Вовчанська міська військова адміністрація

 

Харківська область

Освіта нашої громади  тільки набуває досвіду подолання травматичних криз і відновлення функціонування після військової окупації.

Координація роботи професійних спільнот педагогів  є одним із пріоритетних напрямків роботи КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Вовчанської міської ради». Педагогічна спільнота - це  цінний ресурс для освітян. Вона допомагає вчителям навчатися разом, розвиватися та підвищувати якість освіти.

На початку червня 2024 року працівниками КУ «ЦПР ПП» за допомогою платформи Zoom було проведено семінар: «Професійні спільноти: з чого почати і куди рухатися». На захід були запрошені досвідчені, творчі вчителі  громади. Учасники семінару обговорили нові аспекти створення професійних спільнот педагогів в громаді, напрацювали спільні шляхи формування моделей педагогічних спільнот, які розпочнуть свою роботу з серпня 2024 року.

Під час рефлексії учасники зустрічі за допомогою дошки Jamboard наповнили «наплічник педагога» важливими речами та побажаннями, які допоможуть їм у 2024/2025 навчальному році втілювати в життя реформу Нової української школи.

 

Директор КУ «ЦПР ПП» Олена Шевцова