Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА  ХАРКІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

14 лютого 2020 року                                      Вовчанськ                                                      № 28

Про скликання LХІ (позачергової) сесії

Вовчанської міської ради VІI скликання

           

            Відповідно до п.1 ст.26, п.8.ст.42, п.2.ст 59, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати LХІ (позачергову)  сесію Вовчанської міської ради VІI скликання 19 лютого 2020 року о 10.00 год. в залі засідань районної ради (м. Вовчанськ, вул. Соборна, 73, 3 поверх)

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

На розгляд сесії винести наступні питання:

  1. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад.
  2. Про участь у обласному конкурсі мініпроєктів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» у 2020 році (проєкт «Благоустрій скверу по вулиці Чкалова в місті Вовчанськ»)..
  3. Про участь у обласному конкурсі мініпроєктів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» у 2020 році (проєкт «Кімната робототехніки в Сучасному центрі розвитку»).  
  4. Про участь у обласному конкурсі мініпроєктів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» у 2020 році (проєкт «Від сучасного харчоблоку до здорового харчування»).
  5. 5. Про участь у обласному конкурсі мініпроєктів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» у 2020 році (проєкт «Здорові діти – майбутнє нації»).
  6. Про участь у обласному конкурсі мініпроєктів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» у 2020 році (проєкт«Дитина – найкраща інвестиція»).
  7. Секретарю міської ради Дудці Л.І. повідомити депутатів міської ради та запрошених про дату та час проведення пленарного засідання LХІ (позачергової) сесії Вовчанської міської ради VІI скликання.
  8. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

Міський голова                                                                                          Володимир ШЕВЧЕНКО