Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

 

Дообрання до складу  лічільної комісії Соболя В.В.

Поіменне голосування до LVII сесії VII  скликання "Про обрання секретаріату LVII  сесії  Вовчанської міської ради VII скликання" 27.09.2019 року

Поіменне голосування до LVII сесії VII скликання " Про внесення змін та доповнень до порядку денного LVII сесії міської ради VII скликання" від 27.09.2019 року

Україна

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LVІІ СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ  

  Р  І Ш Е Н Н Я

 

       Від  27 вересня  2019 року                                             №3 – VIІ  

 

Про затвердження порядку денного   LVІІ  сесії

міської ради VІI скликання

 

Керуючись п.1ст. 26, п. 8 ст. 42, п.2  ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

Затвердити для розгляду на   LVІІ сесії міської ради

VIІ скликання наступний   порядок денний:

 

 

1.Земельні питання.

1.1.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Білоус Тетяні Леонідівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Харківська, 131 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0621га.  

1.2.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Кобозєву Леоніду Івановичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Ігнатьєва, 13 для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0960га.

1.3.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Неминущій Людмилі Василівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. М. Старочудного, 108 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

1.4.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Потапенку Валерію Вікторовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Лесі Українки, 14 для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га.  

1.5.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації Рукавичці Єфросинії Георгіївні  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Карпатська, 11а для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

1.6.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Сахно Марії Миколаївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Кисляківська, 4 для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

1.7.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Шаповалову Сергію Леонідовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Бекетова, 17 для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0629га.  

1.8.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Гулому Віктору Івановичу, Гулому Олександру Івановичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ,  вул. Ветеренарна, 47 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0780га.

1.9.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Житник Інні Борисівні, Житник Сергію Олександровичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою  м. Вовчанськ,  вул. Кисляківська, 43 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0434га.

1.10.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Колеснику Олександру Тихоновичу, Щиренко Ірині Тихонівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ,  вул. Надії Волкової, 39 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

1.11.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Мацькову Олександру Миколайовичу, Мацьковій Тетяні Миколаївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ,  вул. Карпатська, 27 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.12.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Хозі Ірині Миколаївні, Білецькому Олександру Миколайовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ,  вул. Черкаська, 100 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га.

1.13.Про надання дозволу Коноваловій Галині Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. Пролетарське поле,  для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,005га.

1.14. Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою                 Желновач Артему Олександровичу щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Свободи для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у  власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га.

1.15. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Васільєву Олексію Олександровичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Князя Ігоря, 12, площею 0,10га.

1.16. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Зіборову Михайлу Сергійовичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Короленка, 27   площею 0,0683га.

1.17. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки Нижник Наталі Олександрівні для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Селянська, 197, площею 0,10га.

1.18.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Черненку Віталію Валерійовичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Зелена, 7, площею 0,06га.

1.19. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки Галушці Валентині Іванівні, Рєзніковій Марії Андріївні для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. 1 Травня, 6, площею 0,10га.

1.20. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки Тележній Ганні Прокопіївні, Тележному Миколі Петровичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Київська, 31а, площею 0,0650га.

1.21. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Пізовій Ірині Анатоліївні для   ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої за межами населеного пункту на території Вовчанської міської ради Вовчанського району Харківської області, площею 1,3055га.

1.22. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Пізову Володимиру Івановичу для   ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої за межами населеного пункту на території Вовчанської міської ради Вовчанського району Харківської області, площею 1,3055га.

1.23. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки  Пізову Олександру Володимировичу для   ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої за межами населеного пункту на території Вовчанської міської ради Вовчанського району Харківської області, площею 1,3056га.

1.24. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Докуніній Юлії Борисівні для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Перемоги, 38, площею 0,0802га.

1.25. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки Кретовій Ользі Миколаївні, Кретову Олександру Олександровичу, Кретову Володимиру Олександровичу, Кретову Вадиму Олександровичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Короленко, 29, площею 0,0999га.

1.26. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Нижник Наталі Олександрівні  для   ведення особистого селянського господарства за адресою: м. Вовчанськ, вул. Селянська, 197, площею 0,0914га.

1.27. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Резнікову Олександру Олександровичу  для   ведення особистого селянського господарства за адресою: м. Вовчанськ, вул. Соборна, 30, площею 0,2460га.

1.28. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Теліжному Сергію Миколайовичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Ватутіна, 1, площею 0,10га.

1.29.Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Бондаренко Володимиру Володимировичу   для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою:   м. Вовчанськ, вул. Польова, площею 0,10га.

1.30. Про продаж земельної ділянки Шуніній Галині Іванівні загальною площею  0,0014 га, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Торгова, 1-Б, площею 0,0014га.

1.31. Про надання згоди  ВП «АВТОТРАНС» на викуп земельної ділянки за адресою м. Вовчанськ, вул. Авіаційна, 1, площею 0,3945га.

1.32. Про надання згоди  Качайло Оксані Віталіївні на викуп земельної ділянки за адресою м. Вовчанськ, вул. Рубіжанське шосе, 1-г, площею 0,10га.              

1.33. Про  припинення дії договору оренди  землі  від 09 серпня 2013 року № 189 за адресою: м. Вовчанськ, вул. Колокольцова, 52  з ТОВ «Вовчанський комбінат хлібопродуктів» у зв’язку зі зміною власника нерухомого майна, розташованого на цій земельній ділянці, площею 1,8786га.

1.34. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Ілюхіній Валентині Олександрівні, Садовніковій Антоніні Олександрівні, Садовнікову Богдану Миколайовичу  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою  м. Вовчанськ,  вул. Гурканівська, 4 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0629га.  

1.35. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Числову Станіславу Івановичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  на території Вовчанської міської ради для ведення фермерського господарства з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель сільськогосподарського призначення колективної форми власності (вид угідь – землі під господарськими будівлями і дворами), площею 2,5га.

1.36. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Числову Станіславу Івановичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  на території Вовчанської міської ради для ведення фермерського господарства з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель сільськогосподарського призначення колективної форми власності (вид угідь – землі під господарськими будівлями і дворами), площею 2,02га.

2.Про внесення змін до бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району, Харківської області на 2019 рік.

3.Про затвердження розпорядження Вовчанського міського голови, виданого у міжсесійний період.

4.Різне.

4.1. Про внесення змін до Програми соціального захисту та соціального забезпечення населення міста Вовчанська на 2019 рік.

4.2.Про передачу на баланс комунальному підприємству «Вовчанськ» основних засобів.  

4.3. Про внесення змін до штату працівників ДНЗ (ясел-садка) № 2.

4.4.Про організацію інклюзивного навчання у дошкільних навчальних закладах міста.

4.5.Про внесення змін до   рішення ІІІ (позачергової) сесії Вовчанської міської ради VIІ скликання від 18.12.2015 року № 12-VIІ  «Про реєстрацію депутатських фракцій у Вовчанській міській раді VIІ скликання».

4.6.Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку міста Вовчанська на 2016-2022 роки, на 2019 рік. 

4.7. Про затвердження договору на передачу трансфертів районному бюджету на 2019 рік.

 

 

  Міський голова                                                             В.ШЕВЧЕНКО

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LVII СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 27 вересня  2019 року                                                                      №  5  - VII

Про внесення змін  до бюджету
міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району, Харківської області на 2019 рік

Керуючись Бюджетним кодексом України,  Законом України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Вовчанська міська рада

ВИРІШИЛА: 
       

  1. Визначити на 2019 рік:

доходи місцевого бюджету у сумі 43960674,00 гривень, у тому числі доходи загального фонду місцевого бюджету – 34242959,00 гривень та доходи спеціального фонду місцевого бюджету – 8828228,00 гривень згідно з додатком 1 до цього рішення;

видатки місцевого бюджету у сумі 43641887,00 гривень, у тому числі видатки загального фонду місцевого бюджету – 33773484,00 гривень та видатки спеціального фонду місцевого бюджету – 9868403,00 гривень;

  профіцит за загальним фондом місцевого бюджету у сумі 51525,00 гривень згідно з додатком 2 до цього рішення;

  дефіцит за спеціальним фондом місцевого бюджету у сумі 1040175,00 гривень згідно з додатком 2 до цього рішення;

оборотний залишок бюджетних коштів місцевого бюджету у розмірі 
20 000,00 гривень, що становить 0,06 відсотків видатків загального фонду місцевого бюджету, визначених цим пунктом;

резервний фонд місцевого бюджету у розмірі 50 000,00 гривень, що становить 0,16 відсотків видатків загального фонду місцевого бюджету, визначених цим пунктом.

 

  1. Затвердити бюджетні призначення головному розпоряднику коштів місцевого бюджету на 2019 рік у розрізі відповідальних виконавців за бюджетними програмами згідно з додатком 3 до цього рішення.

 

  1. Затвердити на 2019 рік міжбюджетні трансферти згідно з додатком 4 до цього рішення.

 

  1. Затвердити на 2019 рік розподіл коштів бюджету розвитку на здійснення заходів на будівництво, реконструкцію і реставрацію об’єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури за об’єктами згідно з додатком 5 до цього рішення.

 

  1. Затвердити розподіл витрат місцевого бюджету на реалізацію місцевих/регіональних програм у сумі 4381500,00 гривень згідно з додатком 6 до цього рішення.

 

  1. Установити, що у загальному фонді місцевого бюджету на 2019 рік:

1) до доходів загального фонду місцевого бюджету належать доходи, визначені статтею 69 Бюджетного кодексу України, та трансферти, визначені статтями 93, 96 Бюджетного кодексу України (крім субвенцій, визначених статтею 691 та частиною першою статті 71 Бюджетного кодексу України), а також такі надходження відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік»:

  • податок на прибуток підприємств комунальної власності – 216 000,00 гривень;
  • акцизний податок з вироблених в Україні підакцизних товарів (пальне) – 443 540,00 гривень;
  • акцизний податок з ввезених на митну територію України підакцизних товарів (пальне) – 1 803 500,00 гривень;
  • акцизний податок від реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів – 2 306 900,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об’єктів житлової нерухомості – 37840,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об’єктів житлової нерухомості – 40 230,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об’єктів нежитлової нерухомості – 748 040,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об’єктів нежитлової нерухомості – 34 530,00 гривень;
  • земельний податок з юридичних осіб – 3747970,00 гривень;
  • орендна плата з юридичних осіб – 3947110,00 гривень;
  • земельний податок з фізичних осіб – 196 800,00 гривень;
  • орендна плата з фізичних осіб – 587 860,00 гривень;
  • транспортний податок з юридичних осіб – 12 500,00 гривень;
  • збір за місця для паркування транспортних засобів, сплачений фізичними особами – 83 770,00 гривень;
  • єдиний податок з юридичних осіб – 979 500,00 гривень;
  • єдиний податок з фізичних осіб – 5185800,00 гривень;
  • єдиний податок з сільськогосподарських товаровиробників, у яких частка сільськогосподарського виробництва за попередній податковий період дорівнює або перевищує 75 % – 970 120,00 гривень;
  • частина чистого прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств та їх об’єднань, що вилучається до бюджету – 14 900,00 гривень;
  • адміністративні штрафи та інші санкції – 156 940,00 гривень;
  • плата за надання інших адміністративних послуг – 768 490,00 гривень;
  • надходження від орендної плати за користування цілісним майновим комплексом та іншим майном, що перебуває в комунальній власності – 15 600,00 гривень;
  • державне мито в частині, що відповідно до закону зараховується до відповідних місцевих бюджетів – 64 440,00 гривень;
  • інші надходження (від приватизації житла) – 67 720,00 гривень;
  • інші субвенції з місцевого бюджету – 12723659,00 гривень.
  1. Установити, що джерелами формування спеціального фонду місцевого бюджету на 2019 рік:

1) у частині доходів є надходження, визначені статтями 691, 71 Бюджетного кодексу України, а також такі надходження відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік»:

  • плата за послуги, що надаються бюджетними установами згідно з їх основною діяльністю (батьківська плата за перебування дітей в дошкільних навчальних закладах) – 1 164 500,00 грн.;
  • екологічний податок – 93 600,00 грн.
  • інші субвенції з місцевого бюджету – 3231290,00  грн.

   -   кошти від відчуження майна, що належать Автономній Республіці Крим та майна, що перебуває у комунальній власності – 46200,00 грн.

  -   Кошти від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення – 4292638,00 грн

 

  1. Установити, що у 2019 році кошти, отримані до спеціального фонду місцевого бюджету згідно з відповідними пунктами статті 691 Бюджетного кодексу України, спрямовуються на реалізацію заходів, визначених статтею 91 Бюджетного кодексу України, з урахуванням норм пункту 20 Розділу VI Бюджетного кодексу України «Прикінцеві та перехідні положення», а саме: кошти, отримані до спеціального фонду згідно з відповідними підпунктами абзацу 1) пункту 7 цього рішення, спрямовуються на:

оплату продуктів харчування в дошкільних навчальних закладах міста (за рахунок джерел, визначених першим підпунктом абзацу 1) пункту 7 цього рішення);

озеленення території міста відповідно до міської Природоохоронної програми (за рахунок джерел, визначених другим підпунктом абзацу 1) пункту 7 цього рішення).

 

  1. Визначити на 2019 рік відповідно до статті 55Бюджетного кодексу України захищеними видатками місцевого бюджету видатки загального фонду на:
  • оплату праці працівників бюджетних установ;
  • нарахування на заробітну плату;
  • придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів;
  • забезпечення продуктами харчування;
  • оплату комунальних послуг та енергоносіїв;
  • поточні трансферти населенню;
  • поточні трансферти місцевим бюджетам.

 

  1. Здійснювати за рішенням сесії Вовчанської міської ради розміщення тимчасово вільних коштів місцевого бюджету на депозитах або шляхом придбання цінних паперів, емітованих міською радою, з подальшим поверненням таких коштів до кінця поточного бюджетного періоду, а також шляхом придбання державних цінних паперів (відповідно до статті 16 Бюджетного кодексу України) в межах поточного бюджетного періоду на конкурсних засадах.

 

  1. Надати право отримувати позики на покриття тимчасових касових розривів місцевого бюджету, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов’язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, відповідно до статей 4373Бюджетного кодексу України, міській раді в особі міського голови.

 

  1. Здійснювати обслуговування бюджетних коштів у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ установами банків державного сектору у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, відповідно до частини другоїстатті 78 Бюджетного кодексу України, за рішенням сесії міської ради.

 

  1. Установити, що апарат Вовчанської міської ради, як головний розпорядник коштів місцевого бюджету, забезпечує виконання норм Бюджетного кодексу Українистосовно:

1) затвердження паспортів бюджетних програм протягом 45 днів з дня набрання чинності цим рішенням;

2) здійснення управління бюджетними коштами у межах встановлених їм бюджетних повноважень та оцінки ефективності бюджетних програм, забезпечуючи ефективне, результативне і цільове використання бюджетних коштів, організацію та координацію роботи розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів у бюджетному процесі;

3) забезпечення доступності інформації про бюджет відповідно до законодавства, а саме:

здійснення публічного представлення та публікації інформації про бюджет за бюджетними програмами та показниками, бюджетні призначення щодо яких визначені цим рішенням, відповідно до вимог та за формою, встановленими Міністерством фінансів України, до 15 березня 2019 року;

оприлюднення паспортів бюджетних програм у триденний строк з дня затвердження таких документів;

4) взяття бюджетних зобов’язань та здійснення витрат бюджету;

5) забезпечення у повному обсязі проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами, та укладання договорів за кожним видом енергоносіїв у межах встановлених обґрунтованих лімітів споживання тощо.

 

  1. Установити, що внесення змін до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2019 рік здійснюється за рішенням сесії міської ради у випадках, передбачених Бюджетним кодексом України. Надати право міському голові у міжсесійний період проводити розподіл та перерозподіл коштів місцевого бюджету, субвенцій та інших трансфертів, шляхом видання розпоряджень, за умови погодження такого розподілу/перерозподілу з постійною комісією міської ради з питань бюджету, з наступним внесенням змін до рішення про місцевий бюджет.

 

  1. Рішення набуває чинності з 1 січня 2019 року.

 

  1. Додатки 1-8 до цього рішення є його невід’ємною частиною.

 

  1. Рішення підлягає оприлюдненню в десятиденний строк з дня його прийняття відповідно до частини четвертоїстатті 28 Бюджетного кодексу України.

 

  1. Установити інші положення, які регламентують процес виконання місцевого бюджету, а саме:

1) Розпорядники коштів місцевого бюджету та одержувачі коштів місцевого бюджету беруть бюджетні зобов’язання та здійснюють видатки за загальним фондом бюджету тільки в межах бюджетних асигнувань, встановлених кошторисами, враховуючи необхідність виконання бюджетних зобов’язань минулих років, зареєстрованих в органах Державної казначейської служби України. Зобов’язання, взяті розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів без відповідних бюджетних асигнувань або з перевищенням повноважень, встановлених цим рішенням, не вважаються бюджетними зобов’язаннями і не підлягають оплаті за рахунок бюджетних коштів. За наявності простроченої заборгованості із заробітної плати, а також за спожиті комунальні послуги та енергоносії, розпорядники та одержувачі бюджетних коштів не беруть бюджетні зобов’язання в межах бюджетних асигнувань за загальним фондом бюджету та не здійснюють платежі за іншими заходами, пов’язаними з функціонуванням бюджетних установ (крім захищених видатків бюджету), до погашення такої заборгованості.

2) Керівники бюджетних установ, які фінансуються з місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області, утримують чисельність працівників та здійснюють видатки на заробітну плату, включаючи видатки на премії та інші види заохочень чи винагород, матеріальну допомогу, лише в межах фонду заробітної плати, затвердженого в кошторисі відповідної бюджетної установи, одержувачі бюджетних коштів – в межах планів використання бюджетних коштів.

3) Комунальні підприємства міста сплачують до загального фонду місцевого бюджету частину чистого прибутку (доходу), нормативи відрахувань щодо якої встановлені відповідним рішенням Вовчанської міської ради. Частина чистого прибутку (доходу) сплачується наростаючим підсумком щоквартальної фінансово-господарської діяльності комунального підприємства протягом 2019 року.

4) Вовчанському міському голові надається право укладати договори про передачу міжбюджетних трансфертів між місцевим бюджетом міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області та іншими бюджетами.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова).

 

 

Міський голова

 

 В. ШЕВЧЕНКО

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

Україна

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  LVІІ СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

 

Р  І Ш Е Н Н Я

 

      Від  27 вересня     2019 року                                            № 6-VІІ

 

 

 

   Про затвердження розпорядження  Вовчанського міського голови,    видане  у міжсесійний період

 

Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій інформацію керуючої справами (секретаря) виконкому Мурашко А. стосовно затвердження розпорядження Вовчанського міського голови, виданого у міжсесійний період враховуючи положення Закону України «Про доступ до публічної інформації», керуючись ст.26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.п. 3, 21 ст.3.3 Регламенту міської ради VІІ скликання (зі змінами та доповненнями), міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.Затвердити  розпорядження Вовчанського міського голови, видане у міжсесійний період, а саме:  №  83-ос  від  20.08.2019 року  (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти  на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В.Козлова). 

 

 

Міський голова                                                                    В.ШЕВЧЕНКО

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LVIІ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 27 вересня 2019 року                                                             № 7.1-VII

 

 

Про внесення змін до Програми соціального захисту та соціального забезпечення населення міста Вовчанська на 2019 рік

 

Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій інформацію провідного спеціаліста Вовчанської міської ради Аргунової О., стосовно внесення змін до  Програми економічного і соціального розвитку міста Вовчанська на 2016 – 2022 роки, затвердженої рішенням V сесії Вовчанської міської ради VII скликання № 9-VII від 29.01.2016 року, керуючись Законом України «Про Державний бюджет України на 2019 рік», п. 3 ст. 91 Бюджетного кодексу України № 2456-VI від 08.07.2010 р., ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» № 280/97-вр від 21.05.1997 р., міська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести зміни до Програми соціального захисту та соціального забезпечення населення міста Вовчанська на 2019 рік, затвердженої рішенням XLVІ сесії Вовчанської міської ради VII скликання від 14.12.2018 р. № 8-VII, а саме:

- у підпункті 9.1 «Коштів місцевого бюджету» пункту «Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, всього, в тому числі:» розділу І «Паспорт Програми» замінити цифри «787300» на «863300»;

- розділ ІV «Виконання Програми» після слів «Ця Програма передбачає здійснення таких виплат:» доповнити пунктом «- адресної матеріальної допомоги на відшкодування витрат на придбання та встановлення електричних опалювальних котлів»;

- у розділі V «Фінансове забезпечення Програми» загальну суму коштів на виконання Програми «787300,00 грн.» замінити на «863300,00 грн.».

 

  1. Внести зміни до Положення про надання адресної матеріальної допомоги малозахищеним верствам населення міста Вовчанська у 2019 році, затвердженого рішенням XLVІ сесії Вовчанської міської ради VII скликання від 14.12.2018 р. № 8-VII, а саме:

- розділ 2 «Порядок надання матеріальної допомоги» доповнити пунктом «2.7. Адресна матеріальна допомога на відшкодування витрат на придбання та встановлення електричних опалювальних котлів надається на першому етапі – мешканцям багатоквартирних багатоповерхових будинків, які не обладнані централізованим теплопостачанням, на другому етапі, який вводиться після завершення першого етапу – мешканцям інших домоволодінь міста Вовчанська, які не обладнані централізованим теплопостачанням, у розмірі, що не перевищує 6000,00 грн. на одне домоволодіння (квартиру)»;

- пункти 2.7, 2.8, 2.9 розділу 2 «Порядок надання матеріальної допомоги» вважати відповідно пунктами 2.8, 2.9, 2.10;

- розділ 3 «Перелік документів, необхідних для отримання матеріальної допомоги» доповнити пунктом «3.5. Для отримання адресної матеріальної допомоги на відшкодування витрат на придбання та встановлення електричних опалювальних котлів подають такі документи:

- заява на ім’я міського голови

- копія паспорта заявника

- копія картки платника податків заявника

- копії документів, що підтверджують витрати на придбання та встановлення електричного опалювального котла.»

  1. Доручити виконавчому комітету Вовчанської міської ради забезпечити виконання цієї Програми.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова) та постійну депутатську комісію з питань економічного і соціального розвитку міста, соціального захисту, медичного обслуговування населення, з гуманітарних питань, питань молодіжної політики та спорту, засобів масової інформації та зв’язків з громадськими організаціями (голова комісії А. Зарубіна)

 

  

 

          

Міський голова                                                                         В. ШЕВЧЕНКО

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

 

   Україна

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  LVІІ   СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

 

Р  І Ш Е Н Н Я

 

      Від 27 вересня  2019 року                                       №  7.2-VІІ

 

Про передачу на баланс комунальному підприємству «Вовчанськ» основних засобів

        Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій пояснювальну записку провідного спеціаліста Вовчанської міської ради Мешкової О., з метою приведення у відповідність до законодавства України належне утримання основних засобів, відповідно до   ст. 59, п.п.1 п.9, п.5 ст. 59, ст.. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні»,  міська рада

 В И Р І Ш И Л А:

  1. Передати на баланс комунальному підприємству «Вовчанськ» банери в кількості 2 шт. вартістю 15568,00грн.

 

  1. Керівнику комунального підприємства «Вовчанськ» Ю.Дедещенку вжити заходи щодо постановки на баланс підприємства майна, згідно до вимог чинного законодавства України.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, ЖКГ, побутового обслуговування, транспорту та зв’язку (голова комісії І.Кулаков).

 

 

 

       Міський голова                                                                      В.ШЕВЧЕНКО

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LVІІ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

 

від 27 вересня 2019 року                                                                 № 7.3-VII

 


Про внесення змін до штату працівників ДНЗ (ясел-садка) № 2

 

Розглянувши   на засіданнях постійних депутатських комісій доповідну записку провідного спеціаліста Вовчанської міської ради О.Аргунової, звернення завідувача ДНЗ (ясел-садка) № 2 (лист від 28.08.2019 р. № 37), керуючись ст. 19, ст. 30 Закону України «Про дошкільну освіту» від 11.07.2001 р. № 2628-ІІІ, наказом Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Типових штатних нормативів дошкільних навчальних закладів» від 04.11.2010 р. № 1055, ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 р. № 280/97-вр, міська рада 

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до штату працівників дошкільного навчального закладу (ясел-садка) № 2 з 1 січня 2020 року, а саме:

- ввести 0,5 штатної одиниці вихователя (код за ДК 003:2010 – 3340 / 20302).

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова) та на постійну депутатську комісію з питань економічного і соціального розвитку міста, соціального захисту, медичного обслуговування населення, з гуманітарних питань, питань молодіжної політики та спорту, засобів масової інформації та зв’язків з громадськими організаціями (голова комісії А. Зарубіна).

 

 

 

              

Міський голова                                                                        В. ШЕВЧЕНКО

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LVІІ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

 

від 27 вересня 2019 року                                                                 № 7.4-VII

 

Про організацію інклюзивного навчання у дошкільних навчальних закладах міста

 

Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій доповідну записку провідного спеціаліста Вовчанської міської ради О.Аргунової,  звернення завідувача ДНЗ (ясел-садка) № 7 (лист від 12.09.2019 р. № 116), з метою реалізації права дітей з особливими освітніми потребами дошкільного віку на освіту за місцем проживання, соціальну адаптацію та підготовку до наступного рівня освіти, керуючись ст. 14, 30 Закону України «Про дошкільну освіту» від 11.07.2001 р. № 2628-ІІІ, постановою КМУ «Про затвердження Порядку організації діяльності інклюзивних груп у закладах дошкільної освіти» від 10.04.2019 р. № 530, ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 р. № 280/97-вр, міська рада 

ВИРІШИЛА:

  1. Відкрити з 1 січня 2020 року у дошкільному навчальному закладі (яслах-садку) № 7 на базі групи № 8 інклюзивну групу з нормативною чисельністю дітей не більше трьох осіб.

 

  1. Внести зміни до штату працівників дошкільного навчального закладу (ясел-садка) № 7 з 1 січня 2020 року, а саме:

- ввести 1 штатну одиницю асистента вихователя інклюзивної групи (код за ДК 003:2010 – 3340).

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова) та на постійну депутатську комісію з питань економічного і соціального розвитку міста, соціального захисту, медичного обслуговування населення, з гуманітарних питань, питань молодіжної політики та спорту, засобів масової інформації та зв’язків з громадськими організаціями (голова комісії А. Зарубіна).

 

 

              

Міський голова                                                                        В. ШЕВЧЕНКО

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

Україна

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  LVІІ СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

 

Р  І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 27 вересня   2019 року                                                    №  7.5- VIІ        

 

Про внесення змін до рішення ІІІ (позачергової) сесії Вовчанської міської ради VIІ скликання від 18.12.2015 року № 12-VIІ  «Про реєстрацію депутатських фракцій у Вовчанській міській раді VIІ скликання»

 

 

Відповідно до ст. ст. 26, 59   Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст. 27, Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» п.4 ст.3.2   Регламенту Вовчанської міської ради VIІ скликання  міська рада    

                                                 

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до п.1 рішення «Про реєстрацію депутатських фракцій у Вовчанській міській раді VIІ скликання», а саме: скасувати реєстрацію депутатської фракції у Вовчанській міській раді VIІ скликання «СОЛІДАРНІСТЬ», в іншій частині рішення залишити без змін.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики місцевого самоврядування (голова А.Добровінський).

 

  Міський голова                                                                В.ШЕВЧЕНКО 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА   ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LVIІ   СЕСІЯ   VII  СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

 

    Від   27 вересня  2019 року                                №  7.6-VII

 

Про  внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку міста Вовчанська на 2016-2022 роки, на 2019 рік

 

         Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій доповідну записку заступника міського голови Шабельника В., керуючись   Законом України «Про державний бюджет України на  2019 рік»,  ст. 91 п. 6 Бюджетного кодексу України, ст. 26, ст. 59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вовчанська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Внести зміни та доповнення  до Програми економічного і соціального розвитку міста Вовчанська на  2019 рік, а саме:

 

пункт 4.4 ЖИТЛОВИЙ ФОНД доповнити наступним  абзацом:

Поетапне надання адресної матеріальної допомоги на відшкодування витрат на придбання та встановлення електричних опалювальних котлів    на  території Вовчанської міської громади (Додається).

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В.Козлова).

 

 

 

 

            Міський голова                                           В.ШЕВЧЕНКО

Додаток

                                                           до рішення № -VII від 27.09.2019 року

                                                          LVIІ  сесії  VII скликання

 

 

 

1.4 ЖИТЛОВИЙ      ФОНД

 

В міському бюджеті  протягом  2016-2022 років передбачати кошти на надання фінансової підтримки ОСББ на проведення капітального ремонту покрівель багатоповерхових житлових будинків. Перевагу надавати проектам будівництва скатного даху.

Здійснювати заходи, щодо сприяння в отриманні  з Державного та обласного бюджетів коштів на проведення капітального ремонту покрівель багатоповерхових житлових будинків, а також на реалізацію програм по енергозбереженню, а саме: заміна склопакетів, вхідних дверей, утеплення, встановлення енергоефективного обладнання ліфтових установок, світлодіодного освітлення та інше.

 Організувати та провести серед мешканців багатоквартирних та багатоповерхових будинків, а також керівництва ОСББ роз’яснювальну  роботу, щодо втілення програми «Розумний під’їзд», що дозволить значно покращити якість надання послуг.

У 2016 році планується провести капітальний ремонт покрівель житлових будинків, а саме: будинку 68 по вул. Гоголя в обласному бюджеті передбачені кошти у розмірі 274,532 тис. грн., та будинку 60 по вул. Гоголя в обласному бюджеті передбачені кошти у розмірі 541,663 тис.

В бюджеті на 2016 рік передбачити кошти для надання фінансової допомоги  мешканцям багатоквартирного будинку по вул. Шевченко на придбання теплолічільника в разі створення ними ОСББ в сумі 25,0 тис.грн..

Сприяти забезпеченню енергоефективності та заміщенню споживання  енергоресурсів    на  території Вовчанської міської громади.

Поетапне надання адресної матеріальної допомоги на відшкодування витрат на придбання та встановлення електричних опалювальних котлів    на  території Вовчанської міської громади.

 

 

 

 

Міський голова                                                                     В.ШЕВЧЕНКО

 

    Пояснювальна записка

до проекту рішення  LVIІ    сесії міської ради VIІ скликання від 27 вересня 2019 року «Про  внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку міста Вовчанська на 2016-2022 роки, на 2019 рік»

 

         Враховуючі діючу Програму енергозбереження Вовчанського району на 2018 – 2020 роки де заплановано проведення модернізація електричних мереж в багато поверхових багатоквартирних будинках міста Вовчанськ. Для реалізації Програми  енергозбереження Вовчанського району, передати до  Вовчанського районного бюджету кошти у вигляді бюджетних трансфертів в сумі 3461030,00 грн. До Програми економічного і соціального розвитку міста Вовчанська на  2019 рік внести зміни  у розділу  4.4 житловий фонд:

Поетапне надання адресної матеріальної допомоги на відшкодування витрат на придбання та встановлення електричних опалювальних котлів на  території Вовчанської міської громади.

Виконання заходів провести поетапно.

        

  І етап:

        встановлення  електрокотлів  для  обігріву помешкань.

 

Установка електричних котлів в багатоквартирних багатоповерхових будинків без центрального теплопостачання шляхом придбання, монтажу та підключення електрокотлів самостійно власниками квартир з наступним частковим фінансовим відшкодуванням з міського бюджету у вигляді матеріальної допомоги.

 

 ІІ етап:

встановлення  електрокотлів  для  обігріву помешкань.

Після завершення І етапу провести установку електричних котлів в  житлових будинках без центрального теплопостачання шляхом придбання, монтажу та підключення електрокотлів самостійно власниками квартир з наступним частковим фінансовим відшкодуванням з міського бюджету у вигляді матеріальної допомоги.

 

 

Заступник міського голови                                     В.ШАБЕЛЬНИК

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LVII СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 27 вересня  2019 року                                         №   7.7 - VII

 

 

                                        

Про затвердження договору на передачу трансфертів районному бюджету на 2019 рік

 

         Розглянувши пропозиції Харківської обласної ради та Вовчанської районної держадміністрації  про виділення іншої субвенції на  виконання районної « Програми енергозбереження Вовчанського району на 2018-2020 роки» та згідно ст. 91, 106 Бюджетного  кодексу України, п.43 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

 В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Затвердити укладений договір з районною радою про надання субвенції на виконання інвестиційних проектів для виконання районної «Програми енергозбереження Вовчанського району на 2018-2020 роки» в сумі 3461030,00 грн.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії   В.Козлова).   

 

                 Міський голова                                               В.ШЕВЧЕНКО

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО