу благоустрою міста   про  роботу відділу  за  І півріччя 2019 року  взяти до відома (додається).  
  2. Визнати роботу начальника Вовчанського відділу благоустрою міста    та його керівника за   І півріччя 2019 року  - задовільною.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань комунальної власності, житлового-комунального господарства, побутового, торгівельного обслуговування, транспорту та зв’язку (голова комісії І.Кулаков ).

 

 

 

 Міський голова                                                            В.ШЕВЧЕНКО

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

 

Україна

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  LІV СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

 

Р  І Ш Е Н Н Я

 

      Від  16 серпня    2019 року                                 № 7-VІІ

 

                                                                                                                                       

    Про звіт директора комунального підприємства «Вовчанські очисні споруди» про  роботу підприємства   за  І півріччя  2019 року

        

   Заслухавши на засіданнях постійних депутатських комісій  звіт   директора комунального підприємства  «Вовчанські очисні споруди»  Кириченка С.Я.   «Про роботу підприємства за І півріччя 2019 року», на виконання п.12 Плану роботи Вовчанської міської ради VІІ скликання на 2018 рік  відповідно  ч.1 п.11. ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні»,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Звіт директора комунального підприємства «Вовчанські очисні споруди»    про  роботу підприємства   за  І півріччя 2019 року  взяти до відома (додається).
  2. Визнати роботу комунального підприємства «Вовчанські очисні споруди» та його керівника за І півріччя 2019 року - задовільною.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань комунальної власності, житлового-комунального господарства, побутового, торгівельного обслуговування, транспорту та зв’язку (голова комісії І.Кулаков ).

 

 

 Міський голова                                                                     В.ШЕВЧЕНКО

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

 Україна

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  LІV СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

 

Р  І Ш Е Н Н Я

 

      Від  16 серпня    2019 року                         № 8-VІІ

 

 

 

Про   звіт директора комунального підприємства  «Вовчанськ» про  роботу підприємства   за  І півріччя  2019 року  

        

   Заслухавши на засіданнях постійних депутатських комісій  звіт   директора комунального підприємства  «Вовчанськ»  Дедещенка Ю.О.  «Про роботу підприємства за І півріччя 2019 року», на виконання п.12 Плану роботи Вовчанської міської ради VІІ скликання на 2018 рік  відповідно  ч.1 п.11. ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні»,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Звіт директора комунального підприємства  «Вовчанськ» про  роботу підприємства   за  І півріччя 2019 року  взяти до відома (додається).
  2. Визнати роботу КП «Вовчанськ» та його керівника за І півріччя 2019 року  - задовільною.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань комунальної власності, житлового-комунального господарства, побутового, торгівельного обслуговування, транспорту та зв’язку (голова комісії І.Кулаков ).

 

 Міський голова                                                            В.ШЕВЧЕНКО

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XLIV СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

 

Від 16 серпня  2019 року                                             №   9 -VII

 

Про звіт про  виконання    бюджету  міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2019 рік    за І півріччя 2019 року.

                                

          Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій доповідну записку начальника відділу бухгалтерського обліку і господарської діяльності Катасонової Л.М. щодо виконання міського бюджету за перше півріччя 2019 року, відповідно до ст. 80 Бюджетного кодексу України та на підставі п.23 ст.26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити звіт про виконання міського бюджету за 1 півріччя 2019 року  по загальному фонду по доходах в сумі 17771,5  тис. грн. (101,2 % ) в тому числі інша субвенція з районного бюджету на утримання дитячих дошкільних закладів міста та інша субвенція з обласного бюджету на виконання робіт по міні-проектам в сумі 6547,7  тис. грн.; по видатках у сумі 17157,9 тис. грн. (%) (додатки 1,додаються)
  2. Затвердити звіт про виконання міського бюджету за 1 півріччя 2019 року по спеціальному фонду по доходах в сумі 6154,8 тис. грн. в тому числі інша субвенція з обласного бюджету та обласного фонду охорони навколишнього середовища в сумі 1049,7 тис. грн.. по видаткам в сумі  2424,5 тис. грн. (додаток 2,3 додається)
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова).

 

                 

 

  Міський голова                                                                В.ШЕВЧЕНКО

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LІV СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

 

від 16 серпня 2019 року                                                                 № 10.1-VII

 


Про організацію інклюзивного навчання у дошкільних навчальних закладах міста

 

Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій доповідну записку провідного спеціаліста Вовчанської міської ради Аргунової О., звернення завідувача ДНЗ (ясел-садка) № 1 від 10.07.2019 р. № 62 Плужнікової Л., з метою реалізації права дітей з особливими освітніми потребами дошкільного віку на освіту за місцем проживання, соціальну адаптацію та підготовку до наступного рівня освіти, керуючись наказом Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Типових штатних нормативів дошкільних навчальних закладів» від 04.11.2010 р. № 1055, ст. 14, 30 Закону України «Про дошкільну освіту» від 11.07.2001 р. № 2628-ІІІ, постановою КМУ «Про затвердження Порядку організації діяльності інклюзивних груп у закладах дошкільної освіти» від 10.04.2019 р. № 530, ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Відкрити з 1 вересня 2019 року у дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) № 1 на базі існуючих груп № 3 і № 6 дві інклюзивні групи з нормативної чисельністю дітей не більше трьох осіб – для дітей з порушенням опорно-рухового апарату, із затримкою психічного розвитку, зниженим зором, слухом, легкими порушеннями інтелектуального розвитку, з нормативною чисельністю дітей не більше двох осіб – для дітей сліпих, глухих, з тяжкими порушеннями мовлення, з нормативною чисельністю дітей не більше однієї особи – для дітей із складними порушеннями розвитку.

 

  1. Внести зміни до штату дошкільного навчального закладу (ясел-садка) № 1, а саме:

- ввести 2 штатні одиниці асистента вихователя інклюзивної групи (код за ДК 003:2010 – 3340),

- ввести 0,75 штатної одиниці інструктора з фізкультури (код за ДК 003:2010 – 3475 / 22831),

- збільшити навантаження вчителя-логопеда з 0,225 штатної одиниці до 0,5 штатної одиниці.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В.Козлова) та на постійну депутатську комісію з питань економічного і соціального розвитку міста, соціального захисту, медичного обслуговування населення, з гуманітарних питань, питань молодіжної політики та спорту, засобів масової інформації та зв’язків з громадськими організаціями (голова комісії А.Зарубіна).

 

 

 

              

Міський голова                                                                        В. ШЕВЧЕНКО

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LIV СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

 

від 16 серпня 2019 року                                                                  № 10.2-VII

 


Про затвердження мережі дошкільних навчальних закладів міста 
на 2019 – 2020 навчальний рік

 

 

Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій доповідну  записку провідного спеціаліста Вовчанської міської ради Аргунової О., керуючись ст. 14, 30 Закону України «Про дошкільну освіту» від 11.07.2001 р. № 2628-ІІІ, наказом Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Типових штатних нормативів дошкільних навчальних закладів» від 04.11.2010 р. № 1055, ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити мережу дошкільних навчальних закладів міста у складі 3 ясел-садків, 1 дитячого садка, 24 групи з 1 вересня 2019 року (Додаток 1).

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова) та на постійну депутатську комісію з питань економічного і соціального розвитку міста, соціального захисту, медичного обслуговування населення, з гуманітарних питань, питань молодіжної політики та спорту, засобів масової інформації та зв’язків з громадськими організаціями (голова комісії А. Зарубіна).

 

 

 

 

              

Міський голова                                                                        В. ШЕВЧЕНКО

Додаток 1
до рішення LІV сесії VII скликання
від 16 серпня 2019 р. № -VII

                                                                                                                                                                                                                                                                              

Мережа

дошкільних навчальних закладів Вовчанської міської ради на 2019 – 2020 навчальний рік 
(з 1 вересня 2019 р.)

 

Найменування

ДНЗ

Чисельність

дітей

Кількість груп

Ясельні 
(кількість груп / чисельність дітей), в тому числі інклюзивні 
(кількість груп / чисельність дітей)

Дошкільні 
(кількість груп / чисельність дітей), в тому числі інклюзивні 
(кількість груп / чисельність дітей)

9 год.

10 год. 30 хв.

12 год.

9  год.

10 год. 30 хв.

12 год.

Я/С №1

155

           

           6

 

 

1

 

20

1

 

21

1

 

26

3 (2)

 

88 (3)

 

 

 

Я/С№2

45

2

1

 

15

 

 

 

1

 

30

 

Д/С№2

103

4

 

 

 

2

 

53

2

 

50

 

Я/С №7

246

12

1

 

10

2

 

24

 

 

 

2

 

46

6

 

139

1

 

27

Всього:

549

24

2

 

25

3

 

44

1

 

21

5

 

125

12 (2)

 

307 (3)

1

 

27

 

 

Секретар міської ради                                             Л. ДУДКА

 

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

Україна

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  LІV СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

 

Р  І Ш Е Н Н Я

 

      Від  16 серпня    2019 року                                          № 10.3-VІІ

 

 

 

   Про затвердження розпоряджень  Вовчанського міського голови,    виданих  у міжсесійний період

 

Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій інформацію керуючої справами (секретаря) виконкому Мурашко А. стосовно затвердження розпоряджень Вовчанського міського голови, виданих у міжсесійний період враховуючи положення Закону України «Про доступ до публічної інформації», керуючись ст.26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.п. 3, 21 ст.3.3 Регламенту міської ради VІІ скликання (зі змінами та доповненнями), міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Затвердити розпорядження Вовчанського міського голови,      видані у міжсесійний період, а саме:  №  55-ос  від  19.06.2019 року та № 68-ос від 17.07.2019 року  (додається).
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В.Козлова). 

 

 

Міський голова                                                                    В.ШЕВЧЕНКО

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО