Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

Відділ економічного розвитку та інвестицій (далі - відділ) є структурним підрозділом апарату виконавчого комітету Вовчанської міської ради, який утворюється міською радою, підзвітний і підконтрольний Вовчанській міській раді, міському голові (особі, яка здійснює його повноваження), безпосередньо заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно розподілу посадових обов’язків та функціональних повноважень.

У своїй діяльності відділ керується Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», іншими Законами України, постановами Верховної Ради України, указами і розпорядженнями Президента України, актами Кабінету Міністрів України, Регламентом Вовчанської міської ради, рішеннями міської ради та виконавчого комітету, розпорядженнями та дорученнями міського голови, цим Положенням та іншими нормативними актами.

Основні завдання відділу:

  1. Реалізація повноважень виконавчого органу ради в сфері соціально-економічного розвитку громади, визначених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та іншими нормативно-правовими актами. 
  2. Організація виконання стратегічних та поточних програм соціально-економічного та культурного розвитку Вовчанської міської ради (далі – ради).
  3. Розробка проєкту програми соціально-економічного розвитку, Стратегічного плану розвитку громади.
  4. Сприяння у підвищенні інвестиційної привабливості громади за рахунок залучення в економіку ради додаткових інвестицій, матеріально-технічної допомоги, спонсорських чи донорських коштів, або будь-яких коштів з інших джерел не заборонених законодавством.
  5. Підготовка проєктів до участі у конкурсному відборі інвестиційних програм, що можуть бути реалізовані за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.
  6. Реалізація державної політики у сфері торгівлі та побутових послуг – забезпечення в межах своїх повноважень сталого розвитку споживчого ринку, у тому числі за рахунок утримання позитивної динаміки основних показників та розвитку мережі сучасних об'єктів торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування населення.
  7. Налагодження співпраці з інститутами громадянського суспільства (громадськими організаціями, благодійними організаціями, засобами масової інформації (далі – ЗМІ) та ін.) та реалізація сумісних проєктів.
  8. Розміщення зовнішньої реклами на території населених пунктів громади, відповідно до наданих виконавчим комітетом дозволів на їх розміщення.

Структура відділу

Черкашина Наталя Володимирівна –

начальник відділу

Контактний телефон - 4-99-10

Електронна пошта – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Каб. 21

 

 

 

 

Романцова Ірина Анатоліївна

заступник начальника відділу

Контактний телефон - 4-99-10

Електронна пошта – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Каб. № 21

                                  

 

 

 

 

Шевельова Вікторія Вікторівна

головний спеціаліст

Контактний телефон - 4-99-10

Електронна пошта – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Каб. № 22

 

 

 


Положення про відділ

Переглянути

Завантажити


Адреса: 62504,вул.Пушкіна, 1, м. Вовчанськ, Харківська обл.

Розпорядок роботи: понеділок - четвер з 8.00 год. до 17.15 год.,

перерва з 12.00 год. до 13.00год.,

п’ятниця з 8.00год. до 16.00год.,

перерва з 12.00год. до 13.00год.