Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

 

 

Поіменне голосування до рішення LIX сесії VII скликання "Про обрання секретаріату LIX сесії Вовчанської міської ради VII скликання "

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LIХ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 29 листопада 2019 року                                                     № 2-VII

 

Про внесення змін та доповнень до порядку денного  LІХ  сесії Вовчанської міської ради  VIІ скликання.

 

       Керуючись п.1ст. 26, п. 8 ст. 42, ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  Вовчанська міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

  1. Включити до порядку денного:

- до питання № 20 «Земельні питання» - питання з  20.1  по  20.37;

- питання №  10.1  «Про затвердження структури та чисельності апарату Вовчанської міської ради VII скликання та її виконавчого комітету з 01 лютого  2020 року»;

- питання № 11. 1 «Про затвердження   штатного розпису  Вовчанської  міської ради VII скликання з 01 лютого  2020 року»;

- питання № 22  «Про  затвердження звіту про виконання місцевого  бюджету   міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області  на 2019 рік за 9 місяців 2019 року»;                    

- питання № 23 «Про внесення змін  до  бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області  на 2019 рік», як  соціально-важливі та невідкладні.

2.Виключивши при цьому з порядку денного :

-   за зверненням заявника,  питання № 20.7 «Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Ткаченко Ірині Олександрівні  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Герлегівська, 5 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га».

- за пропозицією депутата  Самойленка В. питання № 12  «Про затвердження штатного розпису Вовчанського відділу благоустрою міста з 01 січня 2020 року» в зв’язку з необхідністю   його доопрацювання.

 

 

 

Міський голова                                                   Володимир ШЕВЧЕНКО

 

Поіменне голосування до рішення LIX сесії VII скликання "Про внесення змін та доповнень  до порядку денного  LIX сесії Вовчанської міської ради VII скликання "

Україна

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LІХ СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

Р  І Ш Е Н Н Я

 

       Від   29 листопада    2019  року                                              № 3–VIІ  

 

Про затвердження порядку денного    LІХ сесії

міської ради VІI скликання

 

Керуючись п.1ст. 26, п. 8 ст. 42, п.2  ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

Затвердити для розгляду на    LІХ сесії міської ради

VIІ скликання наступний   порядок денний:

 

 

 

1.Звіт  Вовчанського міського голови про роботу міської   ради, її виконавчого комітету та здійснення державної регуляторної політики з жовтня 2018 року по жовтень 2019 року.

2.Про затвердження Програми проведення  культурно-мистецьких заходів у місті Вовчанську та селі Плетенівка на 2020 рік.

3.Про затвердження Програми проведення громадських робіт на території  Вовчанської міської громади на 2020 рік.

4.Про  затвердження Природоохоронної програми на 2020 рік.

5.Про затвердження Програми використання коштів    резервного фонду міського бюджету на 2020 рік.

6.Про  затвердження Програми соціального захисту та соціального забезпечення населення Вовчанської міської громади на 2020 рік.

7.Про внесення   доповнень до  Програми розвитку фізичної культури і спорту у місті Вовчанську та селі Плетенівка, Харківської області на 2016-2020 роки на 2020 рік.

8.Про внесення змін до Програми поводження з безпритульними та домашніми тваринами в місті Вовчанську на 2016-2022 роки на 2020 рік.

9.Про затвердження Положення про звільнення від плати за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах Вовчанської міської ради на 2020 рік.

10.Про затвердження структури та чисельності апарату Вовчанської міської ради VII скликання та її виконавчого комітету з 01 січня 2020 року.

10.1. Про затвердження структури та чисельності апарату Вовчанської міської ради VII скликання та її виконавчого комітету з 1 лютого 2020 року.

11.Про затвердження штатного розпису Вовчанської міської ради VII скликання з 01 січня 2020 року.

11.1.Про затвердження штатного розпису Вовчанської міської ради VII скликання з 01 лютого 2020 року.

12.Про затвердження штатного розпису Вовчанського відділу благоустрою міста з 01 січня 2020 року.  

13.Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2016-2022 роки на 2020 рік.

14.Про місцевий бюджет   міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області  на 2020 рік.

15.Про затвердження договорів на передачу трансфертів районному бюджету на 2020 рік.

16.Про план роботи Вовчанської міської ради VIІ скликання на 2020 рік.

17.Про затвердження плану діяльності Вовчанської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.

18.Про затвердження заступника Вовчанського міського голови по роботі виконавчих органів  міської ради VІІ скликання.

19.Про оплату праці заступника Вовчанського міського голови по роботі виконавчих органів  міської  ради VІІ скликання.

20.Земельні питання.  

20.1.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Андренко Людмилі Миколаївні  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Хлібороба, 56 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

20.2.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Васильченко Раїсі Євгенівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Мільйонна, б.11 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

20.3.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації   Вілкову Сергію Васильовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Черкаська б. 20  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

20.4.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Дудці Вікторії Михайлівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, пров. Ломоносова, б.11 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

20.5.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Кравченко Наталі Олександрівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, пров. Лісовий, б.22 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га.

20.6.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Пахомовій Галині Михайлівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Чехова, б.4 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0690га.

20.7.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Ткаченко Ірині Олександрівні  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Герлегівська, 5 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

20.8.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Товкаю Федору Васильовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Слобожанська, 33  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

20.9.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Удоду Миколі Павловичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Харківська, 77 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

20.10.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Федосієнку Олексію Захаровичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Гатищанська б. 26 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,099га.

20.11.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Хайло Зої Сергіївні  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, пров. Менделєєва, 22 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га.

20.12.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Целуйко Валентині Сергіївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Сєрова, б.37 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

20.13.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Авагян Галині Єгорівні, Авагян Анжеліці Мішаївні, Сергієнко Оксані Рафіковні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ,  вул. Мільйонна, б.9 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну сумісну власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0625га.

20.14.Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою                 Шевченку Віталію Васильовичу щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, пров. Хлібороба, 36 для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у  власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га.

20.15.Про надання дозволу Петренко Ірині Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. Гоголя 53л,  для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,0050га.

20.16.Про надання дозволу Шавирі Володимиру Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. Гоголя,  53к,  для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,01га.

20.17.Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою                Меленець Оксані Сергіївні щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Колокольцова, 1-В  для  будівництва і обслуговування будівель торгівлі  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,0050га.

20.18.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою    щодо встановлення меж земельної ділянки  Крутьку Володимиру Анатолійовичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Зелена, 56, площею 0,06га.

20.19.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Рєзніченку Ігору Олеговичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ,   Сонячний квартал, 18, площею 0,0543га.

20.20.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Сахно Марії Миколаївні для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Кисляківська, 4, площею 0,10га.

20.21.Про  затвердження  технічної документації Гур’єву Ігору Вікторовичу, Маскаєву Андрею Володимировичу щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості), розташованої за адресою  м. Вовчанськ, вул. Ігнатьєва, 1а для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,1675га.

20.22.Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Штонді Валентині Борисівні для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою:  м. Вовчанськ, вул. Зарічна, 16, площею 0,10га.

20.23.Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Штонді Валентині Борисівні для   ведення особистого селянського господарства за адресою: м. Вовчанськ, вул. Зарічна, 16, площею 0,10га.

20.24.Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради LVІІ сесії             VІІ скликання від 27.09.2019 року № 4.28-VІІ «Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Теліжному Сергію Миколайовичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою:  м. Вовчанськ, вул. Ватутіна, 1», площею 0,10га.

20.25.Про зменшення розміру земельної ділянки, розташованої за адресою:         м. Вовчанськ, вул. Зернова, 71, яка знаходиться в користуванні  Шепелевої Валентини Григорівни, площею 0,0291га.

20.26.Про надання згоди  Бабенку Дмитру Вячеславовичу на викуп земельної ділянки за адресою м. Вовчанськ, вул. Надії Волкової, 64-б, площею 0,0167га.                

20.27.Про продаж земельної ділянки Кущову Сергію Арсентійовичу загальною площею  0,0662 га, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Колокольцова, 1а, площею 0,0662га.

20.28.Про  продовження терміну дії договору оренди  землі  від 08 вересня 2009 року № 144 за адресою: м. Вовчанськ, вул. Слобожанська, 22-б з гр. Красовським Віталієм Володимировичем, площею 0,0250га.

20.29.Про  продовження терміну дії договору оренди  землі  від 01 грудня 2012 року № 182 за адресою: м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 108  з ТОВ «Кобра», площею 0,2220 га.

20.30.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Куропаті Дмитру Павловичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Зарічна, 45, площею 0,0803га.

20.31.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Шевченку Василю Гнатовичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Тіниста, 5, площею 0,0697га.

20.32.Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою                Пискуну Дмитру Юрійовичу щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Польова   для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у  власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га.

20.33. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Айдіній Любові Миколаївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Чехова, б.9 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0743га.

20.34.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Дорошенко Ірині Миколаївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Хлібороба, 44 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

20.35.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Карапутіну Миколі Івановичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, пров. Героїв Чорнобиля б. 8 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

20.36.Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Яковлевій Тетяні Володимирівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Озерна, 26 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га. 

20.37.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо    встановлення меж земельної ділянки Желновач Нінелі Володимирівні, Шелестовій Галині Миколаївні, Вольф Яні Володимирівні, розташованої  за адресою: м. Вовчанськ,  вул. Духовна, 30, площею 0,10га.  

21.Про затвердження розпорядження Вовчанського міського голови,  виданого у міжсесійний період.

22.Про затвердження звіту про  виконання   місцевого  бюджету  міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2019 рік    за 9 місяців 2019 року.

23.Про внесення змін  до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2019 рік.

 

 

 

Міський голова                                                     Володимир ШЕВЧЕНКО

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LIХ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 29 листопада 2019 року                                      № 4-VII

                                 

 

 

Звіт  Вовчанського міського голови про роботу міської   ради, її виконавчого комітету та здійснення державної регуляторної політики з жовтня 2018 року по жовтень 2019 року

 

        Розглянувши  на засіданнях постійних депутатських комісій звіт Вовчанського міського голови про роботу міської   ради, її виконавчого комітету та здійснення державної регуляторної політики,   відповідно до п. 13, р. І плану роботи Вовчанської міської ради VIІ скликання на 2019 рік п. 9, ч.1  ст. 26, п.6 ст. 42, п.8 ст. 51, ст.59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Звіт Вовчанського міського голови про роботу міської ради, її виконавчого комітету та здійснення державної регуляторної політики з жовтня 2018 року по жовтень 2019 року  взяти до відома (додається).

 

  

 

  Міський   голова                                               Володимир  ШЕВЧЕНКО

Звіт Вовчанського міського голови

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LIХ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 29 листопада 2019 року                                                            № 5-VII

 

 

Про затвердження Програми проведення культурно-мистецьких заходів у місті Вовчанську та селі Плетенівка на 2020 рік

 

Керуючись Законом України «Про Державний бюджет України на 2020 рік», п. 6) ст. 91 Бюджетного кодексу України, ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» № 280/97-вр від 21.05.1997 р., міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Програму проведення культурно-мистецьких заходів у місті Вовчанську та селі Плетенівка на 2020 рік (Додаток 1).

 

  1. Доручити виконавчому комітету Вовчанської міської ради забезпечити виконання цієї Програми.

 

  1. Зобов’язати начальника відділу бухгалтерського обліку і господарської діяльності Л. Катасонову при формуванні міського бюджету на 2020 рік передбачити кошти на реалізацію цієї Програми.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова) та постійну депутатську комісію з питань економічного і соціального розвитку міста, соціального захисту, медичного обслуговування населення, з гуманітарних питань, питань молодіжної політики та спорту, засобів масової інформації та зв’язків з громадськими організаціями (голова комісії А. Зарубіна).

 

        

 

     

Міський голова                                                          Володимир ШЕВЧЕНКО

Додаток 1

до рішення LІХ сесії

Вовчанської міської ради
VІІ скликання

від 29 листопада 2019 року № 5-VІІ 

 

 

ПРОГРАМА

Проведення культурно-мистецьких заходів у місті Вовчанську та селі Плетенівка на 2020 рік

 

І. Паспорт Програми

1.

Ініціатор розроблення програми

Виконавчий комітет Вовчанської міської ради

2.

Дата, номер і назва розпорядчого документа органу виконавчої влади про розроблення програми

 Рішення виконавчого комітету Вовчанської міської ради від 25 листопада 2019 року № 7.2

3.

Розробник програми

Відділ бухгалтерського обліку і господарської діяльності Вовчанської міської ради

4.

Співрозробники програми

Виконавчий комітет Вовчанської міської ради

5.

Відповідальний виконавець програми

Виконавчий комітет Вовчанської міської ради

6.

Учасники програми

Населення міста Вовчанська, органи виконавчої влади, підприємства, організації, установи

7.

Термін реалізації програми

2020 рік

7.1.

Етапи виконання програми (для довгострокових програм)

-

8.

Перелік місцевих бюджетів, які беруть учать у виконанні програми (для комплексних програм)

Міський бюджет

9.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, всього, в тому числі:

120000,00 грн.

9.1.

Коштів місцевого бюджету

120000,00 грн.

9.2.

Коштів інших джерел

-

 

ІІ. Загальні положення

          Станом на 01 листопада 2019 року на території Вовчанської міської громади мешкає понад 18 тисяч жителів, що потребують забезпечення своїх духовних і культурних потреб, реалізації творчих задатків і здібностей.

Програма спрямована на створення сприятливих умов для розвитку культурного середовища, організації змістовного дозвілля населення громади та забезпечення високого рівня проведення культурно-мистецьких заходів шляхом фінансування проведення таких заходів за рахунок коштів міського бюджету.

Наявність даної Програми у 2020 році надає можливість стимулювати діяльність колективів установ, організацій, приватних підприємців, жителів міста, депутатів міської ради, членів виконавчого комітету.

         Основними шляхами розв’язання проблеми забезпечення духовних і культурних потреб населення міста та села Плетенівка  є відзначення знаменних історичних і пам’ятних дат, відзначення професійних свят, вшанування трудових колективів та окремих особистостей, аматорська і професійна творчість, організація дозвілля населення, розвиток творчих здібностей членів міської громади, сприяння їх духовному збагаченню, забезпечення збереження і розвитку у громаді національно-культурної спадщини.

          Підставою для розробки Програми є:

 - Бюджетний кодекс України;

 - Закон України «Про культуру»;

 - Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні».

 

ІІІ. Завдання Програми

          Метою даної Програми є:

- співпраця з професійними творчими спілками, громадськими об’єднаннями, національно-культурними товариствами, творчими колективами, закладами культури і мистецтва;

- забезпечення гарантій свободи творчості, доступу громади  до культурних надбань, створення можливостей для активної участі жителів міста у самодіяльній творчості;

- збереження та розвиток у місті національної культурної спадщини, духовного надбання як основи національної культури;

- забезпечення виконання загальнодержавних, обласних, районних та міських цільових програм у даній сфері;

- забезпечення в повному обсязі виконання заходів з підготовки та відзначення визначних історичних та ювілейних дат, професійних свят;

- сприяння розвитку творчих особистостей та їх підтримка.

 

  1. IV. Виконання Програми

          Основними заходами, передбаченими цією Програмою, спрямованими на досягнення зазначеної мети Програми є:

- культурно-просвітницька робота, аматорська та професійна творчість;

- організація дозвілля населення;

- культурологічні заходи, відзначення знаменних та пам’ятних дат;

- матеріальне та моральне заохочення працівників трудових колективів громади з нагоди професійних, державних, релігійних свят та ювілеїв;

- підтримка творчих особистостей, учасників  вікторин, конкурсів, турнірів, тощо;

- виготовлення необхідних атрибутів для відзначення і нагородження: посвідчень, нагрудних знаків громадянам, яким присвоєно Почесне звання «Почесний громадянин міста Вовчанська»;

- відзначення колективів, працівників, депутатів міської ради, членів виконкому з нагоди ювілею, днів народження грамотами, подяками, цінними подарунками.

 

  1. V. Фінансове забезпечення Програми

         Фінансування заходів, передбачених цією Програмою на 2020 рік, буде здійснюватися за рахунок коштів загального фонду міського бюджету в межах затверджених лімітних призначень, та інших, передбачених чинним законодавством, джерел.

         Фінансування програмних заходів буде здійснюватися відповідно до наступного Календарного плану проведення культурно-мистецьких заходів на 2020 рік:

 

Календарна дата

Найменування

заходів

Виконавець

заходів

Місце проведення

Сума коштів

(грн.)

1

22.01.2020

День Соборності України

 

Міська рада

м. Вовчанськ

500,00

 

2

27.01.2020

Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту

Міська рада

м. Вовчанськ

600,00

3

10.02.2020

День визволення Вовчанщини від німецько-фашистських загарбників

Міська рада

м. Вовчанськ, с.Плетенівка

1600,00

4

15.02.2020

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Міська рада

м. Вовчанськ

600,00

5

20.02.2020

День вшанування Героїв Небесної Сотні

 

Міська рада

м. Вовчанськ

1600,00

6

08.03.2020

Міжнародний жіночий день

 

Міська рада

м. Вовчанськ

10000,00

7

16.03.2020

День працівника житлово-комунального господарства

Міська рада

м. Вовчанськ

5200,00

8

26.04.2020

День Чорнобильської трагедії

 

Міська рада

м. Вовчанськ

1600,00

9

08.05.2020 – 09.05.2020

День Перемоги

Міська рада

м. Вовчанськ, с.Плетенівка

21300,00

10

11.05.2020

День матері

Міська рада

м. Вовчанськ

1000,00

11

01.06.2020

Міжнародний день захисту дітей

Міська рада

м. Вовчанськ

6000,00

12

15.06.2020

День медичного працівника

Міська рада

м. Вовчанськ

6000,00

13

22.06.2020

День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни

Міська рада

м. Вовчанськ

800,00

14

29.06.2020

День молоді

Міська рада

м. Вовчанськ

2700,00

15

28.06.2020

День Конституції України

Міська рада

м. Вовчанськ

1000,00

16

04.08.2020

День національної поліції

Міська рада

м. Вовчанськ

400,00

17

17.08.2020

День міста Вовчанська

Міська рада

м. Вовчанськ, с.Плетенівка

26000,00

18

23.08.2020

День Державного Прапора

Міська рада

м. Вовчанськ

1000,00

19

24.08.2020

День Незалежності України

Міська рада

м. Вовчанськ

4000,00

20

01.09.2020

Всеукраїнський день знань

 

Міська рада

м. Вовчанськ

2400,00

21

22.09.2020

День партизанської слави

Міська рада

м. Вовчанськ

500,00

22

27.09.2020

День вихователів та дошкільних працівників

Міська рада

м. Вовчанськ

6000,00

23

30.09.2020

Всеукраїнський день бібліотек

Міська рада

м. Вовчанськ

1300,00

24

05.10.2020

День працівників освіти

Міська рада

м. Вовчанськ

1500,00

25

14.10.2020

День захисника України

Міська рада

м. Вовчанськ

3000,00

26

28.10.2020

День визволення України від німецько-фашистських загарбників

Міська рада

м. Вовчанськ

2000,00

27

03.11.2020

День працівника соціальної сфери

Міська рада

м. Вовчанськ

2000,00

28

06.12.2020

День Збройних Сил України

Міська рада

м. Вовчанськ

1000,00

29

07.12.2020

День місцевого самоврядування України

Міська рада

м. Вовчанськ

5000,00

30

14.12.2020

День ліквідатора аварії на ЧАЕС

Міська рада

м. Вовчанськ

2000,00

31

Протягом року

Ювілеї, дні народження почесних громадян міста та депутатів міської ради

Міська рада

м. Вовчанськ

3400,00

 

Разом

Х

Х

Х

120000,00

 

VІ. Очікувані результати

         Очікувані результати виконання цієї Програми у 2020 році:

- пожвавлення роботи закладів культури і мистецтва, творчих колективів міста щодо збереження і відновлення культурних традицій;

- активізація процесу культурного виховання підростаючого покоління;

- створення можливостей для активної участі жителів міста у самодіяльній творчості;

- підвищення рівня проведення заходів, спрямованих на відзначення державних, календарних свят, урочистостей з нагоди визначних подій;

- розвиток творчого потенціалу мешканців міста. 

 

VІІ. Контроль за виконанням Програми

Контроль за виконанням Програми здійснюють Вовчанський міський голова, постійні комісії Вовчанської міської ради.

 

 

 

Секретар міської ради                                                                       Людмила ДУДКА

 

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LIХ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 29 листопада 2019 року                                                                 № 6-VII

 

Про затвердження Програми проведення громадських робіт на території Вовчанської міської громади на 2020 рік

 

З метою реалізації державної політики у сфері зайнятості населення, гарантії держави щодо захисту прав громадян на працю та реалізації їхніх прав на соціальний захист від безробіття, з метою запобігання зростанню безробіття на території Вовчанської міської громади, керуючись Законом України «Про Державний бюджет України на 2020 рік», п. 21) ст. 91 Бюджетного кодексу України, ст. 31 Закону України «Про зайнятість населення» № 5067-VI від 05.07.2012 р., постановою КМУ «Про затвердження Порядку організації громадських та інших робіт тимчасового характеру» № 175 від 20.03.2013 р., ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» № 280/97-вр від 21.05.1997 р., міська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму проведення громадських робіт на території Вовчанської міської громади на 2020 рік (Додаток 1).

 

  1. Доручити виконавчому комітету Вовчанської міської ради забезпечити виконання цієї Програми.

 

  1. Зобов’язати начальника відділу бухгалтерського обліку і господарської діяльності Л. Катасонову при формуванні міського бюджету на 2020 рік передбачити кошти на реалізацію цієї Програми.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова) та постійну депутатську комісію з питань економічного і соціального розвитку міста, соціального захисту, медичного обслуговування населення, з гуманітарних питань, питань молодіжної політики та спорту, засобів масової інформації та зв’язків з громадськими організаціями (голова комісії А. Зарубіна)

Міський голова                                                              Володимир ШЕВЧЕНКО

Додаток 1
до рішення LІХ сесії 
Вовчанської міської ради 
VII скликання
від 29 листопада 2019 р. № -VII

 

ПРОГ‎РАМА

проведення громадських робіт на території Вовчанської міської громади
на 2020 рік

 

І. Паспорт Програми

1.

Ініціатор розроблення програми

Виконавчий комітет Вовчанської міської ради

2.

Дата, номер і назва розпорядчого документа органу виконавчої влади про розроблення програми

 Рішення  виконавчого комітету Вовчанської міської ради  від 25 листопада 2019 року № 7.1

3.

Розробник програми

Відділ бухгалтерського обліку і господарської діяльності Вовчанської міської ради

4.

Співрозробники програми

Виконавчий комітет Вовчанської міської ради

5.

Відповідальний виконавець програми

Виконавчий комітет Вовчанської міської ради

6.

Учасники програми

Населення міста Вовчанська та села Плетенівка, органи виконавчої влади, підприємства, організації, установи

7.

Термін реалізації програми

2020 рік

7.1.

Етапи виконання програми (для довгострокових програм)

-

8.

Перелік місцевих бюджетів, які беруть учать у виконанні програми (для комплексних програм)

Міський бюджет

9

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, всього, в тому числі:

50000,00 грн.

9.1.

Коштів місцевого бюджету

50000,00 грн.

9.2.

Коштів інших джерел

-

 

ІІ. Загальні положення 

В умовах ускладнення ситуації на ринку праці, скорочення потреби в робочих кадрах найбільшої значимості набувають питання організації громадських робіт та забезпечення їх фінансування на солідарній основі: з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, підприємствами та місцевими бюджетами.

Програма проведення громадських робіт на 2020 рік на території Вовчанської міської громади Вовчанського району розроблена відповідно до п. 22) ст. 26, пп. 7) п. б) ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 24 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», ст. 31 Закону України «Про зайнятість населення», Порядку організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2013 року № 175, зі змінами, внесеними постановою КМУ від 29.07.2015 року № 541, з метою запобігання зростанню безробіття на території Вовчанської міської громади.

ІІІ. Мета і завдання Програми

       Програма спрямована на організацію та проведення громадських робіт на підприємствах, в організаціях та установах шляхом укладання відповідних договорів з Вовчанською районною філією Харківського обласного центру зайнятості.

До виконання громадських робіт залучаються такі категорії осіб:

  • зареєстровані безробітні;
  • особи, які перебувають на обліку в територіальних органах Державної служби зайнятості, як такі, що шукають роботу;
  • працівники, які втратили частину заробітної плати внаслідок вимушеного скорочення до 50 відсотків передбаченої законодавством тривалості робочого часу у зв’язку із зупиненням (скороченням) виробництва продукції.

 

        Завдання Програми – організація виконання суспільно корисних оплачуваних робіт з благоустрою та впорядкування території населених пунктів Вовчанської міської гормади, насамперед – меморіалів, пам’ятників, братських могил та інших місць поховання загиблих захисників Вітчизни, інформування населення стосовно порядку отримання житлових субсидій, надання послуг з соціально-психологічного відновлення учасників АТО та їх сімей, та інших.

ІV. Виконання Програми

Громадські роботи будуть проводитись на спеціально створених для цього тимчасових робочих місцях згідно з затвердженим переліком видів громадських робіт (Додаток 1) на підприємствах, в організаціях та установах, розташованих на території Вовчанської міської громади (Додаток 2).

Вовчанська районна філія Харківського обласного центру зайнятості забезпечує проведення громадських робіт на підприємствах та в обсягах, визначених відповідно до рішення Вовчанської  міської ради Вовчанського району, шляхом укладення відповідних договорів, забезпечує постійне інформування населення про можливість участі в громадських роботах та підбір осіб з числа незайнятого населення для виконання таких робіт.

  1. V. Фінансове забезпечення Програми

Фінансування організації громадських робіт, до яких залучаються зареєстровані безробітні та/або працівники, які втратили частину заробітної плати, здійснюється за рахунок коштів місцевих бюджетів та/або Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття (Додаток 3).

За рахунок коштів Фонду здійснюється насамперед фінансування організації громадських робіт, кошти для фінансування яких виділено з місцевих бюджетів.

Сума видатків на проведення громадських робіт у 2020 році складає 50000,00 грн.

VІ. Очікувані результати

         Очікувані результати виконання цієї Програми у 2020 році:

- запобігання зростанню безробіття на території Вовчанської міської громади;

- матеріальна підтримка безробітних та інших категорій осіб, задіяних у виконання громадських робіт;

- подолання негативних економічних, соціальних і психологічних наслідків безробіття шляхом приєднання до громадської праці та робіт тимчасового характеру працездатного населення;

- впорядкування території населених пунктів Вовчанської міської громади, підвищення рівня благоустрою;

- підвищення рівня поінформованості населення стосовно порядку отримання житлових субсидій.

 

VІІ. Контроль за виконанням Програми

Контроль за виконанням Програми здійснюють Вовчанська районна філія Харківського обласного центру зайнятості, Вовчанський міський голова, постійні комісії Вовчанської міської ради.

Вовчанська районна філія Харківського обласного центру зайнятості контролює своєчасність укладання договорів на проведення громадських робіт та фінансування їх організації, до яких залучаються зареєстровані безробітні та/або працівники, які втратили частину заробітної плати, має право проводити перевірку цільового використання коштів, що спрямовуються на фінансування організації таких громадських робіт, при цьому роботодавець зобов’язаний надавати під час такої перевірки необхідні документи і пояснення, а у разі виявлення факту нецільового використання коштів — повернути суму, використану не за призначенням, з урахуванням індексації на рівень інфляції.

Управління соціального захисту населення Вовчанської РДА здійснює моніторинг стану реалізації Програми й освоєння виділених на ці цілі коштів протягом 2020 року.

 

Секретар міської ради                                                            Людмила ДУДКА

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LIХ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 29 листопада 2019 року                                                                № 7-VII

 

 

Про затвердження Природоохоронної програми на 2020 рік

 

Керуючись Законом України «Про Державний бюджет України на 2020 рік», Законом України «Про охорону навколишнього природного середовища» № 1264-ХІІ від 25.06.1991 р., постановою КМУ «Про затвердження переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів» № 1147 від 17.09.1996 р., наказом Міністерства екології та природних ресурсів України «Про затвердження Порядку планування та фінансування природоохоронних заходів» № 194 від 12.06.2015 р., наказом Міністерства екології та природних ресурсів України  «Про затвердження Методики оцінки ефективності реалізації регіональних природоохоронних та державних (загальнодержавних) цільових екологічних програм» № 491 від 15.10.2012 р., п. 13) ст. 91 Бюджетного кодексу України, ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» № 280/97-вр від 21.05.1997 р., міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Природоохоронну програму на 2020 рік (Додаток 1).

 

  1. Доручити виконавчому комітету Вовчанської міської ради забезпечити виконання цієї Програми.

 

  1. Зобов’язати начальника відділу бухгалтерського обліку і господарської діяльності Л. Катасонову при формуванні міського бюджету на 2020 рік передбачити кошти на реалізацію цієї Програми.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова) та постійну депутатську комісію з земельних питань, охорони навколишнього середовища, природних ресурсів та екології (голова комісії З. Григорян)

 

         

Міський голова                                                              Володимир ШЕВЧЕНКО

Додаток 1
до рішення LІХ сесії 
Вовчанської міської ради 
VII скликання
від 29 листопада 2019 р. № -VII

 

Природоохоронна програма на 2020 рік

 

І. Паспорт Програми

1.

Ініціатор розроблення програми

Виконавчий комітет Вовчанської міської ради

2.

Дата, номер і назва розпорядчого документа органу виконавчої влади про розроблення програми

 Рішення виконачого комітету  Вовчанської міської ради  від 25 листопада 2019 року №7.4

3.

Розробник програми

Відділ бухгалтерського обліку і господарської діяльності Вовчанської міської ради

4.

Співрозробники програми

Виконавчий комітет Вовчанської міської ради

5.

Відповідальний виконавець програми

Виконавчий комітет Вовчанської міської ради

6.

Учасники програми

Населення міста Вовчанська та села Плетенівка, органи виконавчої влади, підприємства, організації, установи

7.

Термін реалізації програми

2020 рік

7.1.

Етапи виконання програми (для довгострокових програм)

-

8.

Перелік місцевих бюджетів, які беруть учать у виконанні програми (для комплексних програм)

Міський бюджет

9.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, всього, в тому числі:

110400,00 грн.

9.1.

Коштів місцевого бюджету

110400,00 грн.

9.2.

Коштів інших джерел

-

 

ІІ. Загальні положення

Природоохоронна програма на 2020 рік (далі – Програма) включає заходи, впровадження яких спрямовується на вирішення першопричин найбільш пріоритетних проблем у сфері охорони навколишнього природного середовища, що може призвести до ліквідації негативних наслідків або запобігання негативним наслідкам для навколишнього природного середовища. Реалізація заходів, що встановлюються Програмою, спрямовується на поетапне досягнення поставлених цілей.

 

ІІІ. Завдання Програми

Завдання Програми сформульовані у вигляді плану природоохоронних заходів з розбивкою за кодами Програмної класифікації видатків та кредитування бюджету (КПКВК).

План природоохоронних заходів за КПКВК 8311 «Охорона та раціональне використання природних ресурсів» – Додаток 1 до Програми.

План природоохоронних заходів за КПКВК 8330 «Інша діяльність у сфері екології та охорони природних ресурсів» – Додаток 2 до Програми.

План природоохоронних заходів за КПКВК 8340 «Природоохоронні заходи за рахунок цільових фондів» – Додаток 3 до Програми.

Екологічна ефективність цієї Програми виражається в обмеженні або усуненні негативного впливу господарської діяльності на людину та навколишнє природне середовище, а також у поліпшенні умов життя населення, в збереженні та відновленні природних ресурсів і елементів, необхідних для забезпечення життєдіяльності людини.

 

ІV. Виконання Програми

Виконання Програми включає впровадження природоохоронних заходів за такими напрямками, як:

  • охорона і раціональне використання водних ресурсів;
  • раціональне використання і зберігання відходів виробництва і побутових відходів;

План природоохоронних заходів за КПКВК 8311 «Охорона та раціональне використання природних ресурсів», з зазначенням екологічних показників ефективності впровадження заходів та відповідальних виконавців – Додаток 1 до Програми.

План природоохоронних заходів за КПКВК 8330 «Інша діяльність у сфері екології та охорони природних ресурсів», з зазначенням екологічних показників ефективності впровадження заходів та відповідальних виконавців – Додаток 2 до Програми.

План природоохоронних заходів за КПКВК 8340 «Природоохоронні заходи за рахунок цільових фондів», з зазначенням екологічних показників ефективності впровадження заходів та відповідальних виконавців – Додаток 3 до Програми.

 

  1. Фінансове забезпечення Програми

Фінансування природоохоронних заходів здійснюється в межах асигнувань, передбачених у міському бюджеті  на зазначені цілі за рахунок загального фонду міського бюджету.

Сума видатків за КПКВК 8311 «Охорона та раціональне використання природних ресурсів» на 2020 рік – 6000,00 грн.

Сума видатків за КПКВК 8330 «Інша діяльність у сфері екології та охорони природних ресурсів» на 2020 рік – 25000,00 грн.

Сума видатків за КПКВК 8340 «Природоохоронні заходи за рахунок цільових фондів» на 2020 рік – 79400,00 грн.

Загальна сума видатків за Природоохоронною програмою на 2020 рік – 110400,00 грн.

VІ. Очікувані результати

         Очікувані результати виконання цієї Програми у 2020 році:

- обмеження (усунення) негативного впливу господарської діяльності на мешканців громади та навколишнє природне середовище, поліпшення екологічних умов життя населення;

- збереження та відновлення природних ресурсів і елементів, необхідних для забезпечення життєдіяльності мешканців громади.

 

VІІ. Контроль за виконанням Програми

Контроль за виконанням Програми здійснюють Вовчанський міський голова, постійні комісії Вовчанської міської ради.

 

 

 

Секретар міської ради                                                          Людмила ДУДКА

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LIХ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 29 листопада 2019 року                                                                  № 8-VII

 

 

Про затвердження Програми використання коштів резервного фонду міського бюджету на 2020 рік

 

Керуючись Законом України «Про Державний бюджет України на 2020 рік», п. 2 ст. 24, п. 16) ст. 91 Бюджетного кодексу України, постановою КМУ «Про затвердження Порядку використання коштів резервного фонду бюджету» № 415 від 29.03.2002 р., ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» № 280/97-вр від 21.05.1997 р., міська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Програму використання коштів резервного фонду міського бюджету на 2020 рік (Додаток 1).

 

  1. Доручити виконавчому комітету Вовчанської міської ради забезпечити виконання цієї Програми.

 

  1. Зобов’язати начальника відділу бухгалтерського обліку і господарської діяльності Л. Катасонову при формуванні міського бюджету на 2020 рік передбачити кошти на реалізацію цієї Програми.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова).

 

              

 

 

Міський голова                                                              Володимир ШЕВЧЕНКО

 

Додаток 1
до рішення LІХ сесії 
Вовчанської міської ради 
VII скликання
від 29 листопада 2019 р. № -VII

 

П Р О Г‎‎ Р А М А

використання резервного фонду міського бюджету на 2020 рік

 

І. Паспорт Програми

1.

Ініціатор розроблення програми

Виконавчий комітет Вовчанської міської ради

2.

Дата, номер і назва розпорядчого документа органу виконавчої влади про розроблення програми

 Рішення виконавчого комітету Вовчанської міської ради від 25 листопада 2019 року №7.3

3.

Розробник програми

Відділ бухгалтерського обліку і господарської діяльності Вовчанської міської ради

4.

Співрозробники програми

Виконавчий комітет Вовчанської міської ради

5.

Відповідальний виконавець програми

Виконавчий комітет Вовчанської міської ради

6.

Учасники програми

Населення міста Вовчанська, органи виконавчої влади, підприємства, організації, установи

7.

Термін реалізації програми

2020 рік

7.1.

Етапи виконання програми (для довгострокових програм)

-

8.

Перелік місцевих бюджетів, які беруть учать у виконанні програми (для комплексних програм)

Міський бюджет

9.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, всього, в тому числі:

50000,00 грн.

9.1.

Коштів місцевого бюджету

50000,00 грн.

9.2.

Коштів інших джерел

-

 

ІІ. Загальні положення 

        Ця Програма визначає напрями використання коштів резервного фонду міського бюджету і встановлює процедури, пов'язані з виділенням коштів резервного фонду міського бюджету.

        Резервний фонд міського бюджету формується для здійснення непередбачених видатків, що не мають постійного характеру, і не може перевищувати 1 відсотка обсягу видатків загального фонду міського бюджету на відповідний рік. Отже, основною проблемою, на вирішення якої спрямована ця Програма, є фінансування непередбачених видатків, що не мають постійного характеру.

ІІІ. Завдання Програми

        Основним завданням Програми є подолання наслідків надзвичайних ситуацій природного, техногенного і соціального характеру.

 

ІV. Виконання Програми

        Виконання Програми полягає в використанні коштів резервного фонду міського бюджету на здійснення заходів з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій природного, техногенного і соціального характеру (80 % річного обсягу) та інших непередбачених заходів, які не мають постійного характеру (20 % річного обсягу).

        Кошти резервного фонду міського бюджету використовуються на придбання матеріалів та надання матеріальної допомоги постраждалим внаслідок надзвичайних ситуацій природного, техногенного і соціального характеру.

        Виконання робіт, пов’язаних з подоланням наслідків надзвичайних ситуацій природного, техногенного і соціального характеру, здійснюється на підставі договорів, укладених між Вовчанською міською радою та виконавцями таких робіт.

  1. V. Фінансове забезпечення Програми

        Фінансування цієї Програми здійснюється за рахунок коштів загального фонду міського бюджету в межах затверджених асигнувань. Сума видатків на 2020 рік складає 50000,00 грн.

 

VІ. Очікувані результати

         Очікувані результати виконання цієї Програми у 2020 році:

- подолання наслідків надзвичайних ситуацій природного, техногенного і соціального характеру, у разі виникнення таких ситуацій.

 

VІІ. Контроль за виконанням Програми

Контроль за виконанням Програми здійснюють Вовчанський міський голова, постійні комісії Вовчанської міської ради.

 

Секретар міської ради                                                            Людмила ДУДКА

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LIХ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 29 листопада 2019 року                                                                № 9-VII

 

 

Про затвердження Програми соціального захисту та соціального забезпечення населення Вовчанської міської громади на 2020 рік

 

Керуючись Законом України «Про Державний бюджет України на 2020 рік», п. 3) ст. 91 Бюджетного кодексу України, ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» № 280/97-вр від 21.05.1997 р., міська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму соціального захисту та соціального забезпечення населення Вовчанської міської громади на 2020 рік (Додаток 1).

 

  1. Затвердити Положення про надання адресної матеріальної допомоги малозахищеним верствам населення міста Вовчанська та села Плетенівка у 2020 році (Додаток 2).

 

  1. Доручити виконавчому комітету Вовчанської міської ради забезпечити виконання цієї Програми.

 

  1. Зобов’язати начальника відділу бухгалтерського обліку і господарської діяльності Л. Катасонову при формуванні міського бюджету на 2020 рік передбачити кошти на реалізацію цієї Програми.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова) та постійну депутатську комісію з питань економічного і соціального розвитку міста, соціального захисту, медичного обслуговування населення, з гуманітарних питань, питань молодіжної політики та спорту, засобів масової інформації та зв’язків з громадськими організаціями (голова комісії А. Зарубіна)

 

             

Міський голова                                                              Володимир ШЕВЧЕНКО

Додаток 1
до рішення LІХ сесії
Вовчанської міської ради
VII скликання
від 29 листопада 2019 р. № 9-VII

 

 

П Р О Г Р А М А

соціального захисту та соціального забезпечення
населення Вовчанської міської громади  на 2020 рік

 

І. Паспорт Програми

1.

Ініціатор розроблення програми

Виконавчий комітет Вовчанської міської ради

2.

Дата, номер і назва розпорядчого документа органу виконавчої влади про розроблення програми

 Рішення виконавчого комітету Вовчанської міської ради від 25 листопада 2019 року № 7.6

3.

Розробник програми

Відділ бухгалтерського обліку і господарської діяльності Вовчанської міської ради

4.

Співрозробники програми

Виконавчий комітет Вовчанської міської ради

5.

Відповідальний виконавець програми

Виконавчий комітет Вовчанської міської ради

6.

Учасники програми

Населення міста Вовчанська та села Плетенівка, органи виконавчої влади, підприємства, організації, установи

7.

Термін реалізації програми

2020 рік

7.1.

Етапи виконання програми (для довгострокових програм)

-

8.

Перелік місцевих бюджетів, які беруть учать у виконанні програми (для комплексних програм)

Міський бюджет

9.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, всього, в тому числі:

1017000,00 грн.

9.1.

Коштів місцевого бюджету

1017000,00 грн.

9.2.

Коштів інших джерел

-

 

ІІ. Загальні положення

Програма розроблена відповідно до Законів України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні», «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», Бюджетного кодексу України та Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні». Основною проблемою, на вирішення якої спрямовані заходи цієї Програми, є підвищення соціальної захищеності та соціального забезпечення найбільш вразливих верств населення міста Вовчанська та села Плетенівка.

 

ІІІ. Завдання Програми

Програма розроблена з метою здійснення соціального захисту та соціального забезпечення малозахищених верств населення міської громади у 2020 році, надання адресної підтримки за такими напрямками, як лікування, вирішення соціально-побутових питань, поховання, підтримка учасників антитерористичної операції (операції об’єднаних сил) на сході України, ветеранів війни, організація пільгового проїзду в міському автомобільному транспорті.

 

  1. IV. Виконання Програми

Ця Програма передбачає здійснення таких виплат:

- матеріальної допомоги малозабезпеченим мешканцям міста та села Плетенівка на лікування та вирішення соціально-побутових питань – 370000,00 грн.

- матеріальної допомоги на поховання – 90000,00 грн.

- фінансової підтримки міській раді ветеранів та міській молодіжній раді – 6000,00 грн.

- матеріальної допомоги учасникам антитерористичної операції на сході України на вирішення соціально-побутових питань – 14000,00 грн.

- адресна матеріальна допомога мешканцям міста із орфанними захворюваннями (Щербак Ілля Романович, Плавнєва Інна Костянтинівна) – 20000,00 грн.

- відшкодування витрат на пільгове перевезення окремих категорій громадян у міському автомобільному транспорті загального користування – 517000,00 грн.

 

  1. V. Фінансове забезпечення Програми

Фінансування заходів, передбачених цією Програмою на 2020 рік, буде здійснюватися за рахунок коштів загального фонду міського бюджету в межах затверджених лімітних призначень.

Загальна сума коштів на виконання Програми у 2020 році складає 1017000,00 грн.

VІ. Очікувані результати

Очікувані результати виконання цієї Програми у 2020 році:

- надання фінансової допомоги особам, які опинилися в складних життєвих обставинах у зв'язку з важкою хворобою, пожежею і таке інше, з метою їх матеріальної підтримки;

- забезпечення підтримки осіб, які приймали участь в антитерористичній операції;

- забезпечення підтримки міської ради ветеранів та міської молодіжної ради;

- забезпечення безоплатного проїзду в міському автомобільному транспорті тим категоріям пасажирів, які мають право на пільговий проїзд згідно чинного законодавства.

 

VІІ. Контроль за виконанням Програми

Контроль за виконанням Програми здійснюють Вовчанський міський голова, постійні комісії Вовчанської міської ради.

 

 

Секретар міської ради                                                               Людмила ДУДКА

 

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LIХ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 29 листопада 2019 року                                             № 10-VII

 

 

Про внесення доповнень до Програми розвитку фізичної культури і спорту у місті Вовчанську та селі Плетенівка Харківської області на 2016 – 2020 роки на 2020 рік

 

Керуючись Законом України «Про Державний бюджет України на 2020 рік», п. 8) ст. 91 Бюджетного кодексу України, наказом Міністерства молоді та спорту України «Про затвердження Положення про порядок організації і проведення офіційних спортивних змагань і навчально-тренувальних зборів та порядок матеріального забезпечення їх учасників» № 617 від 09.02.2018 р., ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» № 280/97-вр від 21.05.1997 р., міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести доповнення до Програми розвитку фізичної культури і спорту у місті Вовчанську та селі Плетенівка Харківської області на 2016 – 2020 роки на 2020 рік (Додаток 1).

 

  1. Доручити виконавчому комітету Вовчанської міської ради забезпечити виконання цієї Програми.

 

  1. Зобов’язати начальника відділу бухгалтерського обліку і господарської діяльності Л. Катасонову при формуванні міського бюджету на 2020 рік передбачити кошти на реалізацію цієї Програми.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова) та постійну депутатську комісію з питань економічного і соціального розвитку міста, соціального захисту, медичного обслуговування населення, з гуманітарних питань, питань молодіжної політики та спорту, засобів масової інформації та зв’язків з громадськими організаціями (голова комісії А. Зарубіна)

 

 

             

Міський голова                                                          Володимир ШЕВЧЕНКО

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LIХ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 29 листопада 2019 року                                                                № 1-VII

 

 

Про внесення змін до Програми поводження з безпритульними та домашніми тваринами в місті Вовчанську на 2016 – 2022 роки на 2020 рік

 

Керуючись Законом України «Про Державний бюджет України на 2020 рік», п. 5) ст. 91 Бюджетного кодексу України, ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» № 280/97 від 21.05.1997 р., міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести зміни до Програми поводження з безпритульними та домашніми тваринами в місті Вовчанську на 2016 – 2022 роки, затвердженої рішенням ХІ сесії VII скликання № 8.1-VII від 08.07.2016 р., а саме:

1.1. Абзац перший розділу 5 «Ресурсне забезпечення Програми» викласти в наступній редакції: «Обсяг бюджетних призначень на реалізацію Програми складає 190 000,00 грн., у тому числі на 2016 рік – 30 000,00 грн., на 2017 рік – 50 000,00 грн., на 2018 рік – 50 000,00 грн, на 2019 рік – 30 000,00 грн., на 2020 рік – 30 000,00 грн.»

 

  1. Доручити виконавчому комітету Вовчанської міської ради забезпечити виконання цієї Програми.

 

  1. Зобов’язати начальника відділу бухгалтерського обліку і господарської діяльності Л. Катасонову при формуванні міського бюджету на 2020 рік передбачити кошти на реалізацію цієї Програми.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування (голова комісії А. Добровінський) та постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова).

 

 

Міський голова                                                              Володимир ШЕВЧЕНКО

 

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LIХ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 29 листопада 2019 року                                                  № 12-VII

 

 

Про затвердження Положення про звільнення від плати за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах Вовчанської міської ради 
на 2020 рік

 

Керуючись Законом України «Про Державний бюджет України на 2020 рік», п. 5 ст. 35 Закону України «Про дошкільну освіту» № 2628-ІІІ від 11.07.2001 р., п. 2 наказу Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах» № 667 від 21.11.2002 р., п. 20 Прикінцевих і перехідних положень Бюджетного кодексу України, ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» № 280/97-вр від 21.05.1997 р., міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Положення про звільнення від плати за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах Вовчанської міської ради на 2020 рік (Додаток 1).

 

  1. Доручити виконавчому комітету Вовчанської міської ради забезпечити виконання цього Положення.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова) та постійну депутатську комісію з питань економічного і соціального розвитку міста, соціального захисту, медичного обслуговування населення, з гуманітарних питань, питань молодіжної політики та спорту, засобів масової інформації та зв’язків з громадськими організаціями (голова комісії А. Зарубіна)

 

 

             

Міський голова                                                          Володимир ШЕВЧЕНКО

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LIХ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

 

від 29 листопада 2019 року                                           № 13-VII

 

Про затвердження структури та чисельності апарату Вовчанської міської ради VII скликання та її виконавчого комітету 
з 1 січня 2020 року

 

Розглянувши на засіданнях простійних депутатських комісій інформацію провідного спеціаліста Вовчанської міської ради О.Аргунової, керуючись ст. 14 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» від 07.06.2001 р. № 2493, Державним класифікатором професій ДК 003:2010, постановою КМУ «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» від 09.03.2006 р. № 268  (додатки 50, 55), п. 5 ч. 1 ст. 26 , ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 р. № 280/97-вр, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити структуру та чисельність апарату Вовчанської міської ради VII скликання та її виконавчого комітету з 1 січня 2020 року в кількості 26 одиниць (Додаток 1).
  2. Витрати на утримання апарату міської ради та її виконавчого комітету здійснювати в межах відповідних видатків, передбачених в міському бюджеті на 2020 рік.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова).

 

    

         

Міський голова                                                          Володимир ШЕВЧЕНКО                                                

Додаток 1
до рішення LIX сесії 
Вовчанської міської ради
VII скликання
від 29 листопада 2019 р. № 10-VII

 

 

СТРУКТУРА
апарату Вовчанської міської ради VII скликання та її виконавчого комітету з 1 січня 2020 року

 

№ з/п

Код за ДК 003:2010

Назва посади

Направленість професійної діяльності

Кількість штатних одиниць, осіб

1

1143.5

Міський голова

Х

1

2

1143.5

Секретар міської ради

Х

1

3

1143.5

Заступник міського голови

Питання діяльності виконавчих органів

1

4

1143.5

Заступник міського голови

Земельні питання

1

5

3431

Керуючий справами (секретар) виконавчого комітету

Х

1

Відділ бухгалтерського обліку і господарської діяльності

6

1229.3

Начальник відділу бухгалтерського обліку і господарської діяльності

Х

1

7

2419.3

Головний спеціаліст

Загальний облік господарських та фінансових операцій, складання бухгалтерської і фінансової звітності

1

8

2419.3

Головний спеціаліст

Розрахунки з оплати праці, складання звітності з оплати праці

1

9

2419.3

Головний спеціаліст

Облік товарно-матеріальних цінностей та розрахунків з дебіторами і кредиторами

1

10

2419.3

Головний спеціаліст

Здійснення банківських операцій та облік батьківської плати за харчування в ДНЗ

1

11

1229.3

Завідувач сектору економіки

Розрахунки до бюджету, облік виконання бюджету, складання проектів рішень з питань місцевих податків, міських цільових програм та ін., економічна звітність

1

12

2419.3

Головний спеціаліст

Облік сплати місцевих податків і зборів, основних засобів, інформаційно-комп’ютерне забезпечення

1

Відділ державного архітектурно-будівельного контролю

13

1229.3

Начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю

Х

1

14

2419.3

Головний спеціаліст відділу державного архітектурно-будівельного контролю

Архітектурно-будівельні питання, виконання міні-проектів з розвитку громади

1

15

2419.3

Головний спеціаліст відділу державного архітектурно-будівельного контролю

Юридичні питання, взаємодія з контролюючими органами

1

Посади, не віднесені до відділів

16

2419.3

Головний спеціаліст

Питання діяльності виконавчих органів,  житлово-комунальні питання

1

17

2419.3

Головний спеціаліст

 

Питання діяльності ради

1

18

2419.3

Головний спеціаліст

 

Земельні питання

1

19

2419.3

Головний спеціаліст

Здійснення публічних закупівель

1

20

2419.3

Головний спеціаліст

Діловодство та взаємодія з громадськістю

1

21

2419.3

Головний спеціаліст

Надання адміністративних послуг

3

22

1239 / 22124

Завідувач господарства

Х

1

23

8322

Водій автотранспортних засобів

Х

1

24

9132 / 19260

Прибиральник службових приміщень

Х

1

Х

Х

ВСЬОГО:

Х

26


Секретар міської ради                                                            Людмила ДУДКА

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LIХ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

 

від 29 листопада 2019 року                                              № 13.1-VII

 

Про затвердження структури та чисельності апарату Вовчанської міської ради VII скликання та її виконавчого комітету
з 1 лютого 2020 року

 

Розглянувши на засіданнях простійних депутатських комісій інформацію провідного спеціаліста Вовчанської міської ради О.Аргунової, керуючись ст. 14 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» від 07.06.2001 р. № 2493, Державним класифікатором професій ДК 003:2010, постановою КМУ «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» від 09.03.2006 р. № 268  (додатки 50, 55), п. 5 ч. 1 ст. 26 , ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 р. № 280/97-вр, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити структуру та чисельність апарату Вовчанської міської ради VII скликання та її виконавчого комітету з 1 лютого 2020 року в кількості 25 одиниць (Додаток 1).
  2. Витрати на утримання апарату міської ради та її виконавчого комітету здійснювати в межах відповідних видатків, передбачених в міському бюджеті на 2020 рік.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова).

         

Міський голова                                                          Володимир ШЕВЧЕНКО

                                                        

Додаток 1
до рішення LIX сесії
Вовчанської міської ради
VII скликання
від 29 листопада 2019 р. № 13.1-VII

 

 

СТРУКТУРА
апарату Вовчанської міської ради VII скликання та її виконавчого комітету з 1 лютого 2020 року

 

№ з/п

Код за ДК 003:2010

Назва посади

Направленість професійної діяльності

Кількість штатних одиниць, осіб

1

1143.5

Міський голова

Х

1

2

1143.5

Секретар міської ради

Х

1

3

1143.5

Заступник міського голови

Питання діяльності виконавчих органів

1

4

3431

Керуючий справами (секретар) виконавчого комітету

Х

1

Відділ бухгалтерського обліку і господарської діяльності

5

1229.3

Начальник відділу бухгалтерського обліку і господарської діяльності

Х

1

6

2419.3

Головний спеціаліст

Загальний облік господарських та фінансових операцій, складання бухгалтерської і фінансової звітності

1

7

2419.3

Головний спеціаліст

Розрахунки з оплати праці, складання звітності з оплати праці

1

8

2419.3

Головний спеціаліст

Облік товарно-матеріальних цінностей та розрахунків з дебіторами і кредиторами

1

9

2419.3

Головний спеціаліст

Здійснення банківських операцій та облік батьківської плати за харчування в ДНЗ

1

10

1229.3

Завідувач сектору економіки

Розрахунки до бюджету, облік виконання бюджету, складання проектів рішень з питань місцевих податків, міських цільових програм та ін., економічна звітність

1

11

2419.3

Головний спеціаліст

Облік сплати місцевих податків і зборів, основних засобів, інформаційно-комп’ютерне забезпечення

1

Відділ державного архітектурно-будівельного контролю

12

1229.3

Начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю

Х

1

13

2419.3

Головний спеціаліст відділу державного архітектурно-будівельного контролю

Архітектурно-будівельні питання, виконання міні-проектів з розвитку громади

1

14

2419.3

Головний спеціаліст відділу державного архітектурно-будівельного контролю

Юридичні питання, взаємодія з контролюючими органами

1

Посади, не віднесені до відділів

15

2419.3

Головний спеціаліст

Питання діяльності виконавчих органів,  житлово-комунальні питання

1

16

2419.3

Головний спеціаліст

 

Питання діяльності ради

1

17

2419.3

Головний спеціаліст

 

Земельні питання

1

18

2419.3

Головний спеціаліст

Здійснення публічних закупівель

1

19

2419.3

Головний спеціаліст

Діловодство та взаємодія з громадськістю

1

20

2419.3

Головний спеціаліст

Надання адміністративних послуг

3

21

1239 / 22124

Завідувач господарства

Х

1

22

8322

Водій автотранспортних засобів

Х

1

23

9132 / 19260

Прибиральник службових приміщень

Х

1

Х

Х

ВСЬОГО:

Х

25

Секретар міської ради                                                            Людмила ДУДКА

Поіменне голосування до рішення LIX сесії VII скликання "Про затвердження структури  та чисельності апарату  Вовчанської міської ради  VII  скликання  та її виконавчого комітету  з 01 лютого 2020 року"

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LІХ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

 

від 29 листопада 2019 року                                                         № 14-VII

 

 

Про затвердження штатного розпису Вовчанської міської ради VII скликання з 01 січня 2020 року

 

Розглянувши на засіданнях простійних депутатських комісій інформацію провідного спеціаліста Вовчанської міської ради О.Аргунової, керуючись постановою КМУ «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» від 09.03.2006 р. № 268, наказом Міністерства праці України «Про умови оплати праці робітників, зайнятих обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів» від 02.10.1996 р. № 77, ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 р. № 280/97-вр, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити з 01 січня 2020 року штатний розпис Вовчанської міської ради VII скликання (додається).

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування (голова комісії А. Добровінський) та на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова).

 

 

    

         

Міський голова                                                          Володимир ШЕВЧЕНКО

 

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LІХ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

 

від 29 листопада 2019 року                                                         № 14.1-VII

 

 

Про затвердження штатного розпису Вовчанської міської ради VII скликання з 01 лютого 2020 року

 

Розглянувши на засіданнях простійних депутатських комісій інформацію провідного спеціаліста Вовчанської міської ради О.Аргунової, керуючись постановою КМУ «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» від 09.03.2006 р. № 268, наказом Міністерства праці України «Про умови оплати праці робітників, зайнятих обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів» від 02.10.1996 р. № 77, ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 р. № 280/97-вр, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити з 01 лютого 2020 року штатний розпис Вовчанської міської ради VII скликання (додається). 
  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування (голова комісії А. Добровінський) та на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова).
  2.          

Міський голова                                                          Володимир ШЕВЧЕНКО

Поіменне голосування до рішення LIX сесії VII скликання "Про затвердження штатного розпису Вовчанської міської ради VII скликання з 01 лютого 2020 року". 

 

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА   ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

LIX СЕСІЯ   VII  СКЛИКАННЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

    Від  29 листопада 2019  року                                №  15 -VII

 

 Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2016-2022 роки на 2020 рік

 

         Керуючись проектом Закону України «Про державний бюджет України на  2020 рік», ст. 91 п. 6 Бюджетного кодексу України, ст.. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вовчанська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Внести доповнення  до Програми економічного і соціального розвитку міста Вовчанська на 2016-2022 роки, а саме на 2020 рік:

1.2.  До розділу Землеустрій

- кошти в сумі 50,0 тис. грн. на проведення експертної оцінки землі та оплату проектів з землеустрою;

1.3 До розділу житлово-комунальне господарство

-    підрозділ КП «Вовчанськ»

-    кошти в сумі 50,0 тис. грн. поточний ремонт водопровідної мережі;

-  кошти в сумі 150,0 тис. грн. на поточний ремонт та утримання шахтних колодязів;

-    кошти в сумі 150,0 тис. грн.. на придбання фарби та розчинників для нанесення дорожньої розмітки;

Відділ благоустрою міста:

-   кошти в сумі 820,2  тис. грн. забезпечення діяльності Вовчанського відділу благоустрою міста 

-   кошти в сумі 50,0 тис. грн. проведення громадських робіт;

Міська рада:

  • Кошти в сумі 860,2 тис. грн. на оплату за електричну енергію по вуличному освітленню;

-  кошти в сумі 30,0 тис. грн.  проведення вакцинації, стерилізації, щеплення, чипування та відлов тварин у м. Вовчанську.

-   кошти в сумі 3266,0 тис. грн. на виконання робіт з благоустрою міста;

-   кошти в сумі 1700,0 тис. грн. на проведення поточного ремонту доріг в м. Вовчанськ;

КП «Вовчанські очисні споруди»

- фінансова допомога на утримання КП «Вовчанські очисні споруди» - 212,3 тис. грн.

-    кошти  в сумі 6,0 тис. грн. на обстеження дна р. Вовча в районі Гурканівського мосту.

- 25,0 тис. грн.. на безпечне збирання перевезення та переробку ТПВ на несанкціонованих сміттєзвалищах.

 1.4 До розділу Освіта

-   кошти в сумі 17747,8 тис. грн. на утримання дитячих дошкільних закладів міста в тому числі 12843,7 тис. грн. інша субвенція з районного бюджету;

-   кошти в сумі 1288,8 тис. грн. батьківська плата за відвідування дитячих дошкільних закладів міста;

1.5 До розділу соціальний захист населення

кошти в сумі 1017,0 тис. грн.. на виплату  матеріальної допомоги (500,0 тис. грн.) та пільгове перевезення  окремих категорій громадян (517,0 тис. грн.);

1.6 До розділу Культура

- кошти в сумі 120,0 тис. грн. на проведення святкових заходів;

1.7 До розділу Фізична культура та спорт

 -   кошти в сумі 100,0 тис. грн. на забезпечення проведення спортивних змагань в м. Вовчанськ;

1.8 До розділу розвиток інформаційного простору

-   кошти в сумі 129,9 тис. грн. на оплату послуг  друкування матеріалів Вовчанської міської ради та випуск газети Вовчанський вісник;

  1. Внести доповнення до Програми економічного і соціального розвитку міста Вовчанськ:

1.9 До розділу фінансове забезпечення утримання об’єктів спільного користування  чи ліквідації негативних наслідків

- кошти в сумі 174,4 тис. грн. в тому числі  тис. грн..; пільгове перевезення пасажирів залізничним транспортом – 80,8 тис. грн.; відшкодування пільг із послуг зв’язку – 93,6 тис. гривень.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії Козлова В.)

 

           Міський голова                                      Володимир ШЕВЧЕНКО

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LIХ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 29 листопада 2019 року                                                           № 16-VII

 

Про місцевий бюджет
міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік
(20308301000(157))

 

Керуючись Бюджетним кодексом України,  Законом України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Вовчанська міська рада

ВИРІШИЛА: 
       

  1. Визначити на 2020 рік:

доходи місцевого бюджету у сумі 34 913 500,00 гривень, у тому числі доходи загального фонду місцевого бюджету – 33 624 700,00 гривень та доходи спеціального фонду місцевого бюджету – 1 288 800,00 гривень згідно з додатком 1 до цього рішення;

видатки місцевого бюджету у сумі 34 913 500,00 гривень, у тому числі видатки загального фонду місцевого бюджету – 33 624 700,00 гривень та видатки спеціального фонду місцевого бюджету – 1 288 800,00 гривень;

  профіцит за загальним фондом місцевого бюджету у сумі 0 гривень згідно з додатком 2 до цього рішення;

  дефіцит за спеціальним фондом місцевого бюджету у сумі 0 гривень згідно з додатком 2 до цього рішення;

оборотний залишок бюджетних коштів місцевого бюджету у розмірі 
20 000,00 гривень, що становить 0,06 відсотків видатків загального фонду місцевого бюджету, визначених цим пунктом;

резервний фонд місцевого бюджету у розмірі 230 000,00 гривень, що становить 0,68 відсотків видатків загального фонду місцевого бюджету, визначених цим пунктом.

 

  1. Затвердити бюджетні призначення головному розпоряднику коштів місцевого бюджету на 2020 рік у розрізі відповідальних виконавців за бюджетними програмами згідно з додатком 3 до цього рішення.

 

  1. Затвердити на 2020 рік міжбюджетні трансферти згідно з додатком 4 до цього рішення.

Надати право міському голові у міжсесійний період проводити розподіл та перерозподіл коштів місцевого бюджету, субвенцій та інших трансфертів, шляхом видання розпоряджень, за умови погодження такого розподілу/перерозподілу з постійною комісією міської ради з питань бюджету, з наступним внесенням змін до рішення про місцевий бюджет.

 

  1. Затвердити розподіл витрат місцевого бюджету на реалізацію місцевих/регіональних програм у сумі 1 657 400,00 гривень згідно з додатком 5 до цього рішення.

 

  1. Установити, що у загальному фонді місцевого бюджету на 2020 рік:

1) до доходів загального фонду місцевого бюджету належать доходи, визначені статтею 69 Бюджетного кодексу України, та трансферти, визначені статтями 93, 96 Бюджетного кодексу України (крім субвенцій, визначених статтею 691 та частиною першою статті 71 Бюджетного кодексу України), а також такі надходження відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік»:

  • Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів – 65 300,00 гривень;
  • акцизний податок від реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів – 2 846 500,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об’єктів житлової нерухомості – 16 500,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об’єктів житлової нерухомості – 45 100,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об’єктів нежитлової нерухомості – 736 000,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об’єктів нежитлової нерухомості – 293 360,00 гривень;
  • земельний податок з юридичних осіб – 3 346 800,00 гривень;
  • орендна плата з юридичних осіб – 3 583 200,00 гривень;
  • земельний податок з фізичних осіб – 238 900,00 гривень;
  • орендна плата з фізичних осіб – 614 000,00 гривень;
  • збір за місця для паркування транспортних засобів, сплачений фізичними особами – 86 200,00 гривень;
  • єдиний податок з юридичних осіб – 1 084 200,00 гривень;
  • єдиний податок з фізичних осіб – 5 644 400,00 гривень;
  • єдиний податок з сільськогосподарських товаровиробників, у яких частка сільськогосподарського виробництва за попередній податковий період дорівнює або перевищує 75 % – 1 088 000,00 гривень;
  • частина чистого прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств та їх об’єднань, що вилучається до бюджету – 91 300,00 гривень;
  • адміністративні штрафи та інші санкції – 141 740,00 гривень;
  • плата за надання інших адміністративних послуг – 720 300,00 гривень;
  • надходження від орендної плати за користування цілісним майновим комплексом та іншим майном, що перебуває в комунальній власності – 56 900,00 гривень;
  • державне мито в частині, що відповідно до закону зараховується до відповідних місцевих бюджетів – 80 200,00 гривень;
  • інші надходження (від приватизації житла) – 2 100,00 гривень;
  • інші субвенції з місцевого бюджету – 12 843 700,00 гривень.

 

  1. Установити, що джерелами формування спеціального фонду місцевого бюджету на 2020 рік:

1) у частині доходів є надходження, визначені статтями 691, 71 Бюджетного кодексу України, а також такі надходження відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік»:

  • плата за послуги, що надаються бюджетними установами згідно з їх основною діяльністю (батьківська плата за перебування дітей в дошкільних навчальних закладах) – 1 209 400,00 грн.;
  • екологічний податок – 79 400,00 грн.

 

  1. Установити, що у 2020 році кошти, отримані до спеціального фонду місцевого бюджету згідно з відповідними пунктами статті 691 Бюджетного кодексу України, спрямовуються на реалізацію заходів, визначених статтею 91 Бюджетного кодексу України, з урахуванням норм пункту 20 Розділу VI Бюджетного кодексу України «Прикінцеві та перехідні положення», а саме: кошти, отримані до спеціального фонду згідно з відповідними підпунктами абзацу 1) пункту 6 цього рішення, спрямовуються на:

оплату продуктів харчування в дошкільних навчальних закладах міста (за рахунок джерел, визначених першим підпунктом абзацу 1) пункту 6 цього рішення);

озеленення території міста відповідно до міської Природоохоронної програми (за рахунок джерел, визначених другим підпунктом абзацу 1) пункту 6 цього рішення).

 

  1. Визначити на 2020 рік відповідно до статті 55Бюджетного кодексу України захищеними видатками місцевого бюджету видатки загального фонду на:
  • оплату праці працівників бюджетних установ;
  • нарахування на заробітну плату;
  • придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів;
  • забезпечення продуктами харчування;
  • оплату комунальних послуг та енергоносіїв;
  • поточні трансферти населенню;
  • поточні трансферти місцевим бюджетам.

 

  1. Здійснювати за рішенням сесії Вовчанської міської ради розміщення тимчасово вільних коштів місцевого бюджету на депозитах або шляхом придбання цінних паперів, емітованих міською радою, з подальшим поверненням таких коштів до кінця поточного бюджетного періоду, а також шляхом придбання державних цінних паперів (відповідно до статті 16 Бюджетного кодексу України) в межах поточного бюджетного періоду на конкурсних засадах.

 

  1. Надати право отримувати в управлінні Державної казначейської служби у Вовчанському районі позики на покриття тимчасових касових розривів місцевого бюджету, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов’язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, відповідно до статей 4373Бюджетного кодексу України, міській раді в особі міського голови.

 

  1. Здійснювати обслуговування бюджетних коштів у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ установами банків державного сектору у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, відповідно до частини другоїстатті 78 Бюджетного кодексу України, за рішенням сесії міської ради.

 

  1. Установити, що апарат Вовчанської міської ради, як головний розпорядник коштів місцевого бюджету, забезпечує виконання норм Бюджетного кодексу Українистосовно:

1) затвердження паспортів бюджетних програм протягом 45 днів з дня набрання чинності цим рішенням;

2) здійснення управління бюджетними коштами у межах встановлених їм бюджетних повноважень та оцінки ефективності бюджетних програм, забезпечуючи ефективне, результативне і цільове використання бюджетних коштів, організацію та координацію роботи розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів у бюджетному процесі;

3) забезпечення доступності інформації про бюджет відповідно до законодавства, а саме:

здійснення публічного представлення та публікації інформації про бюджет за бюджетними програмами та показниками, бюджетні призначення щодо яких визначені цим рішенням, відповідно до вимог та за формою, встановленими Міністерством фінансів України, до 15 березня 2020 року;

оприлюднення паспортів бюджетних програм у триденний строк з дня затвердження таких документів;

4) взяття бюджетних зобов’язань та здійснення витрат бюджету;

5) забезпечення у повному обсязі проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами, та укладання договорів за кожним видом енергоносіїв у межах встановлених обґрунтованих лімітів споживання тощо.

 

  1. Установити, що внесення змін до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік щодо перерозподілу бюджетних призначень головного розпорядника бюджетних коштів здійснюється за рішенням сесії міської ради у випадках, передбачених Бюджетним кодексом України.

 

  1. Рішення набуває чинності з 1 січня 2020 року.

 

  1. Додатки 1-6 до цього рішення є його невід’ємною частиною.

 

  1. Рішення підлягає оприлюдненню в десятиденний строк з дня його прийняття відповідно до частини четвертоїстатті 28 Бюджетного кодексу України.

 

  1. Установити інші положення, які регламентують процес виконання місцевого бюджету, а саме:

1) Розпорядники коштів місцевого бюджету та одержувачі коштів місцевого бюджету беруть бюджетні зобов’язання та здійснюють видатки за загальним фондом бюджету тільки в межах бюджетних асигнувань, встановлених кошторисами, враховуючи необхідність виконання бюджетних зобов’язань минулих років, зареєстрованих в органах Державної казначейської служби України. Зобов’язання, взяті розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів без відповідних бюджетних асигнувань або з перевищенням повноважень, встановлених цим рішенням, не вважаються бюджетними зобов’язаннями і не підлягають оплаті за рахунок бюджетних коштів. За наявності простроченої заборгованості із заробітної плати, а також за спожиті комунальні послуги та енергоносії, розпорядники та одержувачі бюджетних коштів не беруть бюджетні зобов’язання в межах бюджетних асигнувань за загальним фондом бюджету та не здійснюють платежі за іншими заходами, пов’язаними з функціонуванням бюджетних установ (крім захищених видатків бюджету), до погашення такої заборгованості.

2) Керівники бюджетних установ, які фінансуються з місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області, утримують чисельність працівників та здійснюють видатки на заробітну плату, включаючи видатки на премії та інші види заохочень чи винагород, матеріальну допомогу, лише в межах фонду заробітної плати, затвердженого в кошторисі відповідної бюджетної установи, одержувачі бюджетних коштів – в межах планів використання бюджетних коштів.

3) Комунальні підприємства міста сплачують до загального фонду місцевого бюджету частину чистого прибутку (доходу), нормативи відрахувань щодо якої встановлені відповідним рішенням Вовчанської міської ради. Частина чистого прибутку (доходу) сплачується наростаючим підсумком щоквартальної фінансово-господарської діяльності комунального підприємства протягом 2020 року.

4) Вовчанському міському голові надається право укладати договори про передачу міжбюджетних трансфертів між місцевим бюджетом міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області та іншими бюджетами.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова).

 

Додаток 6

 

 

Міський голова                                                            Володимир ШЕВЧЕНКО

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

  

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА   ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 LIX сесія   VІI   скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

   

    від 29  листопада 2019  р.                                                        №  17-VIІ

                                       

Про затвердження договору на передачу трансфертів районному бюджету на 2020 рік

 

         Розглянувши пропозиції Вовчанської районної держадміністрації  про виділення іншої субвенції на  виконання районної «Комплексної програми соціального захисту населення Вовчанського району Харківської області на 2018-2020 роки» та згідно ст. 91, 106 Бюджетного  кодексу України, п.43 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

                                            В И Р І Ш И Л А :

        

  1. Затвердити укладений договір з районною радою про надання іншої субвенції на виконання районної «Комплексної програми соціального захисту населення Вовчанського району Харківської області на 2018-2020 роки» в сумі 174400,00 грн.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії – В.Козлова).   

 

 

                 Міський голова                                         Володимир Шевченко

  

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LIХ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 29 листопада 2019 року                                              № 18-VII

 

 

Про план роботи Вовчанської міської ради VIІ скликання на 2020 рік

 

            Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій проект плану роботи Вовчанської міської ради VIІ скликання на 2020 рік, відповідно до п.п. 7 п.1 ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

В И Р І Ш И Л А  :

 

  1. Затвердити план роботи Вовчанської міської ради VIІ скликання на 2020 рік (Додається).
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування (голова комісії А. Добровінський).

 

 

              

    Міський голова                                                   Володимир ШЕВЧЕНКО

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LIХ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 29 листопада 2019 року                                            № 19-VII

 

 

 

Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів

регуляторних актів на 2020 рік

 

Розглянувши на  засіданнях постійних депутатських комісій інформацію провідного спеціаліста Вовчанської міської ради Хайло Н., з метою планування діяльності Вовчанської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік для забезпечення здійснення державної регуляторної політики у м. Вовчанськ, відповідно до п.7 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 7,13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» з метою планування діяльності Вовчанської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на наступний календарний рік для забезпечення здійснення державної регуляторної політики у м. Вовчанськ,  міська рада  

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити план діяльності Вовчанської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.
  2. Секретарю Вовчанської міської ради Л.Дудці  забезпечити офіційне оприлюднення Плану на офіційному сайті міської ради.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Вовчанської міської ради з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності, депутатської етики та місцевого самоврядування.(голова комісії А. Добровінський)

 

 

  Міський голова                               Володимир ШЕВЧЕНКО

 

 

 

 

 

                                              Додаток 

                                                      До рішення  LIХ сесії VII скликання 

від 29.11.2019  року №

 

 

План  діяльності Вовчанської міської  ради з 

підготовки проектів регуляторних

актів на 2020 рік

 

№ п/п

Назва проекту регуляторного акту

Ціль прийняття регуляторного акту

Термін розробки регуляторного акту

Найменування підрозділу відповідального за розробку проекту

1.

 Про встановлення місцевих податків і зборів на території Вовчанської міської ради  на 2021 рік

Поповнення дохідної частини бюджету міської ради

І-ІІ квартал

Комісія з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності,депутатської етики та місцевого самоврядування

Комісія з питань бюджету

 

2.

Зміни до Правил користування системами центрального водопостачання у місті Вовчанськ,  затверджених рішенням  ХХХVIII сесії міської ради №7.4  від 22.02.2013 року  

Приведення у відповідність до діючого законодавства

І квартал

КП «Вовчанськ»

 

Комісія з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності, депутатської етики та місцевого самоврядування

 

 

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

  

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LIХ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 29 листопада 2019 року                                             № 20-VII

 

 

Про затвердження заступника Вовчанського міського голови  по роботі виконавчих органів міської ради VІІ скликання.

 

 

 

         Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій подання  Вовчанського міського голови стосовно затвердження заступника Вовчанського міського голови  по роботі виконавчих органів міської ради VІІ скликання, у відповідності до вимог п.6 ч.1 ст. 26, п.1,2,3 ст. 51 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Затвердити заступником Вовчанського міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради  Федутенко Анастасію Володимирівну.

 

  1. Присвоїти їй 13 ранг, відповідно 6 (шостої) категорії, до якої відноситься посада заступника Вовчанського міського голови.

 

      

 

 

           Міський  голова                                      Володимир ШЕВЧЕНКО

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

 

  

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LIХ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 29 листопада 2019 року                                              № 21-VII

 

 

 

Про оплату праці заступника Вовчанського міського голови по роботі виконавчих органів  міської  ради VІІ скликання

 

         Враховуючи вимоги Постанови Кабінету Міністрів України  від 09.03.2006 року № 268 «Про упорядкування структури  та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади , органів прокуратури , судів та інших органів» ( зі змінами та доповненнями) та керуючись  ст.ст.14, 15,21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», ст..26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

 

  1. Встановити заступнику міського голови з роботи виконавчих органів міської ради Федутенко Анастасії Володимирівні   посадовий оклад  7000,00грн., надбавку за  13 ранг 6 категорії, надбавку за високі досягнення  у праці або за виконання  особливо важливої роботи  50%  посадового окладу з урахуванням  надбавки за ранг та вислугу років, здійснювати преміювання у відповідності до Положення про преміювання працівників Вовчанської міської ради, зареєстрованого в УСЗН Вовчанської РДА за № 25-1115 від 02.05.2018 року, та здійснювати  надання матеріальної допомоги на оздоровлення та матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових  питань у розмірі середньої місячної оплати.

 

 

 

 

 

  Міський  голова                                          Володимир ШЕВЧЕНКО

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

 

Україна

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  LІХ СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

 

Р  І Ш Е Н Н Я

 

 

      Від  29 листопада      2019 року                                        № 23-VІІ

 

 

   Про затвердження розпорядження  Вовчанського міського голови,    виданого  у міжсесійний період

 

 

Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій інформацію керуючої справами (секретаря) виконкому Мурашко А. стосовно затвердження розпорядження Вовчанського міського голови, виданого у міжсесійний період, враховуючи положення Закону України «Про доступ до публічної інформації», керуючись ст.26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.п. 3, 21 ст.3.3 Регламенту міської ради VІІ скликання (зі змінами та доповненнями), міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.Затвердити  розпорядження Вовчанського міського голови, видане у міжсесійний період, а саме:  № 102-ос   від   16.10.2019 року  (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти  на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В.Козлова). 

 

 

Міський голова                                                                    В.ШЕВЧЕНКО

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

X СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

 

Від 29 листопада 2019 року                                                   №    24-VII

 

                  

Про затвердження звіту про  виконання   місцевого  бюджету  міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2019 рік    за 9 місяців 2019 року

                                

          Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій звіт  начальника відділу бухгалтерського обліку і господарської діяльності Катасонової Л., відповідно до ст. 80 Бюджетного кодексу України та на підставі п.23 ст.26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2019 року по загальному фонду по доходах в сумі 27508,2  тис. грн. (107,4 % ) в тому числі інша субвенція з районного бюджету на утримання дитячих дошкільних закладів міста та інша субвенція з обласного бюджету на виконання робіт по міні-проектам в сумі  9849,6 тис. грн.; по видатках у сумі 26308,4 тис. грн. (93,7%) (додатки 1,3 додаються).
  2. Затвердити звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2019 року по спеціальному фонду по доходах в сумі 6746,7 тис. грн. в тому числі інша субвенція з обласного бюджету на виконання робіт по міні-проектам та з обласного фонду охорони навколишнього середовища в сумі 1131,3 тис. грн.. по видаткам в сумі  3355,7 тис. грн. (додаток 2,3 додається).
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету (голова комісії Козлова В.).

 

                 

 

  Міський голова                                                Володимир ШЕВЧЕНКО

Видаткова частина міського бюджету за 9 місяців 2019 року

Аналіз доходів  загального фонду  бюджету Вовчанської міської ради за січень-вересень 2019 року

Аналіз доходів спеціального фонду бюджету Вовчанської міської ради за січень - вересень 2019 року

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

X СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 29 листопада  2019 року                                                  № 25- VII

Про внесення змін  до бюджету
міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2019 рік

Керуючись Бюджетним кодексом України,  Законом України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Вовчанська міська рада

ВИРІШИЛА: 
       

  1. Визначити на 2019 рік:

доходи місцевого бюджету у сумі 45253111,00 гривень, у тому числі доходи загального фонду місцевого бюджету – 35461959,00 гривень та доходи спеціального фонду місцевого бюджету – 8901665,00 гривень згідно з доомдатк 1 до цього рішення;

видатки місцевого бюджету у сумі 46591329,00 гривень, у тому числі видатки загального фонду місцевого бюджету – 336649489,00 гривень та видатки спеціального фонду місцевого бюджету – 9941840,00 гривень;

  профіцит за загальним фондом місцевого бюджету у сумі 51525,00 гривень згідно з додатком 2 до цього рішення;

  дефіцит за спеціальним фондом місцевого бюджету у сумі 1040175,00 гривень згідно з додатком 2 до цього рішення;

оборотний залишок бюджетних коштів місцевого бюджету у розмірі 
20 000,00 гривень, що становить 0,06 відсотків видатків загального фонду місцевого бюджету, визначених цим пунктом;

резервний фонд місцевого бюджету у розмірі 50 000,00 гривень, що становить 0,16 відсотків видатків загального фонду місцевого бюджету, визначених цим пунктом.

 

  1. Затвердити бюджетні призначення головному розпоряднику коштів місцевого бюджету на 2019 рік у розрізі відповідальних виконавців за бюджетними програмами згідно з додатком 3  до цього рішення.

 

  1. Затвердити на 2019 рік міжбюджетні трансферти згідно з додатком 4 до цього рішення.

 

  1. Затвердити на 2019 рік розподіл коштів бюджету розвитку на здійснення заходів на будівництво, реконструкцію і реставрацію об’єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури за об’єктами згідно з додатком 5 до цього рішення.

 

  1. Затвердити розподіл витрат місцевого бюджету на реалізацію місцевих/регіональних програм у сумі 6124605,00 гривень згідно з додатком 6 до цього рішення.

 

  1. Установити, що у загальному фонді місцевого бюджету на 2019 рік:

1) до доходів загального фонду місцевого бюджету належать доходи, визначені статтею 69 Бюджетного кодексу України, та трансферти, визначені статтями 93, 96 Бюджетного кодексу України (крім субвенцій, визначених статтею 691 та частиною першою статті 71 Бюджетного кодексу України), а також такі надходження відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік»:

  • податок на прибуток підприємств комунальної власності – 216 000,00 гривень;
  • акцизний податок з вироблених в Україні підакцизних товарів (пальне) – 443 540,00 гривень;
  • акцизний податок з ввезених на митну територію України підакцизних товарів (пальне) – 1 803 500,00 гривень;
  • акцизний податок від реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів – 2 306 900,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об’єктів житлової нерухомості – 12840,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об’єктів житлової нерухомості – 40 230,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об’єктів нежитлової нерухомості – 748 040,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об’єктів нежитлової нерухомості –234330,00 гривень;
  • земельний податок з юридичних осіб – 3989970,00 гривень;
  • орендна плата з юридичних осіб – 3930594,00 гривень;
  • земельний податок з фізичних осіб – 196 800,00 гривень;
  • орендна плата з фізичних осіб – 587 860,00 гривень;
  • транспортний податок з фізичних осіб – 47916,00 гривень;
  • транспортний податок з юридичних осіб – 12 500,00 гривень;
  • збір за місця для паркування транспортних засобів, сплачений фізичними особами – 83 770,00 гривень;
  • єдиний податок з юридичних осіб – 909 500,00 гривень;
  • єдиний податок з фізичних осіб – 5115800,00 гривень;
  • єдиний податок з сільськогосподарських товаровиробників, у яких частка сільськогосподарського виробництва за попередній податковий період дорівнює або перевищує 75 % – 970 120,00 гривень;
  • частина чистого прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств та їх об’єднань, що вилучається до бюджету – 14 900,00 гривень;
  • адміністративні штрафи та інші санкції – 156 940,00 гривень;
  • плата за надання інших адміністративних послуг –618910,00 гривень;
  • надходження від орендної плати за користування цілісним майновим комплексом та іншим майном, що перебуває в комунальній власності – 15 600,00 гривень;
  • державне мито в частині, що відповідно до закону зараховується до відповідних місцевих бюджетів – 64 440,00 гривень;
  • інші надходження (від приватизації житла) – 67 720,00 гривень;
  • інші субвенції з місцевого бюджету – 12723659,00 гривень.
  1. Установити, що джерелами формування спеціального фонду місцевого бюджету на 2019 рік:

1) у частині доходів є надходження, визначені статтями 691, 71 Бюджетного кодексу України, а також такі надходження відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік»:

  • плата за послуги, що надаються бюджетними установами згідно з їх основною діяльністю (батьківська плата за перебування дітей в дошкільних навчальних закладах) – 1 164 500,00 грн.;
  • екологічний податок – 93 600,00 грн.
  • інші субвенції з місцевого бюджету – 3231290,00  грн.

   -   кошти від відчуження майна, що належать Автономній Республіці Крим та майна, що перебуває у комунальній власності – 46200,00 грн.

  -   Кошти від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення – 4336835,00 грн

 

  1. Установити, що у 2019 році кошти, отримані до спеціального фонду місцевого бюджету згідно з відповідними пунктами статті 691 Бюджетного кодексу України, спрямовуються на реалізацію заходів, визначених статтею 91 Бюджетного кодексу України, з урахуванням норм пункту 20 Розділу VI Бюджетного кодексу України «Прикінцеві та перехідні положення», а саме: кошти, отримані до спеціального фонду згідно з відповідними підпунктами абзацу 1) пункту 7 цього рішення, спрямовуються на:

оплату продуктів харчування в дошкільних навчальних закладах міста (за рахунок джерел, визначених першим підпунктом абзацу 1) пункту 7 цього рішення);

озеленення території міста відповідно до міської Природоохоронної програми (за рахунок джерел, визначених другим підпунктом абзацу 1) пункту 7 цього рішення).

 

  1. Визначити на 2019 рік відповідно до статті 55Бюджетного кодексу України захищеними видатками місцевого бюджету видатки загального фонду на:
  • оплату праці працівників бюджетних установ;
  • нарахування на заробітну плату;
  • придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів;
  • забезпечення продуктами харчування;
  • оплату комунальних послуг та енергоносіїв;
  • поточні трансферти населенню;
  • поточні трансферти місцевим бюджетам.

 

  1. Здійснювати за рішенням сесії Вовчанської міської ради розміщення тимчасово вільних коштів місцевого бюджету на депозитах або шляхом придбання цінних паперів, емітованих міською радою, з подальшим поверненням таких коштів до кінця поточного бюджетного періоду, а також шляхом придбання державних цінних паперів (відповідно до статті 16 Бюджетного кодексу України) в межах поточного бюджетного періоду на конкурсних засадах.

 

  1. Надати право отримувати позики на покриття тимчасових касових розривів місцевого бюджету, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов’язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, відповідно до статей 4373Бюджетного кодексу України, міській раді в особі міського голови.

 

  1. Здійснювати обслуговування бюджетних коштів у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ установами банків державного сектору у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, відповідно до частини другоїстатті 78 Бюджетного кодексу України, за рішенням сесії міської ради.

 

  1. Установити, що апарат Вовчанської міської ради, як головний розпорядник коштів місцевого бюджету, забезпечує виконання норм Бюджетного кодексу Українистосовно:

1) затвердження паспортів бюджетних програм протягом 45 днів з дня набрання чинності цим рішенням;

2) здійснення управління бюджетними коштами у межах встановлених їм бюджетних повноважень та оцінки ефективності бюджетних програм, забезпечуючи ефективне, результативне і цільове використання бюджетних коштів, організацію та координацію роботи розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів у бюджетному процесі;

3) забезпечення доступності інформації про бюджет відповідно до законодавства, а саме:

здійснення публічного представлення та публікації інформації про бюджет за бюджетними програмами та показниками, бюджетні призначення щодо яких визначені цим рішенням, відповідно до вимог та за формою, встановленими Міністерством фінансів України, до 15 березня 2019 року;

оприлюднення паспортів бюджетних програм у триденний строк з дня затвердження таких документів;

4) взяття бюджетних зобов’язань та здійснення витрат бюджету;

5) забезпечення у повному обсязі проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами, та укладання договорів за кожним видом енергоносіїв у межах встановлених обґрунтованих лімітів споживання тощо.

 

  1. Установити, що внесення змін до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2019 рік здійснюється за рішенням сесії міської ради у випадках, передбачених Бюджетним кодексом України. Надати право міському голові у міжсесійний період проводити розподіл та перерозподіл коштів місцевого бюджету, субвенцій та інших трансфертів, шляхом видання розпоряджень, за умови погодження такого розподілу/перерозподілу з постійною комісією міської ради з питань бюджету, з наступним внесенням змін до рішення про місцевий бюджет.

 

  1. Рішення набуває чинності з 1 січня 2019 року.

 

  1. Додатки 1-8 до цього рішення є його невід’ємною частиною.

 

  1. Рішення підлягає оприлюдненню в десятиденний строк з дня його прийняття відповідно до частини четвертоїстатті 28 Бюджетного кодексу України.

 

  1. Установити інші положення, які регламентують процес виконання місцевого бюджету, а саме:

1) Розпорядники коштів місцевого бюджету та одержувачі коштів місцевого бюджету беруть бюджетні зобов’язання та здійснюють видатки за загальним фондом бюджету тільки в межах бюджетних асигнувань, встановлених кошторисами, враховуючи необхідність виконання бюджетних зобов’язань минулих років, зареєстрованих в органах Державної казначейської служби України. Зобов’язання, взяті розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів без відповідних бюджетних асигнувань або з перевищенням повноважень, встановлених цим рішенням, не вважаються бюджетними зобов’язаннями і не підлягають оплаті за рахунок бюджетних коштів. За наявності простроченої заборгованості із заробітної плати, а також за спожиті комунальні послуги та енергоносії, розпорядники та одержувачі бюджетних коштів не беруть бюджетні зобов’язання в межах бюджетних асигнувань за загальним фондом бюджету та не здійснюють платежі за іншими заходами, пов’язаними з функціонуванням бюджетних установ (крім захищених видатків бюджету), до погашення такої заборгованості.

2) Керівники бюджетних установ, які фінансуються з місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області, утримують чисельність працівників та здійснюють видатки на заробітну плату, включаючи видатки на премії та інші види заохочень чи винагород, матеріальну допомогу, лише в межах фонду заробітної плати, затвердженого в кошторисі відповідної бюджетної установи, одержувачі бюджетних коштів – в межах планів використання бюджетних коштів.

3) Комунальні підприємства міста сплачують до загального фонду місцевого бюджету частину чистого прибутку (доходу), нормативи відрахувань щодо якої встановлені відповідним рішенням Вовчанської міської ради. Частина чистого прибутку (доходу) сплачується наростаючим підсумком щоквартальної фінансово-господарської діяльності комунального підприємства протягом 2019 року.

4) Вовчанському міському голові надається право укладати договори про передачу міжбюджетних трансфертів між місцевим бюджетом міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області та іншими бюджетами.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова).

 

 

 

 

Міський голова

   

               Володимир ШЕВЧЕНКО

 

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО