Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

Начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко, який проводив нараду з керівниками громад та служб району, вкотре наголосив на посиленні заходів з обороноздатності держави.

В процесі обговорення питання мобілізації людських та транспортних ресурсів було проаналізовано виконання планових завдань з призову на військову службу. При цьому акцентувалася увага на роботі з оповіщення військовозобов’язаних та резервістів про їх прибуття на збірні пункти для взяття на військовий облік, а також на чіткій взаємодії всіх відповідальних структур. 

«Безпекові питання залишаються першочерговими в нашій діяльності. Зважаючи на складну ситуацію на фронті, не маємо права послаблювати цей напрям, а навпаки - робите все, що в наших силах, для зміцнення обороноздатності держави і підтримки наших військовослужбовців», - наголосив Сергій Лободенко.

Серед обговорюваних під час наради тем були також забезпечення пожежної безпеки у громадах. Очільник районного управління ДСНС Андрій Карпов подякував керівникам місцевих органів влади за розуміння важливості питання та надану підрозділу підтримку.

У нараді прийняв участь й начальник Вовчанської міської військової адміністрації Тамаз Гамбарашвілі.

 

https://chuhuiv-rda.gov.ua/