Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

2024-07-18

До заходу, який відбувся сьогодні, через засоби відеоконференцзв’язку долучилися начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко та керівники громад району. В заході прийняв участь й начальник Вовчанської міської військової адміністрації Тамаз Гамбарашвілі.

У засіданні Регіонального офісу міжнародного співробітництва Харківської області взяли участь понад 100 учасників, зокрема заступник очільника Офісу Президента Олексій Кулеба, Віцепрем'єр-міністерка – міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук, народні депутати України, представники профільних міністерств, міжнародних організацій, зокрема USAID, UNICEF, Верховний комісар ООН у справах біженців Філіппо Гранді.

У фокусі уваги держави та міжнародних партнерів – відновлення енергетики та стале проходження майбутнього осінньо-зимового періоду.

Під час заходу відзначалося, що на сьогодні генеруючі підприємства, які знаходяться на території Харківщини, не працюють. Пошкоджено та знищено понад 700 об’єктів електропостачання та понад 8 тис. км електромереж.

Водночас триває децентралізація енергосистеми. Допомогу у цьому процесі надають держава та союзники країни.

На засіданні було обговорено низку аспектів підготовки об’єктів інфраструктури до роботи у зимовий період, а також відновлення пошкоджених та зруйнованих.

Оперативна інформація на наших сторінках:

Вовчанськ інформаційний на  Facebook

Вовчанськ інформаційний в Telegram