Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

Поіменне голосування до рішення LXVІ (позачергова) сесіїVІІ скликання " Про обрання секретаріату LXVІ (позачергова) сесії VІІ скликання Вовчанської міської ради"

Поіменне голосування до рішення LXVІ (позачергова) сесіїVІІ скликання " Про обрання секретаріату LXVІ (позачергова) сесії VІІ скликання Вовчанської міської ради"

Поіменне голосування до рішення LXVІ (позачергова) сесіїVІІ скликання " Про внесення змін та доповнень до порядку денного LXVІ (позачергова) сесії VІІ скликання Вовчанської міської ради"

Поіменне голосування до рішення LXVІ (позачергова) сесіїVІІ скликання " Про внесення змін та доповнень до порядку денного LXVІ (позачергова) сесії VІІ скликання Вовчанської міської ради"

Україна

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LХVІ (позачергова) СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

Р  І Ш Е Н Н Я

 

       Від 09 жовтня  2020  року                                       № 3 –VIІ

 

Про затвердження порядку денного    LХVІ (позачергової) сесії

міської ради VІI скликання

 

Керуючись п.1ст. 26, п. 8 ст. 42, п.2  ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

Затвердити для розгляду на    LХVІ (позачергової) сесії міської ради

VIІ скликання наступний   порядок денний:

 

  1. Земельні питання.

1.1. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної  документації   Білих Світлані  Павлівні  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. О. Досвітнього, 58 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.  

1.2. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Білезі Олександру Олександровичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, пров. Лісовий, 34  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.3. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної   документації     Горобинській Марині Олександрівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ,   вул. Конституції, 48 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.4. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної  документації     Гулій Наталії Петрівні  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, пров. Садовий, 15 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.5. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації     Лемішко Юлії  Іванівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Т.Бульби, 58 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.6. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної  документації   Ліпіну Володимиру Веніаміновичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ,  вул. Б. Хмельницького, 42 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації Тіщенку Руслану Миколайовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Гурканівська, 60 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.8. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної   документації     Федосімову  Миколі  Васильовичу  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Зарічна, 55 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.9. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Хайло Ользі Миколаївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, пров. І.Піддубного, 26  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га.

1.10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації Івановій Оксані Станіславівні  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Соборна, 130  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.11. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Прилуцькому Віталію Геннадійовичу, Прилуцькій Наталії Петрівні щодо встановлення  меж земельної ділянки, розташованої за адресою  м. Вовчанськ, вул. Пролетарська, 131 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.12. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою   Зінченку Костянтину Валентиновичу щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. М. Старочудного, 138 для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га.

1.13. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою    Костенку Миколі Васильовичу щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, пров. Хлібороба, 22 для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га.

1.14. Про надання  дозволу Логвіновій Надії Валентинівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, пров. Лісовий, 32 для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 0,2786га.

1.15. Про надання  дозволу Снісар Марині Сергіївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Станична, 23 для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 0,2589га.

1.16. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою  Кудріну Дмитру Олександровичу  щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Т.Бульби для  ведення садівництва  з подальшою передачею земельної ділянки у  власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – багаторічні насадження), площею 0,12га.

1.17. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою                Шепеленко Аллі Олексіївні щодо відведення   земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Соборна, 124 для  ведення садівництва  з подальшою передачею земельної ділянки у  власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – багаторічні насадження), площею 0,0255га.

1.18. Про надання дозволу Ковальову Віктору Анатолійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. Пролетарське поле, 14к  для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,0050га.

1.19. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Горлачовій Людмилі Миколаївні  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. О. Досвітнього, 31, площею 0,0786га. 

1.20. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Тарасенко Галині Василівні  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Черкаська, 52а, площею 0,09га.   

1.21. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Фірсову Володимиру Володимировичу для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, пров. Хлібороба, 9, площею 0,10га.

1.22. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Черв’яку Івану Івановичу  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Обозна, 68, площею 0,10га. 

1.23. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки  Черв’як Лідії Пилипівні  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Обозна, 58, площею 0,0588га. 

1.24. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо    встановлення меж земельної ділянки Гурдюмову Андрію Олександровичу, Пащенко Валентині Василівні,  розташованої за адресою: м. Вовчанськ,  вул. Тіниста, 2, площею 0,10га.

1.25. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Шевельовій Вікторії Вікторівні для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Герлегівська, 70, площею 0,10га.

1.26.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, розташованої за адресою :м. Вовчанськ, вул. Новоселівська, 1, площею 7,17га.

1.27. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Єгорову Дмитру Ігоровичу для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Польова, площею 0,10га.

1.28.Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Шевченку Віталію Васильовичу  для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою:

м. Вовчанськ, пров. Хлібороба, 36, площею 0,10га.

1.29. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради   LХІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 12.06.2020 року № 4.2-VІІ «Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Вєлєнтєєнку Віктору Васильовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Чкалова, 22а  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі)», площею 0,10га.   

1.30. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради LХІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 12.06.2020 року № 4.40-VІІ «Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації  ТОВ ТП «Будкомплект»  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 108м  для  будівництва і обслуговування будівель торгівлі  для постійного користування  за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі)», площею 0,2419га.

1.31. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради   LХІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 12.06.2020 року № 4.39-VІІ «Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації  ТОВ ТП «Будкомплект»  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 108к  для  будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування  для постійного користування  за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі)», площею 0,0625га.

1.32. Про продаж земельної ділянки  ВП «АВТОТРАНС» загальною площею  0,3945 га, розташованої за адресою  м. Вовчанськ, вул. Авіаційна, 1, площею 0,3945.

1.33. Про надання згоди  Сокирко Світлані Олександрівні  на викуп земельної ділянки за адресою м. Вовчанськ, вул. Колокольцова, 11ж, площею 0,0090га.

1.34. Про  продовження терміну дії договору оренди  землі  від  17 квітня 2007 року № 86 з Кириченком Володимиром  Володимировичем на земельну ділянку, розташовану за адресою: м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 60/1, площею 0,0904га.

1.35. Про  припинення дії договору оренди  землі  від 17 березня 2020 року № 232 за адресою: м. Вовчанськ, вул. Орлова, 47 з орендарями: Чмаль Дмитро Олексійович, Пермінова Надія Іванівна у зв’язку зі зміною власника нерухомого майна, розташованого на земельній ділянці, площею 0,10га.

1.36. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо    встановлення меж земельної ділянки Фесик Валентині Миколаївні, Гаретному Андрію Юрійовичу, Авраменко Ніні Іванівні,  розташованої за адресою: м. Вовчанськ,  вул. Запорізької Січі, 11, площею 0,0988га.

1.37. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної  документації   Андрійченко Альоні Вікторівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Східна, 12  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.38. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної  документації   Дергільовій Аллі Василівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ,   вул. Завгородня, 21  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.39. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної   документації   Костенку Петру Петровичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ,  вул. Станична, 33 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.40. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної  документації   Лисенко Наталі Володимирівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Господарська, 52а  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.41. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної  документації   Пивоварову Миколі  Миколайовичу  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ,  вул. Озерна, 11а  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0618га.

1.42. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної   документації   Коновалову Андрію Юрійовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ,  вул. Верхня, 89 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею0,10га.

1.43. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної   документації   Осіїку Віктору Степановичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ,   вул. Герцена, 45 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га.

1.44. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Зубовій Валентині Владиславівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за межами населеного пункту на території  Вовчанської міської ради для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 1,6475га.

1.45. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою  Корнієць Галині Олексіївні щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, пров. Чкалова, 32  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,10га.

1.46. Про надання дозволу Ковтун Інні Михайлівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. Колокольцова, 9-б для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,0027га.

1.47. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки  Вязміній Любові Миколаївні для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, пров. Харківський, 39, площею 0,10га. 

1.48. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки  Кузуб Зінаїді Іванівні для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Селянська, 76, площею 0,10га. 

1.49. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   

щодо встановлення меж земельної ділянки  Мікрюкову Анатолію Анатолійовичу для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Прилужна, 3, площею 0,10га. 

1.50. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   

щодо встановлення меж земельної ділянки  Мірошніченко Альоні Миколаївні для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Орлова, 57, площею 0,06га. 

1.51.Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки  Товкаю Федору Васильовичу для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Слобожанська, 33, площею 0,10га. 

1.52. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Чернякову Віктору Івановичу  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Степова, 6, площею 0,0866га. 

1.53. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Робочому Олексію Івановичу  для   ведення товарного сільськогосподарського виробництва,  ділянка № 54,  розташованої за межами населеного пункту на території Вовчанської міської ради  Вовчанського району Харківської області, площею 1,6476га.

1.54. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Саратовій Ользі Вікторівні для   ведення особистого селянського господарства за адресою: м. Вовчанськ, вул. Надії Волкової, 62, площею 0,0366га.

1.55. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Степашко Марині Володимирівні для   ведення особистого селянського господарства за адресою:  м. Вовчанськ, пров. Хлібороба, 18, площею 0,0878га.

1.56. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради  LІХ сесії V скликання від 14.05.2010 року № 6.4-V «Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та складання документів, що посвідчують право власності на земельну ділянку», площею 0,10га, 0,0164га.

1.57. Про надання  дозволу Дергільовій Аллі Василівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Завгородня, 21 для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 0,40га.

1.58. Про надання  дозволу Радченку Віктору Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Вишнева, 16 для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 0,10га.

1.59. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою  СТОВ АФ ім. Т.Г.Шевченка щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Колокольцова, 17а  для  будівництва і обслуговування будівель торгівлі  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,0095га.

1.60. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки  Дятлову Сергію Григоровичу для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Зернова, 22, площею 0,0671га. 

1.61. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Капаленко Тетяні Володимирівні для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Вільхова, 41, площею 0,10га. 

1.62. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо    встановлення меж земельної ділянки Коновченко Марії Федорівні, Коновченку Олексію Володимировичу,  розташованої за адресою: м. Вовчанськ,  пров. М. Старочудного, 1, площею 0,10га.

1.63. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою    щодо встановлення меж земельної ділянки  Потапенку Валерію Вікторовичу для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Лесі Українки, 14, площею 0,0557га. 

1.64. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради LХV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 03.07.2020 року № 9.4-VІІ «Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Нежельському Сергію Вікторовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Амосова, 3 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі)», площею 0,0602га.

1.65. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Машталіру Віталію Вікторовичу, Портянку Євгену Володимировичу, Бабай Зої Миколаївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. Мірошніченко  Євгенії, 54  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.66. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної   документації   Хомяковій Олені Олександрівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ,   пров. Менделєєва, 12  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0594га.

1.67. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Есановій Олені Сергіївні, Есанову Олександру Мадійовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою:  м. Вовчанськ, вул. Селянська, 113  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0754га.

1.68. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо    встановлення меж земельної ділянки Костенко Юлії Борисівні, Костенко Ганні Михайлівні,  розташованої за адресою: м. Вовчанськ,  вул. Селянська, 117, площею 0,0651га.

1.69. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки  Лебедєвій Ірині Федорівні для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Широка, 39, площею 0,10га.

1.70. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної  документації   Міняйленко Олені Петрівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ,  вул. Селянська, 203  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.71. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної  документації   Фетісовій Надії Анатоліївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ,  вул. Будівників, 3, для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.72. Про надання дозволу Терещенку Юрію Степановичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. 1 Травня, 15г  для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,01га.

1.73. Про надання  дозволу Коновалу Андрію Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Коцюбинського М. для ведення особистого селянського господарства  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – рілля), площею 0,12га.

1.74. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки Чигринову Михайлу Сергійовичу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розташованої за адресою:  Харківська область,  м. Вовчанськ, вул. Колокольцова, 1-Г з подальшою передачею земельної ділянки в оренду із земель житлової та громадської забудови (вид угідь – забудовані землі), площею 0,018га.

1.75. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Бернацькій Тетяні Іванівні  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Зарічна, 53а, площею 0,06га. 

1.76. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Трубчанінову Миколі Павловичу  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Пролетарська, 91, площею 0,056га. 

1.77. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Гайворонській Ніні Петрівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Короленка, 19б  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.78. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Гуньковському Андрію Георгійовичу  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Затишна, 39  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.79. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Макарову Геннадію Андрійовичу  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Ігнатьєва, 11  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.80. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Романцю Миколі Леонідовичу  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Чкалова, 61  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.81. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Тютюнник Інні Миколаївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Миру, 9  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.82. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації           Шестовій Наталі Василівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої  за адресою м. Вовчанськ, вул. Озерна, 1а  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.83. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Шавирі Руслану Олександровичу для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу за адресою:   м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 53-з, площею 0,0029га.

 2.Про внесення змін зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Вовчанської міської ради на 2020 рік.

3.Про внесення змін зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Вовчанської міської ради на 2021 рік.

4.Про внесення змін до Програми проведення громадських робіт на території Вовчанської міської ради на 2020 рік.

5.Про  затвердження розпоряджень Вовчанського міського голови,    виданих у міжсесійний період.  

5.1. Про  затвердження розпорядження Вовчанського міського голови,    виданого у міжсесійний період.

  1. Про затвердження звіту про виконання місцевого  бюджету  міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік    за   І півріччя 2020 року.

7.Про звіт начальника Вовчанського відділу благоустрою міста про роботу відділу за І півріччя 2020 року.

8.Про звіт директора комунального підприємства «Вовчанські очисні споруди» про  роботу підприємства   за  І півріччя  2020 року.

9.Про   звіт директора комунального підприємства  «Вовчанськ» про  роботу підприємства   за  І півріччя  2020 року. 

10.Про присвоєння звання  «Почесний громадянин міста Вовчанська» у  2020 році.

  1. Різне.

11.1.Про внесення змін до Положення про порядок визначення розмірів орендної плати при укладанні договорів оренди землі в місті Вовчанську та селі Плетенівка Харківської області.

11.2. Про внесення змін до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік.

11.3. Про затвердження мережі дошкільних навчальних закладів міста  на 2020 – 2021 навчальний рік.

11.4. Про затвердження штатного розпису Вовчанського відділу благоустрою міста з 1 вересня 2020 року.

11.5. Про затвердження штатного розпису апарату Вовчанської міської ради та її виконавчих органів з 1 вересня 2020 року.

11.6. Про перенесення місць для паркування.

11.7.Про відмову від користування земельною ділянкою.

11.8. Про затвердження договору на передачу трансфертів районному бюджету на 2020 рік.

 

 

 

 

 

Міський голова                                                     Володимир ШЕВЧЕНКО

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

УКРАЇНА
ВОВЧАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА  ХАРКІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

від 09 жовтня 2020 року                                                     № 5-VII

Про внесення змін зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Вовчанської міської ради на 2020 рік

Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій інформацію завідувачки сектору економіки О. Аргунової, щодо підстав для внесення змін зі сплати цього податку на 2020 рік, керуючись ст. 7, ст. 10, пп. 12.3.1, 12.3.2, 12.3.4, 12.3.7 п. 12.3, пп. 12.4.1, 12.4.3 п. 12.4, п. 12.5 ст. 12, ст. 14, 30 розділу І, ст. 266, 267, 268, 268-1, 269 – 289 розділу ХІІ, ст. 291 – 297 розділу ХІV Податкового кодексу України, постановою КМУ «Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» № 483 від 24.05.2017 р., Державним класифікатором будівель та споруд ДК 018:2000, затвердженим наказом Державного комітету України по стандартизації, метрології та сертифікації № 507 від 17.08.2000 р., ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» № 290/97 від 21.05.1997 р., міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до Додатку 2.1 «Ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» та Додатку 2.2 «Перелік пільг для фізичних та юридичних осіб, наданих відповідно до пп. 266.4.2 п. 266.4 ст. 266 Податкового кодексу України, зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» до Порядку оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Вовчанської міської ради, затвердженого рішенням LI сесії VII скликання від 31 травня 2019 року № 5-VII, з 1 січня 2020 року (дня набрання чинності вищезазначеним рішенням), а саме:

1.1. Викласти розділи 111 «Будинки одноквартирні» та 112 «Будинки з двома та більше квартирами» Додатку 2.1 в наступній редакції:

111 

Будинки одноквартирні 

х

х

х

х

х

х

1110 

Будинки одноквартирні 

х

х

х

х

х

х

  

Цей клас включає: 
- відокремлені житлові будинки садибного типу (міські, позаміські, сільські), вілли, дачі, будинки для персоналу лісового господарства, літні будинки для тимчасового проживання, садові будинки та т. ін.
Цей клас включає також: 
- спарені або зблоковані будинки з окремими квартирами, що мають свій власний вхід з вулиці
Цей клас не включає: 
- нежитлові сільськогосподарські будинки (1271) 

х

х

х

х

х

х

1110.1 

Будинки одноквартирні масової забудови 

0,100

-

-

0,100

-

-

1110.2 

Котеджі та будинки одноквартирні підвищеної комфортності 

0,100

-

-

0,100

-

-

1110.3 

Будинки садибного типу 

0,100

-

-

0,100

-

-

1110.4 

Будинки дачні та садові 

0,100

-

-

0,100

-

-

112 

Будинки з двома та більше квартирами 

х

х

х

х

х

х

1121 

Будинки з двома квартирами 

х

х

х

х

х

х

  

Цей клас включає: 
- відокремлені, спарені або зблоковані будинки з двома квартирами
Цей клас не включає: 
- спарені або зблоковані будинки з окремими квартирами, що мають свій власний вхід з вулиці (1110) 

х

х

х

х

х

х

1121.1 

Будинки двоквартирні масової забудови 

0,100

-

-

0,100

-

-

1121.2 

Котеджі та будинки двоквартирні підвищеної комфортності 

0,100

-

-

0,100

-

-

1122 

Будинки з трьома та більше квартирами 

х

х

х

х

х

х

  

Цей клас включає: 
- інші житлові будинки з трьома та більше квартирами
Цей клас не включає:
- гуртожитки (1130) 
- готелі (1211) 
- туристичні бази, табори та будинки відпочинку (1212) 

х

х

х

х

х

х

1122.1 

Будинки багатоквартирні масової забудови 

0,100

-

-

0,100

-

-

1122.2 

Будинки багатоквартирні підвищеної комфортності, індивідуальні 

0,100

-

-

0,100

-

-

1122.3 

Будинки житлові готельного типу 

0,100

-

-

0,100

-

-

 

1.2. Викласти розділ 1242 «Гаражі» в наступній редакції:

1242 

Гаражі 

х

х

х

х

х

х

  

Цей клас включає: 
- гаражі (наземні й підземні) та криті автомобільні стоянки
Цей клас включає також: 
- навіси для велосипедів
Цей клас не включає: 
- автостоянки в будівлях, що використовуються, головним чином, для інших цілей 
- станції технічного обслуговування автомобілів (1230) 

х

х

х

х

х

х

1242.1 

Гаражі наземні 

0,100

-

-

0,100

-

-

1242.2 

Гаражі підземні 

0,100

-

-

0,100

-

-

1242.3 

Стоянки автомобільні криті 

0,100

-

-

0,100

-

-

1242.4 

Навіси для велосипедів 

0,100

-

-

0,100

-

-

 

1.3. Виключити з Додатку 2.2 наступні рядки:

Об’єкти житлової нерухомості, які перебувають у власності фізичних осіб та не використовуються для здійснення  підприємницької діяльності – будинки одноквартирні, будинки з двома та більше квартирами, гуртожитки (коди Класифікатора 111, 112, 113)

90

Об’єкти нежитлової нерухомості, які перебувають у власності фізичних осіб та не використовуються для здійснення  підприємницької діяльності – господарські присадибні будівлі (коди Класифікатора 111, 112, 113)

95

Гаражі, які перебувають у власності фізичних осіб та не використовуються для здійснення  підприємницької діяльності (код Класифікатора 1242)

90

 

  1. Оприлюднити це рішення в засобах масової інформації або в інший можливий спосіб.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова) та постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування (голова комісії А. Добровінський).

 

 

 

Міський голова                                                                     Володимир ШЕВЧЕНКО

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО 

 

УКРАЇНА
ВОВЧАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА  ХАРКІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ
LXVІ (позачергова) СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від 09 жовтня 2020 року                                                                  № 6-VII

Про внесення змін зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Вовчанської міської ради на 2021 рік

Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій інформацію завідувачки сектору економіки О. Аргунової, стосовно підстав для внесення змін зі сплати цього податку на 2021 рік, керуючись ст. 7, ст. 10, пп. 12.3.1, 12.3.2, 12.3.4, 12.3.7 п. 12.3, пп. 12.4.1, 12.4.3 п. 12.4, п. 12.5 ст. 12, ст. 14, 30 розділу І, ст. 266, 267, 268, 268-1, 269 – 289 розділу ХІІ, ст. 291 – 297 розділу ХІV Податкового кодексу України, постановою КМУ «Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» № 483 від 24.05.2017 р., Державним класифікатором будівель та споруд ДК 018:2000, затвердженим наказом Державного комітету України по стандартизації, метрології та сертифікації № 507 від 17.08.2000 р., ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» № 290/97 від 21.05.1997 р., міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до Додатку 2.1 «Ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» та Додатку 2.2 «Перелік пільг для фізичних та юридичних осіб, наданих відповідно до пп. 266.4.2 п. 266.4 ст. 266 Податкового кодексу України, зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» до Порядку оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Вовчанської міської ради, затвердженого рішенням LXІV (позачергової) сесії VII скликання від 12 червня 2020 року № 5-VII, з 1 січня 2021 року (дня набрання чинності вищезазначеним рішенням), а саме:

1.1. Викласти розділи 111 «Будинки одноквартирні» та 112 «Будинки з двома та більше квартирами» Додатку 2.1 в наступній редакції:

111 

Будинки одноквартирні 

х

х

х

х

х

х

1110 

Будинки одноквартирні 

х

х

х

х

х

х

  

Цей клас включає: 
- відокремлені житлові будинки садибного типу (міські, позаміські, сільські), вілли, дачі, будинки для персоналу лісового господарства, літні будинки для тимчасового проживання, садові будинки та т. ін.
Цей клас включає також: 
- спарені або зблоковані будинки з окремими квартирами, що мають свій власний вхід з вулиці
Цей клас не включає: 
- нежитлові сільськогосподарські будинки (1271) 

х

х

х

х

х

х

1110.1 

Будинки одноквартирні масової забудови 

0,100

-

-

0,100

-

-

1110.2 

Котеджі та будинки одноквартирні підвищеної комфортності 

0,100

-

-

0,100

-

-

1110.3 

Будинки садибного типу 

0,100

-

-

0,100

-

-

1110.4 

Будинки дачні та садові 

0,100

-

-

0,100

-

-

112 

Будинки з двома та більше квартирами 

х

х

х

х

х

х

1121 

Будинки з двома квартирами 

х

х

х

х

х

х

  

Цей клас включає: 
- відокремлені, спарені або зблоковані будинки з двома квартирами
Цей клас не включає: 
- спарені або зблоковані будинки з окремими квартирами, що мають свій власний вхід з вулиці (1110) 

х

х

х

х

х

х

1121.1 

Будинки двоквартирні масової забудови 

0,100

-

-

0,100

-

-

1121.2 

Котеджі та будинки двоквартирні підвищеної комфортності 

0,100

-

-

0,100

-

-

1122 

Будинки з трьома та більше квартирами 

х

х

х

х

х

х

  

Цей клас включає: 
- інші житлові будинки з трьома та більше квартирами
Цей клас не включає:
- гуртожитки (1130) 
- готелі (1211) 
- туристичні бази, табори та будинки відпочинку (1212) 

х

х

х

х

х

х

1122.1 

Будинки багатоквартирні масової забудови 

0,100

-

-

0,100

-

-

1122.2 

Будинки багатоквартирні підвищеної комфортності, індивідуальні 

0,100

-

-

0,100

-

-

1122.3 

Будинки житлові готельного типу 

0,100

-

-

0,100

-

-

 

1.2. Викласти розділ 1242 «Гаражі» в наступній редакції:

1242 

Гаражі 

х

х

х

х

х

х

  

Цей клас включає: 
- гаражі (наземні й підземні) та криті автомобільні стоянки
Цей клас включає також: 
- навіси для велосипедів
Цей клас не включає: 
- автостоянки в будівлях, що використовуються, головним чином, для інших цілей 
- станції технічного обслуговування автомобілів (1230) 

х

х

х

х

х

х

1242.1 

Гаражі наземні 

0,100

-

-

0,100

-

-

1242.2 

Гаражі підземні 

0,100

-

-

0,100

-

-

1242.3 

Стоянки автомобільні криті 

0,100

-

-

0,100

-

-

1242.4 

Навіси для велосипедів 

0,100

-

-

0,100

-

-

 

1.3. Виключити з Додатку 2.2 наступні рядки:

Об’єкти житлової нерухомості, які перебувають у власності фізичних осіб та не використовуються для здійснення  підприємницької діяльності – будинки одноквартирні, будинки з двома та більше квартирами (коди Класифікатора 111, 112)

90

Об’єкти нежитлової нерухомості, які перебувають у власності фізичних осіб та не використовуються для здійснення  підприємницької діяльності – господарські (присадибні) будівлі (коди Класифікатора 111, 112) (2)

95

Гаражі, які перебувають у власності фізичних осіб та не використовуються для здійснення  підприємницької діяльності (код Класифікатора 1242)

90

(2) Господарські (присадибні) будівлі – допоміжні (нежитлові) приміщення, до яких належать сараї, хліви, гаражі, літні кухні, майстерні, вбиральні, погреби, навіси, котельні, бойлерні, трансформаторні підстанції тощо (згідно підпункту е) пункту 14.1.129-1 статті 14 Податкового кодексу України).

 

  1. Оприлюднити це рішення в засобах масової інформації або в інший можливий спосіб.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова) та постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування (голова комісії А. Добровінський).

 

 

 

Міський голова                                                                     Володимир ШЕВЧЕНКО

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО 

 

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LХVI (позачергова) СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 09 жовтня 2020 року                                                     № 7-VII

 

Про внесення змін до Програми проведення громадських робіт на території Вовчанської міської ради на 2020 рік

 

Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій інформацію завідувачки сектору економіки О. Аргунової, стосовно підстав для внесення змін до цієї Програми, з метою реалізації державної політики у сфері зайнятості населення, гарантії держави щодо захисту прав громадян на працю та реалізації їхніх прав на соціальний захист від безробіття, з метою запобігання зростанню безробіття на території Вовчанської міської ради, на виконання пп. 93, 94 Плану заходів з виконання Державної програми стимулювання економіки для подолання негативних наслідків, спричинених обмежувальними заходами щодо запобігання виникненню і поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на 2020 – 2022 роки, затвердженого постановою КМУ № 534 від 27.05.2020 р., керуючись Законом України «Про Державний бюджет України на 2020 рік», п. 21) ст. 91 Бюджетного кодексу України, ст. 31 Закону України «Про зайнятість населення» № 5067-VI від 05.07.2012 р., постановою КМУ «Про затвердження Порядку організації громадських та інших робіт тимчасового характеру» № 175 від 20.03.2013 р., ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» № 280/97-вр від 21.05.1997 р., міська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до Програми проведення громадських робіт на території Вовчанської міської ради на 2020 рік, а саме: доповнити Перелік видів громадських робіт на 2020 рік пунктами 19 – 20 наступного змісту:

«19. Кур’єрська доставка товарів першої необхідності людям похилого віку.

  1. Роботи з виготовлення засобів індивідуального захисту від інфекційних захворювань.»

 

  1. Доручити виконавчому комітету Вовчанської міської ради забезпечити виконання цієї Програми з урахуванням внесених змін.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова) та постійну депутатську комісію з питань економічного і соціального розвитку міста, соціального захисту, медичного обслуговування населення, з гуманітарних питань, питань молодіжної політики та спорту, засобів масової інформації та зв’язків з громадськими організаціями (голова комісії А. Зарубіна)

 


Міський голова                                                              Володимир ШЕВЧЕНКО

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО 

 

Україна

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  LХVІ (позачергова) СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

 

Р  І Ш Е Н Н Я

 

 

від 09 жовтня 2020 року                                                    №  8.1-VІІ

 

 

  Про  затвердження розпоряджень Вовчанського міського голови,  виданих у міжсесійний період

 

 

Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій інформацію  завідувачки сектору економіки О. Аргунової,    стосовно затвердження розпоряджень Вовчанського міського голови, виданих у міжсесійний період, враховуючи положення Закону України «Про доступ до публічної інформації», керуючись ст.26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.п. 3, 21 ст.3.3 Регламенту міської ради VІІ скликання (зі змінами та доповненнями), міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.Затвердити  розпорядження Вовчанського міського голови, видані у міжсесійний період, а саме:

 - № 115 від  09.07.2020  року «Про затвердження Програми сприяння діяльності правоохоронних органів» (додається до протоколу);

-  №  120  від    20.07.2020  року «Про внесення змін до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік» (додається до протоколу);

- №   121  від 28.07.2020 року «Про внесення змін до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік» (додається до протоколу).

2.Контроль за виконанням рішення покласти  на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В.Козлова). 

 

 Міський голова                                                     Володимир ШЕВЧЕНКО

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО 

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LХVІ (позачергова)  СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

 

від 09 жовтня 2020 року                                               №    9-VII

 

Звіт про  виконання  міського бюджету за 1 півріччя 2020 року                 

                                 

          Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій доповідну записку начальника відділу бухгалтерського обліку і господарської діяльності Катасонової Л.М., відповідно до ст. 80 Бюджетного кодексу України та на підставі п.23 ст.26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити звіт про виконання міського бюджету за 1 півріччя 2020 року по загальному фонду по доходах в сумі  17782,6 тис. грн. (105,6 % ) в тому числі інша субвенція з районного бюджету на утримання дитячих дошкільних закладів міста та інша субвенція з обласного бюджету на виконання робіт по міні-проектам в сумі  6241,8 тис. грн.; по видатках у сумі 17551,0 тис. грн. (95,37 %) (додатки 1,3 додаються).
  2. Затвердити звіт про виконання міського бюджету за 1 півріччя 2020 року по спеціальному фонду по доходах в сумі 6859,7 тис. грн. (91,1%) в тому числі інша субвенція з обласного бюджету та обласного фонду охорони навколишнього середовища в сумі 6262,9 тис. грн.. по видаткам в сумі   1467,6 тис. грн. (15,85%) (додаток 2,3 додається).
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету (голова комісії Козлова В.В.).

 

                 

 

  Міський голова                                                      Володимир ШЕВЧЕНКО

 

 Аналіз доходів спеціального фонду

Аналіз доходів загального фонду

Видаткова частина міського бюджету

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО 

 Україна

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  LХVІ (позачергова)  СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

 

Р  І Ш Е Н Н Я

 

     09 жовтня 2020 року                                          проєкт   № 10-VІІ

 

 

                                                                                                                                       

 Про звіт начальника Вовчанського відділу благоустрою міста про роботу відділу за І півріччя 2020 року

        

   Заслухавши на засіданнях постійних депутатських комісій  звіт    начальника Вовчанського відділу благоустрою міста  Дедещенко Ю.    «Про роботу відділу за   І півріччя 2020 року», на виконання п.12 Плану роботи Вовчанської міської ради VІІ скликання на 2019 рік  відповідно  ч.1 п.11. ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні»,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Звіт начальника Вовчанського відділу благоустрою міста   про  роботу відділу  за  І півріччя 2020 року  взяти до відома (додається).  
  2. Визнати роботу Вовчанського відділу благоустрою міста       та його керівника за   І півріччя 2020 року  - задовільною.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань комунальної власності, житлового-комунального господарства, побутового, торгівельного обслуговування, транспорту та зв’язку (голова комісії І.Кулаков ).

 

 

 

 Міський голова                                                            Володимир ШЕВЧЕНКО

 

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО 

Україна

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  LХVІ (позачергова)  СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

 

Р  І Ш Е Н Н Я

 

    09 жовтня 2020 року                                         № 11-VІІ

 

                                                                                                                                       

    Про звіт директора комунального підприємства «Вовчанські очисні споруди» про  роботу підприємства   за  І півріччя  2020 року

        

   Заслухавши на засіданнях постійних депутатських комісій  звіт   директора комунального підприємства  «Вовчанські очисні споруди»  Кириченка С.Я.   «Про роботу підприємства за І півріччя 2020 року», на виконання п.12 Плану роботи Вовчанської міської ради VІІ скликання на 2018 рік  відповідно  ч.1 п.11. ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні»,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Звіт директора комунального підприємства «Вовчанські очисні споруди»    про  роботу підприємства   за  І півріччя 2020 року  взяти до відома (додається).
  2. Визнати роботу комунального підприємства «Вовчанські очисні споруди» та його керівника за І півріччя 2020 року - задовільною.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань комунальної власності, житлового-комунального господарства, побутового, торгівельного обслуговування, транспорту та зв’язку (голова комісії І.Кулаков ).

 

 

 Міський голова                                                            Володимир ШЕВЧЕНКО

 

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО 

 Україна

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  LХVІ (позачергова) СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

 

Р  І Ш Е Н Н Я

 

  09 жовтня 2020 року                                              № 12-VІІ

 

 

 

Про   звіт директора комунального підприємства  «Вовчанськ» про  роботу підприємства   за  І півріччя  2020 року  

        

   Заслухавши на засіданнях постійних депутатських комісій  звіт   директора комунального підприємства  «Вовчанськ»  Шабельника В.  «Про роботу підприємства за І півріччя 2020 року», на виконання п.12 Плану роботи Вовчанської міської ради VІІ скликання на 2018 рік  відповідно  ч.1 п.11. ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні»,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Звіт директора комунального підприємства  «Вовчанськ» про  роботу підприємства   за  І півріччя 2020 року  взяти до відома (додається).
  2. Визнати роботу КП «Вовчанськ» та його керівника за І півріччя 2020 року  - задовільною.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань комунальної власності, житлового-комунального господарства, побутового, торгівельного обслуговування, транспорту та зв’язку (голова комісії І.Кулаков ).

  

 

 

 

 Міський голова                                                    Володимир ШЕВЧЕНКО

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

Україна

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

   LХVІ (позачергова)  СЕСІЯ  VIІ  СКЛИКАННЯ

 

Р  І Ш Е Н Н Я

 

09 жовтня 2020 року                                     №  13-VІІ

 

 

Про присвоєння звання  «Почесний громадянин міста Вовчанська

 2020 року»

 

 

         Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій подання від колективів, громадськості стосовно кандидатур   на присвоєння звання  «Почесний громадянин міста Вовчанська 2020 року», враховуючи прийняті рішення  Громадської комісії щодо  присвоєння звання «Почесний громадянин міста Вовчанська», протокол № 5 від 07.08.2020 року, Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Вовчанської міської ради, протокол № 5 від 07.08.2020 року, керуючись   Положенням  «Про звання  «Почесний громадянин міста Вовчанська»,  ст.ст. 26, 59  Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Присвоїти звання «Почесний громадянин міста Вовчанська» у 2020 році»

  

  

  1. Відзнаку «Почесний громадянин міста Вовчанська 2020  року» та матеріальне заохочення у сумі ____грн., вручити           під    час  проведення наступної сесії.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування  (голова комісії  А. Добровінський).

 

 

Міський голова                                                      Володимир ШЕВЧЕНКО

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО 

поіменне голосування до нього

поіменне голосування до нього

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LXVI (позачергова) СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

09 жовтня 2020 року                                                       № 14.1-VII

 

 

Про внесення змін до Положення про порядок визначення розмірів орендної плати при укладанні договорів оренди землі в місті Вовчанську та селі Плетенівка, Харківської області

 

Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій інформацію завідувачки сектору економіки О. Аргунової, щодо підстав для внесення змін до цього Положення, керуючись Законом України «Про оренду землі» № 161 від 06.10.1998 р., ст. 12, 83, 93 Земельного кодексу України, п. 5.2 ст. 5, п. 10.1, 10.2 ст. 10, пп. 14.1.147 п. 14.1 ст. 14, п. 284.1 ст. 284, ст. 285 – 289 Податкового кодексу України, ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» № 280/97-вр від 21.05.1997 р., міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести зміни до Положення про порядок визначення розмірів орендної плати при укладанні договорів оренди землі в місті Вовчанську та селі Плетенівка Харківської області, затвердженого рішенням XXXVI сесії VII скликання № 6.1-VII від 30.03.2018 р. (Положення у новій редакції додається).

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова) та постійну депутатську комісію з земельних питань, охорони навколишнього середовища, природних ресурсів та екології (голова комісії З. Григорян).

        

 

         

 

Міський голова                                                          Володимир ШЕВЧЕНКО

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VІ (позачергова) СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

09 жовтня 2020 року                                                     № 14.2-VII

 

Про внесення змін до місцевого бюджету
міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік
(20308301000)

 

Керуючись Бюджетним кодексом України,  Законом України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Вовчанська міська рада

ВИРІШИЛА: 
       

  1. Визначити на 2020 рік:

доходи місцевого бюджету у сумі 44 011 279,00 гривень, у тому числі доходи загального фонду місцевого бюджету – 34 121 632,00 гривень та доходи спеціального фонду місцевого бюджету – 9 889 647,00 гривень згідно з додатком 1 до цього рішення;

видатки місцевого бюджету у сумі 47 429 013,00 гривень, у тому числі видатки загального фонду місцевого бюджету – 35 109 000,00 гривень та видатки спеціального фонду місцевого бюджету – 12 320 013,00 гривень;

  дефіцит за загальним фондом місцевого бюджету у сумі  987 368,00 гривень згідно з додатком 2 до цього рішення;

  дефіцит за спеціальним фондом місцевого бюджету у сумі 2 430 366,00 гривень згідно з додатком 2 до цього рішення;

оборотний залишок бюджетних коштів місцевого бюджету у розмірі 
20 000,00 гривень, що становить 0,06 відсотка видатків загального фонду місцевого бюджету, визначених цим пунктом;

 

  1. Затвердити бюджетні призначення головному розпоряднику коштів місцевого бюджету на 2020 рік у розрізі відповідальних виконавців за бюджетними програмами згідно з додатком 3 до цього рішення.

 

  1. Затвердити на 2020 рік міжбюджетні трансферти згідно з додатком 4 до цього рішення.

Надати право міському голові у міжсесійний період проводити розподіл та перерозподіл коштів місцевого бюджету, субвенцій та інших трансфертів, шляхом видання розпоряджень, за умови погодження такого розподілу/перерозподілу з постійною комісією міської ради з питань бюджету, з наступним внесенням змін до рішення про місцевий бюджет.

 

  1. Затвердити на 2020 рік розподіл коштів бюджету розвитку на здійснення заходів на будівництво, реконструкцію і реставрацію об’єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури за об’єктами згідно з додатком 5  до цього рішення.

 

  1. Затвердити розподіл витрат місцевого бюджету на реалізацію місцевих/регіональних програм у сумі 6 438 082,00 гривень згідно з додатком 6 до цього рішення.

 

  1. Установити, що у загальному фонді місцевого бюджету на 2020 рік:

1) до доходів загального фонду місцевого бюджету належать доходи, визначені статтею 69 Бюджетного кодексу України, та трансферти, визначені статтями 93, 96 Бюджетного кодексу України (крім субвенцій, визначених статтею 691 та частиною першою статті 71 Бюджетного кодексу України), а також такі надходження відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік»:

  • Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів – 28 077,00 гривень;
  • Рентна плата за користування надрами – 6 441,00 гривень;
  • податок на прибуток підприємств та фінансових установ комунальної власності – 231 988,00 гривень;
  • акцизний податок з вироблених в Україні підакцизних товарів (пальне) – 242 100,00 гривень;
  • акцизний податок з ввезених на митну територію України підакцизних товарів (пальне) – 706 613,00 гривень;
  • акцизний податок від реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів – 2 846 500,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об’єктів житлової нерухомості – 16 500,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об’єктів житлової нерухомості – 45 100,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об’єктів нежитлової нерухомості – 674 660,00 гривень;
  • податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об’єктів нежитлової нерухомості – 268 910,00 гривень;
  • земельний податок з юридичних осіб – 3 516 068,00 гривень;
  • орендна плата з юридичних осіб – 2 979 161,00 гривень;
  • земельний податок з фізичних осіб – 165 629,00 гривень;
  • орендна плата з фізичних осіб – 558 070,00 гривень;
  • збір за місця для паркування транспортних засобів, сплачений фізичними особами – 89 191,00 гривень;
  • єдиний податок з юридичних осіб – 967 383,00 гривень;
  • єдиний податок з фізичних осіб – 5 644 400,00 гривень;
  • єдиний податок з сільськогосподарських товаровиробників, у яких частка сільськогосподарського виробництва за попередній податковий період дорівнює або перевищує 75 % – 1 065 232,00 гривень;
  • частина чистого прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств та їх об’єднань, що вилучається до бюджету – 70 000,00 гривень;
  • адміністративні штрафи та інші санкції – 100 052,00 гривень;
  • плата за надання інших адміністративних послуг – 810 824,00 гривень;
  • надходження від орендної плати за користування цілісним майновим комплексом та іншим майном, що перебуває в комунальній власності – 96 405,00 гривень;
  • державне мито в частині, що відповідно до закону зараховується до відповідних місцевих бюджетів – 80 200,00 гривень;
  • інші надходження (від приватизації житла) – 2 100,00 гривень;
  • надходження від продажу основного капіталу – 13328,00 гривень;
  • субвенція з місцевого бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету – 53 000,00 гривень;
  • інші субвенції з місцевого бюджету – 12 843 700,00 гривень.

 

  1. Установити, що джерелами формування спеціального фонду місцевого бюджету на 2020 рік:

1) у частині доходів є надходження, визначені статтями 691, 71 Бюджетного кодексу України, а також такі надходження відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік»:

  • плата за послуги, що надаються бюджетними установами згідно з їх основною діяльністю (батьківська плата за перебування дітей в дошкільних навчальних закладах) – 1 209 400,00 гривень;
  • екологічний податок – 79 400,00 гривень;
  • субвенція з місцевого бюджету на виконання природоохоронних заходів – 4 963 077,00 гривень;
  • субвенція з місцевого бюджету на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету – 3 337 900,00 гривень;
  • інші субвенції з місцевого бюджету – 299 870,00 гривень.

 

  1. Установити, що у 2020 році кошти, отримані до спеціального фонду місцевого бюджету згідно з відповідними пунктами статті 691 Бюджетного кодексу України, спрямовуються на реалізацію заходів, визначених статтею 91 Бюджетного кодексу України, з урахуванням норм пункту 20 Розділу VI Бюджетного кодексу України «Прикінцеві та перехідні положення», а саме: кошти, отримані до спеціального фонду згідно з відповідними підпунктами абзацу 1) пункту 6 цього рішення, спрямовуються на:

оплату продуктів харчування в дошкільних навчальних закладах міста (за рахунок джерел, визначених першим підпунктом абзацу 1) пункту 6 цього рішення);

озеленення території міста відповідно до міської Природоохоронної програми (за рахунок джерел, визначених другим підпунктом абзацу 1) пункту 6 цього рішення).

 

  1. Визначити на 2020 рік відповідно до статті 55Бюджетного кодексу України захищеними видатками місцевого бюджету видатки загального фонду на:
  • оплату праці працівників бюджетних установ;
  • нарахування на заробітну плату;
  • придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів;
  • забезпечення продуктами харчування;
  • оплату комунальних послуг та енергоносіїв;
  • соціальне забезпечення;
  • поточні трансферти місцевим бюджетам.

 

  1. Здійснювати за рішенням сесії Вовчанської міської ради розміщення тимчасово вільних коштів місцевого бюджету на депозитах або шляхом придбання цінних паперів, емітованих міською радою, з подальшим поверненням таких коштів до кінця поточного бюджетного періоду, а також шляхом придбання державних цінних паперів (відповідно до статті 16 Бюджетного кодексу України) в межах поточного бюджетного періоду на конкурсних засадах.

 

  1. Надати право отримувати в управлінні Державної казначейської служби у Вовчанському районі позики на покриття тимчасових касових розривів місцевого бюджету, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов’язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, відповідно до статей 4373Бюджетного кодексу України, міській раді в особі міського голови.

 

  1. Здійснювати обслуговування бюджетних коштів у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ установами банків державного сектору у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, відповідно до частини другоїстатті 78 Бюджетного кодексу України, за рішенням сесії міської ради.

 

  1. Установити, що апарат Вовчанської міської ради, як головний розпорядник коштів місцевого бюджету, забезпечує виконання норм Бюджетного кодексу Українистосовно:

1) затвердження паспортів бюджетних програм протягом 45 днів з дня набрання чинності цим рішенням;

2) здійснення управління бюджетними коштами у межах встановлених їм бюджетних повноважень та оцінки ефективності бюджетних програм, забезпечуючи ефективне, результативне і цільове використання бюджетних коштів, організацію та координацію роботи розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів у бюджетному процесі;

3) забезпечення доступності інформації про бюджет відповідно до законодавства, а саме:

здійснення публічного представлення та публікації інформації про бюджет за бюджетними програмами та показниками, бюджетні призначення щодо яких визначені цим рішенням, відповідно до вимог та за формою, встановленими Міністерством фінансів України, до 15 березня 2020 року;

оприлюднення паспортів бюджетних програм у триденний строк з дня затвердження таких документів;

4) взяття бюджетних зобов’язань та здійснення витрат бюджету;

5) забезпечення у повному обсязі проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами, та укладання договорів за кожним видом енергоносіїв у межах встановлених обґрунтованих лімітів споживання тощо.

 

  1. Установити, що внесення змін до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік щодо перерозподілу бюджетних призначень головного розпорядника бюджетних коштів здійснюється за рішенням сесії міської ради у випадках, передбачених Бюджетним кодексом України.

 

  1. Рішення набуває чинності з 1 січня 2020 року.

 

  1. Додатки 1-9 до цього рішення є його невід’ємною частиною.

 

  1. Рішення підлягає оприлюдненню в десятиденний строк з дня його прийняття відповідно до частини четвертоїстатті 28 Бюджетного кодексу України.

 

  1. Установити інші положення, які регламентують процес виконання місцевого бюджету, а саме:

1) Розпорядники коштів місцевого бюджету та одержувачі коштів місцевого бюджету беруть бюджетні зобов’язання та здійснюють видатки за загальним фондом бюджету тільки в межах бюджетних асигнувань, встановлених кошторисами, враховуючи необхідність виконання бюджетних зобов’язань минулих років, зареєстрованих в органах Державної казначейської служби України. Зобов’язання, взяті розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів без відповідних бюджетних асигнувань або з перевищенням повноважень, встановлених цим рішенням, не вважаються бюджетними зобов’язаннями і не підлягають оплаті за рахунок бюджетних коштів. За наявності простроченої заборгованості із заробітної плати, а також за спожиті комунальні послуги та енергоносії, розпорядники та одержувачі бюджетних коштів не беруть бюджетні зобов’язання в межах бюджетних асигнувань за загальним фондом бюджету та не здійснюють платежі за іншими заходами, пов’язаними з функціонуванням бюджетних установ (крім захищених видатків бюджету), до погашення такої заборгованості.

2) Керівники бюджетних установ, які фінансуються з місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області, утримують чисельність працівників та здійснюють видатки на заробітну плату, включаючи видатки на премії та інші види заохочень чи винагород, матеріальну допомогу, лише в межах фонду заробітної плати, затвердженого в кошторисі відповідної бюджетної установи, одержувачі бюджетних коштів – в межах планів використання бюджетних коштів.

3) Комунальні підприємства міста сплачують до загального фонду місцевого бюджету частину чистого прибутку (доходу), нормативи відрахувань щодо якої встановлені відповідним рішенням Вовчанської міської ради. Частина чистого прибутку (доходу) сплачується наростаючим підсумком щоквартальної фінансово-господарської діяльності комунального підприємства протягом 2020 року.

4) Вовчанському міському голові надається право укладати договори про передачу міжбюджетних трансфертів між місцевим бюджетом міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області та іншими бюджетами.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова).

 

 

 

 

Міський голова                                                            Володимир ШЕВЧЕНКО

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LХVІІІ (позачергова) СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

 

09 жовтня 2020 року                                                                  № -14.3VII

 


Про затвердження мережі дошкільних навчальних закладів міста 
на 2020 – 2021 навчальний рік

 

 

Керуючись ст. 14, 30 Закону України «Про дошкільну освіту» від 11.07.2001 р. № 2628-ІІІ, наказом Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Типових штатних нормативів дошкільних навчальних закладів» від 04.11.2010 р. № 1055, ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 р. № 280/97-вр, міська рада 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити мережу дошкільних навчальних закладів міста у складі 3 ясел-садків, 1 дитячого садка, всього 24 групи з 1 вересня 2020 року (Додаток 1).

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова) та на постійну депутатську комісію з питань економічного і соціального розвитку міста, соціального захисту, медичного обслуговування населення, з гуманітарних питань, питань молодіжної політики та спорту, засобів масової інформації та зв’язків з громадськими організаціями (голова комісії А. Зарубіна)

 

 

 

 

              

Міський голова                                                              Володимир ШЕВЧЕНКО

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LХVІ (позачергова) СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

 

09 жовтня 2020 року                                                           № 14.4-VII

 

Про затвердження штатного розпису Вовчанського відділу благоустрою міста з 1 вересня 2020 року

 

Керуючись Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» (щодо підвищення розміру мінімальної зарплати з 1 вересня 2020 року), постановою КМУ «Про підвищення оплати праці працівників установ, закладів та організацій бюджетної сфери» № 750 від 26.08.2020 р., ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» № 280/97-вр від 21.05.1997 р., міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити з 1 вересня 2020 року штатний розпис Вовчанського відділу благоустрою міста на 40,75 штатних одиниці, що додається.

 

  1. Відділу бухгалтерського обліку і господарської діяльності внести відповідні зміни до міського бюджету на 2020 рік щодо витрат на утримання Вовчанського відділу благоустрою міста.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова), на постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, побутового, торгівельного обслуговування, транспорту та зв’язку (голова комісії І. Кулаков).

 

    

         

Міський голова                                                          Володимир ШЕВЧЕНКО

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

 

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VІ (позачергової) СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

 

09 жовтня 2020 року                                                        № 14.5-VII

 

 

Про затвердження штатного розпису апарату Вовчанської міської ради та її виконавчих органів з 1 вересня 2020 року

 

Керуючись Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» (щодо підвищення розміру мінімальної зарплати з 1 вересня 2020 року), ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 р. № 280/97-вр, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити з 1 вересня 2020 року штатний розпис апарату Вовчанської міської ради та її виконавчих органів, що додається.

 

  1. Оплату праці здійснювати в межах фонду оплати праці, затвердженого у кошторисі на 2020 рік.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування (голова комісії А. Добровінський) та на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова).

 

 

    

         

Міський голова                                                          Володимир ШЕВЧЕНКО

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО 

 

УКРАЇНА
ВОВЧАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА  ХАРКІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ
LXVІ (позачергова) СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

09 жовтня 2020 року                                                            № 14.6-VII

Про перенесення місць для паркування

Розглянувши на засіданнях постійних депутатських комісій інформацію завідувачки сектору економіки О. Аргунової, у зв’язку з упорядкуванням території біля медичного центру по вул. Торговій та облаштуванням тротуару, керуючись п. 2681.1.2 ст. 268 Податкового кодексу України, постановою КМУ «Про затвердження Правил паркування транспортних засобів» № 1342 від 03.12.2009 р., ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» № 290/97 від 21.05.1997 р., міська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати ФОП ЧЕРВАНЬОВУ СЕРГІЮ ВОЛОДИМИРОВИЧУ земельну ділянку площею 50 метрів квадратних, відведену під місця для паркування транспортних засобів, яка розташована у місті Вовчанську по вул. Торговій (паркувальний карман біля супермаркету ФОП Товстоган) замість земельної ділянки площею 50 метрів квадратних, яка розташована у місті Вовчанську по вул. Торговій біля медичного центру.

 

  1. Надати ФОП ЗІМОВСЬКОМУ ВОЛОДИМИРУ БОРИСОВИЧУ земельну ділянку площею 10 метрів квадратних, відведену під місця для паркування транспортних засобів, яка розташована у місті Вовчанську по вул. Торговій (паркувальний карман біля супермаркету ФОП Товстоган) замість земельної ділянки площею 10 метрів квадратних, яка розташована у місті Вовчанську по вул. Торговій біля медичного центру.

 

  1. Внести зміни до Переліку земельних ділянок, спеціально відведених для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів (Додаток 5.2 до Порядку оподаткування збором за місця для паркування транспортних засобів на території Вовчанської міської ради, затвердженого рішенням LI сесії VII скликання «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Вовчанської міської ради на 2020 рік» № 5-VII від 31 травня 2019 року) (Перелік у новій редакції додається).

 

  1. Внести зміни до Переліку земельних ділянок, спеціально відведених для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів (Додаток 5.2 до Порядку оподаткування збором за місця для паркування транспортних засобів на території Вовчанської міської ради, затвердженого рішенням LХIV сесії VII скликання «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Вовчанської міської ради на 2021 рік» № 5-VII від 12 червня 2020 року) (Перелік у новій редакції додається).

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова) та постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування (голова комісії А. Добровінський).

 

 

 

Міський голова                                                                      Володимир ШЕВЧЕНКО

 

Додаток 5.2

до Порядку оподаткування збором за місця для паркування
транспортних засобів на території Вовчанської міської ради,
затвердженого рішенням LХVI (позачергової) сесії VIІ скликання

від 09 жовтня 2020 року № -VIІ

 

 

ПЕРЕЛІК

земельних ділянок, спеціально відведених для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів
у 2020 році

 

Адміністративно-територіальна одиниця,
на яку поширюється дія рішення органу місцевого самоврядування:

Код області

Код району

Код КОАТУУ

Назва

63

63216

6321610100

місто Вовчанськ, село Плетенівка

 

№ з/п

Адреса розміщення земельної ділянки

Назва суб’єкту господарювання, в експлуатації якого знаходиться земельна ділянка

Загальна площа земельної ділянки, кв. метрів

Кількість місць для паркування (автомобілів)

1

Вул. Торгова, біля супермаркету ФОП Товстоган

ФОП
Черваньов Сергій Володимирович

50

5

2

Вул. Колокольцова, біля кафе «Альонушка»

ФОП

Черваньов Сергій Володимирович

60

6

3

Вул. Соборна, біля кафе «Талісман»

ФОП Брауде Володимир Ілліч

20

2

4

Вул. Торгова, біля супермаркету ФОП Товстоган

ФОП Зімовський Володимир Борисович

10

1

РАЗОМ

140

14

 

 

 

Секретар міської ради                                                                 Людмила ДУДКА

 

Додаток 5.2

до Порядку оподаткування збором за місця для паркування
транспортних засобів на території Вовчанської міської ради,
затвердженого рішенням LXVІ (позачергової) сесії VIІ скликання

від 09 жовтня 2020 року № -VIІ

 

 

ПЕРЕЛІК

земельних ділянок, спеціально відведених для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів
у 2021 році

 

Адміністративно-територіальна одиниця,
на яку поширюється дія рішення органу місцевого самоврядування:

Код області

Код району

Код КОАТУУ

Назва

63

63216

6321610100

місто Вовчанськ, село Плетенівка

 

№ з/п

Адреса розміщення земельної ділянки

Назва суб’єкту господарювання, в експлуатації якого знаходиться земельна ділянка

Загальна площа земельної ділянки, кв. метрів

Кількість місць для паркування (автомобілів)

1

Вул. Торгова, біля супермаркету ФОП Товстоган

ФОП
Черваньов Сергій Володимирович

50

5

2

Вул. Колокольцова, біля кафе «Альонушка»

ФОП

Черваньов Сергій Володимирович

60

6

3

Вул. Соборна, біля кафе «Талісман»

ФОП Брауде Володимир Ілліч

20

2

4

Вул. Торгова, біля супермаркету ФОП Товстоган

ФОП Зімовський Володимир Борисович

10

1

РАЗОМ

140

14

 

 

 

Секретар міської ради                                                                  Людмила ДУДКА

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО

УКРАЇНА
ВОВЧАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА  ХАРКІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ
LXVІ (позачергова) СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

09 жовтня 2020 року                                                                   № 14.7-VII

Про відмову від користування земельною ділянкою

Розглянувши звернення ШЕРЕМЕТ ТЕТЯНИ ОЛЕКСАНДРІВНИ, яка мешкає за адресою: м. Вовчанськ, вул. Короленка, буд. 56, кв. 42, керуючись п. 2681.1.2 ст. 268 Податкового кодексу України, постановою КМУ «Про затвердження Правил паркування транспортних засобів» № 1342 від 03.12.2009 р., ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» № 290/97 від 21.05.1997 р., міська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Прийняти відмову ШЕРЕМЕТ ТЕТЯНИ ОЛЕКСАНДРІВНИ від користування земельною ділянкою площею 40 метрів квадратних, відведеною під місця для паркування транспортних засобів, яка розташована у місті Вовчанську по вул. Авіаційній, з 30 вересня 2020 року (дня подання заяви).

 

  1. Внести зміни до Переліку земельних ділянок, спеціально відведених для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів (Додаток 5.2 до Порядку оподаткування збором за місця для паркування транспортних засобів на території Вовчанської міської ради, затвердженого рішенням LI сесії VII скликання «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Вовчанської міської ради на 2020 рік» № 5-VII від 31 травня 2019 року) з 30 вересня 2020 року (дня подання заяви) (Перелік у новій редакції додається).

 

  1. Внести зміни до Переліку земельних ділянок, спеціально відведених для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів (Додаток 5.2 до Порядку оподаткування збором за місця для паркування транспортних засобів на території Вовчанської міської ради, затвердженого рішенням LХIV сесії VII скликання «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Вовчанської міської ради на 2021 рік» № 5-VII від 12 червня 2020 року) (Перелік у новій редакції додається).

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету (голова комісії В. Козлова) та постійну депутатську комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування (голова комісії А. Добровінський).

 

 

 

Міський голова                                                                      Володимир ШЕВЧЕНКО

 

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО 

 

 

ВОВЧАНСЬКА МІСЬКА РАДА   ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 LХVI позачергова СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я

   

    від 09 жовтня  2020  р.                                                             № 14.8 -VIІ

                                        

Про затвердження договору на передачу трансфертів районному бюджету на 2020 рік

 

         Розглянувши пропозиції директора КНП «Вовчанська ЦРЛ» Костянтина ТИЩЕНКА  про виділення іншої субвенції на виконання районної «Програми розвитку закладів охорони здоров’я Вовчанського району, Харківської області» на харчування хворих в районній лікарні та згідно ст. 91, 106 Бюджетного  кодексу України, п.43 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

                                            В И Р І Ш И Л А :

        

  1. Затвердити укладений договір з районною радою про надання іншої субвенції на виконання районної «Програми розвитку закладів охорони здоров’я Вовчанського району, Харківської області» в сумі 200000,00 грн. (на харчування хворих в районній лікарні).
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань  бюджету (голова комісії – В.В.Козлова).   

 

 

                 Міський голова                                         Володимир ШЕВЧЕНКО

ОРИГІНАЛ ПІДПИСАНО

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДО НЬОГО