Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

Три нових транспортних засоби отримали поліцейські офіцери громади, які вже найближчим часом почнуть виконувати свої службові обов’язки у межах Вовчанської територіальної громади.

Ще одна автівка буде використовуватись Відділом поліції № 1 Чугуївського РУП (Вовчанський ВП).

 Сучасні службові автомобілі придбані за рахунок коштів  Вовчанської територіальної громади та за підтримки Національної поліції України.

Сертифікати на отримання транспортних засобів працівникам поліції вручив керівник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко.

Як зазначив очільник поліції Харківщини, завдяки підтримці територіальних громад правоохоронці змогли реалізувати цей проєкт на деокупованій території Балаклійської, Вовчанської, Дергачівської, Куп`янської, Кіндрашівської та Роганської громад. Всього громадам передано 11 транспортних засобів в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади».

«Це дуже потужний крок з боку Вовчанської громади у підтримці нашої поліції задля забезпечення порядку у громаді і запобігання правопорушенням і злочинам. Військова адміністрація і надалі буде тісно взаємодіяти з органами правопорядку», -  наголосив начальник Вовчанської міської військової адміністрації Тамаз ГАМБАРАШВІЛІ.