Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА  ХАРКІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

25 травня 2020 року                          Вовчанськ                                            № 96

Про скликання LХІV (позачергової) сесії

Вовчанської міської радиVІI скликання

         Відповідно до п.1 ст.26, п.8.ст.42, п.2.ст.59, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати LХІV (позачергову) сесію Вовчанської міської ради VІI скликання 12 червня 2020 року о 10.00 год. в залі засідань районної ради (м. Вовчанськ, вул. Соборна, 73, 3 поверх)

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

 

На розгляд сесії винести наступні питання:

1.Земельні питання.

2.Про встановлення місцевих податків і зборів на території Вовчанської міської ради на 2021 рік.

  1. Про надання пільг зі сплати земельного податку на території Вовчанської міської ради на 2021 рік.
  2. Про надання пільги зі сплати земельного податку на території Вовчанської міської ради закладам охорони здоров’я комунальної власності з 1 квітня 2020 року.

5.Про внесення змін до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік.

6.Про затвердження розпоряджень Вовчанського міського голови, виданих у міжсесійний період:

6.1.Про  затвердження розпорядження Вовчанського міського голови, «Про внесення змін до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік»,  видане у міжсесійний період.

6.2.Про затвердження розпорядження Вовчанського міського голови,  «Про   надання частини щорічної відпустки», виданого у міжсесійний період.

  1. Різне.

8.Секретарю міської ради Л. ДУДЦІ повідомити депутатів міської ради про дату та час проведення пленарного засідання LХІV (позачергової) сесію Вовчанської міської ради VІI скликання.

 

 

Згідно з нормами Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», та відповідно до розпорядження міського голови Вовчанської міської ради від 18.03.2020 №52 «Про запровадження вимушених протиепідемічних заходів на території Вовчанської міської ради» сесію провести без допуску до сесійної зали сторонніх осіб.

9.Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на секретаря міської ради Людмилу ДУДКУ.

 

Міський голова                                                       Володимир ШЕВЧЕНКО