Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

УКРАЇНА

ВОВЧАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА  ХАРКІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

19 листопада 2020 року                          Вовчанськ                                    № 170

Про скликання LХVІІ (позачергової) сесії

Вовчанської міської радиVІI скликання

         Відповідно до п.1 ст.26, п.8.ст.42, п.2.ст.59, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати LХVІ (позачергову) сесію Вовчанської міської ради VІI скликання 25 листопада 2020 року о 10.00 год. в залі засідань районної ради (м. Вовчанськ, вул. Соборна, 73, 3 поверх)

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

 

На розгляд сесії винести наступні питання:

1.Земельні питання.

1.1. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації Бубликовій Олені Віталіївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Волкової  Надії, 4  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.2. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної  документації  Гурі Сергію Миколайовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ,  вул. Верхня, 101а для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.3. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної   документації  Дениш Наталі Іванівні  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Волкової  Надії,  25  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.4. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації  Купіну Юрію Вікторовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 124  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,0930га.

1.5. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної  документації  Осиці Анастасії Сергіївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Господарська, 79  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.6. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної   документації  Тян  Юрію  Олексійовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Соборна, 2а для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га.

1.7. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної  документації  Чигринову Василю Васильовичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ,   вул. Конституції, 40 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.8. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної  документації  Юсупову Олегу Фаіковичу щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ,  вул. Селянська, 86 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки в оренду за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.9. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Мартовицькому Федору Володимировичу, Мартовицькій Наталі Миколаївні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. Старочудного М., 59 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.10. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Скубак Ользі Тимофіївні, Трохимченко Світлані Вікторівні щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою:    м. Вовчанськ, вул. Обозна, 39а для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,06га.

1.11. Про  надання дозволу  на виготовлення технічної документації    Щербак Яні Михайлівні, Бровар Оксані Михайлівні, Савоненку Андрію Михайловичу  щодо встановлення меж земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Вовчанськ, вул. Степова, 27  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  з подальшою передачею земельної ділянки у спільну часткову власність за рахунок земель житлової та громадської  забудови (вид угідь - забудовані землі), площею 0,10га.

1.12. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою                Божко Оксані Михайлівні щодо відведення земельної ділянки, розташованої за адресою м. Вовчанськ, вул. Короленка, 53 для  ведення садівництва  з подальшою передачею земельної ділянки у  власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення (вид угідь – багаторічні насадження), площею 0,06га.

1.13. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Андрійченко  Альоні Вікторівні  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Східна, 12, площею 0,0647га.

1.14. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Гаспаряну Валеріку Бежановичу  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Мільйонна, 4, площею 0,0598га.

1.15. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Макарову Геннадію Андрійовичу  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Ігнатьєва, 11, площею 0,10га.

1.16. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки  Нежельському Сергію Вікторовичу  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Амосова, 3, площею 0,0602га.

1.17. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Хомяковій Олені Олександрівні для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, пров. Менделєєва, 12, площею 0,0594га.

1.18. Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки  Зубовій Валентині Владиславівні  для   ведення товарного сільськогосподарського виробництва,   ділянка № 51,  розташованої за межами населеного пункту на території  Вовчанської міської ради  Вовчанського району Харківської області, площею 1,6475га.

1.19. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Зозулі Ігору Володимировичу  для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Успенська, 12, площею 0,0756га.

1.20. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ткаченку Івану Анатолійовичу  для   будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Короленка, 114, площею 0,10га.

1.21. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Петренко Ірині Олександрівні для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу за адресою:   м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 53л, площею 0,0034га.

1.22. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Шавирі Руслану Олександровичу для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу за адресою:  м. Вовчанськ, вул. Гоголя, 53-з, площею 0,0029га.

1.23. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Заварзіну Сергію Олександровичу для   ведення особистого селянського господарства за адресою: м. Вовчанськ, пров. Лісовий, 42-з, площею 0,3400га.

1.24. Про внесення змін до рішення Вовчанської міської ради                          LХІV (позачергової ) сесії VІІ скликання від 12.06.2020 року № 4.31-VІІ «Про  затвердження  технічної   документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  Товстогану Валерію Олексійовичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Вовчанськ, вул. Героїв Чорнобиля, 2б», площею 0,0938га.

1.25. Про  продовження терміну дії договору оренди  землі  від   25 вересня 2015 року № 209 з Шеханіною Аліною Федорівною на земельну ділянку, розташовану за адресою: м. Вовчанськ,  вул. Гагаріна, 7, площею 0,030га.

1.26. Про надання згоди  Качайло Оксані Віталіївні на викуп земельної ділянки за адресою м. Вовчанськ, вул. Рубіжанське шосе, 1-г, площею 0,10га.

1.27. Про надання згоди  Сокирко Світлані Олександрівні  на викуп земельної ділянки за адресою м. Вовчанськ, вул. Колокольцова, 11ж, площею 0,0090га.

  1. Про затвердження розпоряджень Вовчанського міського голови, виданих у міжсесійний період.
  2. Про внесення змін до місцевого бюджету міста Вовчанська та села Плетенівка Вовчанського району Харківської області на 2020 рік.
  3. Про приєднання до європейської ініціативи «Угода мерів».
  4. Секретарю міської ради Л. ДУДЦІ повідомити депутатів міської ради про дату та час проведення пленарного засідання LХVІІ (позачергової) сесії Вовчанської міської ради VІI скликання.

Згідно з нормами Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», та відповідно до розпорядження міського голови Вовчанської міської ради від 18.03.2020 №52 «Про запровадження вимушених протиепідемічних заходів на території Вовчанської міської ради» сесію провести без допуску до сесійної зали сторонніх осіб.

  1. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на секретаря міської ради Людмилу ДУДКУ.

 

Міський голова                                                       Володимир ШЕВЧЕНКО