Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

Поіменне голосування до рішення LХV (позачергова) сесії  VIІ скликання "  Про обрання секретаріату LХV (позачергова) сесії  Вовчанської міської ради VIІ скликання" від 03.07.2020 року

Поіменне голосування до рішення LХV (позачергова) сесії  VIІ скликання "Дообрання  до складу лічільної комісії  депутата Соболя В."

Поіменне голосування до рішення LХV (позачергова) сесії  VIІ скликання "Про внесення  змін та доповнень  до порядку денного  LХV (позачергова) сесії Вовчанської міської ради   VIІ скликання" від 03.07.2020 року

 

 

 

Україна

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LХV (позачергова) СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

Р  І Ш Е Н Н Я

 

       Від  03 липня 2020  року                                         № 4–VIІ  

 

Про затвердження порядку денного    LХV (позачергової) сесії

міської ради VІI скликання

 

Керуючись п.1ст. 26, п. 8 ст. 42, п.2  ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

Затвердити для розгляду на    LХV (позачергової) сесії міської ради

VIІ скликання наступний   порядок денний:

 

 

 

1.Про затвердження штатного розпису Вовчанського відділу благоустрою міста з 1 липня 2020 року.

2.Про затвердження штатного розпису апарату Вовчанської міської ради та її виконавчих органів з 12 червня 2020 року.

3.Про внесення змін  до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік.

4.Про передачу основних засобів на баланс комунальному підприємству «Вовчанськ».

5.Про передачу майна на баланс комунальному некомерційному підприємству «Вовчанська ЦРЛ».

6.Земельні питання.

6.1. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Агафоновій Людмилі  Василівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Черкаська, 80  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

6.2. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Куценко Людмилі Борисівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Короленка, 138 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

6.3. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Мікрюкову Анатолію Анатолійовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Прилужна, 3  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

6.4. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Нежельському Сергію Вікторовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Амосова, 3  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0584га.

6.5. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Усовській Наталії Вікторівні  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Орлова, 12а  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га.

6.6. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Бондаренко Галині Борисівні, Бондаренку Сергію Миколайовичу, Куценко  Світлані Миколаївні щодо встановлення  меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Господарська, 7а для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

6.7. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Фесик Валентині Миколаївні, Авраменко Ніні Іванівні, Гаретному Андрію Юрійовичу щодо встановлення  меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Запорізької Січі, 11 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0988га.

6.8. Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації               ФІЛІЇ «ВОВЧАНСЬКИЙ РАЙАВТОДОР» ДОЧІРНЬОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАВТОДОР» ВІДКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ДЕРЖАВНА АКЦІОНЕРНА КОМПАНІЯ «АВТОМОБІЛЬНІ ДОРОГИ УКРАЇНИ»  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, розташованої за адресою    м. Вовчанськ,  вул. Ігнатьєва, 113  для  розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства  для  постійного  користування за рахунок земель транспорту (вид угідь –  землі під будівлями та спорудами транспорту)  площею 1,29га.

6.9. Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації               ФІЛІЇ «ВОВЧАНСЬКИЙ РАЙАВТОДОР» ДОЧІРНЬОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАВТОДОР» ВІДКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ДЕРЖАВНА АКЦІОНЕРНА КОМПАНІЯ «АВТОМОБІЛЬНІ ДОРОГИ УКРАЇНИ»  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, розташованої за адресою  м. Вовчанськ,  вул. Рубіжанське шосе, 2-б  для  розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства  для  постійного  користування за рахунок земель транспорту (вид угідь –  землі під будівлями та спорудами транспорту), площею 3,28га.

6.10.Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою                 Веретенченко Людмилі Володимирівні щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Городищенська, 10 для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га.

6.11. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою   Грубнику Олександру Вікторовичу щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Кисляківська, 98 для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га.

6.12. Про надання  дозволу Гринько Наталі Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Вільхова для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 0,05га

6.13. Про надання  дозволу Столярчуку Олександру Євгеновичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Вільхова для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 0,05га.

6.14. Про надання дозволу Попову Віктору Юрійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. Пролетарське поле  для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,0032га.

6.15. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Радченку Михайлу Анатолійовичу для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Авіаційна, 3, площею 0,0711га.

6.16. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Снісар Марині Сергіївні для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Станична, 23, площею 0,10га.

6.17. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою    щодо встановлення меж земельної ділянки  Хайлу Миколі Володимировичу для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Пролетарська, 57, площею 0,10га.

6.18. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Чайці Миколі Михайловичу для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Слобожанська, 35, площею 0,0992га.

6.19. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови комунальної власності Вовчанській міській раді для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, розташованої  в  м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 53 на території Вовчанської міської ради Вовчанського району Харківської області, площею 1,1153га.

6.20. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки ОК ГБК «АВІАТОР-1» для  колективного гаражного будівництва, в м. Вовчанськ, вул. Авіаційна, 1 на території Вовчанської міської ради Вовчанського району Харківської області, площею 0,3500га.

6.21. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Трембачу Віктору Анатолійовичу для   індивідуального садівництва  за адресою: м. Вовчанськ, вул. Гурканівська, 53, площею 0,0521га.

6.22. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.5-VІІ   «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Рубіжанське шосе (біля блокпосту) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.23. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.6-VІІ «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Рубіжанське шосе (біля магазину Терещенко) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.24. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.7-VІІ «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Рубіжанське шосе (біля пам’ятника трактору) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.25. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.8-VІІ   «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Рубіжанське шосе (біля зупинки на м. Харків) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.26. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.9-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Леніна (біля гуртожитку ВТМСГ) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.27. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.10-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Леніна (біля кафе Лисенко) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.28. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.11-VІІ   «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Леніна   (вул. Новоселівська) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.29. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.12-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Леніна  (біля літака) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.30. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.13-VІІ «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Чубаря (перехрестя з вул. Пролетарська) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.31. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.14-VІІ «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Чубаря  (м-н  Буряка) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.32. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.15-VІІ   «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Чубаря  (перехрестя вул. Харківська біля м-ну  Буряка) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.33. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.16-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Чкалова  (біля повороту вул. Калініна) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.34. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради   ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.17-VІІ   «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Чкалова  (перехрестя вул. Чапаєва) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.35. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.18-VІІ «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Чкалова  (перехрестя вул. Куйбишева) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.36. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.19-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Свердлова для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.37. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.20-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Новоселівська (вул. Тухачевського) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.38. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.21-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Енгельса (біля будівлі Агроспосту) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.39. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради   ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.22-VІІ «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Н.Волкової (вул. Артема) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови, площею 0,01га.

6.40. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.23-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Н.Волкової (кінець вулиці) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.41. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.24-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Артема (вул.Ганни) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.42. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.25-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Ганни (пров. Колгоспний) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.43. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.26-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Ганни (біля кладовища) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.44. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.27-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. К.Лібкнехта (вул.17 Парт''їзду ) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.45. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.28-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Короленко (перехрестя вул. Перемоги) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.46. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.29-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Гагаріна (біля будинку творчості) для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.47. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради ІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 24.12.2015 року № 7.30-VІІ  «Про надання  дозволу КП «Вовчанська водопровідна дільниця» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Фонтанна  для будівництва  і обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови», площею 0,01га.

6.48. Про  передачу земельної ділянки у власність Дедещенку Олександру Петровичу для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. М.Коцюбинського, 25, площею 0,06га.

6.49. Про надання дозволу Відділу освіти, культури, молоді та спорту Вовчанської районної державної адміністрації на виготовлення проєкту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Гоголя,  27  для будівництва та обслуговування  будівель закладів освіти з подальшою передачею земельної ділянки у постійне користування за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь- забудовані землі), площею 2,47га.

6.50. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою  Івановій Ользі Василівні щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Селянська, 169 для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га.

6.51. Про надання  дозволу Степашко Марині Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, пров. Хлібороба, 18 для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 0,10га.

6.52. Про  надання дозволу на продовження  Договору на строковий земельний сервітут між КП «Вовчанськ» та ТОВ «Слобожанський рітейл» на земельну ділянку комунальної власності, розташованої за адресою:  Харківська область,  м. Вовчанськ, вул. Героїв Чорнобиля, площею 0,0023га.

6.53. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Вязміній Любові Миколаївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, пров. Харківський, 39 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

6.54. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Кузуб Зінаїді Іванівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Селянська, 76  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

6.55. Про  скасування рішення виконавчого комітету  Вовчанської міської ради народних  депутатів від   14 червня  1995  року № 6 «Про надання у користування гр. Шамрай І.Б. земельної ділянки площею 2890 кв.м., суміжну з існуючою ділянкою будинку № 23 по пров. Колгоспному для сінокосіння», площею 2890кв.м.

7.Різне.

7.1. Про  затвердження розпорядження Вовчанського міського голови «Про внесення змін  до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік»,  виданого у міжсесійний період.

7.2. Про виділення коштів  для надання субвенції з міського бюджету державному бюджету на 2020 рік.

 

 

 

 

 

Міський голова                                                     Володимир ШЕВЧЕНКО

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LХV (позачергова) СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

 

від 03 липня 2020 року                                                           № 5-VII

 

Про затвердження штатного розпису Вовчанського відділу благоустрою міста з 1 липня 2020 року

 

Керуючись Законом України «Про Державний бюджет України на 2020 рік», постановою КМУ «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» № 1298 від 30.08.2002 р., ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» № 280/97-вр від 21.05.1997 р., міська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити з 1 липня 2020 року штатний розпис Вовчанського відділу благоустрою міста на 40,75 штатних одиниць, що додається.

 

  1. Відділу бухгалтерського обліку і господарської діяльності внести відповідні зміни до міського бюджету на 2020 рік щодо витрат на утримання Вовчанського відділу благоустрою міста.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова), на постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, побутового, торгівельного обслуговування, транспорту та зв’язку (голова комісії І. Кулаков).

 

    

         

Міський голова                                                          Володимир ШЕВЧЕНКО

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

V (позачергової) СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

 

від 03 липня  2020 року                                                      № 6-VII

 

 

Про затвердження штатного розпису апарату Вовчанської міської ради та її виконавчих органів з 12 червня 2020 року

 

Керуючись постановою КМУ «Про внесення змін у додатки до постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 р. № 268» від 03.06.2020 р. № 441, наказом Міністерства праці України «Про умови оплати праці робітників, зайнятих обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів» від 02.10.1996 р. № 77, ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 р. № 280/97-вр, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити з 12 червня 2020 року штатний розпис апарату Вовчанської міської ради та її виконавчих органів, що додається.

 

  1. Оплату праці здійснювати в межах фонду оплати праці, затвердженого у кошторисі на 2020 рік.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування (голова комісії А. Добровінський) та на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова).

 

 

    

         

Міський голова                                                          Володимир ШЕВЧЕНКО

 

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

V (позачергова) СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 03 липня 2020 року                                                                               №7 -VII

 

Про внесення змін до місцевого бюджету
міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік
(20308301000)

 

Керуючись Бюджетним кодексом України,  Законом України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Вовчанська міська рада

ВИРІШИЛА: 
       

  1. Визначити на 2020 рік:

доходи місцевого бюджету у сумі 43 961 560,00 гривень, у тому числі доходи загального фонду місцевого бюджету – 34 071 913,00 гривень та доходи спеціального фонду місцевого бюджету – 9 889 647,00 гривень згідно з додатком 1 до цього рішення;

видатки місцевого бюджету у сумі 47 379 294,00 гривень, у тому числі видатки загального фонду місцевого бюджету – 35 259 281,00 гривень та видатки спеціального фонду місцевого бюджету – 12 120 013,00 гривень;

  дефіцит за загальним фондом місцевого бюджету у сумі 1 187 368,00 гривень згідно з додатком 2 до цього рішення;

  дефіцит за спеціальним фондом місцевого бюджету у сумі 2 230 366,00 гривень згідно з додатком 2 до цього рішення;

оборотний залишок бюджетних коштів місцевого бюджету у розмірі 
20 000,00 гривень, що становить 0,06 відсотка видатків загального фонду місцевого бюджету, визначених цим пунктом;

 

  1. Затвердити бюджетні призначення головному розпоряднику коштів місцевого бюджету на 2020 рік у розрізі відповідальних виконавців за бюджетними програмами згідно з додатком 3 до цього рішення.

 

  1. Затвердити на 2020 рік міжбюджетні трансферти згідно з додатком 4 до цього рішення.

Надати право міському голові у міжсесійний період проводити розподіл та перерозподіл коштів місцевого бюджету, субвенцій та інших трансфертів, шляхом видання розпоряджень, за умови погодження такого розподілу/перерозподілу з постійною комісією міської ради з питань бюджету, з наступним внесенням змін до рішення про місцевий бюджет.

 

  1. Затвердити на 2020 рік розподіл коштів бюджету розвитку на здійснення заходів на будівництво, реконструкцію і реставрацію об’єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури за об’єктами згідно з додатком 5 до цього рішення.

 

  1. Затвердити розподіл витрат місцевого бюджету на реалізацію місцевих/регіональних програм у сумі 6 388 363,00 гривень згідно з додатком 6 до цього рішення.

 

  1. Установити, що у загальному фонді місцевого бюджету на 2020 рік:

1) до доходів загального фонду місцевого бюджету належать доходи, визначені статтею 69 Бюджетного кодексу України, та трансферти, визначені статтями 93, 96 Бюджетного кодексу України (крім субвенцій, визначених статтею 691 та частиною першою статті 71 Бюджетного кодексу України), а також такі надходження відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік»:

  • Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів – 65 300,00 гривень;
  • податок на прибуток підприємств та фінансових установ комунальної власності – 50 000,00 гривень;
  • акцизний податок з вироблених в Україні підакцизних товарів (пальне) – 242 100,00 гривень;
  • акцизний податок з ввезених на митну територію України підакцизних товарів (пальне) – 706 613,00 гривень;
  • акцизний податок від реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів – 2 846 500,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об’єктів житлової нерухомості – 16 500,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об’єктів житлової нерухомості – 45 100,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об’єктів нежитлової нерухомості – 674 660,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об’єктів нежитлової нерухомості – 268 910,00 гривень;
  • земельний податок з юридичних осіб – 3 067 900,00 гривень;
  • орендна плата з юридичних осіб – 3 404 920,00 гривень;
  • земельний податок з фізичних осіб – 233 300,00 гривень;
  • орендна плата з фізичних осіб – 558 070,00 гривень;
  • збір за місця для паркування транспортних засобів, сплачений фізичними особами – 86 200,00 гривень;
  • єдиний податок з юридичних осіб – 1 084 200,00 гривень;
  • єдиний податок з фізичних осіб – 5 644 400,00 гривень;
  • єдиний податок з сільськогосподарських товаровиробників, у яких частка сільськогосподарського виробництва за попередній податковий період дорівнює або перевищує 75 % – 1 088 000,00 гривень;
  • частина чистого прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств та їх об’єднань, що вилучається до бюджету – 91 300,00 гривень;
  • адміністративні штрафи та інші санкції – 141 740,00 гривень;
  • плата за надання інших адміністративних послуг – 720 300,00 гривень;
  • надходження від орендної плати за користування цілісним майновим комплексом та іншим майном, що перебуває в комунальній власності – 56 900,00 гривень;
  • державне мито в частині, що відповідно до закону зараховується до відповідних місцевих бюджетів – 80 200,00 гривень;
  • інші надходження (від приватизації житла) – 2 100,00 гривень;
  • субвенція з місцевого бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету – 53 000,00 гривень;
  • інші субвенції з місцевого бюджету – 12 843 700,00 гривень.

 

  1. Установити, що джерелами формування спеціального фонду місцевого бюджету на 2020 рік:

1) у частині доходів є надходження, визначені статтями 691, 71 Бюджетного кодексу України, а також такі надходження відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік»:

  • плата за послуги, що надаються бюджетними установами згідно з їх основною діяльністю (батьківська плата за перебування дітей в дошкільних навчальних закладах) – 1 209 400,00 гривень;
  • екологічний податок – 79 400,00 гривень;
  • субвенція з місцевого бюджету на виконання природоохоронних заходів – 4 963 077,00 гривень;
  • субвенція з місцевого бюджету на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету – 3 337 900,00 гривень;
  • інші субвенції з місцевого бюджету – 299 870,00 гривень.

 

  1. Установити, що у 2020 році кошти, отримані до спеціального фонду місцевого бюджету згідно з відповідними пунктами статті 691 Бюджетного кодексу України, спрямовуються на реалізацію заходів, визначених статтею 91 Бюджетного кодексу України, з урахуванням норм пункту 20 Розділу VI Бюджетного кодексу України «Прикінцеві та перехідні положення», а саме: кошти, отримані до спеціального фонду згідно з відповідними підпунктами абзацу 1) пункту 6 цього рішення, спрямовуються на:

оплату продуктів харчування в дошкільних навчальних закладах міста (за рахунок джерел, визначених першим підпунктом абзацу 1) пункту 6 цього рішення);

озеленення території міста відповідно до міської Природоохоронної програми (за рахунок джерел, визначених другим підпунктом абзацу 1) пункту 6 цього рішення).

 

  1. Визначити на 2020 рік відповідно до статті 55Бюджетного кодексу України захищеними видатками місцевого бюджету видатки загального фонду на:
  • оплату праці працівників бюджетних установ;
  • нарахування на заробітну плату;
  • придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів;
  • забезпечення продуктами харчування;
  • оплату комунальних послуг та енергоносіїв;
  • соціальне забезпечення;
  • поточні трансферти місцевим бюджетам.

 

  1. Здійснювати за рішенням сесії Вовчанської міської ради розміщення тимчасово вільних коштів місцевого бюджету на депозитах або шляхом придбання цінних паперів, емітованих міською радою, з подальшим поверненням таких коштів до кінця поточного бюджетного періоду, а також шляхом придбання державних цінних паперів (відповідно до статті 16 Бюджетного кодексу України) в межах поточного бюджетного періоду на конкурсних засадах.

 

  1. Надати право отримувати в управлінні Державної казначейської служби у Вовчанському районі позики на покриття тимчасових касових розривів місцевого бюджету, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов’язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, відповідно до статей 4373Бюджетного кодексу України, міській раді в особі міського голови.

 

  1. Здійснювати обслуговування бюджетних коштів у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ установами банків державного сектору у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, відповідно до частини другоїстатті 78 Бюджетного кодексу України, за рішенням сесії міської ради.

 

  1. Установити, що апарат Вовчанської міської ради, як головний розпорядник коштів місцевого бюджету, забезпечує виконання норм Бюджетного кодексу Українистосовно:

1) затвердження паспортів бюджетних програм протягом 45 днів з дня набрання чинності цим рішенням;

2) здійснення управління бюджетними коштами у межах встановлених їм бюджетних повноважень та оцінки ефективності бюджетних програм, забезпечуючи ефективне, результативне і цільове використання бюджетних коштів, організацію та координацію роботи розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів у бюджетному процесі;

3) забезпечення доступності інформації про бюджет відповідно до законодавства, а саме:

здійснення публічного представлення та публікації інформації про бюджет за бюджетними програмами та показниками, бюджетні призначення щодо яких визначені цим рішенням, відповідно до вимог та за формою, встановленими Міністерством фінансів України, до 15 березня 2020 року;

оприлюднення паспортів бюджетних програм у триденний строк з дня затвердження таких документів;

4) взяття бюджетних зобов’язань та здійснення витрат бюджету;

5) забезпечення у повному обсязі проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами, та укладання договорів за кожним видом енергоносіїв у межах встановлених обґрунтованих лімітів споживання тощо.

 

  1. Установити, що внесення змін до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік щодо перерозподілу бюджетних призначень головного розпорядника бюджетних коштів здійснюється за рішенням сесії міської ради у випадках, передбачених Бюджетним кодексом України.

 

  1. Рішення набуває чинності з 1 січня 2020 року.

 

  1. Додатки 1-8 до цього рішення є його невід’ємною частиною.

 

  1. Рішення підлягає оприлюдненню в десятиденний строк з дня його прийняття відповідно до частини четвертоїстатті 28 Бюджетного кодексу України.

 

  1. Установити інші положення, які регламентують процес виконання місцевого бюджету, а саме:

1) Розпорядники коштів місцевого бюджету та одержувачі коштів місцевого бюджету беруть бюджетні зобов’язання та здійснюють видатки за загальним фондом бюджету тільки в межах бюджетних асигнувань, встановлених кошторисами, враховуючи необхідність виконання бюджетних зобов’язань минулих років, зареєстрованих в органах Державної казначейської служби України. Зобов’язання, взяті розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів без відповідних бюджетних асигнувань або з перевищенням повноважень, встановлених цим рішенням, не вважаються бюджетними зобов’язаннями і не підлягають оплаті за рахунок бюджетних коштів. За наявності простроченої заборгованості із заробітної плати, а також за спожиті комунальні послуги та енергоносії, розпорядники та одержувачі бюджетних коштів не беруть бюджетні зобов’язання в межах бюджетних асигнувань за загальним фондом бюджету та не здійснюють платежі за іншими заходами, пов’язаними з функціонуванням бюджетних установ (крім захищених видатків бюджету), до погашення такої заборгованості.

2) Керівники бюджетних установ, які фінансуються з місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області, утримують чисельність працівників та здійснюють видатки на заробітну плату, включаючи видатки на премії та інші види заохочень чи винагород, матеріальну допомогу, лише в межах фонду заробітної плати, затвердженого в кошторисі відповідної бюджетної установи, одержувачі бюджетних коштів – в межах планів використання бюджетних коштів.

3) Комунальні підприємства міста сплачують до загального фонду місцевого бюджету частину чистого прибутку (доходу), нормативи відрахувань щодо якої встановлені відповідним рішенням Вовчанської міської ради. Частина чистого прибутку (доходу) сплачується наростаючим підсумком щоквартальної фінансово-господарської діяльності комунального підприємства протягом 2020 року.

4) Вовчанському міському голові надається право укладати договори про передачу міжбюджетних трансфертів між місцевим бюджетом міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області та іншими бюджетами.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова).

 

 

 

 

Міський голова                                                            Володимир ШЕВЧЕНКО

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

УКРАЇНА

      ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 LХV (позачергова)  СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

Р  І Ш Е Н Н Я

      Від  03 липня   2020 року                                           №   8- VІІ 

 

  Про передачу основних засобів на баланс комунальному підприємству «Вовчанськ»

 

Заслухавши на засіданнях постійних депутатських комісій  доповідну записку головного спеціаліста міської ради О Мєшкової, з метою приведення у відповідність до законодавства України належне утримання основних засобів, відповідно до п.п.1 п.9, п.5 ст. 59, ст.. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні»,  міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Передати на баланс комунальному підприємству «Вовчанськ» майно, а саме:

№ з/п

Найменування

Од.виміру

К-сть

Сума,

грн

в т.ч. знос,

грн.

1

Автобусна зупинка з покриттям з профнастилу (3000х1200х2500)

шт.

1

15000,00

-

2

Липа широколиста

шт.

100

45100,00

-

3

Шлифмашина «Зенит»

шт.

1

4470,25

2235,13

 

Разом:

64570,25

2235,13

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань комунальної власності, житлового-комунального господарства, побутового, торгівельного обслуговування, транспорту та зв’язку (голова комісії Кулаков І.).

 

 

Міський голова                                                        Володимир ШЕВЧЕНКО

                                             

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

                                                      

 

                                                                    

  УКРАЇНА

      ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  LХV (позачергова) СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

Р  І Ш Е Н Н Я

      Від  03 липня  2020 року                                          №   9- VІІ 

 

Про передачу майна на баланс комунальному некомерційному підприємству «Вовчанська ЦРЛ»

Заслухавши на засіданнях постійних депутатських комісій  доповідну записку головного спеціаліста міської ради О Мєшкової, відповідно до п.п.1 п.9, п.5 ст. 59, ст.. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні»,  міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Передати на баланс комунальному некомерційному підприємству «Вовчанська ЦРЛ» для подальшого використання, а саме:

 

№ з/п

Найменування

Од.виміру

К-сть

Сума,

грн

в т.ч. знос,

грн.

1

Газонокосилка бензинова

 

шт.

 

1

 

5995,00

 

2997,50

 

Разом:

 

5995,00

 

2997,50

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань комунальної власності, житлового-комунального господарства, побутового, торгівельного обслуговування, транспорту та зв’язку (голова комісії Кулаков І.).

 

 

Міський голова                                                        Володимир ШЕВЧЕНКО

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

Україна

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  LХV (позачергова) СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

 

Р  І Ш Е Н Н Я

 

 

      Від  03  липня      2020 року                                 №  11.1-VІІ

 

 

  Про  затвердження розпорядження Вовчанського міського голови «Про внесення змін  до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік»,  виданого у міжсесійний період

 

 

Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій інформацію  завідувачки сектору економіки О. Аргунової,    стосовно затвердження розпорядження Вовчанського міського голови, виданого у міжсесійний період, враховуючи положення Закону України «Про доступ до публічної інформації», керуючись ст.26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.п. 3, 21 ст.3.3 Регламенту міської ради VІІ скликання (зі змінами та доповненнями), міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.Затвердити  розпорядження Вовчанського міського голови, видане у міжсесійний період, а саме:

 - №   110 від    24.06.2020  року (додається до протоколу).

 

2.Контроль за виконанням рішення покласти  на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В.Козлова). 

 

 Міський голова                                                     Володимир ШЕВЧЕНКО

 

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

V (позачергова) СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 03 липня  2020 року                                                  № 11.2-VII

                                       

Про виділення коштів  для надання субвенції з міського бюджету державному бюджету на 2020 рік

 

          Розглянувши клопотання  Начальника Вовчанського ВП ГУНП в Харківській області Олександра ПАРФЬОНОВА про виділення коштів з міського бюджету державному бюджету у вигляді субвенції для виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку регіонів на придбання метало пластикових вікон для будівлі відділення поліції у м. Вовчанськ, згідно ст. 91 Бюджетного  кодексу України, п.43 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

                                            В И Р І Ш И Л А :

        

  1. Виділити кошти в сумі 49719,00 грн. для надання субвенції з міського бюджету державному бюджету на виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку регіонів для придбання метало пластикових вікон для будівлі відділення поліції у м. Вовчанськ.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (Голова комісії Козлова В.В.).

 

 

 

 

 

                 Міський голова                                             Володимир ШЕВЧЕНКО

 ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО