Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

  Резюме — це насамперед документ, тому під час його оформлення важливо не перестаратися. Не допускайте, щоб яскраві елементи відвертали увагу від головного: досвіду роботи й ваших досягнень.

Робіть резюме простішим. Не варто використовувати химерні шрифти та занадто яскраві кольори, особливо якщо ви не претендуєте на креативну вакансію.

Один із найкращих шрифтів для резюме — Calibri. Він плавно зображається на екранах, тому текст буде зручним для читання.

Якщо хочете виділити графічно свої досягнення або обов’язки, то краще використовувати інфографіку. Але теж не робіть її занадто строкатою, вона не повинна займати більшу частину резюме і відволікати від інших важливих пунктів.

У резюме не можна використовувати емодзі, так створюється відчуття несерйозності кандидата. Винятком може бути портфоліо креативника, який розробляв смайлики або стікери.

Не забувайте вказувати й виділяти своє ім’я та прізвище, контакти та посаду, на яку претендуєте.

У вас виникли питання чи потрібна допомога у складанні резюме - фахівці Вовчанської районної філії Харківського обласного центру зайнятості нададуть консультації. Звертайтеся за адресою: м.Вовчанськ вул.1 Травня.15 або за тел. (05741) 44996.